top of page

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ

Η Μαρία Γούσιου...

 

Η Μαρία από πολύ μικρή αγαπούσε τη συγγραφή, γι’ αυτό έκανε σχετικές πανεπιστημιακές σπουδές στην Αγγλία, έχει παρακολουθήσει δεκάδες σεμινάρια και συνέδρια Δημιουργικής Γραφής (Creative Writing) με καταξιωμένους δασκάλους/συγγραφείς στην Αμερική, αλλά και σε άλλα μέρη του κόσμου, έχει διαβάσει εκατοντάδες βιβλία γύρω από την συγγραφή και με μια καταπληκτική ομάδα δασκάλων συγγραφής και επιχειρηματιών (που ζουν και διαπρέπουν στην Αμερική, Αγγλία, Καναδά, αλλά και αλλού στον κόσμο) δημιούργησε το www.Writing-Online.gr, που είναι αφιερωμένο στο να προσφέρει…

 

Σε όλους τους –εν δυνάμει και μη– συγγραφείς, εργαλεία, τεχνικές, μεθόδους, έμπνευση, μυστικά και άλλα πολλά που αφορούν την Τέχνη, αλλά και την Τεχνική της Συγγραφής, ώστε οι ίδιοι –εύκολα, γρήγορα και απλά– να γράφουν εξαιρετικά και επιτυχημένα βιβλία της επιλογής τους. Να τα προωθούν και να τα εκδίδουν στην Ελλάδα, την Κύπρο, αλλά και σε ένα Παγκόσμιο Αναγνωστικό κοινό, εάν το επιθυμούν, τόσο ως έντυπα, όσο και ως ηλεκτρονικά βιβλία (e-books).

Μέσα από τα Ψηφιακά Σεμινάρια (Ηome Study Courses), τις Προσωπικές Υπηρεσίες Συγγραφής (Personal Coaching), τα Video/Mαθήματα, το ΣυγγραφήςTV στο youtube, τα άρθρα, και τα βιβλία της, η Μαρία εκπαιδεύει και εμπνέει όσους έχουν το μεράκι και την όρεξη για συγγραφή, με έναν σπάνια χειροπιαστό, εύκολο και ενδιαφέροντα τρόπο.  Είναι γνωστή για το χαμόγελό της, αλλά και για την άμεση μεταδοτικότητά της!  Η εμπειρία της πάνω στην διδασκαλία της Τέχνης της Συγγραφής ξεπερνά τα 18 χρόνια, με πολυάριθμους συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο και πολυάριθμες Ιστορίες Συγγραφικής Επιτυχίας από μαθητές της, που επιβεβαιώνουν τα αποτελέσματα της δουλειάς της.

Όταν προσφέρει ένα νέο Ψηφιακό Σεμινάριο με ειδικές εκπτώσεις ή άλλα δώρα και καλούδια, ή ανακαλύπτει κάτι εκπληκτικό που θεωρεί ότι θα πρέπει να γνωρίζεις, τα εγγεγραμμένα μέλη του site είναι αυτοί που ενημερώνονται πρώτοι, ή είναι οι μοναδικοί που ενημερώνονται.

Γι' αυτό Βεβαιώσου Ότι Είσαι ΚΙ ΕΣΥ Μέλος Του Site!

maria_cover_teliko_teliko.jpg
μυθιστόρημα.jpg
paramithia.jpg

Στόχος της είναι να σου δώσει τόση αξία και περιεχόμενο στο συγγραφικό, αλλά και στον προσωπικό σου κόσμο, που δεν φανταζόσουν ότι είναι ποτέ δυνατό να σου συμβεί. Κι όλο αυτό με τις γνώσεις, τα εργαλεία, τις τεχνικές και τα μοντέλα δημιουργικής γραφής/συγγραφής που μοιράζεται εδώ μαζί σου, ώστε να βελτιώσεις τόσο την συγγραφή σου, όσο και την ζωή σου!

