top of page

Πώς Να Γράψεις & Να Εκδώσεις
Με Επιτυχία Το Μυθιστόρημά Σου,
ΦΕΤΟΣ! Σε Λιγότερο Από Ένα Χρόνο!

Εφαρμόζοντας μόλις 5 ΒΗΜΑΤΑ

Online Εργαστήρι Συγγραφής Μυθιστορημάτων

με την μορφή Home Study Course

 

 

Το Πρόγραμμα είναι διαθέσιμο για νέες εγγραφές  ΜΟΝΟ 1 ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ για μικρό χρονικό διάστημα κάθε φορά. 

 

Οι ενδιαφερόμενοι που θα συμπληρώσουν το email τους στις φόρμες που υπάρχουν παρακάτω θα λάβουν αυτόματα έκπτωση στα δίδακτρα για τον επόμενο κύκλο εγγραφών και θα είναι από τους πρώτους που θα ενημερωθούν!

Με την Μαρία Γούσιου

Συγγραφέα | Writing Coach | Επιμελήτρια Βιβλίων

Online/Ψηφιακή Επιχειρηματία

** Το email σου μαζί μας είναι ασφαλές. Κι εμείς μισούμε το spamming γι' αυτό και λειτουργούμε πάντα σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΕΓΓΥΗΘΩ ΟΤΙ... 

Θα έχεις παρακολουθήσει ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ που ενώ καλλιεργεί το ταλέντο σου, παράλληλα σου εξασφαλίζει, πως ό,τι μαθαίνεις, το βάζεις άμεσα, εύκολα και γρήγορα σε εφαρμογή, γράφοντας έτσι ένα εξαιρετικό μυθιστόρημα της επιλογής σου σε λιγότερο από ένα χρόνο

Το μυθιστόρημά σου θα έχει τα χαρακτηριστικά και την ποιότητα ενός best seller και θα μπορέσεις να το εκδώσεις σύμφωνα με τις επιλογές και τις επιθυμίες σου.

Και θα έχεις αναγνώστες σε αναμονή πριν την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του βιβλίου σου αν εφαρμόσεις τα βήματα και τις πρακτικές που μαθαίνεις εδώ.

Το Εργαστήρι έχει τέτοια μορφή, δομή και περιεχόμενο, που μπορεί να σε βοηθήσει ανεξάρτητα από το στάδιο που βρίσκεσαι με το μυθιστόρημά σου.
 

 • Έχουμε συμμετέχοντες που βρίσκονται σε όλα τα πιθανά στάδια της συγγραφής του βιβλίου τους.

 • Και έχουμε συγγραφείς που γράφουν μαζί μας το πρώτο τους ή ένα από τα επόμενα μυθιστορήματά τους.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ
ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ...

Αν θέλεις να γράψεις ένα καταπληκτικό μυθιστόρημα, αλλά δεν ξέρεις τι να γράψεις, πώς να ξεκινήσεις και πώς να έχεις έμπνευση/ιδέες γύρω από αυτό.

Μέσα από το Εργαστήρι θα έχεις το σύστημα και τα εφόδια που είναι απαραίτητα σε έναν κάλο συγγραφέα μυθιστορημάτων για να ξεκινήσεις και να συνεχίσεις με επιτυχία, σιγουριά, ευκολία και αυτοπεποίθηση την συγγραφή και επιτυχημένη έκδοση του βιβλίου σου.

Αν ήδη έχεις ξεκινήσει και έχεις γράψει και εμπνευστεί μέρος του βιβλίου σου ή αν τώρα το ολοκληρώνεις, ή ήδη το έχεις ολοκληρώσει.

 

Το Εργαστήρι είναι για σένα, γιατί θα σε βοηθήσει να "επιστρέψεις" στο 1st draft σου ώστε να εντοπίσεις κενά, λάθη και ό,τι άλλο έχει ανάγκη το χειρόγραφό σου, και να το βελτιώσεις με τέτοιο τρόπο, ώστε το μυθιστόρημά σου να ανήκει στην κατηγορία των Best Seller.

60 - 52 testimonial.jpg
μαρια γουσιου συγγραφή μυθιστορήματος.jpg

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑΤΙ...
 

Το να γράψεις ένα μυθιστόρημα που θα ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό είναι κάτι που ΓΙΝΕΤΑΙ και φυσικά ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ όσες φορές το θελήσεις.
 

