top of page

Αμέλια. Μια Ζωή Γεμάτη. Η Ζωή Μου... Ένα διαφορετικό καταπληκτικό βιβλίο!



Σήμερα, μαζί με τις ευχές μου για τούτες τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα, θέλω να σου συστήσω ένα διαφορετικό, αλλά καταληκτικό βιβλίο, και μέσα από αυτό να σου πω πως υπάρχει και μια άλλη κατηγορία βιβλίων, αλλά κι ένας ακόμη λόγος - εξίσου σπουδαίος και σημαντικός - για να γράψει κανείς ένα βιβλίο.


Επίτρεψέ μου να σου εξηγήσω...


Τον προηγούμενο μήνα μέσα από το Writing Online εστιαστήκαμε στα μη λογοτεχνικά βιβλία και στις 11 πηγές εισοδήματος που μπορείς να έχεις όταν γράψεις για παράδειγμα ένα business book, βιβλία μαγειρικής, βιβλία αυτογνωσίας, ​ψυχολογίας, διδασκαλίας, ή βιβλία της κατηγορίας 'πως να...',


Γιατί υπάρχουν συγγραφείς ανάμεσά μας που θέλουν χρήματα, και καταξίωση, και επαγγελματική επιτυχία μέσα από τα βιβλία τους.


Συγγραφείς που θέλουν τα βιβλία τους να γίνουν οι καλύτερες business card τους και μέσα από αυτά να έχουν πελάτες και μαθητές, να γίνουν γνωστοί ως Επαγγελματίες/Επιχειρηματίες.


Και ήδη αρκετά μέλη της Online παρέας μας, μέσα από το Δωρεάν Workshop που μοιράστηκα στις αρχές του μήνα, αλλά και μέσα από το Home Study Course: Non Fiction School, έχουν ήδη ξεκινήσει να βαδίζουν στα συναρπαστικά βήματα αυτής της διαδρομής και να χαίρονται με την πρόοδο και τα αποτελέσματά τους προς έναν στόχο σαν κι αυτό.


Όμως υπάρχουν και Συγγραφείς ανάμεσά μας που δεν ενδιαφέρονται καθόλου για τα χρήματα και γράφουν και κυκλοφορούν τα βιβλία τους για εντελώς άλλους λόγους.

Συγγραφείς που γράφουν για να βοηθήσουν ανθρώπους μέσα από την εμπειρία/γνώση τους και τα μαθήματα που έχουν πάρει από την ίδια την ζωή τους.


Συγγραφείς που γράφουν γιατί η ψυχή τους το προστάζει να κάνουν κάτι τέτοιο ή τους το ζητούν τα παιδιά τους.


Και σήμερα είμαι μαζί σου γιατί θέλω να σου υπενθυμίσω πως υπάρχει και μια άλλη κατηγορία μη λογοτεχνικών βιβλίων που την ονομάζουμε... ΑΥΤΟΒΙΟΓΡΑΦΙΑ / MEMOIR / ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ.

Κι ένα τέτοιο βιβλίο θέλω να σου συστήσω σήμερα. Το βιβλίο με τίτλο, ΑΜΕΛΙΑ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΕΜΑΤΗ. Η ΖΩΗ ΜΟΥ.


Από την Συγγραφέα/μαθήτριά μου Αμέλια Μπούκουρα, η οποία έγραψε αυτό το καταπληκτικό βιβλίο, γιατί της το ζήτησαν τα παιδιά και τα εγγόνια της.


Αυτό το βιβλίο δεν θα το βρεις στα βιβλιοπωλεία γιατί είναι για ιδιωτική χρήση μόνο.


Ήδη έχει κυκλοφορήσει και στα Αγγλικά, αλλά θα πάει στα χέρια μόνο μελών της ευρύτερης οικογένειας και κάποιων πολύ εκλεκτών φίλων.



Γιατί ναι, υπάρχουν και αυτά τα βιβλία... που τα γράφουμε γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς.


Που τα γράφουμε γιατί η ζωή, μας έχει διδάξει κάτι μεγάλο, κάτι σπουδαίο και μοναδικό που μια φωνή μέσα μας, μας προστάζει να το βάλουμε στο χαρτί και να το κάνουμε βιβλίο.


Ναι, υπάρχουν και αυτά τα βιβλία που με αφορμή τα προσωπικά μας βιώματα, έχουμε γίνει λίγο πιο "σοφοί" και ξέρουμε πως έχουμε ένα σπουδαίο μάθημα/μήνυμα να περάσουμε.


Μια σπουδαία ιστορία να αφηγηθούμε... την ιστορία της ζωής μας, ή μέρος/κομμάτι από την μέχρι τώρα ιστορία της ζωής μας, που ξέρουμε πως ΠΡΕΠΕΙ ή πως ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ να γίνει ένα ΣΠΟΥΔΑΙΟ + ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΒΙΒΛΙΟ.



Με την ευχή αυτό το Πάσχα να το περάσεις όμορφα και πλάι σε ανθρώπους που σε αγαπούν και τους αγαπάς κι εσύ...


Και με την ευχή αυτό Πάσχα να Αναστήσει την Καλύτερη Εκδοχή του Ανθρώπου και του Συγγραφέα που έχεις μέσα σου...


