top of page

Έχεις το δικαίωμα ή την άδεια να γράψεις ένα "τέτοιο" βιβλίο;



Έχεις το δικαίωμα ή την άδεια να γράψεις ένα βιβλίο με αφορμή προσωπικά σου βιώματα, γνώσεις, εμπειρία ή προϋπηρεσία;

Ένα τέτοιο βιβλίο δεν το γράφεις για σένα, αλλά για τους αναγνώστες σου. Εσύ ήδη γνωρίζεις αυτά που θα γράψεις, δεν χρειάζεται να τα δεις και γραμμένα.


Ένα τέτοιο βιβλίο δεν χρειάζεται και δεν πρέπει να είναι "τέλειο", ούτε και απαιτεί από εσένα σπουδαίες και σπάνιες δεξιότητες γραφής. - Σου τα εξηγώ όλα στο video που θα βρεις εδώ.


Έχεις το δικαίωμα να γράψεις ένα βιβλίο πάνω σε ένα αντικείμενο που δεν είσαι ακόμη μία/ένας καθιερωμένος expert, guru, ειδικός πάνω στο θέμα αυτό;


Έχεις το δικαίωμα να γράψεις ένα βιβλίο πάνω σε ένα αντικείμενο (επαγγελματικό ή μη) με το οποίο τώρα ξεκινάς;... Μεταξύ μας! Δεν θα μπορούσες να πάρεις καλύτερη απόφαση!


Έχεις το δικαίωμα να παρουσιάσεις μέσα από ένα μη λογοτεχνικό βιβλίο τον τρόπο που σκέφτεσαι και λειτουργείς ως άνθρωπος ή/και ως επαγγελματίας;


Έχεις το δικαίωμα να καταθέσεις γραπτά μέσα από ένα μη λογοτεχνικό βιβλίο την δική σου προσωπική εμπειρία για κάτι που σου είναι σημαντικό σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο;


Ή ακόμη και για κάτι που σε παθιάζει και αγαπάς πολύ, όπως ένα χόμπι ή μια ασχολία σου;


Η απάντηση σε όλα τα παραπάνω ερωτήματα είναι ένα βροντόφωνο ΝΑΙ.

Όλα τα άλλα... που μπορεί να σκέφτεσαι ή να σου έχουν πει, ή ακόμη και να λες στον ίδιο σου τον εαυτό, είναι δικαιολογίες, μύθοι, ψέματα, παραπληροφόρηση και εσφαλμένες σκέψεις και αντιλήψεις.


Με δυο λόγια... αιτίες για να βάζεις φρένο στον εαυτό σου, να "τεμπελιάζεις", να αυτοσαμποτάρεσαι και να μην κάνεις αυτό που μέσα σου ξέρεις πως θα κάνει πολύ καλό και σε σένα, αλλά και σε όσους διαβάσουν ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ βιβλίο.


Ακριβώς γι' αυτό σου μιλώ στο σημερινό μου video, το οποίο μάλιστα συνοδεύω και με χειροπιαστές αποδείξεις (δες λίγο πιο κάτω για τις αποδείξεις μου...) για όσα ήδη ανέφερα παραπάνω.


Γιατί από την στιγμή που μέσα από τις σελίδες του βιβλίου σου θα βοηθήσεις, και θα εμπνεύσεις, και θα καθοδηγήσεις τους ανθρώπους που θα το διαβάσουν.


Από την στιγμή που μέσα από τις σελίδες του βιβλίου σου θα φανερώσεις το ποια/ποιος στ' αλήθεια είσαι ως επαγγελματίας και ως άνθρωπος κι αυτό θα κάνει καλό στους αναγνώστες σου, αλλά και σε σένα ως Συγγραφέα/Επαγγελματίαhttps://www.nonfictionschool.gr/...


Είτε μέσα από τις πωλήσεις του ίδιου του βιβλίου και του εισοδήματος που μπορείς να έχεις μέσα από αυτό, είτε μέσα από τις 11 πηγές εισοδήματος που μπορείς να "κουμπώσεις" σε ένα τέτοιο βιβλίο ως ο Συγγραφέας του, τότε η απάντηση είναι ΝΑΙ.


Και τρανταχτή απόδειξη είναι υπέροχοι άνθρωποι σαν κι εσένα/μαθητές του Ψηφιακού Home Study Πρόγραμματος Non-Fiction School, Το Σχολείο Σου Για Μη-Λογοτεχνικά Βιβλία. Και οι 11 Πηγές Εισοδήματος Που Μπορείς Να Έχεις Ως Συγγραφέας Τους που για 5 ημέρες ακόμη έχεις στην διάθεσή σου με Έκπτωση 50%.


