top of page

Ιστορίες Συγγραφικής Επιτυχίας Μαθητριών Μου Και Πρόσκληση Στις Παρουσιάσεις Των Βιβλίων Τους.


Σήμερα θέλω να μοιραστώ μαζί σου πως είναι πλέον τόσα πολλά τα βιβλία που έχουν εκδοθεί από μαθητές μας και γνωρίζουν επιτυχία, ιδιαίτερα το τελευταίο χρονικό διάστημα, γεγονός που μας «αναγκάζει» να σχεδιάσουμε ξανά από την αρχή την σελίδα ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ στο site, αλλά και μας κάνει να θέλουμε να μοιραστούμε όλα αυτά τα υπέροχα νέα βιβλία μαζί σου.

Αυτοί οι Άνθρωποι/Συγγραφείς ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ, εμπιστεύτηκαν τα Ψηφιακά Σεμινάρια Συγγραφής, την Προσωπική Υπηρεσία Επιμέλειας & Συμβουλευτικής Έκδοσης, αλλά και την Υπηρεσία Προσωπικής Καθοδήγησης (Personal Coaching) που προσφέρω.

Η ιστορία τους αξίζει να ακουστεί. Τα βιβλία τους είναι υπέροχα και αξίζει να διαβαστούν, αλλά και η εμπειρία/επιτυχία τους αποτελεί έμπνευση και τρανταχτή απόδειξη πως με την κατάλληλη γνώση, επιλογή και απόφαση, ΝΑΙ, και το δικό σου όνειρο/μεράκι γύρω από την Συγγραφή, μπορεί να γίνει ΑΜΕΣΑ μια Επιτυχημένη και Επικερδής Πραγματικότητα.

Τώρα όμως θέλω να σου συστήσω τρία νέα βιβλία από τρεις νέες ταλαντούχες συγγραφείς με αφορμή τις παρουσιάσεις τους που θα υλοποιηθούν σε λίγες ημέρες.

Και ξεκινώ με το Μυθιστόρημα της Νικολέττας Φουλίδου, με τίτλο: Η ΑΓΑΠΗ ΧΟΡΕΥΕ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ.

Η Νικολέττα συνεργάστηκε μαζί μου για να ολοκληρώσει την αρχική ιδέα και το πρώτο draft του βιβλίου της μέσα από την Υπηρεσία Προσωπικής Καθοδήγησης (Personal Coaching) που προσφέρω, έχει προμηθευτεί όλα τα Ψηφιακά μου Σεμινάρια που αφορούν το Μυθιστόρημα, αλλά και με εμπιστεύτηκε με την Επιμέλεια του Βιβλίου της.

Τώρα μας προσκαλεί όλους στην παρουσίαση του βιβλίου της.

Πρόκειται για ένα αισθηματικό μυθιστόρημα, που κινείται ανάμεσα στον έρωτα, την αγάπη, τη φιλία, την οικογένεια.Πρωταγωνίστρια είναι η Μαρίνα, ένα κορίτσι που πολύ νωρίς αναγκάζεται να βιώσει τον πόνο, την απογοήτευση, την απώλεια… Όμως σε κάθε δύσκολη στιγμή και σε κάθε εμπόδιο της μοίρας βρίσκει τη δύναμη να σταθεί στα πόδια της και να συνεχίσει.

Δίπλα της έχει ανθρώπους που τη λατρεύουν, άλλοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν κάθε ευκαιρία προς όφελός τους και άλλοι που αναγκάζονται να την αφήσουν… Όμως η δύναμη που κρύβει στην ψυχή της είναι μεγάλη, τόση που ούτε η ίδια το φανταζόταν…

Η Νικολέττα Φουλίδου είναι από την Κύπρο και σήμερα ζει με τον σύζυγό της στην Πάφο. Ακολούθησε φιλολογικές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και τα τελευταία χρόνια παραδίδει φιλολογικά μαθήματα σε παιδιά.