 

Μετάφραση…
Μέσα από το Writing-Online, η Μαρία θέλει να σε βοηθήσει να γίνεις ένας επιτυχημένος συγγραφέας, αλλά και ένας ευτυχισμένος άνθρωπος.

 

Είναι το αγαπημένο παιδί των δασκάλων Συγγραφής + Ψηφιακής/Οnline Επιχειρηματικότητας, αλλά και των δασκάλων που είχε σε “θέματα” ζωής (Life Coaches).

 

Κι αυτό γιατί, από την μια αντιμετωπίζει την συγγραφή και το βιβλίο ως επιχειρηματίας, ενώ παράλληλα θέλει να ξέρει όλα όσα υπάρχουν «εκεί έξω» που θα μπορούσαν να την κάνουν καλύτερη συγγραφέα.

 

Έγινε επιτυχημένη συγγραφέας μόλις στα 23 της… ενώ δεν είχε τίποτα ξεκινώντας, πέρα από το πάθος και το μεράκι για όσα μπορούν να ειπωθούν επάνω στο χαρτί, το laptop της, και το όνειρο του συγγραφέα που βιοπορίζεται από αυτό.

 

Έκτοτε έχει αποκτήσει αρκετές χιλιάδες ευρώ μέσα από το μονοπάτι της συγγραφής, ενώ μέσα από την εκπαιδευτική της δράση, τα ψηφιακά (home study courses) σεμινάριά της και τις προσωπικές υπηρεσίες καθοδήγησης (personal coaching), έχει προκύψει ένας αρκετά μεγάλος αριθμός από επιτυχημένους νέους συγγραφείς/μαθητές της, που χάρη στην εκπαίδευση και την βοήθειά της, κατάφεραν να κάνουν το όνειρό τους για την συγγραφή και τα βιβλία, πραγματικότητα.

 

Τα μυθιστορήματα που έχει γράψει, έγιναν από τις πρώτες ημέρες κυκλοφορίας τους Βestsellers, και το σύνολο των λογοτεχνικών και μη-λογοτεχνικών βιβλίων και εγχειριδίων (workbooks) που έχει γράψει, πωλούνται τόσο σε όλο τον κόσμο, όσο και μέσα από το Writing-Online. Eνώ σε εβδομαδιαία βάση τα Tips & Συμβουλές που αναρτά στο σχετικό χωρίο του site και αφορούν τον υπέροχο και μαγικό κόσμο της Τέχνης που ονομάζουμε Συγγραφή, παρακολουθούν, διαβάζουν και λαμβάνουν αρκετές χιλιάδες συνδρομητές του www.Writing-Online.gr, σε όλο τον κόσμο!

 

Η ίδια δηλώνει:
«Ναι, πιστεύω πως μπορείς να ξεχωρίσεις τόσο εσύ ως συγγραφέας, όσο και τα βιβλία σου – ένα προς ένα – από τον παγκόσμιο ανταγωνισμό. Γιατί ΞΕΡΩ, πως ο συγγραφέας της γενιάς μας έχει πλέον επιλογές, μπορεί να έχει έσοδα μέσα από την συγγραφή, και να καταφέρει ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που θέλει. Αρκεί να έχει την κατάλληλη γνώση, αλλά και την προσωπική θέληση.»

 

Επίσης, η Μαρία πιστεύει πως το marketing είναι η ομορφότερη, αλλά και η πιο εκλεπτυσμένη δεξιότητα που μπορεί να σου φέρει αποτελέσματα και χρήματα, και πως όλοι μας –από επιχειρηματίες, μέχρι καλλιτέχνες συγγραφείς (και μη)– θα πρέπει να κατέχουμε και να μελετάμε συνεχώς.

 

Είναι γνωστή για το πόσο απλόχερα και γενναιόδωρα μοιράζεται τις γνώσεις που έχει αποκτήσει γύρω από τον «μαγικό» και επιχειρηματικό online χώρο της συγγραφής, και μάλιστα, όλο αυτό με έναν ιδιαίτερα ευχάριστο, κατανοητό και άμεσα εφαρμόσιμο τρόπο.