**Θυμίζω πως τα Μη-Λογοτεχνικά Βιβλία είναι, για παράδειγμα, όλα τα business books βιβλία, βιβλία αυτογνωσίας, ψυχολογίας, διδασκαλίας, όλα τα βιβλία της κατηγορίας 'πως να...', κλπ.


Τα δικά σου παραδείγματα, η δική σου οπτική γωνία, η δική σου γνώση, η δική σου ιστορία είναι αυτά που θα μας βοηθήσουν και θα κάνουν την διαφορά.


Και για τον λόγο αυτό, ΝΑΙ έχεις το δικαίωμα, και την άδεια και την ελευθερία να γράψεις ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ μη λογοτεχνικό βιβλίο που θα μας φανερώσει όλα αυτά που είναι σημαντικά για σένα σε προσωπικό ή/και επαγγελματικό επίπεδο.


Όπως λέω και παραπάνω ένα τέτοιο βιβλίο δεν το γράφεις για σένα, αλλά για τους αναγνώστες σου. Εσύ ήδη γνωρίζεις αυτά που θα γράψεις, δεν χρειάζεται να τα δεις και γραμμένα.


Κι ένα τέτοιο βιβλίο δεν χρειάζεται και δεν πρέπει να "τέλειο", ούτε και απαιτεί από εσένα σπουδαίες και σπάνιες δεξιότητες γραφής. - Σου τα εξηγώ όλα στο video...




Κι εδώ είναι (μόλις μερικές) από τις τρανταχτές αποδείξεις μου! Αλλά και όσα θα μπορούσαν να συμβούν και σε σένα μέσα από την συγγραφή ενός ή και παραπάνω μη λογοτεχνικών βιβλίων.

Η Ανδριανή Λοίζου είναι μια πολυτάλαντη και πολυπράγμων Γυναίκα + Επαγγελματίας.

Αυτό το βιβλίο μας μαθαίνει πώς να ζούμε μέσα στο συναίσθημα της Ευγνωμοσύνης και παράλληλα, μας φανερώνει το τι κάνει την ίδια ως Γυναίκα + ως Επαγγελματία και αποτελεί την πιο πολύτιμη Business Card της για της υπηρεσίες και τα προϊόντα της!



Μια μαμά... κατέγραψε την εμπειρία της ως ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΑΜΑ, κι αυτή η εμπειρία έγινε το Ελληνόφωνο και το Αγγλόφωνο βιβλίο της μαθήτριάς μου, καθώς και η επωνυμία της Online / Ψηφιακής Επιχείρησής της.


Το βιβλίο της φέρνει χρήματα από τις πωλήσεις του, αλλά και πελάτες (που ήδη γνωρίζουν) ποια είναι, τι κάνει και τι υπηρεσίες και προϊόντα παρέχει ως Επαγγελματίας.

Αυτή είναι η μαθητριά μου Ευαγγελία Τσιακίρη.




Η Εφη Φλώτσιου είναι Διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού στην ΕΥΑΘ, όμως η επαφή της με τους ανθρώπους που συνεργάζεται, καθώς και η προσωπική της εκπαίδευση σε θέματα αυτογνωσίας και προσωπικής ανάπτυξης την έκαναν να ανακαλύψει 3 ΚΛΕΙΔΙΑ που μπορούν να μας προσφέρουν ΕΥΤΥΧΙΑ.


Έτσι η Έφη, δίχως να ζητήσει την άδεια κανενός, έγραψε ένα υπέροχο μη λογοτεχνικό βιβλίο για όλους εμάς που θέλησε να βοηθήσει με την δική της προσωπική οπτική γωνία (και εμπειρία) γύρω από το θέμα αυτό!





Ο Γιώργος Κιτής έχει γράψει ήδη ένα πολύ επιτυχημένο Μυθιστόρημα, αλλά όταν ίδρυσε την Marketing Lab στην Κύπρο, μέσα από το μη λογοτεχνικό του βιβλίο, Marketing Breakfast, θέλησε να παρουσιάσει στους πελάτες του το ποιος είναι, αλλά και το τι μπορεί να προσφέρεις στους ανθρώπους που συνεργάζονται μαζί του.


Και το πέτυχε!!!!