Και γιατί αν μου δώσεις λίγο χρόνο και μου δείξεις λίγη εμπιστοσύνη τα δικά σου γραπτά και η δική σου επιτυχία, θα σου το αποδείξουν!

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ

ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ!

 

 

 

 

** Το email σου μαζί μας είναι ασφαλές. Κι εμείς μισούμε το spamming γι' αυτό και λειτουργούμε πάντα σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Οι συμμετέχοντες αποκτούν την γνώση και την ικανότητα να γράψουν καταπληκτικά μυθιστορήματα της επιλογής τους, δίνουν συνεντεύξεις στην τηλεόραση και άλλα ΜΜΕ, υλοποιούν επιτυχημένες παρουσιάσεις βιβλίων, συνεργάζονται με επιφανείς εκδοτικούς οίκους και υλοποιούν τα όνειρα, τους στόχους και τις φιλοδοξίες τους ως Συγγραφείς Μυθιστορημάτων!

Μεταλλίδης Κώστας Μαθητής Μαρίας Γούσιου
Ιστορία Επιτυχίας Συγγραφής Μυθιστορήματος Μαρία Γούσιου.jpg
a8aca5_4fac416b790e4aeebd6f3570df20e79a~
 • Κανένα αντίστοιχο εργαστήρι ή σεμινάριο δεν μπορεί να σου εγγυηθεί κάτι τέτοιο καλλιεργώντας παράλληλα το ταλέντο σου.

 • Και κανένα άλλο αντίστοιχο πρόγραμμα δεν σου δίνει πρόσβαση στην ύλη του και προσωπική συμβουλευτική και βοήθεια εφ όρου ζωής.

 • Kι αυτό, μεταξύ άλλων, είναι που το κάνει μοναδικό και διαφορετικό.

Το νέο και αληθινά καταπληκτικό μυθιστόρημα του μαθητή μου Στέλιου Γκαβάκη είναι εδώ και δ
Γκαβακης μαθητής μαρίας.png
Νικολέττα Τεστιμονιαλ.jpg
facebook testimonial nikoleta.jpg
a8aca5_9f5a1d9d5af44e1dbca731d19a2e2b10~

Τι Ακριβώς Θα Διδαχτείς;

ΤΑ 5 ΒΗΜΑΤΑ

 1. Συλλογή 'Πρώτης Συγγραφικής Ύλης', Εμπνεύσεων & Ιδεών.

 2. Επεξεργασία της 'Πρώτης Συγγραφικής Ύλης' - Οργάνωση & Σχεδιασμός Του Βιβλίου.

 3. Συγγραφή + Προετοιμασία Για Την Έκδοση/Προώθηση Του Βιβλίου Μας. Χτίζουμε από τώρα τους δικούς μας Αναγνώστες Εν Αναμονή.

 4. Επιμέλεια + Τελικά Βήματα Έκδοσης/Προώθησης & Επιπλέον Αναγνώστες Εν Αναμονή.

 5. Ολοκλήρωση της Συγγραφής Του Βιβλίου μας. Έκδοσή Του. Επόμενα Συγγραφικά Βήματά μας.

Για απορίες, ερωτήσεις ή ό,τι άλλο θελήσεις γράψε μου στο info@writing-online.gr

** Το email σου μαζί μας είναι ασφαλές. Κι εμείς μισούμε το spamming γι' αυτό και λειτουργούμε πάντα σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

andry facebook testimonial.jpg
a8aca5_a8c4d238216942acbc74ee2458654f4d~
Green Typewriter

Τι άλλο είναι σημαντικό να γνωρίζεις

Το περιεχόμενο του προγράμματος είναι με την μορφή video/audio + ebooks.  Και μπορείς να έχεις πρόσβαση σε αυτό από οποιαδήποτε συσκευή της επιλογής σου εφ' όρου ζωής χωρίς απαραίτητη σύνδεση στο διαδίκτυο.

 

Λαμβάνεις το περιεχόμενο του προγράμματος ή στο σύνολό του από την αρχή ή ως ένα μάθημα την εβδομάδα για 52 εβδομάδες συνολικά, ανάλογα με τον τρόπο οικονομική τακτοποίησης των διδάκτρων ή την προσωπική επιλογή σου παρακολούθησης. 

