Ιστορίες Συγγραφικής Επιτυχίας Μαθητριών Μου Και Πρόσκληση Στις Παρουσιάσεις Των Βιβλίων Τους.


Σήμερα θέλω να μοιραστώ μαζί σου πως είναι πλέον τόσα πολλά τα βιβλία που έχουν εκδοθεί από μαθητές μας και γνωρίζουν επιτυχία, ιδιαίτερα το τελευταίο χρονικό διάστημα, γεγονός που μας «αναγκάζει» να σχεδιάσουμε ξανά από την αρχή την σελίδα ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ στο site, αλλά και μας κάνει να θέλουμε να μοιραστούμε όλα αυτά τα υπέροχα νέα βιβλία μαζί σου.

Αυτοί οι Άνθρωποι/Συγγραφείς ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ, εμπιστεύτηκαν τα Ψηφιακά Σεμινάρια Συγγραφής, την Προσωπική Υπηρεσία Επιμέλειας & Συμβουλευτικής Έκδοσης, αλλά και την Υπηρεσία Προσωπικής Καθοδήγησης (Personal Coaching) που προσφέρω.

Η ιστορία τους αξίζει να ακουστεί. Τα βιβλία τους είναι υπέροχα και αξίζει να διαβαστούν, αλλά και η εμπειρία/επιτυχία τους αποτελεί έμπνευση και τρανταχτή απόδειξη πως με την κατάλληλη γνώση, επιλογή και απόφαση, ΝΑΙ, και το δικό σου όνειρο/μεράκι γύρω από την Συγγραφή, μπορεί να γίνει ΑΜΕΣΑ μια Επιτυχημένη και Επικερδής Πραγματικότητα.

Τώρα όμως θέλω να σου συστήσω τρία νέα βιβλία από τρεις νέες ταλαντούχες συγγραφείς με αφορμή τις παρουσιάσεις τους που θα υλοποιηθούν σε λίγες ημέρες.

Και ξεκινώ με το Μυθιστόρημα της Νικολέττας Φουλίδου, με τίτλο: Η ΑΓΑΠΗ ΧΟΡΕΥΕ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ.

Η Νικολέττα συνεργάστηκε μαζί μου για να ολοκληρώσει την αρχική ιδέα και το πρώτο draft του βιβλίου της μέσα από την Υπηρεσία Προσωπικής Καθοδήγησης (Personal Coaching) που προσφέρω, έχει προμηθευτεί όλα τα Ψηφιακά μου Σεμινάρια που αφορούν το Μυθιστόρημα, αλλά και με εμπιστεύτηκε με την Επιμέλεια του Βιβλίου της.

Τώρα μας προσκαλεί όλους στην παρουσίαση του βιβλίου της.

Πρόκειται για ένα αισθηματικό μυθιστόρημα, που κινείται ανάμεσα στον έρωτα, την αγάπη, τη φιλία, την οικογένεια.Πρωταγωνίστρια είναι η Μαρίνα, ένα κορίτσι που πολύ νωρίς αναγκάζεται να βιώσει τον πόνο, την απογοήτευση, την απώλεια… Όμως σε κάθε δύσκολη στιγμή και σε κάθε εμπόδιο της μοίρας βρίσκει τη δύναμη να σταθεί στα πόδια της και να συνεχίσει.

Δίπλα της έχει ανθρώπους που τη λατρεύουν, άλλοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν κάθε ευκαιρία προς όφελός τους και άλλοι που αναγκάζονται να την αφήσουν… Όμως η δύναμη που κρύβει στην ψυχή της είναι μεγάλη, τόση που ούτε η ίδια το φανταζόταν…

Η Νικολέττα Φουλίδου είναι από την Κύπρο και σήμερα ζει με τον σύζυγό της στην Πάφο. Ακολούθησε φιλολογικές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και τα τελευταία χρόνια παραδίδει φιλολογικά μαθήματα σε παιδιά.

Από μικρή είχε γίνει φανατική αναγνώστρια μυθιστορημάτων, θαύμαζε τους συγγραφείς και τη δουλειά τους, αλλά ποτέ δε σκέφτηκε να γίνει συγγραφέας η ίδια.

Αν και λάτρευε τη δουλειά της κι ένιωθε πλήρης κάνοντας κάτι που αγαπούσε, στην πορεία ανακάλυψε πώς είναι να είσαι συγγραφέας. Ξεκίνησε να γράφει και μέσα από τα Ψηφιακά Σεμινάριά μας και κατάφερε να ολοκληρώσει το πρώτο της μυθιστόρημα με τίτλο «Η αγάπη χόρευε στις φλόγες». Το βιβλίο έχει ήδη κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις iWrite.

Σου θυμίζω επίσης πως τα περασμένα Χριστούγεννα η Νικολέττα μοιράστηκε μαζί μας ένα πολύ ασυγκίνητο γράμμα που απευθύνονταν σε όλα τα μέλη του Writing-Online, που μπορείς να το δεις/θυμηθείς κι εσύ ΚΑΝΟΝΤΑΣ CLICK ΕΔΩ.

Το πρώτο email που έλαβα από την Άντρη Χαιράλλα φανέρωνε μια κοπέλα με άπλετο ταλέντο, που όμως χρειάζονταν καλλιέργεια, γνώση γύρω από την Τεχνική αυτής της Τέχνης που ονομάζουμε συγγραφή, κατάλληλα εφόδια, αλλά και καθοδήγηση γύρω από τις σωστές επιλογές έκδοσης/προώθησης που έχει ένας συγγραφέας/επιχειρηματίας της γενιάς μας.

Έτσι, αρκετά emails μετά, αρκετά skype ραντεβού μετά, μετά από την γνώση που η Άντρη πήρε μέσα από τα Ψηφιακά Σεμινάρια Συγγραφής μου, μέσα από την Επιμέλεια των Βιβλίων της που μου εμπιστεύτηκε, αλλά και μέσα από την γνώση που έχει εισπράξει από το Personal Coaching Προγραμμα Rich + Happy Με Την Online/Ψηφιακή Επιχείρησή Σου.

Ένα πρόγραμμα που αφορά Συγγραφείς, Coaches, Συμβούλους, Ομιλητές, Εισηγητές Σεμιναρίων, Ειδικούς/Experts/Gurus & Ελεύθερους Επαγγελματίες ανεξάρτητα από το ιδιαίτερο αντικείμενό τους, όπως πλέον είναι η ίδια!

Με ιδιαίτερη συγκίνηση μας γνωστοποιεί ότι ήδη έχει γράψει τα πρώτα τέσσερα βιβλία της (όλα υπέροχα και μοναδικά!) μας προσκαλεί στην παρουσίαση του δεύτερου κατά σειρά βιβλίου της, με τίτλο: ΘΕΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ, ενώ σύντομα θα μας κοινοποιήσει το προσωπικό της site, τα άλλα δύο βιβλία της, αλλά και τις προσωπικές υπηρεσίες που θα παρέχει μέσα από αυτό, ως Συγγραφέας και Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης.

Μπορείς κι εσύ να γίνεις ο Υπέρ – Ήρωας της δικής σου ζωής! Ναι, µπορείς, και µάλιστα τώρα. Άµεσα. Αυτή την στιγµή και είναι πιο εύκολο από ό,τι φαντάζεσαι.

Το βιβλίο αυτό σε βοηθά να κάνεις µια υπέροχη «βουτιά» µέσα σου, αλλά και να ρίξεις µια αληθινή µατιά γύρω σου, ώστε να κατανοήσ