top of page

Τα 10+1 ΒΗΜΑΤΑ που ακολούθησα για να έχω μια Online Παρουσία που μου δίνει χρήματα και ελευθερία!


Τις προάλλες μια φίλη της Online παρέας μας μου έγραφε πως ξαφνικά και χωρίς καμιά προειδοποίηση, απολύθηκε από την δουλειά της.


Ήθελε να κάνει πράγματα για τον εαυτό της αυτό το καλοκαίρι.


Από το να προσφέρει στην ίδια γνώση και εμπειρία μέσα από κάποια εκπαιδευτικά προγράμματα, μέχρι να πάει για λίγες ημέρες κοντά στην θάλασσα με την οικογένειά της και τους φίλους της.


Ήθελε να κάνεις κάποιες προσωπικές αγορές και να φροντίσει κάποιες δουλειές στο σπίτι της.


Όμως με αφορμή αυτό το γεγονός, όλα ανατράπηκαν.


Ανταλλάξαμε κάποια emails και καταλήξαμε πως αυτή μπορεί να είναι η ευκαιρία της για να πάρει τις ανάσες της, να πάρει τον χρόνο της και να κάνει αυτό που από πάντα ήθελε, Online.


Υπάρχει ένα πάθος στην καρδιά της φίλης μας που δεν την έχει εγκαταλείψει εδώ και χρόνια.


Υπάρχει εμπειρία, γνώση, και αγάπη για ένα αντικείμενο που μπορεί να γίνει η νέα πηγή εισοδήματός της.


Και πλέον - ξεκινώντας από αυτό το καλοκαίρι - να είναι ελεύθερη.

  • Ελεύθερη οικονομικά. Ελεύθερη από δεσμευτικά ωράρια εργασίας.

  • Ελεύθερη από αποφάσεις που παίρνουν άλλοι και επηρεάζουν άμεσα και τόσο πολύ την δική της προσωπική ζωή.


Πολλοί πιστεύουν πως το να είσαι Online Επιχειρηματικά έχει να κάνει με το να "κυνηγάς" χρήματα και αναγνωσιμότητα. Αλλά αυτό δεν ισχύει.


Για μένα, ιδιαίτερα στις μέρες μας...


Το να έχεις μια Online Επιχειρηματική Παρουσία = Πηγή Εισοδήματος, ως Συγγραφέας, Coach, Educator και όχι μόνο... είναι μια ΥΨΙΣΤΗ πράξη αυτο-αγάπης και αυτο-φροντίδας.

Χάρη στην Online Επιχειρηματικής Χροιάς Παρουσία μου, 13 χρόνια τώρα ανέτρεψα τα οικονομικά της οικογένειά μου, που μάλλον ήταν σε πολύ χειρότερη μοίρα από την φίλη μας που μόλις απολύθηκε, και φροντίζω και προσφέρω στην οικογένειά μου.


Ορίζω εγώ η ίδια (και κανένας άλλος) τις ώρες που θα εργαστώ, το περιεχόμενο, το αντικείμενο, την μορφή και την δομή της δουλειάς μου. Κάνοντας παράλληλα για δουλειά κάτι που αγαπώ και με παθιάζει από παιδί.


Και μέσα από αυτή την δουλειά που έχω σχεδιάσει, οραματιστεί και προσαρμόσει στα προσωπικά μου θέλω και όνειρα, και τους ρυθμούς της οικογενειακής μου ζωής, βοηθώ υπέροχους ανθρώπους - ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ - καθημερινά και από όλο τον κόσμο.


Κι αυτό που κάνω και είμαι επαγγελματικά, γεμίζει την ψυχή μου, και δεν είμαι εξαρτημένη από άλλους ανθρώπους, όπως το πρώην αφεντικό της φίλης μας.


Γιατί εγώ είμαι αυτή που παίρνω τις αποφάσεις για την ζωή μου και την δουλειά μου και δεν αποφασίζει κάποιος άλλος για μένα.


Η ζωή μας είναι σύντομη και μας αξίζει να κυνηγήσουμε, να διεκδικήσουμε και να υλοποιήσουμε τα όνειρά μας.

Και όταν μας στέλνει προκλήσεις, το να έχουμε την δική μας Online Επιχειρηματική Παρουσία που χρηματοδοτεί και υποστηρίζει σε πρακτικό και οικονομικό επίπεδο την ίδια μας την ζωή, αλλά και όλα τα όνειρα και τις επιθυμίες μας...


Δίνοντας μας μια σειρά από ελευθερίες και επιλογές, τότε αυτό μπορεί να είναι το μόνο που χρειάζεται να εξασφαλίσουμε και να δημιουργήσουμε για εμάς και τους αγαπημένους μας αυτή την εποχή!


Γι' αυτό και σήμερα μοιράζομαι μαζί σου τα 10 + 1 ΒΗΜΑΤΑ που ακολούθησα να για έχω μια Online Παρουσία που μου δίνει χρήματα και ελευθερία.


Βήματα που συνθέτουν αυτό το "παζλ" της Online Επιχειρηματικής Παρουσίας για Συγγραφείς, Coaches, Educators... για ανθρώπους σαν κι εμάς.