Το Πρόγραμμα δεν σπαταλά τον χρόνο σου. Ο χρόνος που θα χρειαστεί να επενδύσεις είναι περίπου 30' λεπτά/μάθημα. Κι αυτό γιατί τα μαθήματα (και οι οδηγίες εφαρμογής τους) είναι σύντομα, περιεκτικά και πρακτικά και μένουν στην κατοχή σου για πάντα. Ενώ δεν έχεις την υποχρέωση εργασιών/homework.

Το υλικό του προγράμματος είναι επίτηδες καμωμένο με την μορφή Ηome Study Course ώστε ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ να μην μπορείς να μείνεις "πίσω" ή "στην ίδια τάξη" ή να "ξεχάσεις" τι ειπώθηκε σε κάποιο μάθημα.

 

Μπορείς να εργαστείς με το υλικό του προγράμματος με τον δικό σου ρυθμό, από τον χώρο σου, δίχως να χρειαστεί να μετακινηθείς ή να δεσμευτείς συγκεκριμένη μέρα και ώρα και δίχως απαραίτητη σύνδεση στο διαδίκτυο.

 

​Όμως ποτέ δεν θα είσαι μόνη/μόνος. Από την στιγμή της συμμετοχής σου στο πρόγραμμα θέλω να θυμάσαι και να ξέρεις πως ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ώστε να κατανοήσεις στο έπακρο όλα όσα μαθαίνεις και σου ζητώ να βάλεις σε εφαρμογή για να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα.

 

Οι ώρες που εργάζομαι είναι Δευτέρα – Παρασκευή 09.00 – 02.00 (ώρα Ελλάδας) και στο e-mail: info@writing-online.gr μπορείς να μου στείλεις την σκέψη ή την ερώτησή σου ή ό,τι άλλο θελήσεις και χρειαστείς.

 

Λαμβάνω καθημερινά πάρα πολλά e-mails, αλλά κάνω το καλύτερο που μπορώ για να απαντώ μέσα σε 2 ή 3, το πολύ, εργάσιμες ημέρες. Αν το e-mail δεν είναι αρκετό για να λύσουμε την απορία, ερώτηση ή πρόβλημά σου, τότε θα μιλήσουμε προσωπικά, μέσα από το skype ή το τηλέφωνο σε μέρα και ώρα που είναι βολική και για τους δυο μας.​​​

Μπορώ επίσης να σου εγγυηθώ ότι θα κάνεις απόσβεση των διδάκτρων αυτού του εργαστηρίου με τις πωλήσεις μόλις λίγων αντιτύπων του μυθιστορήματός σου.

Επίσης, αφού τα καταφέρεις την πρώτη φορά, θα έχεις όλο το υλικό στα χέρια σου, αλλά και την γνώση και την εμπειρία πλέον, για το τι πρέπει να κάνεις και πώς πρέπει να το κάνεις, ώστε να γράψεις και να εκδώσεις με επιτυχία κι ένα επόμενο μυθιστόρημά σου, κι ένα επόμενο, κι ένα επόμενο...

Ποια είναι η Μαρία Γούσιου

 

Η Μαρία είναι Writing Coach, Επιμελήτρια Βιβλίων, Συγγραφέας η ίδια και Online/Ψηφιακή Επιχειρηματίας.

 

Από πολύ μικρή αγαπούσε τη συγγραφή, γι’ αυτό έκανε σχετικές πανεπιστημιακές σπουδές στην Αγγλία, έχει παρακολουθήσει δεκάδες σεμινάρια και συνέδρια Δημιουργικής Γραφής (Creative Writing) με καταξιωμένους δασκάλους/συγγραφείς από την Αμερική, ενώ διαβάζει και γράφει ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ από παιδί.

Τα μυθιστορήματα που έχει γράψει, έγιναν από τις πρώτες ημέρες κυκλοφορίας τους Βestsellers και συνδυαστικά με τις σπουδές της, αυτό τράβηξε από νωρίς το ενδιαφέρον μεγάλου εκδοτικού οίκου που την προσέλαβε για την ομάδα ανάγνωσης και αξιολόγησης των ελληνόφωνων και αγγλόφωνων βιβλίων του προς έκδοση.

