top of page

Πώς Συγγραφείς + Coaches/Educators... αποκαλύπτουν τον δρόμο του χρήματος για τους ίδιους.


Ως Συγγραφείς, Coaches/Educators και όχι μόνο... της εποχής μας, έχουμε μια εκπληκτική δυνατότητα.


Μπορούμε να διακρίνουμε και να ακολουθήσουμε (αλλά και να εξασφαλίσουμε) τον δρόμο και το μονοπάτι των χρημάτων και να απαλλαγούμε μια για πάντα από αυτό που ονομάζω "Hope Marketing/Sales"

Δηλαδή, από την εμπειρία του ετοιμάζω κάτι, όπως για παράδειγμα είναι ένα βιβλίο, ένα προϊόν, μια υπηρεσία ή ένα πρόγραμμα και μετά "ελπίζω" να αρέσει στο κοινό μου.


Πλέον το ίδιο το κοινό μας (αναγνώστες/μαθητές/πελάτες) μας λένε τι ακριβώς θέλουν, τι έχουν ανάγκη, τι θα τους ενδιέφερε.


Κι εμείς με την σειρά μας δημιουργούμε εκείνα τα βιβλία/προγράμματα/υπηρεσίες ή άλλα προϊόντα, που γνωρίζουμε ΑΠΟ ΠΡΙΝ και δίχως καμία απολύτως αμφιβολία... πως το κοινό μας είναι έτοιμο - και μάλιστα περιμένει - να τα αγοράσει και να τα προμηθευτεί αποκλειστικά και μόνο από εμάς!


Στο σημερινό μου Video σου αποκαλύπτω περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα αυτό.



Όταν ένας άνθρωπος έχει οικονομική + επαγγελματική ελευθερία στην ζωή του, βιώνει ασφάλεια + ελευθερία, ενώ είναι σε θέση να διεκδικεί, να χρηματοδοτεί, και να ζει, όσα ονειρεύεται, είναι σημαντικά για εκείνον, του αξίζουν και επιθυμεί.


Και αν θέλεις ως Άνθρωπος, ως Συγγραφέας, ως Coach, ως Επαγγελματίας, ή μέσα από κάποιο χόμπι σου, να έχεις στην ζωή σου Οικονομική + Επαγγελματική ελευθερία, χρειάζεσαι ΔΥΟ ΔΕΔΟΜΕΝΑ:


Δεδομένο #1

Να αποκτήσεις την γνώση, τον τρόπο σκέψης και τις πρακτικές που εφαρμόζει ένας τέτοιος άνθρωπος, για να φέρει νέα (και πολλά!!) χρήματα στην ζωής του, αλλά και να τα διαχειριστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε τα χρήματα αυτά να λειτουργούν υπέρ του, φροντίζοντας την προσωπική, οικογενειακή + επαγγελματική του ευημερία.


Και ​Δεδομένο #2

Νομίζω καταλαβαίνεις πόσο σημαντικά είναι όλα αυτά, κι αν όντως θέλεις - ξεκινώντας από τώρα, από αυτή την στιγμή! - να αρχίσεις να απολαμβάνεις οικονομική + επαγγελματική ελευθερία.


Αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο λοιπόν, το Home Study Course μου, όπου μέσα του συγκέντρωσα την εμπειρία και την γνώση που κουβαλώ 13 χρόνια τώρα ως Συγγραφέας/Coach/Educator + Online Ψηφιακή Επιχειρηματίας, το Rich + Happy Online για Συγγραφείς, Coaches, Educators... και Όχι Μόνο! σου φανερώνει τον "χάρτη", τα βήματα και την στρατηγική για να πετύχει ένα εγχείρημα σαν κι αυτό, από την αρχή!



Nαι, μπορείς να γίνεις αυτή/αυτός ο Επιτυχημένος + Ευτυχισμένος Άνθρωπος χάρη σε μια Online/Ψηφιακή Παρουσία ανεξάρτητα από το ιδιαίτερο αντικείμενό σου, και ναι, μπορείς να έχεις όλα τα παραπάνω, ξεκινώντας από σήμερα...


Χάρη σε αυτή την συγκεκριμένη γνώση και στο συγκεκριμένο σύστημα και στρατηγική της Online Παρουσίας πετυχαίνουν και όσοι καταπιάνονται με το αντικείμενο αυτό. Οι μαρτυρίες, οι επιτυχίες και η προσωπική εμπειρία των προηγούμενων μαθητών μου το επιβεβαιώνουν - Δες εδώ...



Να ακούς το ένστικτό σου, να παίρνεις τις σωστές αποφάσεις για σένα και τους αγαπημένους σου και να περάσεις όμορφα και την σημερινή σου μέρα.


Κι αν κάτι τέτοιο σε αφορά αυτό το καλοκαίρι, θα χαρώ να έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα και προσωπικά, μέσα από το πρόγραμμα, και να σου κρατώ το χέρι στα συγκλονιστικά βήματα μιας τέτοιας επιτυχίας και διαδρομής.


Ενώ αν θέλεις να κουβεντιάσουμε οτιδήποτε για το θέμα αυτό και έχεις απορίες/ερωτήσεις στις οποίες μπορώ να σου φανώ χρήσιμη, απλά στείλε μου ένα email στο info@writing-online.gr και θα χαρώ να σε ακούσω.

Μαρία


Ελπίζω να δώσεις ΑΥΤΗ την ευκαιρία στον εαυτό σου.

Ενώ, αν θέλεις να καλλιεργήσεις και να εξελίξεις κι εσύ την δεξιότητά σου ως Συγγραφέας βεβαιώσου ότι προμηθεύεσαι και διαβάζεις το νέο μου βιβλίο.


Το Νέο Μου Βιβλίο με αφορμή τα 10 χρόνια λειτουργίας του Writing-Online, σύντομα θα είναι στα χέρια σου!

Και συμπληρώνοντας το email σου στην σχετική φόρμα που υπάρχει στην σελίδα που θα βρεις ΚΑΝΟΝΤΑΣ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ θα λάβεις αυτόματα:

- Σημαντική Προσωπική Έκπτωση για την απόκτηση του βιβλίου.

- Μαζί με το βιβλίο θα λάβεις ΔΩΡΕΑΝ και το νέο μου Online Course με τίτλο και θέμα: "Τα βήματα που ακολουθώ -την κάθε φορά!- πολύ πριν γράψω την πρώτη πρόταση σε ένα νέο μου βιβλίο, ώστε να εξασφαλίσω την επιτυχία των πωλήσεών του πριν από την έκδοσή του."

​**Για όλα τα παραπάνω θα ενημερωθείς προσωπικά αφού συμπληρώσεις το email σου στην σχετική φόρμα που υπάρχει ΚΑΝΟΝΤΑΣ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ.


Και φυσικά αν υπάρχουν φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι που κάτι τέτοιο τους βοηθά και τους αφορά, προώθησε τους αυτό το post τώρα.


Να είσαι είναι η μέρα σου ανέλπιστα υπέροχη!

Μαρία


bottom of page