Από μικρή είχε γίνει φανατική αναγνώστρια μυθιστορημάτων, θαύμαζε τους συγγραφείς και τη δουλειά τους, αλλά ποτέ δε σκέφτηκε να γίνει συγγραφέας η ίδια.

Αν και λάτρευε τη δουλειά της κι ένιωθε πλήρης κάνοντας κάτι που αγαπούσε, στην πορεία ανακάλυψε πώς είναι να είσαι συγγραφέας. Ξεκίνησε να γράφει και μέσα από τα Ψηφιακά Σεμινάριά μας και κατάφερε να ολοκληρώσει το πρώτο της μυθιστόρημα με τίτλο «Η αγάπη χόρευε στις φλόγες». Το βιβλίο έχει ήδη κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις iWrite.

Σου θυμίζω επίσης πως τα περασμένα Χριστούγεννα η Νικολέττα μοιράστηκε μαζί μας ένα πολύ ασυγκίνητο γράμμα που απευθύνονταν σε όλα τα μέλη του Writing-Online, που μπορείς να το δεις/θυμηθείς κι εσύ ΚΑΝΟΝΤΑΣ CLICK ΕΔΩ.

Το πρώτο email που έλαβα από την Άντρη Χαιράλλα φανέρωνε μια κοπέλα με άπλετο ταλέντο, που όμως χρειάζονταν καλλιέργεια, γνώση γύρω από την Τεχνική αυτής της Τέχνης που ονομάζουμε συγγραφή, κατάλληλα εφόδια, αλλά και καθοδήγηση γύρω από τις σωστές επιλογές έκδοσης/προώθησης που έχει ένας συγγραφέας/επιχειρηματίας της γενιάς μας.

Έτσι, αρκετά emails μετά, αρκετά skype ραντεβού μετά, μετά από την γνώση που η Άντρη πήρε μέσα από τα Ψηφιακά Σεμινάρια Συγγραφής μου, μέσα από την Επιμέλεια των Βιβλίων της που μου εμπιστεύτηκε, αλλά και μέσα από την γνώση που έχει εισπράξει από το Personal Coaching Προγραμμα Rich + Happy Με Την Online/Ψηφιακή Επιχείρησή Σου.

Ένα πρόγραμμα που αφορά Συγγραφείς, Coaches, Συμβούλους, Ομιλητές, Εισηγητές Σεμιναρίων, Ειδικούς/Experts/Gurus & Ελεύθερους Επαγγελματίες ανεξάρτητα από το ιδιαίτερο αντικείμενό τους, όπως πλέον είναι η ίδια!

Με ιδιαίτερη συγκίνηση μας γνωστοποιεί ότι ήδη έχει γράψει τα πρώτα τέσσερα βιβλία της (όλα υπέροχα και μοναδικά!) μας προσκαλεί στην παρουσίαση του δεύτερου κατά σειρά βιβλίου της, με τίτλο: ΘΕΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ, ενώ σύντομα θα μας κοινοποιήσει το προσωπικό της site, τα άλλα δύο βιβλία της, αλλά και τις προσωπικές υπηρεσίες που θα παρέχει μέσα από αυτό, ως Συγγραφέας και Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης.

Μπορείς κι εσύ να γίνεις ο Υπέρ – Ήρωας της δικής σου ζωής! Ναι, µπορείς, και µάλιστα τώρα. Άµεσα. Αυτή την στιγµή και είναι πιο εύκολο από ό,τι φαντάζεσαι.

Το βιβλίο αυτό σε βοηθά να κάνεις µια υπέροχη «βουτιά» µέσα σου, αλλά και να ρίξεις µια αληθινή µατιά γύρω σου, ώστε να κατανοήσεις τη σηµασία που έχει η προσωπική σου εκτίµηση για σένα και να διαπιστώσεις τον πραγµατικό ρόλο που η σκέψη και τα συναισθήµατα παίζουν στη διαµόρφωση κάθε πτυχής της ζωής σου.