 

Σήμερα κυκλοφορούν με την υπογραφή της 14 βιβλία. Το σύνολο των λογοτεχνικών και μη-λογοτεχνικών βιβλίων και εγχειριδίων (workbooks) συγγραφής που έχει γράψει, πωλούνται τόσο σε όλο τον κόσμο (κάποια έχουν μεταφραστεί και στα αγγλικά), όσο και μέσα από το Writing-Online.

Παράλληλα με την εργασία της στον εκδοτικό οίκο, δημιούργησε και δίδαξε στο πρώτο Εργαστήρι Συγγραφικής Τέχνης στην Ελλάδα, με έδρα την Θεσσαλονίκη, κάνοντας ταυτόχρονα ταξίδια στην Αθήνα και την Κύπρο για να διδάξει σε αντίστοιχα σεμινάρια και εργαστήρια εκεί.

Όταν γεννήθηκε η κόρη της, ήθελε να την μεγαλώσει η ίδια μένοντας στο σπίτι μαζί της, αλλά ήθελε να συνεχίσει να μοιράζεται τις γνώσεις και την εμπειρία της γύρω από την Συγγραφή, έτσι δημιούργησε το Writing-Online.gr μέσα από το οποίο, όποιος αγαπά το να γράφει, μαθαίνει την τέχνη του να μετατραπεί σε εξαιρετικός συγγραφέας και αν το επιθυμεί να προβεί σε επιτυχημένη έκδοση των βιβλίων του.

Σε εβδομαδιαία βάση τα Tips & Συμβουλές που αναρτά στο σχετικό χωρίο του site και αφορούν τον υπέροχο και μαγικό κόσμο της Τέχνης που ονομάζουμε Συγγραφή, παρακολουθούν, διαβάζουν και λαμβάνουν αρκετές χιλιάδες συνδρομητές του Writing-Online.gr, από όλο τον κόσμο!

 

​Είναι γνωστή για το χαμόγελό της, αλλά και για την άμεση μεταδοτικότητά της!  Η πολύχρονη εμπειρία της πάνω στην διδασκαλία της Τέχνης της Συγγραφής, η εμπειρία της στον χώρο των εκδόσεων και οι Πολυάριθμες Ιστορίες Συγγραφικής Επιτυχίας από μαρτυρίες και επιτυχημένες εκδώσεις μαθητών της, επιβεβαιώνουν τα αποτελέσματα της δουλειάς της.

​Πτυχία Συγγραφικής Τέχνης: Από το Writer’s Bureau, το Open College of the Arts, και το Open University of England, πανεπιστημιακά ιδρύματα με έδρα την Αγγλία, και όλα με ειδίκευση το Creative Writing (Δημιουργική Γραφή).

 

​Της Έχουν Απονεμηθεί Διακρίσεις Από Τους Αμερικάνικους Οργανισμούς: The Youth Of The Art, The National Art Month, The Spring Arts Festival, National Art Honor Society, National FFA Organization, Future Business Leaders of America (FBLA)

Την δουλειά της Μαρίας έχουν παρουσιάσει πολυάριθμα ΜΜΕ

 

logosMMEMaria.jpg

** Το email σου μαζί μας είναι ασφαλές. Κι εμείς μισούμε το spamming γι' αυτό και λειτουργούμε πάντα σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Τι Μαρτυρούν και τι άλλο Πετυχαίνουν οι Συμμετέχοντες

52 testimonial 1 - theodoros.jpg
2.jpg
Μαρία Γούσιου www.Writing-Online.gr-1.jp
52 testimonial 5.jpg
52 testimonial 6.jpg
52 testimonial 3.jpg
ERGASTIRIS SYGGRAFIS MARIA GOUSIOU 6.jpg
ERGASTIRIS SYGGRAFIS MARIA GOUSIOU 3.jpg
Κελλυ Δαμίγου μαθήατρια Μαρίας Γούσιου σ
Μαρία Γούσιου www.Writing-Online.gr.jpg
ERGASTIRIS SYGGRAFIS MARIA GOUSIOU 4.jpg
ERGASTIRIS SYGGRAFIS MARIA GOUSIOU 2.jpg
ΈΝΑ.png
unnamed 4.jpg
ERGASTIRIS SYGGRAFIS MARIA GOUSIOU 1.jpg
6 - 52 testimonial.jpg
8 - 52 testimonial.jpg
11 - 52 testimonial.jpg
17 - 52 testimonial.jpg
18 - 52 testimonial.jpg
Maria Gousiou Creative Writing.jpg
20 - 52 testimonial.jpg
22 - 52 testimonial.jpg
26 - 52 testimonial.jpg
29 - 52 testimonial.jpg
37 - 52 testimonial.jpg
38 - 52 testimonial.jpg
48 - 52 testimonial.jpg

