top of page

Ποιος άνθρωπος θέλεις να είσαι σε 20 χρόνια και πώς θέλεις να είναι η ζωή σου τώρα και στο μέλλον;



Ποιος άνθρωπος θέλεις να είσαι 20 χρόνια μετά; Και πώς θέλεις να είναι η ζωή σου τώρα και στο μέλλον;

Αυτό είναι το δώρο μου για φέτος και αυτές είναι οι ευχές μου για αυτές τις γιορτές.


Ξεκινώντας από τώρα, από αυτή την εβδομάδα των Χριστουγέννων και μέχρι την Πρωτοχρονιά, έχω ετοιμάσει μια σειρά από μικρά videos για να σε βοηθήσω να βρεις την απάντηση στα δύο παραπάνω ερωτήματα και να εντοπίσεις εκείνα τα εφόδια και τους ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις τις απαντήσεις σου.


Για πολλούς το 2020 ήταν σίγουρα μια δύσκολη και σκληρή χρονιά.


Αλλά αφού είσαι ακόμη εδώ, ανάμεσά μας, πιστεύω ότι το μεγαλύτερο μάθημα του 2020 είναι να μάθουμε να ζούμε αληθινά και να αγαπάμε κάθε μέρα πιο πολύ.

Ναι, η ζωή είναι γεμάτη από εκπλήξεις και σκαμπανεβάσματα και μπορεί να είμαι αθεράπευτα θετική, αλλά πιστεύω πως όταν έχεις καλοσύνη και αγάπη στην ψυχή σου, όταν ακούς τον αληθινό εαυτό σου και τα θέλω σου, όταν ξέρεις ποιος είσαι και τι θέλεις από την ζωή σου και τους άλλους, τότε όλο αυτό "επιστρέφει" σε σένα, και...


Όταν η ζωή μας φέρνει προκλήσεις, δεν σμιλεύει τον χαρακτήρα μας, απλά τον αποκαλύπτει και οι προκλήσεις της δεν είναι προβλήματα, εμπόδια, και δυσκολίες, είναι ευκαιρίες και μαθήματα που μας κάνουν καλύτερους.


Πριν από 20 και κάτι χρόνια ήμουν ένα πολύ δυστυχισμένο πλάσμα.


Νόμιζα πως δεν θα μπορούσα ποτέ και με κανέναν τρόπο να απεγκλωβιστώ από αυτό που τότε νόμιζα πως ήταν ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής μου και είχα μια δουλειά που ναι, μεν μου έδινε ένα μισθό (και μάλιστα όχι πολύ μεγάλο) αλλά δεν με γέμιζε και καθόλου συναισθηματικά.


Για καλή μου τύχη βρέθηκα σε σεμινάρια και προσωπικές συναντήσεις coaching με υπέροχους ανθρώπους και με την βοήθειά τους, μέσα σε μόλις τρεις μέρες, κατάφερα να απεγκλωβιστώ συναισθηματικά και να ξεπεράσω μια για πάντα εκείνη την κακή σχέση, ενώ παράλληλα και σταδιακά βρήκα και ανακάλυψα τον αληθινό εαυτό μου.


Έτσι 20 (και κάτι...) χρόνια πριν, έβαλα για πρώτη φορά στο χαρτί όλα όσα θα ήθελα να είμαι, να κάνω και να έχω σε 20 χρόνια από τότε.

Οι ειδικοί λένε πως όλες τις σημαντικές αποφάσεις μας πρέπει να τις παίρνουμε "στο χαρτί" γιατί έτσι ξεκινάει η διαδικασία της υλοποίησής τους, αλλά και για να τις σχηματοποιούμε και να τις συνειδητοποιούμε καλύτερα.


