top of page

Μη Λογοτεχνικα Βιβλία. Η πιο εύκολη + η πιο κερδοφόρα κατηγορία βιβλίων για έναν συγγραφέα.




Από τις πιο αγαπημένες μου κατηγορίες βιβλίων μετά τα μυθιστορήματα είναι τα Μη Λογοτεχνικά Βιβλία.


Κι ο λόγος είναι απλός!


Είναι από τις πιο κερδοφόρες κατηγορίες βιβλίων για τα οικονομικά και επαγγελματικά ενός Συγγραφέα, αλλά και γιατί είναι από τις πιο εύκολες κατηγορίες βιβλίων για να γράψει κανείς.

Ένα μη λογοτεχνικό βιβλίο από την στιγμή που θα έχεις την έμπνευση και μια βασική ιδέα για το περιεχόμενό του, τότε με την κατάλληλη καθοδήγηση μπορεί να γραφτεί σε 2 ή 3 εβδομάδες το πολύ ή να εκφωνηθεί σε 2 ή 3 ώρες το πολύ.


Ναι, ένα μη λογοτεχνικό βιβλίο μπορεί από την έμπνευση έως την Έκδοση και τα πρώτα έσοδα για τον Συγγραφέα του να μην ξεπεράσει το χρονικό διάστημα των 3 μηνών (90 ημερών!)


Και ΝΑΙ, ένα Μη-Λογοτεχνικό μπορεί να προσφέρει στον Συγγραφέα του έως και 11 Διαφορετικές Πηγές Εισοδήματος.


Γι' αυτό σήμερα μοιράζομαι μαζί σου και την δική μου προσωπική εμπειρία, αλλά το παράδειγμα πάρα πολλών μαθητών μου που αντιλήφθηκαν την ευκαιρία αυτή σε προσωπικό, επαγγελματικό και συγγραφικό επίπεδο...


Και είδαν τα οικονομικά τους, αλλά και το επάγγελμα/δουλειά που ήδη έκαναν ή ήθελαν να ξεκινήσουν να έχει επιτυχία και έσοδα χάρη σε ένα ή και παραπάνω μη λογοτεχνικά βιβλία.


Και κάτι ακόμη...

Η ηλικία δεν είναι πρόβλημα για την συγγραφή ενός μη λογοτεχνικού βιβλίου. Το περιεχόμενο είναι αυτό που έχει αξία και μετράει


Οι επιλογές και οι αποφάσεις που θα πάρεις σήμερα καθορίζουν το μέλλον μέσα στο οποίο θα ζεις αύριο.


Για να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα και "δώρα" στον εαυτό μας, στην ζωή μας, στην δουλειά μας, δεν χρειάζεται να πάρουμε την άδεια κανενός.


Κι αν έστω κι ένας άνθρωπος έκανε πριν από εσένα αυτό που σήμερα ονειρεύεσαι, θέλεις και επιθυμείς, ορίστε η απόδειξή σου πως γίνεται!!!!!


ΔΕΣ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΟΥ VIDEO και θα συμφωνήσεις κι εσύ μαζί μου.



Αν σε ενδιαφέρουν και σε αφορούν όλα αυτά και είσαι μέλος του Writing Online εκμεταλλεύσου την Summer Black Friday (πληροφορίες θα βρεις στο email που σου έχω στείλει).


Ενώ αν είσαι νέα φίλη/νέος φίλος στην παρέα μας, θα βρεις όλες τις πληροφορίες για το πρόγραμμά μου που αφορά την Επιτυχημένη Συγγραφή και Έκδοση/Προώθηση Μη Λογοτεχνικών Βιβλίων, αλλά και τις 11 Πηγές Εισοδήματος που μπορούν να προσφέρουν στον Συγγραφέα τους, θα το βρεις εδώ ~ https://freedom49.wixsite.com/non-fiction


Επίσης, αν δεν είναι αυτό επιτυχία, τότε δεν ξέρω τι είναι...

Η Αντρη Κυριάκου, μαθήτριά μου, έγινε οικονομικά ανεξάρτητη σε 5 μόλις μήνες, αφού πρώτα:

  • Έγραψε το βιβλίο της σε σε λιγότερο από δύο εβδομάδες χάρη στην γνώση που πήρε από το Non Fiction School

  • Το κυκλοφόρησε παντού στον κόσμο, σε ελάχιστο χρονικό διάστημα μετά την ολοκλήρωση της συγγραφής του, επίσης χάρη χάρη στην γνώση που πήρες από το πρόγραμμα.

  • Και πλέον εργάζεται ως coach και έχει την δική της online ακαδημία για άλλους barista, αξιοποιώντας μόλις μερικές από τις 11 πηγές εισοδήματος, που έχει στην διάθεσή του ένας συγγραφέας, μη λογοτεχνικών βιβλίων.



Και περισσότερη Έμπνευση και Ιστορίες Επιτυχίας Μαθητών μου που έγραψαν καταπληκτικά μη λογοτεχνικά βιβλία της επιλογής τους και προσέθεσαν κάποιες από τις 11 πηγές εισοδήματος στον τραπεζικό τους λογαριασμό, θα βρεις εδώ:



Και σε περίπτωση που δεν σου το είπε κανείς ακόμη σήμερα... θέλω να ξέρεις πως σε νοιάζομαι και πως σε αγαπώ πολύ.


Άλλωστε το έχω ξαναπεί, η online συντροφιά μας, είναι η δεύτερη οικογένειά μου και το εννοώ και το νιώθω κάθε λεπτό και κάθε στιγμή.


Μέχρι την επόμενη συνάντησή μας, σου θυμίζω πως αν αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι και αντιμετωπίζεις την Ταυτότητά σου ως Συγγραφέας και πάρεις εκείνη την γνώση που καλλιεργεί το ταλέντο σου, και παράλληλα εφαρμόσεις και κάνεις πράξη όσα μαθαίνεις για την Τεχνική που κρύβει μέσα της η Τέχνη της Συγγραφής...


Το να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του Συγγραφέα που έχεις μέσα σου και να γράψεις καταπληκτικά βιβλία της επιλογής σου είναι απλά μονόδρομος!


Επίσης, μπορείς να διαβάσεις το Νέο Μου Βιβλίο με αφορμή τα 10 χρόνια λειτουργίας του Writing-Online, σύντομα θα είναι στα χέρια σου!

ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ για να εξασφαλίσεις Σημαντική Προσωπική Έκπτωση για την απόκτησή του.

- Και μαζί του να λάβεις ΔΩΡΕΑΝ και το νέο μου Online Course με τίτλο και θέμα: "Τα βήματα που ακολουθώ -την κάθε φορά!- πολύ πριν γράψω την πρώτη πρόταση σε ένα νέο μου βιβλίο, ώστε να εξασφαλίσω την επιτυχία των πωλήσεών του πριν από την έκδοσή του."


​**Για όλα τα παραπάνω ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ.


 

Και φυσικά αν υπάρχουν φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι που κάτι τέτοιο τους βοηθά και τους αφορά, προώθησε τους αυτό το post τώρα.


Να είναι η μέρα σου ανέλπιστα υπέροχη!

Μαρία


bottom of page