top of page

Αν θέλεις να ξεπερνάς τα Εμπόδια και τις Δυσκολίες σου... έχεις μόνο σε μία ερώτηση να απαντήσεις!Ο Βραζιλιάνος Συγγραφέας Πάουλο Κοέλιο κάποτε έγραψε πως ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικα 3 πράγματα:


1. Να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο. 2. Να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι. 3. Να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Τώρα με τα παιδιά στο σπίτι διαρκώς, πέρα από τις δυσκολίες αυτής της συνθήκης... πρώτη εγώ πρέπει να διδαχτώ και να θυμηθώ από την κόρη μου αυτά τα 3 στοιχεία.Ίσως κι εσύ χρειάζεσαι μια υπενθύμιση, γι' αυτό ας κάνουμε κάτι διαφορετικό αυτή την εβδομάδα.


Αν θέλεις να ξεπερνάς τα Εμπόδια και τις Δυσκολίες σου... έχεις μόνο σε μία ερώτηση να απαντήσεις!

Δες το πολύ σύντομο video που ετοίμασα για σένα και είμαι σίγουρη πως θα συμφωνήσεις κι εσύ μαζί μου!Ενώ αν θέλεις να έχεις πρόσβαση σε κάτι που έμαθα πολύ νωρίς στην ζωή μου και αποτελεί αλάνθαστη "συνταγή" για ό,τι έχω πετύχει και καταφέρει μέχρι σήμερα στην ζωή μου, αλλά και για ό,τι και όσα πετυχαίνουν άνθρωποι από όλο τον κόσμο και σήμερα θαυμάζεις, ιδού...


Στην διάθεσή σου, σε μόλις 2 λεπτά, η "συνταγή" 20 / 80 για κάθε μας επιτυχία!


Ξέρω ότι είναι δύσκολα αυτή την εποχή. Ξέρω όμως ότι μέσα σου υπάρχει εκείνη η δύναμη που σε καθιστά ικανό/ικανή να ξεπεράσεις την κάθε δυσκολία και παράλληλα... να κάνεις όνειρα, θέλω, στόχους και φιλοδοξίες, συγγραφής και ζωής, πραγματικότητα.


Πιστεύω σε σένα και στην δύναμή σου και στις ικανότητές σου. Αλλιώς δεν θα ήσουν εδώ. Γι' αυτό μην αφήνεις τίποτα και κανέναν να σε αποπροσανατολίσει και να σε παρασύρει.

 
Επίσης θέλω να ξέρεις πως το Νέο Μου Βιβλίο με αφορμή τα 10 χρόνια παρουσίας του Writing-Online, σύντομα θα είναι στα χέρια σου!

Και συμπληρώνοντας το email σου στην σχετική φόρμα που υπάρχει στην σελίδα που θα βρεις ΚΑΝΟΝΤΑΣ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ θα λάβεις αυτόματα:

- Σημαντική Προσωπική Έκπτωση για την απόκτηση του βιβλίου.

- Μαζί με το βιβλίο θα λάβεις ΔΩΡΕΑΝ και το νέο μου Online Course με τίτλο και θέμα: "Τα βήματα που ακολουθώ -την κάθε φορά!- πολύ πριν γράψω την πρώτη πρόταση σε ένα νέο μου βιβλίο, ώστε να εξασφαλίσω την επιτυχία των πωλήσεών του πριν από την έκδοσή του." - Ενώ μετά από κλήρωση σε 3 τυχερούς αναγνώστες θα προσφέρω ΔΩΡΕΑΝ την Υπηρεσία Επιμέλειας Περιεχομένου του βιβλίου τους, με σκοπό αυτό να βελτιωθεί και να γίνει ένα best seller, όπως ακριβώς του αξίζει! - Και 5 τυχεροί αναγνώστες θα συνομιλήσουν προσωπικά μαζί μου στο τηλέφωνο (ή skype) στα πλαίσια ενός Προσωπικού Personal Coaching Call για να εξετάσουμε μαζί ό,τι έχεις ανάγκη, σε απασχολεί και θέλεις να πετύχεις σε σχέση με την Συγγραφή, την Έκδοση/Προώθηση των βιβλίων σου, αλλά και της Ταυτότητά σου ως Συγγραφέας.

​​​

​**Για όλα τα παραπάνω θα ενημερωθείς προσωπικά αφού συμπληρώσεις το email σου στην σχετική φόρμα που υπάρχει ΚΑΝΟΝΤΑΣ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ.


 

Τέλος, αν ΦΕΤΟΣ θέλεις να καλλιεργήσεις το ταλέντο σου ως Συγγραφέας Μυθιστορημάτων και παράλληλα θέλεις μέσα σε ένα χρόνο από τώρα να γράψεις και να εκδώσεις με επιτυχία ένα μυθιστόρημα (το πρώτο ή το επόμενό σου) που όλοι θα μιλάμε γι' αυτό:


Βεβαιώσου ότι εκδηλώνεις το ενδιαφέρον σου για τον Επόμενο Κύκλο Εγγραφών (λαμβάνοντας αυτόματα Προνομιακή και Προσωπική Έκπτωση στο κόστος των διδάκτρων) στο:

Πώς Να Γράψεις & Να Εκδώσεις Με Επιτυχία Το Μυθιστόρημά Σου, ΦΕΤΟΣ! Σε λιγότερο από ένα χρόνο ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΜΟΛΙΣ 5 ΒΗΜΑΤΑ.

ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ για να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου για τον επόμενο κύκλο εγγραφών και να λάβεις αυτόματα την Προσωπική Έκπτωση.

Και φυσικά αν υπάρχουν φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι που κάτι τέτοιο τους βοηθά και τους αφορά, προώθησε τους αυτό το post τώρα.


Να είσαι είναι η μέρα σου ανέλπιστα υπέροχη!

Μαρία


bottom of page