top of page

Το Νέο Μου Βιβλίο

σύντομα θα είναι στα χέρια σου!


Και συμπληρώνοντας το email σου
παρακάτω θα λάβεις:...

  • Σημαντική Προσωπική Έκπτωση για την απόκτηση του βιβλίου.
     

  • Μαζί με το βιβλίο θα λάβεις ΔΩΡΕΑΝ και το νέο μου Online Course με τίτλο και θέμα: "Τα βήματα που ακολουθώ -την κάθε φορά!- πολύ πριν γράψω την πρώτη πρόταση σε ένα νέο μου βιβλίο, ώστε να εξασφαλίσω την επιτυχία των πωλήσεών του πριν από την έκδοσή του."
     

  • Ενώ μετά από κλήρωση σε 3 τυχερούς αναγνώστες θα προσφέρω ΔΩΡΕΑΝ την Υπηρεσία Επιμέλειας Περιεχομένου του βιβλίου τους, με σκοπό αυτό να βελτιωθεί και να γίνει ένα best seller, όπως ακριβώς του αξίζει! 
     

  • Και 5 τυχεροί αναγνώστες θα συνομιλήσουν προσωπικά μαζί μου στο τηλέφωνο (ή skype) στα πλαίσια ενός Προσωπικού Personal Coaching Call για να εξετάσουμε μαζί ό,τι έχεις ανάγκη, σε απασχολεί και θέλεις να πετύχεις σε σχέση με την Συγγραφή, την Έκδοση/Προώθηση των βιβλίων σου, αλλά και της Ταυτότητά σου ως Συγγραφέας.

**Για όλα τα παραπάνω θα ενημερωθείς προσωπικά στο email που θα συμπληρώσεις στην φόρμα παρακάτω.

Νέο Βιβλίο Μαρία Γούσιου Συγγραφή.jpg
gold_sticker.jpg

** Το email σου μαζί μας είναι ασφαλές. Κι εμείς μισούμε το spamming γι' αυτό και λειτουργούμε πάντα σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

mariasfoto.jpg

Tο Writing Online συμπληρώνει φέτος τα 10 χρόνια ανελλιπούς και ιδιαίτερα επιτυχημένης λειτουργίας του, βοηθώντας, χιλιάδες πλέον, υπέροχους ανθρώπους σαν κι εσένα από όλο τον κόσμο, να υλοποιήσουν αυτό που θέλουν και τους συνδέει με την συγγραφή.

 

Με αφορμή αυτό το γεγονός πριν από λίγο καιρό ρώτησα τα μέλη της online παρέας μας, ποιο βιβλίο θα ήθελαν να γράψω για να τους βοηθήσω ακόμη πιο πολύ μέσα από το έργο, το περιεχόμενο, την εμπειρία και τις γνώσεις μου.

Έτσι επιλέχθηκαν δύο βιβλία, εκ των οποίων το πρώτο πολύ σύντομα θα είναι κοντά σου!

Πρόκειται για το βιβλίο με τίτλο: Πώς να γίνεις ένας πολύ καλός Συγγραφέας. My best tips και συμβουλές το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα με την έντυπη μορφή του.

 

Και όσοι συμπληρώσουν το email τους εδώ θα λάβουν όλα τα παραπάνω, αλλά θα είναι από τους πρώτους που θα ενημερωθούν για την κυκλοφορία  του. 

Θέλω να ξέρεις πως δεν είσαι τυχαία εδώ. Και είμαι σίγουρη πως ό,τι σε συνδέει με την συγγραφή είναι σπάνιο, και σπουδαίο, και μοναδικό, και πρέπει να ακουστεί.

Αληθινά σε ευχαριστώ για όσα ΕΣΥ μου έχεις προσφέρει όλα αυτά χρόνια, για την παρουσία σου εδώ και για την εμπιστοσύνη σου.

Το επόμενο βιβλίο που επίλεξες να γράψω για σένα είναι τo:

"Πώς να προωθήσεις την Ταυτότητά σου ως Συγγραφέας, αλλά και το κάθε βιβλίο σου χωριστά. Ο "νέος τρόπος" χάρη στις αλλαγές που έχουν έρθει στην βιομηχανία των εκδόσεων, αλλά και στην δυναμική που έχει φέρει το διαδίκτυο."

Το οποίο θα φροντίσω να είναι στα χέρια σου επίσης σύντομα και φυσικά θα είσαι και πάλι από τους πρώτους που θα ενημερωθούν.

 Μαρία Γούσιου

Συγγραφέας | Writing Coach | Επιμελήτρια Βιβλίων

gold_sticker.jpg

Το Νέο Μου Βιβλίο

σύντομα θα είναι στα χέρια σου!


Και συμπληρώνοντας το email σου εδώ μπορείς να είσαι ανάμεσα στους τυχερούς αναγνώστες που θα λάβουν όλα όσα βλέπεις στην αρχή αυτής της σελίδας!