Οι Μαθητές μου διαπρέπουν με τα Μυθιστορήματά τους

Μάρθα Πατλακούτζα Μαθήτρια Δημιουργικής
unnamed.jpg

"... Δε σταμάτησα να γράφω. Η φωνή σου, μέσα από τα Ψηφιακά Σεμινάρια Συγγραφής, ηχεί ακατάπαυστα στη σκέψη και στην καρδιά μου.  Σε ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη και την αγάπη που μου δίνεις σε κάθε μου βήμα.

    Είχα κι έχω εξαιρετική δασκάλα. Συνεχίζω να διαβάζω τα καταπληκτικά μαθήματά σου. Για μένα είσαι η βίβλος της συγγραφής, χωρίς καμία απολύτως υπερβολή."

Μάρθα Πατλακούτζα

Συγγραφέας

     "Ανέκαθεν ήθελα να κάνω μαθήματα Δημιουργικής Γραφής αλλά δεν ήξερα που να στραφώ. Ήμουν πολύ τυχερός όταν συνάντησα την Μαρία Γούσιου.  Τα μαθήματα της με βοήθησαν να μάθω για: την δημιουργία χαρακτήρων, σκηνικών και προοπτική γραφής, χτίσιμο πλοκής, διαχείριση αφηγηματικού χρόνου και επιμέλεια.  Πριν ξεκινήσω τα μαθήματά μου με την Μαρία, το βιβλίο μου είχε γραφεί έως τη μέση. Με το πέρας των μαθημάτων, ήξερα πώς να το ολοκληρώσω σωστά.

     Το βιβλίο μου έγινε γρήγορα αποδεκτό από τον εκδοτικό οίκο που με αντιπροσωπεύει και κυκλοφόρησε μετά από λίγους μήνες."

Δημήτρης Δραγούνης

Συγγραφέας

Μανώλης Σιμιτσάκης Μαθητής Μαρίας Γούσιο

     "Όταν την ανακάλυψα, ο ενθουσιασμός μου για την πολυπόθητη έκδοση του βιβλίου μου γιγαντώθηκε. Εκείνη την εποχή βρισκόμουν περίπου στα μισά της τριλογίας, έχοντας γράψει περίπου 550 σελίδες. Όπως καταλαβαίνετε, είχα μια σχετική εμπειρία, γνώριζα πως έχω κάτι να δώσω, αλλά δεν ήμουν σίγουρος πως ό,τι είχα κάνει έως τότε ακολουθούσε τους βασικούς κανόνες που πρέπει να τηρεί ένα βιβλίο, για να καταφέρει να φτάσει στα ράφια των βιβλιοπωλείων. Έτσι, αποφάσισα, έχοντας ακούσει πολύ καλές κριτικές για τη Μαρία, πως δεν έπρεπε να αφήσω την ευκαιρία.

      H Μαρία τα κατάφερε. Με έκανε να δω τις ατέλειες που είχα, συνειδητοποίησα πόσο σημαντικό είναι να γίνεσαι ένα με τους χαρακτήρες που δημιουργείς, πώς να αποφεύγεις το μπλοκάρισμα του συγγραφέα μέσα από ασκήσεις γραφής και πώς να αναπτύσσεις τη δομή του βιβλίου σου.

     Μα, πάνω από όλα, ένα πολύ σημαντικό κομμάτι που όλοι πρέπει να κατέχουν, αφότου τελείωσα το σεμινάριο, γνώριζα πως έπρεπε να κινηθώ από εκεί και ύστερα για να εκδοθεί το βιβλίο μου. Γνώριζα σε τι μορφή και πόσο περιποιημένο έπρεπε να είναι κατά την αξιολόγηση από τους εκδοτικούς οίκους, γνώρισα τα μυστικά της επιμέλειας, και πώς έπρεπε να προωθήσω το έργο μου.

      Εάν δεν την είχα συναντήσει, θα είχα κάνει λάθη που κάνουν οι περισσότεροι, θα ήμουν απροετοίμαστος στην αξιολόγηση του βιβλίου, και αυτή τη στιγμή δε θα τα είχα καταφέρει. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, Μαρία!"