Έτσι λοιπόν, μέρες που είναι, θέλω να μου υποσχεθείς πως θα πάρεις μολύβι και χαρτί -άλλωστε αυτή η online παρέα το 'χει με τις λέξεις!!!!- και πως φέτος δεν θα περιοριστείς σε θέλω και σε στόχους μόνο για την επόμενη χρονιά, αλλά θα απαντήσεις στο:


Ποιος άνθρωπος θέλεις να είσαι 20 χρόνια μετά; Και πώς θέλεις να είναι η ζωή σου τώρα και στο μέλλον;

Μάλιστα για να σε βοηθήσω όσο πιο πολύ μπορώ, σου έχω ετοιμάσει 5 σύντομα videos με εφόδια και "εργαλεία" που με βοήθησαν προσωπικά σε αυτή την διαδρομή και τις επιλογές μου που πιστεύω ότι θα σε βοηθήσουν, αλλά και θα σε εμπνεύσουν επίσης.


Τώρα είναι στιγμή να ονειρευτείς, να πάρεις αποφάσεις, να επιλέξεις. Τώρα είναι η στιγμή να ακούσεις τι ζητάει από εσένα η ψυχή και το πνεύμα σου.


Στη ζωή μπορεί να μας συμβαίνουν πολλά, αλλά είναι στο χέρι σου αντί να παρασυρθείς να αποκαλύψεις σε σένα, αλλά και σε όλους εμάς, το αληθινό δυναμικό σου, την αληθινή ταυτότητά σου, και τα ταλέντα σου.


20 χρόνια πριν έθεσα στόχους και έβαλα στο χαρτί ποια θέλω να είμαι, να κάνω και να έχω... 20 χρόνια μετά. Τότε όλα αυτά φάνταζαν μακρινά και άπιαστα όνειρα.


Σήμερα όμως είναι η ζωή που ζω και τα θεωρώ όλα φυσιολογικά. Όμως όσα έχω κατακτήσει, δεν έγιναν ούτε όλα εύκολα, ούτε γρήγορα, ούτε αβίαστα, ούτε εμφανίστηκαν στην ζωή μου από μόνα τους.


Χρειάστηκε να εργαστώ, να εκπαιδευτώ, να αλλάξω συνήθειες, πιστεύω, πεποιθήσεις, τρόπο σκέψης. Χρειάστηκε να κάνω λάθη, να μάθω από αυτά, να βρω την δύναμη να μην τα παρατήσω και να συνεχίσω.


Και ξέρω πως όλα τα παραπάνω είμαι μια συνεχής διαδικασία και μια διαδρομή που δεν έχει τέλος. Πρόκειται για μια διαρκεί εξέλιξη, πορεία, διαδρομή... με πολλές στροφές, πάνω και κάτω, αποτυχίες/μαθήματα, αλλά και ανταμοιβές και επιτυχίες.


Μια διαδρομή και ένα μονοπάτι που δεν έχει τέλος... και φυσικά όσα κι αν πετύχεις, ό,τι κι αν έχεις καταφέρει... πάντα θα βρίσκεσαι σε μια νέα αρχή!


Κλείνοντας σήμερα θέλω να σου πω πως ξέρω ότι μπορείς να υλοποιήσεις τον κάθε στόχο σου και το κάθε θέλω σου. Αρκεί να το πιστέψεις κι εσύ και να μπεις στην δράση, θέτοντας τα θεμέλιά σου από τώρα!


Το πρώτο video αυτής της σειράς είναι στην διάθεσή σου εδώ!


Ενώ αν θέλεις επιπλέον βοήθεια για την διαδικασία αυτή...


Δες ΚΑΝΟΝΤΑΣ CLICK ΕΔΩ πώς η λέξη ΣΙΝΚΑΣΕΝ με βοήθησε -κι ακόμη με βοηθά- να κάνω τα "άπιαστα" όνειρα αληθινά και αυτά που φαντάζουν μακρινά να γίνονται ρεαλιστικά.


Γιατί χάρη στην στάση ΣΙΝΚΑΣΕΝ γιατί δεν υπάρχει στόχος, όνειρο, φιλοδοξία, θέλω, που να μην μπορεί να υλοποιηθεί με αφορμή τα όσα κρύβονται πίσω από αυτή την περίεργη λέξη και στον τρόπο σκέψης κάτω από τον οποίο σε βάζει να λειτουργείς.

