top of page

ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΙΣ
ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ...

Το Νέο Μου Βιβλίο

σύντομα θα είναι στα χέρια σου!


Και συμπληρώνοντας το email σου
παρακάτω θα λάβεις:...

  • Σημαντική Προσωπική Έκπτωση για την απόκτηση του βιβλίου.
     

  • Μαζί με το βιβλίο θα λάβεις ΔΩΡΕΑΝ και το νέο μου Online Course με τίτλο και θέμα: "Τα βήματα που ακολουθώ -την κάθε φορά!- πολύ πριν γράψω την πρώτη πρόταση σε ένα νέο μου βιβλίο, ώστε να εξασφαλίσω την επιτυχία των πωλήσεών του πριν από την έκδοσή του."
     

  • Ενώ μετά από κλήρωση σε 3 τυχερούς αναγνώστες θα προσφέρω ΔΩΡΕΑΝ την Υπηρεσία Επιμέλειας Περιεχομένου του βιβλίου τους, με σκοπό αυτό να βελτιωθεί και να γίνει ένα best seller, όπως ακριβώς του αξίζει! 
     

  • Και 5 τυχεροί αναγνώστες θα συνομιλήσουν προσωπικά μαζί μου στο τηλέφωνο (ή skype) στα πλαίσια ενός Προσωπικού Personal Coaching Call για να εξετάσουμε μαζί ό,τι έχεις ανάγκη, σε απασχολεί και θέλεις να πετύχεις σε σχέση με την Συγγραφή, την Έκδοση/Προώθηση των βιβλίων σου, αλλά και της Ταυτότητά σου ως Συγγραφέας.

**Για όλα τα παραπάνω θα ενημερωθείς προσωπικά στο email που θα συμπληρώσεις στην φόρμα παρακάτω.

Νέο Βιβλίο Μαρία Γούσιου Συγγραφή.jpg
gold_sticker.jpg

** Το email σου μαζί μας είναι ασφαλές. Κι εμείς μισούμε το spamming γι' αυτό και λειτουργούμε πάντα σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Κι Άλλα Βιβλία   |  από την Μαρία Γούσιου

Κι Όμως Υπάρχουν Νεράιδες
Best Seller Μυθιστόρημα

 

Αυτό το μυθιστόρημα είναι ένα σύγχρονο βιβλίο, που παρουσιάζει – με εξίσου σύγχρονη γραφή – τον κόσμο, τους ανθρώπους, τις σχέσεις, τα συναισθήματα και τα πάθη μας. Παρουσιάζει τους φόβους και τις ανασφάλειές μας, τα όνειρα και τα θέλω, τις ανάγκες και τα κατορθώματά μας, αποτελώντας με αυτό τον τρόπο έναν οδηγό, για αναγνώστες που θέλουν – και τολμούν – να ανοιχτούν στις θάλασσες του εαυτού, της ζωής και της καριέρας.

Το Κορίτσι Της Βροχής
Best Seller Μυθιστόρημα

 

Όταν η Νεράιδα γίνεται ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ… τότε μια συνουσία αλχημική αναγεννά τους αναγνώστες.  Πρόκειται για ένα ακόμη best seller μυθιστόρημα της Μαρίας Γούσιου, που εμπνέει, φροντίζει και σέβεται τον κάθε αναγνώστη χωριστά, αποκαλύπτοντάς του τις προσωπικές του αλήθειες. Μέσα από τις σελίδες του παρακολουθούμε την πορεία ενός ανθρώπου που κατάφερε να αναγεννηθεί, και αναπόφευκτα οδηγούμαστε στην καλυτέρευση της δικής μας ζωής, γιατί το να ζεις αληθινά δεν σου επιτρέπει ούτε να υποκρίνεσαι, ούτε να υποδύεσαι.

The Return Of The Rain Girl
Best Seller Novel, από την Μαρία Γούσιου

 

When the Fairy sees THE RETURN OF THE RAIN GIRL… a carnal kind of chemistry brings its readers alive.  Yet another best seller from Maria Gousiou, whose inspirational, considerate and respectful writing leads each individual reader to discover their own personal truth. A story that follows the journey of successful rejuvenation, inevitably leading readers to improve their own lives, demonstrating how living life to the full and being true to yourself leaves no opportunity for deception or pretense. 