Μανώλης Σιμιτσάκης

Συγγραφέας

βιβλία μαθητών μαρίας γούσιου.jpg
βιβλία μαθητών μαρίας γουσιου.jpg
Μίκα Μαυρογιάννη Μαθήτρια ΜαρίαςΓούσιου.
Μίκα Μαυρογιάννη Μαθήτρια ΜαρίαςΓούσιου

      "Η γνωριμία μου με την Μαρία Γούσιου, ήταν ίσως η πιο καθοριστική στιγμή στην πορεία του βιβλίου.

      Ένα κείμενο που έδειχνε να έχει ενδιαφέρουσα πλοκή και άρτιους χαρακτήρες, έμοιαζε ασύνδετο.  Η ιστορία δεν έρρεε ευχάριστα και υπήρχαν κενά που ακόμα και εγώ, που ως ο δημιουργός της την ήξερα σχεδόν απ’ έξω, δεν ήμουν σε θέση να εντοπίσω. Η συνεργασία μας ήταν άψογη.  Mου επεσήμανε κάθε σημείο που χρειαζόταν τροποποίηση ή και σύνδεση με τα προηγούμενα.

     Διαβάζοντας τις προτάσεις της, μετά την προσωπική της επιμέλεια, ένιωθα σαν κάποιος να μου βγάζει ένα πέπλο από τα μάτια και να τα βλέπω όλα πιο καθαρά.

     Δεν είμαι υπέρ των αγιογραφιών, ούτε ο λόγος μου έχει σκοπό να 

κολακέψει τη Μαρία, εξ’ άλλου το βιβλίο ήδη κυκλοφορεί. Απλώς νιώθω την ανάγκη να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στον άνθρωπο που μου πρόσφερε απλόχερα όσα κομμάτια παζλ έλειπαν από το βιβλίο μου, έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να ξεπερνάει και τις πιο κρυφές μου επιθυμίες!"

Βαγγέλης Νάστος

Συγγραφέας

    "Ήμουν 16 χρονών όταν έγραφα "Το Πιθανό". Γνωρίζω πλέον ότι ήμουν πολύ τυχερή που άκουσα για τα Σεμινάρια της Μαρίας Γούσιου, από έναν σύμβουλο επαγγελματικού προσανατολισμού.

     Η Μαρία με ενέπνευσε με την δημιουργικότητα και την διάθεση της και κατά την διάρκεια των μαθημάτων συνέχιζα να γράφω την ιστορία που εξελισσόταν μέσα μου.  Όταν η Μαρία το διάβασε και μου είπε ότι ήταν έτοιμο για έκδοση δυσκολεύτηκα να την πιστέψω. Είχα πολλές αμφιβολίες για το ταλέντο μου.... όμως  τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους είχα υπογράψει συμβόλαιο με τον εκδοτικό μου οίκο και τώρα κρατάω το βιβλίο στα χέρια μου.

     Το συναίσθημα του να δω το έργο μου να κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία είναι απερίγραπτο! Μαρία η εμπειρία μαζί σου θα είναι πάντα έμπνευση για μένα. Σε ευχαριστώ!"

Ειρήνη Αρκέτ

Συγγραφέας

    "Δεν είμαι σίγουρη ότι μπορώ να βρω τα κατάλληλα λόγια για να σας εκφράσω την χαρά μου και την ευγνωμοσύνη μου!  Για άλλη μια φορά χίλια ευχαριστώ για τα μαθήματα.  Με βοηθήσατε όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε. Εχθές έγραψα την λέξη τέλος στο πρώτο μου μυθιστόρημα! 270 σελίδες Α4!!!

     Μέσα από το σεμινάριο της δημιουργικής γραφής το οποίο διδάσκετε, ανακάλυψα έναν άγνωστο τρόπο για να μπορώ να αφηγούμαι όλα αυτά που έχω μέσα στο μυαλό μου και να καταφέρνω να τα περνάω στο χαρτί, εξίσου όμορφα.

     Δεν έχω λόγια για να σας εκφράσω τα ακριβή μου συναισθήματα, μα θα σας πω το εξής. Η πληρότητα που σε κάνει να νιώθεις η ολοκλήρωση ενός έργου, που δεν πίστευες ποτέ ότι θα καταφέρεις να γράψεις, είναι το πιο καταπληκτικό δώρο που μου έκανε ποτέ κανείς!   