Αυτό το βιβλίο–οδηγός θα σε βοηθήσει να αναδυθείς εκφράζοντας τον καλύτερο εαυτό σου, µαθαίνοντάς σου τι είναι η Θετική Μεταδοτικότητα, αλλά και πώς µπορεί να σε οδηγήσει στο προκαθορισµένο Θετικό Αποτέλεσµα που είναι σηµαντικό για κάθε τοµέα της ζωής σου.

Η Άντρη Χαϊράλλα γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1983 στη Λευκωσία, όπου διαµένει µέχρι και σήµερα. Σπούδασε Ελληνική Φιλολογία στο Δηµοκρίτειο Πανεπιστήµιο Θράκης στο Τµήµα Ιστορίας και Εθνολογίας. Είναι Συγγραφέας και Σύµβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης, ειδική στην Αυτοβελτίωση και την Επίτευξη Στόχων. Το όραµα της είναι να διδάξει εργαλεία και τεχνικές προσωπικής ανέλιξης και επιτυχίας σε όλους.

Από τον ίδιο εκδοτικό κυκλοφορεί το µυθιστόρηµα «Αναστασία, Παλεύοντας Με Τη Σχιζοφρένεια» και το βιβλίο προσωπικής ανάπτυξης «Ηµερολόγιο Ευγνωµοσύνης και Οραµάτων».

Σου θυμίζω επίσης πως στην παρουσίαση του πρώτη της βιβλίου, «Αναστασία, Παλεύοντας Με Τη Σχιζοφρένεια» ήμουν κι εγώ εκεί. Μπορείς να το δεις/θυμηθείς κι εσύ ΚΑΝΟΝΤΑΣ CLICK ΕΔΩ

Και τέλος για σήμερα σου παρουσιάζω το βιβλίο της Ευαγγελίας Τσιακίρη με τίτλο: ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΑΜΑ.

Όπου εδώ μαθαίνεις πώς να γράψεις, να προωθήσεις και να εκδώσεις με εγγυημένη επιτυχία το κάθε μη-λογοτεχνικό σου βιβλίο και ποιες είναι οι 11 πηγές εισοδήματος που μπορείς να έχεις από αυτό, ως Συγγραφέας τους.

Κι έκανε ακριβώς αυτό. Εγραψε το υπέροχο μη-λογοτεχνικό βιβλίο της, δημιούργησε το ομώνυμο site της και ζει αυτό που κάποτε ονειρευόταν.

Μάλιστα, στην παρουσίαση του βιβλίου της, που εύχομαι να παραβρεθείς, θα την ακούσεις –μεταξύ άλλων- να κάνει αναφορά στο όνομά μου, αλλά και στο Writing-Online, ευχαριστώντας μας για όλη την γνώση, την υποστήριξη, αλλά και την καθοδήγηση που έλαβε, για να μπορεί σήμερα να μας καλεί όλους μας στην εκδήλωση προς τιμήν του βιβλίου τη.

Μόλις έχετε γεννήσει και πλέον είστε και επίσημα μανούλα; Πιθανότατα έχετε πελαγώσει και νομίζετε πως δε θα τα καταφέρετε, έτσι; Ηρεμήστε! Είμαι εδώ για σας, για κάθε απορία και προβληματισμό, για εσάς την ίδια και για το μωράκι σας!

Πληροφορίες, ιδέες, πρακτικές και έξυπνες λύσεις για όλα όσα απασχολούν μια μαμά και αφορούν το μωράκι της: το μπάνιο του, το θηλασμό, τον ύπνο, την καθαριότητα του, το ρέψιμο, τους κολικούς του...

Κάθε μαμά έχει ανάγκη από βοήθεια, είτε αυτή είναι ψυχολογική, είτε πρακτική. Σίγουρα με σωστή καθοδήγηση και με μια μαγική κουβέντα και λύση όλα θα είναι πιο εύκολα.