Μόνο Ένα Πράγμα: Πώς Να Χειριστείς Το Διαζύγιο/Χωρισμό Σου Εφαρμόζοντας ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ Για να Έχεις Τα Αποτελέσματα Που Επιθυμείς Εύκολα & Γρήγορα
Best Seller Μη Λογοτεχνικό Βιβλίο

 

Μήπως η σχέση ή ο γάμος σου έχουν τελειώσει ή κοντεύουν να τελειώσουν; Ήταν δική σου επιλογή; Ήταν η μόνη επιλογή; Ή μήπως δεν είχες άλλη επιλογή;
Όποια κι αν είναι η περίπτωσή σου (οι λεπτομέρειες δεν έχουν σημασία αυτή την στιγμή), σε λίγο πρόκειται να ανακαλύψεις πως κάνοντας κομμάτι της ζωής σου μόνο ένα πράγμα –μπορείς να το αποκαλέσεις μια νέα συνήθεια, μια νέα ρουτίνα, ή ακόμη κι έναν νέο τρόπο σκέψης ή μέρος του τωρινού σου life style… μπορείς να το αποκαλέσεις όπως θέλεις, αυτό δεν είναι ιδιαίτερα σημαντικό– αυτό που είναι σημαντικό όμως είναι ότι εφαρμόζοντας μόνο ένα πράγμα, μπορείς άμεσα να έχεις τις απαντήσεις που χρειάζεσαι και να χειριστείς τις ακόλουθες καταστάσεις...

APPLY ONE THING ONLY. How To Handle A Divorce/Break Up By Applying ONE THING ONLY And Experience The Results You Want Instantly & Easily
Best Seller Non-Fiction Book από την Μαρία Γούσιου

 

Is your relationship or marriage over or about to end? Was it your choice? Was it the only choice? Or were you left with no choice?  Whatever the case may be (details are not important right now), you are about to discover how by making one single thing a part of your life –you can call it a new habit, or a new routine, or even a new mindset, or a part of your current lifestyle… you can call it whatever suits you, this is not important– the important thing is that by applying just one thing, you can instantly handle and answer the following (read more here) breakup/divorce issues:...

Πώς Να Γράφεις BestSeller
Έργαλεία, Τεχνικές + Μοντέλα Συγγραφής Που Βελτιώνουν Άμεσα Τον Συγγραφέα Που Ήδη Έχεις Μέσα σου, Και Κατατάσσουν Τα Βιβλία Σου Στην Κατηγορία Που Ονομάζουμε BestSeller. Επειδή Η Συγγραφή Είναι Τέχνη + Τεχνική Μαζί.

Με αυτό το βιβλίο σε παίρνω από το χέρι και σου δείχνω… στην κυριολεξία!, πώς μπορείς να γράφεις τόσο καλά όσο χόρευε ο Μάικλ Τζάκσον, αλλά και πώς μπορείς να βελτιώσεις τον συγγραφέα που ήδη είσαι. Σου φανερώνω ποια είναι τα πέντε απλά, αλλά πολύ βασικά και σπουδαία βήματα, αν θέλεις να μετατρέψεις την όποια ιδέα και έμπνευσή σου σε ένα ολοκληρωμένο best seller χειρόγραφο. Και σου απαντώ στο πότε ένας συγγραφέας θα πρέπει να εργαστεί χωρίς κάποιο είδος σκελετού ή σχεδιαγράμματος, αλλά και πότε ένα βιβλίο απαιτεί σχεδιάγραμμα και σκελετό για να γίνει best seller.

 

Αυτό το βιβλίο πωλείται, όμως ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ, μπορείς να το αποκτήσεις ΑΜΕΣΑ + ΔΩΡΕΑΝ. Το μόνο που χρειάζεται είναι να συμπληρώσεις το e-mail σου στο ειδικό χωρίο στο τέλος αυτής της σελίδας.

30+ Τρόποι Για Να Κάνεις Επιτυχημένα & Αποτελεσματικά Το Marketing + Την Προώθηση Των Βιβλίων Σου.

"Μόλις τελείωσα το βιβλίο μου! Και τώρα τι κάνω;" Αυτή είναι μια πολύ καλή ερώτηση, είτε το βιβλίο είναι στα χέρια κάποιου εκδότη, είτε σκέφτεσαι την αυτοέκδοση. Πλέον οι εποχές που οι συγγραφείς άφηναν τη συγγραφική τους τύχη, την προώθηση και τις πωλήσεις των βιβλίων τους, στα χέρια των εκδοτών ή στα χέρια του τμήματος marketing ενός εκδοτικού οίκου, αποτελούν παρελθόν.

 

Είναι ΚΑΙ δική σου ευθύνη –αν όχι αποκλειστική ευθύνη– να προωθήσεις το βιβλίο σου και την ιδιότητά σου ως συγγραφέας. Είτε μόνος σου, είτε σε συνεργασία με τον εκδοτικό οίκο, το θέμα είναι ότι δεν αρκεί μόνο η συγγραφή του βιβλίου αν θέλεις να έχεις επιτυχία ως συγγραφέας.

