top of page

Το 70 σελίδων βιβλίο μαθήτριάς μου έγινε Επιχείρηση + φέρνει, έσοδα, μαθητές, πελάτες, αναγνώστες!



Σήμερα είμαι κοντά σου για να σε εμπνεύσω και να σου φανερώσω τι μπορεί να συμβεί ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ!...


Όταν κάνεις πράξη όσα μοιράζομαι αυτές τις ημέρες μαζί σου μέσα από το Δωρεάν Workshop για τα μη λογοτεχνικά βιβλία και τις 11 πηγές εισοδήματος που μπορείς να έχεις ως συγγραφέας τους.


Μοιράζομαι αυτό το Workshop ΜΟΝΟ 2 φορές τον χρόνο για μικρό χρονικό διάστημα την κάθε φορά και τα 3 Videos αυτού του workshop θα είναι στον «αέρα» και προσβάσιμα μέχρι το πρωί της Δευτέρας 06/03/2023.


Γι' αυτό παρακολούθησέ τα όσο είναι ακόμη διαθέσιμα.


** Και θυμίζω πως τα Μη-Λογοτεχνικά Βιβλία είναι, για παράδειγμα, όλα τα βιβλία μαγειρικής, βιβλία αυτογνωσίας, ψυχολογίας, διδασκαλίας, όλα τα βιβλία της κατηγορίας 'πως να...', κλπ.


Σήμερα λοιπόν, σου παρουσιάζω ένα μικρό (μόλις 70 σελίδες!!!!) υπέροχο και "θαυματουργό" μη λογοτεχνικό βιβλίο!

Το βιβλίο με τίτλο ΘΕΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ, της Άνδρης Χαιράλα, μαθήτριάς μου από την Κύπρο, που όταν πρώτο-επικοινώνησε μαζί μου, είχε πολλές ανασφάλειες και ερωτηματικά για την Ταυτότητά της ως Συγγραφέας.


Δεν είχε καμία ουσιαστική προηγούμενη εμπειρία όσον αφορά την Συγγραφή και επίσης δεν είχε κάνει καν τα πρώτα της βήματα ως Επαγγελματίας Σύμβουλος/Coach πάνω στο αντικείμενό της.


Σήμερα όμως:

  • Αυτό το βιβλίο αυξάνει τον τραπεζικό της λογαριασμό μέσα από τις πωλήσεις του.

  • Έγινε η επωνυμία της Online/Ψηφιακής Επιχείρησής της, μέσα από την οποία προσφέρει Συμβουλευτική + Coaching σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο, προσφέρει συνεδρίες, σεμινάρια και ομιλίες, αλλά και μια πληθώρα άλλων δράσεων.

  • Ενώ ο τίτλος του βιβλίου έγινε "η σημαία και το λογότυπο" και η επωνυμία και του φυσικού χώρου που έχει δημιουργήσει λίγο έξω από την Λευκωσία, όπου στεγάζει και φιλοξενεί εκεί τις δράσεις της ως Επαγγελματίας Συγγραφέας / Coach / Σύμβουλος.


Κι αυτή ήταν μόλις η αρχή!

Γιατί η Άνδρη έχει γράψει ήδη άλλα 5 βιβλία και ξέρει πλέον τι να κάνει και πώς να το να κάνει, ώστε να ενισχύει (με κάθε νέο της βιβλίο!) τόσο την Ταυτότητά της ως Συγγραφέας, όσο και την Επαγγελματικής της Ταυτότητα, όσο και τον τραπεζικό της λογαριασμό...


Χάρη στα βιβλία της και τις πολλαπλές μορφές εισοδήματος που μπορεί να "κουμπώσει" πάνω σε αυτά!

Γιατί όπως καταλαβαίνεις, το εν λόγο βιβλίο της (πέρα από τα χρήματα που το ίδιο της προσφέρει μέσα από τις πωλήσεις του) είναι η πιο ισχυρή business card της και η καλύτερη διαφήμισή της ώστε να έλκει καθημερινά (τόσο online, όσο και με την φυσική τους μορφή) πελάτες και μαθητές για το σύνολο των επαγγελματικών της δράσεων.


