top of page

Το λάθος που κάνουν Συγγραφείς + Coaches/Educators... και δεν έχουν τα χρήματα που θέλουν


Συγγραφείς, Coaches/Educators και όχι μόνο...


Άνθρωποι που θέλουν να είναι Online και θέλουν μέσα από την παρουσία τους αυτή να έχουν οικονομικό όφελος κάνουν ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ, που μάλιστα δεν το συνειδητοποιούν κιόλας.


Ένα λάθος που αν δεν το συνειδητοποιήσεις κι αν δεν σταματήσεις να το κάνεις, ποτέ και για κανένα λόγο, δεν θα αποκτήσεις τους Αναγνώστες/Μαθητές/Πελάτες που προσδοκάς ώστε να βάλεις τα οικονομικά + τα επαγγελματικά σου σε τάξη μέσα από την ιδιότητά σου αυτή.


Σου εξηγώ τα πάντα στο Video.



Επίσης να σου θυμίσω ότι το Δωρεάν Workshop για όσους θέλουν να είναι ή να γίνουν Rich + Happy Online που είναι διαθέσιμο ΜΟΝΟ μια φορά τον χρόνο και ΜΟΝΟ για μία εβδομάδα...


Και έχει σχεδιαστεί για Συγγραφείς και Coaches/Educators (αλλά και χομπίστες, επαγγελματίες/επιχειρηματίες, ανθρώπους...) που θέλουν να μετατρέψουν τον υπολογιστή τους σε προσωπικό τους ATM αξιοποιώντας όσα ήδη είναι, γνωρίζουν, κάνουν και αγαπούν, είναι ήδη στην διάθεσή σου και θα το βρεις ΚΑΝΟΝΤΑΣ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ ή επάνω στην φωτογραφία που βλέπεις εδώ παρακάτω.



Με την ευχή να πάψεις να κάνεις αυτό το μεγάλο λάθος που κάνουν προικισμένοι και ταλαντούχοι Συγγραφείς, Coaches/Educators, και όχι μόνο... - που δεν το συνειδητοποιούν και τους στερεί την οικονομική και επαγγελματική ελευθερία και επιτυχία που προσδοκούν σε χαιρετώ.


Eύχομαι για μια ακόμη φορά να σε εμπνέω και να σε βοηθώ.


Ενώ αν θέλεις να κουβεντιάσουμε οτιδήποτε για το θέμα αυτό και έχεις απορίες/ερωτήσεις στις οποίες μπορώ να σου φανώ χρήσιμη, απλά στείλε μου ένα email στο info@writing-online.gr και θα χαρώ να σε ακούσω.

Μαρία


Ενώ, αν θέλεις να καλλιεργήσεις και να εξελίξεις κι εσύ την δεξιότητά σου ως Συγγραφέας βεβαιώσου ότι προμηθεύεσαι και διαβάζεις το νέο μου βιβλίο.


Το Νέο Μου Βιβλίο με αφορμή τα 10 χρόνια λειτουργίας του Writing-Online, σύντομα θα είναι στα χέρια σου!

Και συμπληρώνοντας το email σου στην σχετική φόρμα που υπάρχει στην σελίδα που θα βρεις ΚΑΝΟΝΤΑΣ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ θα λάβεις αυτόματα:

- Σημαντική Προσωπική Έκπτωση για την απόκτηση του βιβλίου.

- Μαζί με το βιβλίο θα λάβεις ΔΩΡΕΑΝ και το νέο μου Online Course με τίτλο και θέμα: "Τα βήματα που ακολουθώ -την κάθε φορά!- πολύ πριν γράψω την πρώτη πρόταση σε ένα νέο μου βιβλίο, ώστε να εξασφαλίσω την επιτυχία των πωλήσεών του πριν από την έκδοσή του."


​**Για όλα τα παραπάνω θα ενημερωθείς προσωπικά αφού συμπληρώσεις το email σου στην σχετική φόρμα που υπάρχει ΚΑΝΟΝΤΑΣ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ.


Και φυσικά αν υπάρχουν φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι που κάτι τέτοιο τους βοηθά και τους αφορά, προώθησε τους αυτό το post τώρα.


Να είσαι είναι η μέρα σου ανέλπιστα υπέροχη!

Μαρία


bottom of page