Από Την Έμπνευση Έως Την Έκδοση Ενός Μυθιστορήματος Σε 14 Βήματα Μόνο
Μια Γνώση Που Στην Κυριολεξία «Βγάζει» Επιτυχημένους Συγγραφείς Μυθιστορημάτων. Οι Ιστορίες Επιτυχίας Απλών Ανθρώπων που Εφάρμοσαν Όσα Έμαθαν Εδώ & Έγιναν Επιτυχημένοι Συγγραφείς το Πιστοποιούν.

Εδώ σου δείχνω πώς να γράφεις εξαιρετικά μυθιστορήματα (ανεξάρτητα από την κατηγορία και τον όγκο τους). Σου φανερώνω όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις από την αρχή. Σου δείχνω τι σου είναι απαραίτητο για να έχεις εκδοτική και οικονομική επιτυχία, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, και εστιάζομαι στο τι σε κάνει μοναδικά ξεχωριστό συγγραφέα.  Επειδή η Συγγραφή είναι Τέχνη και Τεχνική μαζί, ουσιαστικά σε εφοδιάζω με όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζεις για το Τεχνικό κομμάτι, της Τέχνης της Συγγραφής, γιατί σου δίνω απαντήσεις, λύσεις, απαραίτητες πρακτικές και όλα όσα χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις, να συνεχίσεις, ή/και να ολοκληρώσεις τα μυθιστορήματά σου, μόλις σε 14 βήματα!

Τα 32 Χαρακτηριστικά Των Μυθιστορημάτων Που Γίνονται Best Sellers & Κάνουν Την Διαφορά Σε Παγκόσμιο Επίπεδο
Όλα τα μυθιστορήματα που ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό και κάνουν την διαφορά, (ανεξάρτητα από την κατηγορία και τον όγκο τους), έχει βρεθεί πως μοιράζονται 32 Κοινά Χαρακτηριστικά/Μυστικά.

 

Αν αναρωτιέσαι πώς γίνεται κάποια μυθιστορήματα να ξεχωρίζουν από τον συγγραφικό ανταγωνισμό και κάνουν έναν τεράστιο κύκλο επιτυχίας, να γίνονται ακόμη και κινηματογραφικές ταινίες, ενώ κάποια άλλα όχι. Αν έχεις αναρωτηθεί πώς κάποιοι συγγραφείς τα καταφέρνουν εξίσου καλά με το κάθε νέο τους μυθιστόρημα. Κι αν θέλεις και τα δικά σου μυθιστορήματα να ξεχωρίσουν από τον ανταγωνισμό και να κάνουν τον δικό τους κύκλο επιτυχίας σε παγκόσμιο επίπεδο, τότε η γνώση που λαμβάνεις εδώ σου δίνει το «εισιτήριο» για το επίπεδο των καταξιωμένων συγγραφέων.

Πώς Να Εκδώσεις & Να Προωθήσεις Το Κάθε Βιβλίο Σου (Λογοτεχνικό ή Μη) ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ + ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ.

Και Ποια Είναι Η ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ Που Οφείλεις Να Εφαρμόζεις Ως Συγγραφέας Που Σου Εξασφαλίζει Επιτυχία, Χρήματα, Αναγνώστες & Πωλήσεις ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

 

 

 

Αυτή η γνώση είναι μοναδική στο είδος της και έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για τους ανθρώπους που επιθυμούν να βιώνουν την χαρά της συγγραφής, επιθυμούν τα βιβλία τους (ένα προς ένα) να εκδίδονται, να έχουν επιτυχία και αναγνώστες ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, και φυσικά, ΝΑ ΕΙΣΠΡΑTΤΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ως Συγγραφείς από τις πωλήσεις και τα πνευματικά δικαιώματα των βιβλίων τους.

Πώς Να Κάνεις Επιμέλεια Στα Μυθιστορήματά Σου Ολοκληρωμένα, Με Σύστημα & Βήμα Βήμα
Η συγγραφή ενός μυθιστορήματος δίχως την επιμέλεια, είναι δουλειά μισή.

 

Αυτή η γνώση σκοπό έχει να σου δείξει πώς και γιατί η ολοκληρωμένη επιμέλεια κάνει τους εκδότες, τους αναγνώστες και τους δημοσιογράφους να λένε «ναι», στις συγγραφικές σου προσπάθειες. Aν γνωρίζεις να γράφεις, δίχως να γνωρίζεις να κάνεις επιμέλεια με αυτό τον τρόπο, (ολοκληρωμένα, με σύστημα και βήμα βήμα), όσο ταλέντο κι αν έχεις σαν συγγραφέας, αυτό δεν θα αναγνωριστεί ποτέ. Και όσο κι αν σου φαίνεται παράξενο, αυτή να είναι μόνο η αρχή. Γιατί όσο καλύτερη επιμέλεια ξέρεις να κάνεις, τόσο καλύτερος συγγραφέας γίνεσαι… είναι απλά αναπόφευκτο. Είναι ο τρόπος που συγγραφή και επιμέλεια λειτουργούν μαζί.