Το video που ετοίμασα σήμερα για σένα με αφορμή την ΘΕΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ της Άνδρη, είναι μικρότερο από 5 λεπτά, αλλά ικανό για να σου φανερώσει τα βήματα αυτής της διαδρομής και να σε εμπνεύσει!




Τα Videos του Workshop θα αποσυθρούν το πρωί της Δευτέρας 06/03/2023.


VIDEO #1

Πώς να γράψεις, να εκδώσεις και να προωθήσεις με επιτυχία το κάθε Μη-Λογοτεχνικό σου βιβλίο και οι 11 Πηγές Εισοδήματος που μπορείς να έχεις από αυτό.


VIDEO #2

Πώς να γράψεις το πρώτο σου (ή το επόμενο) Μη-Λογοτεχνικό σου βιβλίο σε λιγότερο από 2 εβδομάδες ή (αν δεν θέλεις να το γράψεις...) πώς να το εκφωνήσεις σε λιγότερο από 3 ώρες.


VIDEO #3

Πώς να έχεις ένα μεγάλο και σε αναμονή παγκόσμιο αναγνωστικό κοινό για τα Μη-Λογοτεχνικά Βιβλία σου και τις 11 Πηγές Εισοδήματος που μπορείς να έχεις ως Συγγραφέας τους, χάρη στις αλλαγές που έχουν έρθει στη βιομηχανία των εκδόσεων.


Ενώ αν σε ενδιαφέρει να διαπρέψεις και να εμβαθύνεις σε αυτό το συγγραφικό μονοπάτι, τις επόμενες ημέρες θα σου στείλω υλικό που θα σου φανερώσω ποια είναι τα επόμενα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις.


Κάτι που θέλω να θυμάσαι γύρω από το θέμα αυτό είναι πως δεν χρειάζεται να είσαι «ειδικός» και expert. Δεν χρειάζεται καν να αγαπάς την συγγραφή ή να είσαι καλός σε αυτή, για να πετύχεις όλα τα παραπάνω.


Δεν χρειάζεται καν να έχεις ελεύθερο χρόνο, για να τα καταφέρεις με τα μη-λογοτεχνικά βιβλία και τις 11 πηγές εισοδήματός τους. Στο Video #2 σου εξηγώ και σου δείχνω το γιατί και το πώς.


Εάν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο λοιπόν, θα είναι χαρά μου να επωφεληθείς από αυτό το γεγονός που θα είναι σύντομα στην διάθεσή σου, αλλά για λίγες ημέρες μόνο.



Ενώ αν θέλεις να καλλιεργήσεις και να εξελίξεις ακόμη πιο πολύ το ταλέντο σου ως Συγγραφέας, βεβαιώσου ότι προμηθεύεσαι και διαβάζεις το νέο μου βιβλίο


Το Νέο Μου Βιβλίο με αφορμή τα 10 χρόνια λειτουργίας του Writing-Online, σύντομα θα είναι στα χέρια σου!

ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ για να εξασφαλίσεις Σημαντική Προσωπική Έκπτωση για την απόκτησή του.

- Και μαζί του να λάβεις ΔΩΡΕΑΝ και το νέο μου Online Course με τίτλο και θέμα: "Τα βήματα που ακολουθώ -την κάθε φορά!- πολύ πριν γράψω την πρώτη πρόταση σε ένα νέο μου βιβλίο, ώστε να εξασφαλίσω την επιτυχία των πωλήσεών του πριν από την έκδοσή του."


​**Για όλα τα παραπάνω ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ.


 

Και φυσικά αν υπάρχουν φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι που κάτι τέτοιο τους βοηθά και τους αφορά, προώθησε τους αυτό το post τώρα.


Να είσαι καλά και να έχεις μια όμορφη μέρα!

Το εννοώ! Κάνε την μέρα σου σήμερα ξεχωριστή.

Και οι δυο ξέρουμε ότι μπορείς.

Μάλιστα μπορείς να ξεκινήσεις με αφορμή τα όσα μοιράζομαι σήμερα μαζί σου!

Μαρία


bottom of page