Ακόμη, χρήσιμες συμβουλές και λύσεις για το σπίτι, τη μαγειρική, την υγεία, την ομορφιά, τις σχέσεις, την ψυχολογία, τη φιλία και τη διασκέδαση, αγαπημένες και εύκολες συνταγές και, επιπλέον, πολλές ιστορίες, παραμύθια, θεατρικά σκετς γραμμένα από εμένα.

Ένας οδηγός που θα σας λύσει τα χέρια. Καλώς σας βρήκα λοιπόν και Καλή σας Αρχή στο υπέροχο ταξίδι της μητρότητας!

Η Ευαγγελία γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών. Σπούδασε βρεφονηπιοκομία και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια παιδοψυχολογίας, ψυχολογικής υποστήριξης, διατροφής για παιδιά, πρώτων βοηθειών, τρόπων εκγύμνασης βρεφών και κουκλοθέατρου. Έχει εργαστεί σε κλινικές στο τμήμα νεογέννητων, καθώς και σε παιδικούς σταθμούς, παιδότοπους και ως ψυχαγωγός σε παιδικές εκδηλώσεις.

Τα τελευταία χρόνια απασχολείται με τη φύλαξη παιδιών από 3 μηνών έως 5 ετών, με τη συγγραφή ηλεκτρονικών βιβλίων σε ότι αφορά το παιδί και όχι μόνο, αλλά και με τη συγγραφή διηγημάτων, παιδικών παραμυθιών και θεατρικών σκετς.

Έγραψε αυτό το βιβλίο και δημιούργησα την αντίστοιχη ιστοσελίδα για να μοιραστεί μαζί μας όλες τις γνώσεις από την εμπειρία που διαθέτει, αλλά και για να δώσει λύσεις και απαντήσεις, όπως και ιδέες για δραστηριότητες με τα παιδιά μας!

Το να υλοποιείς τα όνειρα, τις φιλοδοξίες, τους στόχους και τις επιθυμίες σου ισοδυναμεί με ευτυχία, πληρότητα και πολλά χαμόγελα ευτυχίας.

ΝΑΙ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ! Η απόδειξη, ο δρόμος και ο τρόπος είναι για μια ακόμη φορά μπροστά σου, σου υπενθυμίζει την ύπαρξή του και σου φανερώνει τα μυστικά του.

Σε ευχαριστώ που διαβάζεις, παρακολουθείς και μοιράζεσαι την αγάπη και το μεράκι σου για την συγγραφή μαζί μας.

Με όλη μου την αγάπη σου εύχομαι η μέρα σου αυτή, να είναι ανέλπιστα όμορφη.

Μαρία

ΥΓ. Σύντομα θα φιλοξενήσουμε και τις τρεις Συγγραφείς σε μια skype συνέντευξη για να ακούσουμε από τις ίδιες όσα επίλεξαν, αποφάσισαν και έπραξαν για να χαράξουν την δική τους επιτυχημένη συγγραφική και επαγγελματική διαδρομή.

Αν έχεις ανθρώπους γύρω τους που θα χαίρονταν με τα παραπάνω βιβλία, παρουσιάσεις, αλλά και τις συγγραφείς τους, προώθησέ τους αυτό το post, ΤΩΡΑ.

#πλοκήμυθιστορήματος #μαριαγουσιου #Εμπνευση #μαθηματααποτοσπιτι #ΔημιουργικήΓραφή #πωςναπροωθήσωτοβιβλιομου #σεμιναριασυγγραφηςπαιδικουβιβλιου #πωςμπορωναγίνωσυγγραφεας #πωςναγίνωεπιτυχημενοςσυγγραφέας #μαθηματασυγγραφηςβιβλιου #δημιουργικήγραφή #πωςναεκδοσωτοβιβλιομουστοεξωτερικο #πωςναεκδόσωτοβιβλίομου #πωςναγινωσυγγραφεας #Μυθιστόρημα #πωςμπορωναεκδόσωεναβιβλιο #σεμιναριασυγγραφηςβιβλιου #πωςναγραψειςεναλογοτεχνικοβιβλιο

bottom of page