     Γιατί χωρίς την βοήθειά σας, πιστεύω πως δεν θα έφτανα ως εδώ!"

Ασημίνα Μακρή

Συγγραφέας

    "Θέλω να ευχαριστήσω τη συγγραφέα κυρία ΜΑΡΙΑ ΓΟΥΣΙΟΥ, η οποία με τα εκπαιδευτικά βιβλία, τα σεμινάρια και τις συμβουλές που δίνει στο writing-online.gr μου έδωσε όλα τα απαραίτητα εφόδια για τη δημιουργική και σωστή συγγραφή του πρώτου μου βιβλίου."

Παναγιώτης Νταής

Συγγραφέας

   "Από τη στιγμή που μου έστειλες το ψηφιακό σου σεμινάριο ο τρόπος που δουλεύω έχει αλλάξει 180 μοίρες!
   Αρχικά, ακολουθώντας τις συμβουλές σου ξεκίνησα να γράφω ημερολόγιο, κάτι που είχα σταματήσει πριν πολλά χρόνια… τώρα ξαναγνωρίζω τον εαυτό μου μέσα απʼ αυτό.  Είναι για μένα η ψυχανάλυσή μου.
    Γράφω κείμενα τα οποία μου αρέσουν τόσο πολύ και με βοηθούν να περιπλανηθώ σε μέρη του μυαλού μου που δεν ήξερα καν ότι υπήρχαν!  Θέλω να σου πω πως το σεμινάριό σου είναι κάτι το φανταστικό.
    Είμαι τόσο ενθουσιασμένος όταν κάθομαι και κάνω τις ασκήσεις μου και βλέπω πραγματικά τον εαυτό μου να βελτιώνεται μέρα με τη μέρα τόσο δραματικά. Έχω πλέον ορίσει τους στόχους μου στο ημερολόγιό μου και έχω ραντεβού με το βιβλίο μου κάθε μέρα και όχι όποτε μου ερχόταν η έμπνευση.
 
  Το σεμινάριό σου είναι η αφύπνιση και ο διαχωρισμός του κατά φαντασίαν καλλιτέχνη, από τον συνειδητοποιημένο συγγραφέα.
    Ναι, η συγγραφή είναι τέχνη, είναι ίσως η μοναδική τέχνη στην οποία υπάρχει ξεκάθαρη και χειροπιαστή επικοινωνία μεταξύ του καλλιτέχνη και του έργου του. Επικοινωνία που γίνεται άμεσα αντιληπτή από τον καλλιτέχνη. Αυτό το διαπίστωσα μέσα από το σεμινάριό σου και σʼ ευχαριστώ ξανά γιʼ αυτό.
   Και φαντάσου ότι είμαι ακόμα μόλις στην αρχή του προγράμματος!

Στέλιος Γκαβάκης

 

     "Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω πολύ για το καταπληκτικό αυτό δώρο.  Το σεμινάριο είναι πολύ χρήσιμο και εποικοδομητικό, γιατί μαθαίνω σημαντικά πράγματα για τη συγγραφική τέχνη.  Είμαι πολύ ενθουσιασμένη και σίγουρα θα προσπαθήσω να εφαρμόσω κάθε συμβουλή σου."

Ελένη Ανθάκη


 

     "Σ' ευχαριστούμε που αφυπνίζεις και συντηρείς την έμπνευση μας ζωντανή και ικανή να περάσει στην πράξη!   Σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!  Πραγματικά σε θαυμάζω!"

Μαραγγέλα Γκίντι


 

    "Αγαπητή Μαρία,  θα ήθελα απλά να σε συγχαρώ για την καταπληκτική δουλειά που κάνεις και σε ευχαριστώ θερμά."

Ελένη Σαραντινού
 

      "Σ ευχαριστώ Μαρία για ό,τι μου έχεις στείλει. Τα διάβασα, το είδα και το άκουσα μονορούφι θέλοντας να δω περί τίνος πρόκειται. Είναι φανταστική δουλειά!!!! Πραγματικά, είναι ό,τι ακριβώς χρειάζομαι τη στιγμή που το χρειάζομαι.