Εδώ και μερικά χρόνια αυτή η λέξη έχει γίνει το "παιχνίδι" της εξέλιξής μου σε επαγγελματικό, οικονομικό και προσωπικό επίπεδο.


Και ΚΑΝΟΝΤΑΣ CLICK ΕΔΩ θα βρεις πώς αυτή η στάση ΣΙΝΚΑΣΕΝ μπορεί να υλοποιήσει τους στόχους ζωής που μπορεί να θέτεις για την κάθε νέα σου χρονιά, αλλά και την κάθε φορά που θέλεις, ή πρέπει να κάνεις, όχι απλά το επόμενο βήμα σου... αλλά το επόμενο άλμα σου!


Ελπίζω να σε βοηθήσει και να σε εμπνεύσει, όσο βοηθά κι εμπνέει κι εμένα από την στιγμή που την συνάντησα.


Επίσης δες ΚΑΝΟΝΤΑΣ CLICK ΕΔΩ ποια είναι η "Συνταγή 20/80" που μας βοηθά να έχουμε Επιτυχία και Υλοποίηση για κάτι που είναι σημαντικό για εμάς. Είμαι σίγουρη ότι θα χρειαστείς αυτή την "συνταγή". Είναι αλάνθαστη!


Μια "συνταγή/φιλοσοφία και στάση ζωής" που έμαθα πολύ νωρίς στην ζωή μου και εφαρμόζω για ό,τι είναι σημαντικό για μένα και θέλω να πετύχω!

Επίσης, δες ΚΑΝΟΝΤΑΣ CLICK ΕΔΩ και το ΕΝΑ + ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΦΟΔΙΟ που έχεις ανάγκη για να πετύχεις Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ στην ζωή σου... άλλο ένα εφόδιο που θα χρειαστείς για να εντοπίσεις, αλλά και να υλοποιήσεις όλα όσα θέλεις να είσαι, να κάνεις και να έχεις στην ζωή σου τώρα, αλλά και στο μέλλον σου.


Ο κόσμος μας τα τελευταία 10 χρόνια έχει αλλάξει πολύ, αυτό όμως που παραμένει σταθερό είναι ότι πιστεύω σε σένα και στην δύναμή σου και στις ικανότητές σου και η υπόσχεση που έδωσα στον εαυτό μου πριν χρόνια:...


Πως θα μοιράζομαι μαζί σου σε εβδομαδιαία βάση, όλα όσα γνωρίζω, μαθαίνω και πιστεύω ότι μπορούν να σε εμπνεύσουν και να σε βοηθήσουν ως Άνθρωπο και ως Ταλαντούχο Συγγραφέα!

 
Το Νέο Μου Βιβλίο με αφορμή τα 10 χρόνια παρουσίας του Writing-Online, σύντομα θα είναι στα χέρια σου!

Και συμπληρώνοντας το email σου στην σχετική φόρμα που υπάρχει στην σελίδα που θα βρεις ΚΑΝΟΝΤΑΣ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ θα λάβεις αυτόματα:

- Σημαντική Προσωπική Έκπτωση για την απόκτηση του βιβλίου.

- Και μαζί με το βιβλίο θα λάβεις ΔΩΡΕΑΝ και το νέο μου Online Course με τίτλο και θέμα: "Τα βήματα που ακολουθώ -την κάθε φορά!- πολύ πριν γράψω την πρώτη πρόταση σε ένα νέο μου βιβλίο, ώστε να εξασφαλίσω την επιτυχία των πωλήσεών του πριν από την έκδοσή του." Και πολλά πολλά ακόμη. ΚΑΝΟΝΤΑΣ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ θα πάρεις όλες τις πληροφορίες. ​​​

Και φυσικά αν υπάρχουν φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι που κάτι τέτοιο τους βοηθά και τους αφορά, προώθησε τους αυτό το post τώρα.


Να είσαι είναι η μέρα σου ανέλπιστα υπέροχη!

Μαρία



bottom of page