Νέο Βιβλίο Μαρία Γούσιου Συγγραφή.jpg

** Το email σου μαζί μας είναι ασφαλές. Κι εμείς μισούμε το spamming γι' αυτό και λειτουργούμε πάντα σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΓΟΥΣΙΟΥ

 

Η Μαρία είναι Writing Coach, Επιμελήτρια Βιβλίων, Συγγραφέας η ίδια και Online/Ψηφιακή Επιχειρηματίας / Δημιουργός του Writing-Online.gr.

 

Από πολύ μικρή αγαπούσε τη συγγραφή, γι’ αυτό έκανε σχετικές πανεπιστημιακές σπουδές στην Αγγλία, έχει παρακολουθήσει δεκάδες σεμινάρια και συνέδρια Δημιουργικής Γραφής (Creative Writing) με καταξιωμένους δασκάλους/συγγραφείς από την Αμερική, ενώ διαβάζει και γράφει ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ από παιδί.

Τα μυθιστορήματα που έχει γράψει, έγιναν από τις πρώτες ημέρες κυκλοφορίας τους Βest Sellers και συνδυαστικά με τις σπουδές της, αυτό τράβηξε από νωρίς το ενδιαφέρον μεγάλου εκδοτικού οίκου που την προσέλαβε για την ομάδα ανάγνωσης και αξιολόγησης των ελληνόφωνων και αγγλόφωνων βιβλίων του προς έκδοση.

 

Σήμερα κυκλοφορούν με την υπογραφή της 14 βιβλία. Το σύνολο των λογοτεχνικών και μη-λογοτεχνικών βιβλίων και εγχειριδίων (workbooks) συγγραφής που έχει γράψει, πωλούνται τόσο σε όλο τον κόσμο (κάποια έχουν μεταφραστεί και στα αγγλικά), όσο και μέσα από το Writing-Online.

Παράλληλα με την εργασία της στον εκδοτικό οίκο, δημιούργησε και δίδαξε στο πρώτο Εργαστήρι Συγγραφικής Τέχνης στην Ελλάδα, με έδρα την Θεσσαλονίκη, κάνοντας ταυτόχρονα ταξίδια στην Αθήνα και την Κύπρο για να διδάξει σε αντίστοιχα σεμινάρια και εργαστήρια εκεί.

Όταν γεννήθηκε η κόρη της, ήθελε να την μεγαλώσει η ίδια μένοντας στο σπίτι μαζί της, αλλά ήθελε να συνεχίσει να μοιράζεται τις γνώσεις και την εμπειρία της γύρω από την Συγγραφή, έτσι δημιούργησε το Writing-Online.gr μέσα από το οποίο, όποιος αγαπά το να γράφει, μαθαίνει την Tέχνη του να μετατραπεί σε εξαιρετικός συγγραφέας και αν το επιθυμεί να προβεί σε επιτυχημένη έκδοση και προώθηση των βιβλίων του.

Σε εβδομαδιαία βάση τα Tips & Συμβουλές που αναρτά στο σχετικό χωρίο του site και αφορούν τον υπέροχο και μαγικό κόσμο της Τέχνης που ονομάζουμε Συγγραφή, παρακολουθούν, διαβάζουν και λαμβάνουν αρκετές χιλιάδες συνδρομητές του Writing-Online.gr, από όλο τον κόσμο!

 

​Είναι γνωστή για το χαμόγελό της, αλλά και για την άμεση μεταδοτικότητά της!  Η πολύχρονη εμπειρία της πάνω στην διδασκαλία της Τέχνης της Συγγραφής, η εμπειρία της στον χώρο των εκδόσεων και οι Πολυάριθμες Ιστορίες Συγγραφικής Επιτυχίας από μαρτυρίες και επιτυχημένες εκδώσεις μαθητών της, επιβεβαιώνουν τα αποτελέσματα της δουλειάς της.

​Πτυχία Συγγραφικής Τέχνης: Από το Writer’s Bureau, το Open College of the Arts, και το Open University of England, πανεπιστημιακά ιδρύματα με έδρα την Αγγλία, και όλα με ειδίκευση το Creative Writing (Δημιουργική Γραφή).

 

​Της Έχουν Απονεμηθεί Διακρίσεις Από Τους Αμερικάνικους Οργανισμούς: The Youth Of The Art, The National Art Month, The Spring Arts Festival, National Art Honor Society, National FFA Organization, Future Business Leaders of America (FBLA)

Την δουλειά της Μαρίας έχουν παρουσιάσει πολυάριθμα ΜΜΕ όπως μπορείς να δεις παρακάτω.

Για Τα Βιβλία Και Την Δουλειά Της Μαρίας
Έχουν Μιλήσει Και Έχουν Γράψει:...

gold_sticker.jpg

Το Νέο Μου Βιβλίο

σύντομα θα είναι στα χέρια σου!


Και συμπληρώνοντας το email σου εδώ μπορείς να είσαι ανάμεσα στους τυχερούς αναγνώστες που θα λάβουν όλα όσα βλέπεις στην αρχή αυτής της σελίδας!

Νέο Βιβλίο Μαρία Γούσιου Συγγραφή.jpg

** Το email σου μαζί μας είναι ασφαλές. Κι εμείς μισούμε το spamming γι' αυτό και λειτουργούμε πάντα σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

COPYRIGHT

Μαρία Γούσιου & Writing Online

bottom of page