Θέλω να σου πω ένα τεράστιο ευχαριστώ που είμαστε μαζί και σήμερα, και μου επιτρέπεις να μοιραστώ μαζί σου αυτό το συναρπαστικό και διαφορετικό βιβλίο, και μέσα από την ύπαρξή του να εμπνεύσω, να σου δώσω "τροφή για σκέψη" και που ξέρεις...


Κάπου παρακάτω μπορεί να κρατώ στα χέρια μου την δική σου ΑΥΤΟΒΙΟΓΡΑΦΙΑ / MEMOIR / ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ!


Μέσα από την καρδιά μου ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ! Και να περάσεις πολύ πολύ όμορφα!

Μαρία


ΥΓ. Τα βιβλία που ονομάζουμε ΑΥΤΟΒΙΟΓΡΑΦΙΑ / MEMOIR / ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ είναι από τα αγαπημένα μου (τόσο ως Συγγραφέας, όσο και ως αναγνώστρια). Και ήδη έχω 3 +1 τέτοια βιβλία στα συρτάρια μου που τα γράφω σιγά σιγά για να μοιραστώ δικές μου εμπειρίες και μαθήματα ζωής.


Πρόκειται για μια κατηγορία βιβλίων που έχει τα "μυστικά" της και την ιδιαίτερη Τεχνική Συγγραφής της.


Αν σε ενδιαφέρει να γράψεις ένα τέτοιο βιβλίο, τότε γράψε μου email στο info@writing-online.gr με τίτλο την λέξη ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ κι εγώ θα "πάρω το μήνυμα" και θα σου στείλω υλικό και γνώση και θα μοιραστώ μαζί σου εμπειρίες που θα σε βοηθήσουν για ένα βιβλίο σαν κι αυτό.


Και πάλι Καλή Ανάσταση!


Και αν θέλεις να καλλιεργήσεις και να εξελίξεις το ταλέντο σου, βεβαιώσου ότι προμηθεύεσαι και διαβάζεις το νέο μου βιβλίο και πως συμμετέχεις στο Διαδικτυακό Εργαστήρι Επιτυχημένης Συγγραφής και Έκδοσης/Προώθησης Μυθιστορημάτων.



Το Νέο Μου Βιβλίο με αφορμή τα 10 χρόνια λειτουργίας του Writing-Online, σύντομα θα είναι στα χέρια σου!

ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ για να εξασφαλίσεις Σημαντική Προσωπική Έκπτωση για την απόκτησή του.

- Και μαζί του να λάβεις ΔΩΡΕΑΝ και το νέο μου Online Course με τίτλο και θέμα: "Τα βήματα που ακολουθώ -την κάθε φορά!- πολύ πριν γράψω την πρώτη πρόταση σε ένα νέο μου βιβλίο, ώστε να εξασφαλίσω την επιτυχία των πωλήσεών του πριν από την έκδοσή του."


​**Για όλα τα παραπάνω ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ.


 

Αν ΦΕΤΟΣ θέλεις να καλλιεργήσεις το ταλέντο σου ως Συγγραφέας Μυθιστορημάτων και παράλληλα θέλεις μέσα σε ένα χρόνο από τώρα να...

  • Να γράψεις ένα καταπληκτικό μυθιστόρημα (το πρώτο ή το επόμενό σου!) που όλοι θα μιλάμε γι' αυτό.

  • Να έχεις καταφέρει να το εκδώσεις με επιτυχία σύμφωνα με τους προσωπικούς σου στόχους και φιλοδοξίες, αλλά και να ξέρεις ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσεις και για τα επόμενα βιβλία σου.

  • Να έχεις δημιουργήσει μια μεγάλη λίστα από αναγνώστες εν αναμονή, που θα γνωρίζουν και θα περιμένουν να αγοράσουν το βιβλίο σου, ενώ εσύ ακόμη το γράφεις και πολύ πριν αυτό εκδοθεί.


Βεβαιώσου ότι εκδηλώνεις το ενδιαφέρον σου για τον Επόμενο Κύκλο Εγγραφών στο:

Πώς Να Γράψεις & Να Εκδώσεις Με Επιτυχία Το Μυθιστόρημά Σου, ΦΕΤΟΣ! Σε λιγότερο από ένα χρόνο ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΜΟΛΙΣ 5 ΒΗΜΑΤΑ.

Το Εργαστήρι είναι ένα πρόγραμμα που έχει την μορφή Home Study Course και μπορείς να το παρακολουθήσεις από το σπίτι σου, δίχως απαραίτητη σύνδεση στο Internet, στις μέρες και ώρες που ΕΣΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ, δίχως να μετακινηθείς από τον χώρο σου, αφιερώνοντας περίπου 30' λεπτά/εβδομάδα γι' αυτό, και έχοντας παράλληλα κι εμένα προσωπικά στο πλάι σου σε κάθε βήμα αυτή της διαδρομής.


ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ για όλες τις πληροφορίες.

Και φυσικά αν υπάρχουν φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι που κάτι τέτοιο τους βοηθά και τους αφορά, προώθησε τους αυτό το post τώρα.


Να είναι η μέρα σου ανέλπιστα υπέροχη!

Μαρία


bottom of page