Βήματα που είναι εύκολα στην εφαρμογή τους και την κατανόησή τους και μπορεί να είναι ΤΑ ΘΕΜΕΛΕΙΑ και Η ΣΤΙΓΜΗ που θα μεταμορφώσουν προς το καλύτερο και την δική σου ζωή, υλοποιώντας παράλληλα προσωπικά, επαγγελματικά, οικονομικά... και άλλα όνειρα/θέλω και στόχους της ζωής και της ψυχής σου.




Κι αν θέλεις να εμβαθύνεις ακόμη παραπάνω τα όσα κουβεντιάζω σήμερα μαζί σου και θέλεις ακόμη μεγαλύτερη και σίγουρη επιτυχία με την Online Επιχειρηματική σου Παρουσία ως Συγγραφέας, Coach, Educator, τότε σου θυμίζω (ή σε ενημερώνω αν είσαι νέο μέλος μας) πως...


Πως μπορώ να σου δείξω την πρακτική, την στρατηγική και το σύστημα αυτής της διαδρομής με έναν ξεχωριστό τρόπο.


Για μία και μοναδική φορά τον χρόνο, μόλις για μία εβδομάδα, και για φέτος μέχρι την Παρασκευή 11 Αυγούστου (τα μεσάνυχτα)...


Στα πλαίσια αυτής της Summer Black Friday Week του Writing Online, μπορείς να πάρεις αυτή την εμπειρία, την γνώση, το σύστημα και την στρατηγική, μέσα από το Home Study Course μου Rich + Happy Online, Για Συγγραφείς Και Όχι Μόνο…


Που είναι στην διάθεσή σου μέχρι αυτή την Παρασκευή 11/08 (τα μεσάνυχτα) με την χαμηλότερη τιμή του έτους.


~Αυτή η Summer Black Friday τιμή είναι η χαμηλότερη του έτους, ισχύει μόνο για μια εβδομάδα τον χρόνο, δεν θα επαναληφθεί, και θα αποσυρθεί την Παρασκευή 11 Αυγούστου (τα μεσάνυχτα)~


Επίσης, μεταξύ άλλων, στο τέλος του Rich + Happy Online βλέπουμε μαζί ποιες είναι οι δύο μαθηματικές πράξεις (επιπέδου πρώτης δημοτικού!!!!) που θα σε οδηγήσουν σε χρόνο ρεκόρ στα πρώτα σου 10.000€, θα σε πάνε στα πρώτα σου 100.000€, κι αν εσύ το επιλέξεις, θα σου αποφέρουν το πρώτο σου 1.000.000€.


  • Αν θέλεις λοιπόν να δημιουργήσεις αυτή την συνθήκη αυτο-αγάπης και αυτο-φροντίδας για τον εαυτό σου και για τους αγαπημένους σου, μπορείς.

  • Και, αν το να εμπνεύσεις και να βοηθήσεις άλλους ανθρώπους μέσα από τις εμπειρίες, τις γνώσεις και όσα ήδη είσαι και αγαπάς... θέλεις να γίνει μια πολύ σημαντική πηγή εισοδήματος για σένα ξεκινώντας από τώρα, από αυτή την στιγμή, από αυτό το καλοκαίρι! Πάλι μπορείς.

~Αυτή η Summer Black Friday τιμή είναι η χαμηλότερη του έτους, ισχύει μόνο για μια εβδομάδα τον χρόνο, δεν θα επαναληφθεί, και θα αποσυρθεί την Παρασκευή 11 Αυγούστου (τα μεσάνυχτα)~


Να είσαι καλά και να έχεις μια πολύ όμορφη ημέρα να κάνεις σπουδαία πράγματα για τον εαυτό σου και ελπίζω για μια ακόμη φορά να σε εμπνέω και να σε βοηθώ.

Μαρία


Ελπίζω να δώσεις ΑΥΤΗ την ευκαιρία στον εαυτό σου, ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

Ενώ, αν θέλεις να καλλιεργήσεις και να εξελίξεις κι εσύ την δεξιότητά σου ως Συγγραφέας βεβαιώσου ότι προμηθεύεσαι και διαβάζεις το νέο μου βιβλίο.


Το Νέο Μου Βιβλίο με αφορμή τα 10 χρόνια λειτουργίας του Writing-Online, σύντομα θα είναι στα χέρια σου!

Και συμπληρώνοντας το email σου στην σχετική φόρμα που υπάρχει στην σελίδα που θα βρεις ΚΑΝΟΝΤΑΣ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ θα λάβεις αυτόματα:

- Σημαντική Προσωπική Έκπτωση για την απόκτηση του βιβλίου.

- Μαζί με το βιβλίο θα λάβεις ΔΩΡΕΑΝ και το νέο μου Online Course με τίτλο και θέμα: "Τα βήματα που ακολουθώ -την κάθε φορά!- πολύ πριν γράψω την πρώτη πρόταση σε ένα νέο μου βιβλίο, ώστε να εξασφαλίσω την επιτυχία των πωλήσεών του πριν από την έκδοσή του."


​**Για όλα τα παραπάνω θα ενημερωθείς προσωπικά αφού συμπληρώσεις το email σου στην σχετική φόρμα που υπάρχει ΚΑΝΟΝΤΑΣ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ.


Και φυσικά αν υπάρχουν φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι που κάτι τέτοιο τους βοηθά και τους αφορά, προώθησε τους αυτό το post τώρα.


Να είσαι είναι η μέρα σου ανέλπιστα υπέροχη!

Μαρία


bottom of page