Non Fiction School
Tο Σχολείο Σου Για Μη Λογοτεχνικά Βιβλία

Συγγραφή | Έκδοση | Προώθηση
Πολλαπλές Πηγές Εισοδήματος

Πώς να γράψεις, να προωθήσεις και να εκδώσεις με εγγυημένη επιτυχία το κάθε μη-λογοτεχνικό σου βιβλίο και οι 11 πηγές εισοδήματος που μπορείς να έχεις από αυτό, ως Συγγραφέας τους.

 

Αυτή η γνώσηι σου αποκαλύπτει το σύνολο του επιχειρηματικού συστήματος που γνωρίζουν και εφαρμόζουν συγγραφείς/επιχειρηματίες, coaches, συμβούλοι, εισηγητές σεμιναρίων και επαγγελματίες άλλων ειδικοτήτων της γενιάς μας, για να είναι επιτυχημένοι και να έχουν χρήματα μέσα από την εξειδίκευση, την γνώση και το αντικείμενό τους. Για να γίνεις ΚΙ ΕΣΥ, άμεσα, ένας πολύ επιτυχημένος συγγραφέας, μη λογοτεχνικών βιβλίων. Να αποκτήσεις άμεσα αυθεντικότητα και expertise στο αντικείμενό σου. Να ανατρέψεις και να βελτιώσεις προς το καλύτερο την καριέρα και τα επαγγελματικά σου. Και να αυξήσεις ανέλπιστα τον τραπεζικό σου λογαριασμό, τόσο μέσα από τις πωλήσεις των βιβλίων σου, όσο και από τις 11 διαφορετικές πηγές εισοδήματος που μπορείς να έχεις ως συγγραφεας μη λογοτεχνικού βιβλίου.

Πώς Να Γράφεις Υπέροχα Παραμύθια + Παιδικά Βιβλία (Λογοτεχνικά ή Μη) Που Μικροί & Μεγάλοι Λατρεύουν, Και Τα Έσοδα Αυτών, Ξεπερνούν Ακόμη Και Τις Μεγαλύτερες Προσδοκίες Σου
Αν θέλεις να γράφεις εξαιρετικά παραμύθια και μη-λογοτεχνικά βιβλία για παιδιά, αλλά και να έχεις έσοδα από την δραστηριότητα αυτή, τότε αυτό το σεμινάριο είναι ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

 

Αυτή η γνώση είναι μοναδική στο είδος της και έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για τους ανθρώπους που επιθυμούν να βιώνουν την χαρά της συγγραφής παραμυθιών, τους αρέσει να γράφουν λογοτεχνικά ή μη-λογοτεχνικά βιβλία που απευθύνονται σε παιδιά, θέλουν να έχουν επιτυχία και αναγνώστες σε όλο τον κόσμο, και φυσικά, να εισπράττουν χρήματα ως συγγραφείς αυτής της κατηγορίας βιβλίων. Δεν πρόκειται για απλή γνώση. Πρόκειται για την γνωστοποίηση ενός συστήματος που έχει εφαρμοστεί με μεγάλη επιτυχία από συγγραφείς παραμυθιών και παιδικών βιβλίων με σειρά τίτλων σε διάφορες γλώσσες του κόσμου, και με αναγνωστικό κοινό αποκλειστικά τα παιδιά. Συγγραφείς που ζουν σε διάφορες χώρες του κόσμου, γνωρίζουν επιτυχία, και έχουν αναγνώστες, επίσης, σε όλο τον κόσμο!

 

20+ Tips & Συμβουλές Που Μπορούν Να Μετατρέψουν Έναν Μέτριο Συγγραφέα Σε Πολύ Καλό, Κι Έναν Πολύ Καλό Συγγραφέα, Σε Εξαιρετικό.

Η συγγραφή είναι μια τέχνη 100% πρακτική. Μπορεί η φαντασία και η έμπνευση να παίζουν ενεργό ρόλο, στην αρχή,... αλλά η συγγραφή παίρνει σάρκα και οστά μόνο με μολύβι και χαρτί, ή με πληκτρολόγιο και ηλεκτρονικό υπολογιστή.  Και για αυτή την πρακτική εφαρμογή υπάρχουν κανόνες, μυστικά, τεχνικές, πρέπει και δεν πρέπει, και για το πώς θα τοποθετήσεις την κάθε λέξη πάνω στο χαρτί. Υπάρχουν επιλογές που καλείσαι να κάνεις ως συγγραφέας. Επιλογές, που πάρα πολλές φορές δεν είναι καθόλου το αποτέλεσμα έμπνευσης ή φαντασίας, αλλά είναι το  αποτέλεσμα λογικών και συνειδητών αποφάσεων.

bottom of page