Τα Μη-Λογοτεχνικά Βιβλία είναι, για παράδειγμα, όλα τα βιβλία μαγειρικής, βιβλία αυτογνωσίας, ψυχολογίας, διδασκαλίας, όλα τα βιβλία της κατηγορίας 'πως να...', κλπ.

Ψηφιακό Σεμινάριο Για Συγγραφείς

Μη-Λογοτεχνικων Βιβλίων

Non Fiction School
Tο Σχολείο Σου Για Μη Λογοτεχνικά Βιβλία

Συγγραφή | Έκδοση | Προώθηση
Πολλαπλές Πηγές Εισοδήματος

Πώς να γράψεις, να προωθήσεις και να εκδώσεις με εγγυημένη επιτυχία το κάθε μη-λογοτεχνικό σου βιβλίο και οι 11 πηγές εισοδήματος που μπορείς να έχεις από αυτό, ως Συγγραφέας τους.

 

Αυτό το ψηφιακό σεμινάριο είναι ιδιαίτερα περιεκτικό και πρακτικό και σου αποκαλύπτει το σύνολο του επιχειρηματικού συστήματος που γνωρίζουν και εφαρμόζουν συγγραφείς/επιχειρηματίες, coaches, συμβούλοι, εισηγητές σεμιναρίων και επαγγελματίες άλλων ειδικοτήτων της γενιάς μας, για να είναι επιτυχημένοι και να έχουν χρήματα μέσα από την εξειδίκευση, την γνώση και το αντικείμενό τους.

 

Για να γίνεις ΚΙ ΕΣΥ, άμεσα, ένας πολύ επιτυχημένος συγγραφέας, μη λογοτεχνικών βιβλίων. Να αποκτήσεις άμεσα αυθεντικότητα και expertise στο αντικείμενό σου. Να ανατρέψεις και να βελτιώσεις προς το καλύτερο την καριέρα και τα επαγγελματικά σου. Και να αυξήσεις ανέλπιστα τον τραπεζικό σου λογαριασμό, τόσο μέσα από τις πωλήσεις των βιβλίων σου, όσο και από τις 11 διαφορετικές πηγές εισοδήματος που μπορείς να έχεις ως συγγραφεας μη λογοτεχνικού βιβλίου.

Με την Εγγραφή Σου Στο Site Λαμβάνεις
Άμεσα + ΔΩΡΕΑΝ:
 
* Tο Ε-book: "Πώς Nα Γράφεις Best Seller"
* Μία φορά την εβδομάδα ΔΩΡΕΑΝ Μίνι Μαθήματα Συγγραφής,
* Ιδιαίτερες Εκπτώσεις + Παροχές για τα Ψηφιακά Σεμινάρια
  Συγγραφής μας & τις Personal Coaching Υπηρεσίες, Που Δεν
  Απολαμβάνουν Οι Απλοί Επισκέτες Του Site Που ΞΕΡΩ Ότι Θα
  Αλλάξουν ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Την Συγγραφή + Την Ζωή Σου!

Ο Συγγραφέας Της Γενιάς Μας Έχει Πλέον Επιλογές + Μπορεί Να Καταφέρει Αυτό Που Θέλει, ΑΡΚΕΙ Να Έχει Θέληση & Την Κατάλληλη Γνώση.

Όροι Χρήσης | Πολιτική Απορρήτου

 

Copyright ©  www.Writing-Online.gr

Ολα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.

ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ:

  • w-facebook
  • YouTube Clean