      Με την πρώτη ευκαιρία θα ασχοληθώ με τη σοβαρότητα και το χρόνο που του αρμόζει. Μου έλυσες πολλές απορίες και μου έδωσες λύσεις σε αδιέξοδα που είχα.

Μάτα Μελάτη

    "Μαρία μου σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ. Σου είμαι υποχρεωμένη να το ξέρεις. Το πρόγραμμα είναι καταπληκτικό… με βοηθάει πάρα πολύ, είναι ο καλύτερος οδηγός που θα μπορούσα να έχω.  Χίλια ευχαριστώ.  Ο Θεός να σε έχει καλά…"

Σοφία Κούρτη

    "Παρέλαβα το σεμινάριο και ήθελα να σε συγχαρώ για τη δουλειά που έχεις κάνει.  Μπράβο σου!  Αν και δεν έχω ακόμα ανοίξει όλα τα αρχεία, η δουλειά σου είναι όντως συστηματική και πλήρης.  Τώρα αυτό που μου μένει είναι να οργανώσω αποτελεσματικά το χρόνο μου και να γράψω επιτέλους το μυθιστόρημα που έχω ξεκινήσει..:-)
   Σε ευχαριστώ και πάλι.
"

Ελήνη Γεωργοπούλου


 

     " Όχι μόνο κατάφερα να διορθώσω τα κείμενα μου, να δώσω το κάτι παραπάνω στους ήρωες μου, να τους καταλάβω, αλλά και να συμπάσχω παρέα τους, αλλά η έμπνευσή μου χτύπησε κόκκινο!  Μέσα από τις συμβουλές σας, κατάλαβα πράγματα που μέχρι σήμερα με εμπόδισαν, τόσο στην γραφή σαν τεχνικό κομμάτι, όσο και στην έμπνευση, αλλά και στον χρόνο μου.

 

      Μάλιστα ξεπέρασα κατά ένα μεγάλο βαθμό το συγγραφικό μπλοκάρισμα και πλέον μπορώ να το ελέγχω.  Σας ευχαριστώ πολύ, γιατί μου μάθατε πως η συγγραφή πέρα από ταλέντο, χρειάζεται πείσμα και πάθος.  Σας ευχαριστώ πολύ, αυτό που δώσατε σε εμένα είναι ανεκτίμητο και πιστεύω πως δεν είμαι η μοναδική.   Σας εύχομαι να συνεχίσετε έτσι, γιατί πέρα από το να είναι κάποιος συγγραφέας, μας δείχνετε πως πρώτα πρέπει να είναι Άνθρωπος!"

 

 

Βασιλική

      "Μαρία μου γεια σου είσαι η καλύτερη!!!
     
Αυτό που με έφερε μέχρι εδώ είναι το να γράψω ένα βιβλίο με την καρδιά μου. Μέσα από τα βίντεο σου έμαθα πολύ σημαντικά πράγματα τα όποια δε γνώριζα! 

    Προλαβαίνεις τις ερωτήσεις μου. Είναι λες και ξέρεις ακριβώς τι θέλω να σε ρωτήσω και τα απαντάς κατανοητά και πολύ όμορφα!
     Το πάθος μου με έφερε εδώ και εσύ με κράτησες σφιχτά. Χάρη σε σένα πιστεύω πια σε μένα.  Μου δίνεις ελπίδες και από τότε που σε ξέρω μου λες: «Μπορείς».  Aυτή η λέξη για μένα έγινε ιερή.

   Έμαθα πως δε γεννιέσαι πάντα συγγραφέας, αλλά μπορείς και να γίνεις, εάν το επιθυμείς!  Είσαι η δασκάλα και είμαι μαθήτρια, και όταν η δασκάλα εξηγεί καλά, τότε η μαθήτρια διαβάζει, παίρνει 20!  Και τώρα ζούμε το αντίστοιχο εμείς οι δυο με την συγγραφή!
  Θέλω μέσα απ τα βάθη της καρδιάς μου να βγει το βιβλίο μου στο φως ακόμα και στο εξωτερικό! Πιστεύω σε σένα και ξέρω πως με την δικιά σου βοήθεια θα τα καταφέρω!!
"

Κατερίνα Ζηρίδη

** Το email σου μαζί μας είναι ασφαλές. Κι εμείς μισούμε το spamming γι' αυτό και λειτουργούμε πάντα σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

bottom of page