Το βιβλίο αυτό είναι μια πολύ ισχυρή Business Card στα χέρια του και του φέρνει καθημερινά νέους πελάτες στην δουλειά του!





Ο Μάριος Μιχαήλ, έζησε μια πολύ ιδιαίτερη περιπέτεια υγεία με σπάνιες παθήσεις. Έζησε μια σπάνια εμπειρία μέσα από την οποία πήρε γνώση, εμπειρία και απέκτησε μια δική του οπτική σε τέτοια θέματα.


Σήμερα... είναι ένας πολυτάλαντος Συγγραφέας + Coach που βοηθά ανθρώπους που να ξεφύγουν από τις δικές τους δυσκολίες.


Και το βιβλίο αυτό είναι ό,τι πιο πολύτιμο έχει στην διάθεσή του για να φανερώσει το ποιος είναι ως Επαγγελματίας και Άνθρωπος, αλλά και για να έλξει ακόμη περισσότερους ανθρώπους στις δράσεις του ως Coach.




Η Άντρη Χαιράλλα, είχε έναν πολύ δικό της τρόπο να βλέπει τα πράγματα ως Γυναίκα και ως Επαγγελματίας.


Αυτή την οπτική γωνία (που την κάνει ξεχωριστή και μοναδική) την κατέγραψε σε ένα σύντομο μη λογοτεχνικό βιβλίο που έγινε η επωνυμία της Online + Φυσικής Επιχειρηματικής της Δράσης και της φέρνει...


Νέους αναγνώστες (για να υπόλοιπα βιβλία της), αλλά και νέους μαθητές + πελάτες για τα προϊόντα και τις επαγγελματικές τις υπηρεσίες!




Κόντεψε να χάσει την ζωή του. Κι αυτό που έδωσε μια άλλη διάσταση και μια άλλη οπτική γωνία.


Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου του μας αφηγείται την προσωπική του περιπέτεια, αλλά και χρησιμοποιεί το βιβλίο αυτό για να περάσει το μεγαλειώδες μήνυμα της Δωρεάς Οργάνων.


Αυτό είναι το μη λογοτεχνικό βιβλίο του πολύ γνωστού δημοσιογράφου του ΡΙΚ της Κύπρου, Σταύρου Κυπριανού.





Την Έκπτωση -50% που είναι στην διάθεσή σου για 5 ημέρες ακόμη (από σήμερα!) και υλοποιείται με αφορμή το Workshop που μόλις προηγήθηκε.


Να είσαι καλά και να έχεις μια όμορφη μέρα!


Κι εύχομαι ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ να σε εμπνεύω, αλλά και να σου δείχνω πόσες ευκαιρίες έχεις στην διάθεσή σου και τι μονοπάτια ανοίγονται μπροστά σου! Αρκεί να το επιλέξεις και να το αποφασίσεις.

Μαρία




Η Έκπτωση -50% είναι στην διάθεσή σου για 5 ημέρες ακόμη από σήμερα.



Ενώ αν θέλεις να καλλιεργήσεις και να εξελίξεις ακόμη πιο πολύ το ταλέντο σου ως Συγγραφέας, βεβαιώσου ότι προμηθεύεσαι και διαβάζεις το νέο μου βιβλίο


Το Νέο Μου Βιβλίο με αφορμή τα 10 χρόνια λειτουργίας του Writing-Online, σύντομα θα είναι στα χέρια σου!

ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ για να εξασφαλίσεις Σημαντική Προσωπική Έκπτωση για την απόκτησή του.

- Και μαζί του να λάβεις ΔΩΡΕΑΝ και το νέο μου Online Course με τίτλο και θέμα: "Τα βήματα που ακολουθώ -την κάθε φορά!- πολύ πριν γράψω την πρώτη πρόταση σε ένα νέο μου βιβλίο, ώστε να εξασφαλίσω την επιτυχία των πωλήσεών του πριν από την έκδοσή του."


​**Για όλα τα παραπάνω ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ.


 

Και φυσικά αν υπάρχουν φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι που κάτι τέτοιο τους βοηθά και τους αφορά, προώθησε τους αυτό το post τώρα.


Να είσαι καλά και να έχεις μια όμορφη μέρα!

Το εννοώ! Κάνε την μέρα σου σήμερα ξεχωριστή.

Και οι δυο ξέρουμε ότι μπορείς.

Μάλιστα μπορείς να ξεκινήσεις με αφορμή τα όσα μοιράζομαι σήμερα μαζί σου!

Μαρία


bottom of page