top of page

Το ΕΝΑ + ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΦΟΔΙΟ που έχεις ανάγκη για να πετύχεις Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ | Μαρία Γούσιου



Εδώ και πολλά χρόνια οι φίλοι μου με αποκαλούν "Τυχερή". Λένε πως καταφέρνω να υλοποιήσω τους στόχους και τα όνειρά μου, ένα προς ένα.


Κι αν κάτι με χαρακτηρίζει ως άνθρωπο δεν είναι η Συγγραφή, αλλά η ικανότητά μου αυτή, να θέτω στόχους και να τους πετυχαίνω.


Ναι, πιστεύω στην θεά τύχη, αλλά δεν είναι αυτό το "μυστικό" μου.


Ένα από τα στοιχεία που μου επιτρέπει να ονειρεύομαι, να στοχεύω, να θέλω, να επιθυμώ... να εμπνέομαι και να τολμώ, είναι ότι αληθινά πιστεύω πως από την στιγμή που μπορείς να σκεφτείς, να ονειρευτείς, να θελήσεις και να εμπνευστείς κάτι...


Δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ + ΚΑΝΕΝΑΣ που να μπορεί να σου σταθεί εμπόδιο για να μην το υλοποιήσεις.


Κι εδώ έχεις ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΟΥ και το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΦΟΔΙΟ που έχεις ανάγκη για κάτι τέτοιο.

Θέλω να θυμάσαι πως όλοι μας βρεθήκαμε κάποια στιγμή ακριβώς εκεί που βρίσκεσαι εσύ σήμερα.


Στην αρχή. Στα πρώτα βήματα, την πρώτη σκέψη, την αρχή ενός ονείρου, μιας επιθυμίας.


Κανείς δεν γεννήθηκε με καμία γνώση και καμία δεξιότητα... και όλοι όσοι πριν από εσένα έχουν καταφέρει ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ, δεν έκαναν τίποτε άλλο από το να βάλουν σε εφαρμογή ακριβώς αυτό που μοιράζομαι σήμερα μαζί σου.

Φρόντισε να μην ξεχάσεις -για ό,τι είναι σημαντικό για σένα και θέλεις να πετύχεις- αυτή την δύναμη και δυναμική που κρατάς στα χέρια σου για να μπορείς να υλοποιείς, την κάθε φορά, την κάθε νέα χρονιά, ό,τι αληθινά ονειρεύεσαι, είναι σημαντικό για σένα και ποθείς με όλη την δύναμη της ψυχής σου.



Ενώ αν θέλεις επιπλέον βοήθεια για το θέμα αυτό...


Δες ΚΑΝΟΝΤΑΣ CLICK ΕΔΩ ποια είναι η "συνταγή" 20 / 80 για κάθε μας επιτυχία.


Μια "συνταγή" που έμαθα πολύ νωρίς στην ζωή μου και εφαρμόζω για ό,τι είναι σημαντικό για μένα και θέλω να πετύχω!

Αλλά και πώς η απάντηση σε μόλις μία δισύλλαβη ερώτηση σε βοηθά να ξεπεράσεις τα Εμπόδια και τις Δυσκολίες που μπορεί να συναντήσεις για τους συγγραφικούς (και όχι μόνο) στόχους σου. ΚΑΝΕ CLICK ΕΔΩ και θα καταλάβεις ακριβώς τι εννοώ!


Ο κόσμος μας τα τελευταία 10 χρόνια έχει αλλάξει πολύ, αυτό όμως που παραμένει σταθερό είναι ότι:


Πιστεύω σε σένα και στην δύναμή σου και στις ικανότητές σου.

Και η υπόσχεση που έδωσα στον εαυτό μου πριν χρόνια: Πως θα μοιράζομαι μαζί σου σε εβδομαδιαία βάση, όλα όσα γνωρίζω, μαθαίνω και πιστεύω ότι μπορούν να σε εμπνεύσουν και να σε βοηθήσουν ως Άνθρωπο και ως Ταλαντούχο Συγγραφέα!

 
Το Νέο Μου Βιβλίο με αφορμή τα 10 χρόνια παρουσίας του Writing-Online, σύντομα θα είναι στα χέρια σου!

Και συμπληρώνοντας το email σου στην σχετική φόρμα που υπάρχει στην σελίδα που θα βρεις ΚΑΝΟΝΤΑΣ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ θα λάβεις αυτόματα:

- Σημαντική Προσωπική Έκπτωση για την απόκτηση του βιβλίου.

- Μαζί με το βιβλίο θα λάβεις ΔΩΡΕΑΝ και το νέο μου Online Course με τίτλο και θέμα: "Τα βήματα που ακολουθώ -την κάθε φορά!- πολύ πριν γράψω την πρώτη πρόταση σε ένα νέο μου βιβλίο, ώστε να εξασφαλίσω την επιτυχία των πωλήσεών του πριν από την έκδοσή του." - Ενώ μετά από κλήρωση σε 3 τυχερούς αναγνώστες θα προσφέρω ΔΩΡΕΑΝ την Υπηρεσία Επιμέλειας Περιεχομένου του βιβλίου τους, με σκοπό αυτό να βελτιωθεί και να γίνει ένα best seller, όπως ακριβώς του αξίζει! - Και 5 τυχεροί αναγνώστες θα συνομιλήσουν προσωπικά μαζί μου στο τηλέφωνο (ή skype) στα πλαίσια ενός Προσωπικού Personal Coaching Call για να εξετάσουμε μαζί ό,τι έχεις ανάγκη, σε απασχολεί και θέλεις να πετύχεις σε σχέση με την Συγγραφή, την Έκδοση/Προώθηση των βιβλίων σου, αλλά και της Ταυτότητά σου ως Συγγραφέας.

​​​

​**Για όλα τα παραπάνω θα ενημερωθείς προσωπικά αφού συμπληρώσεις το email σου στην σχετική φόρμα που υπάρχει ΚΑΝΟΝΤΑΣ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ.

Και φυσικά αν υπάρχουν φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι που κάτι τέτοιο τους βοηθά και τους αφορά, προώθησε τους αυτό το post τώρα.


Να είσαι είναι η μέρα σου ανέλπιστα υπέροχη!

Μαρία


bottom of page