 

Ο λόγος είναι απλός, η ομάδα της και η ίδια προσωπικά, νοιάζονται πραγματικά για σένα και έχουν δεσμευτεί, όχι μόνο στο να έχεις θετικά αποτελέσματα για την συγγραφή, τα βιβλία σου, και την ζωή σου, αλλά ταυτόχρονα, να κάνουν την διαδρομή της εκπαίδευσής σου μαζί τους, μια εμπειρία διασκεδαστική και άκρως ενδιαφέρουσα.

 

«Φυσικά δεν προσποιούμαι ότι έχω όλες τις απαντήσεις ή ότι κι εγώ δεν κάνω λάθη. Ναι, δεν είμαι τέλεια. Αλλά κρατώ την δέσμευσή μου στο να σου δίνω πάντα ό,τι καλύτερο έχω την κάθε στιγμή μέσα από όσα ζω, μαθαίνω, και βιώνω ως συγγραφέας, ως online επιχειρηματίας, και ως άνθρωπος, κι όλο αυτό με πολύ αγάπη και απόλυτη ειλικρίνεια.» Μαρία

 

Η Μαρία ζει με τον πιο υπέροχο άνδρα στον πλανήτη γη (για την ίδια), τον άνδρα της,  Νίκο Σαπουντζή, Life & Relationship Coach, και την αξιολάτρευτη κόρη τους, και μαζί αποτελούν μια αυθεντική παρουσία έμπνευσης για αλλαγή, βελτίωση και επίτευξη στόχων ζωής.

​Επαγγελματικό Βιογραφικό:

Βιβλία: «Κι Όμως Υπάρχουν Νεράιδες», «Το Κορίτσι Της Βροχής», «Τhe Return Of The Rain Girl», "Μόνο Ένα Πράγμα: Πώς Να Χειριστείς Το Διαζύγιο/Χωρισμό Σου Εφαρμόζοντας ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ Για να Έχεις Τα Αποτελέσματα Που Επιθυμείς Εύκολα & Γρήγορα", «Apply One Thing Only. How To Handle A Divorce/Break Up By Applying One Thing Only And Experience The Results You Want Instantly & Easily», «Πώς Να Γράφεις BestSeller», "30+ Τρόποι Για Να Κάνεις Επιτυχημένα & Αποτελεσματικά Το Marketing + Την Προώθηση Των Βιβλίων Σου", «20+ Tips & Συμβουλές Που Μπορούν Να Μετατρέψουν Έναν Μέτριο Συγγραφέα Σε Πολύ Καλό, Κι Έναν Πολύ Καλό Συγγραφέα, Σε Εξαιρετικό»

 

Εγχειρίδια/Workbooks: «Πώς Να Εκδώσεις & Να Προωθήσεις Το Κάθε Βιβλίο Σου (Λογοτεχνικό ή Μη) ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ + ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ. Και Ποια Είναι Η ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ Που Σου Εξασφαλίζει Επιτυχία, Χρήματα, Αναγνώστες & Πωλήσεις ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ», «Πώς Να Γράφεις Υπέροχα Παραμύθια Και Παιδικά Βιβλία»,  «32. Τα  32 Χαρακτηριστικά Των Μυθιστορημάτων που Γίνονται  BestSellers Και Κάνουν Την Διαφορά Σε Παγκόσμιο Επίπεδο»,  «14. Από Την Έμπνευση Έως Την Έκδοση Των Μυθιστορημάτων Σε 14 Βήματα Μόνο»,  «Πώς Να Κάνεις Επιμέλεια Σε Λογοτεχνικά Κείμενα», "Non Fiction School. Tο Σχολείο Σου Για Μη Λογοτεχνικά Βιβλία", 

 

*Κάποια από τα Εγχειρίδια/Workbooks οι

ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα αποκτήσουν ΜΟΝΟ με την απόκτηση του σχετικού

Ψηφιακού Σεμιναρίου (Home Study Course)

ή της σχετικής Personal Coaching Υπηρεσίας.

 

Πτυχία Συγγραφικής Τέχνης: Από το Writer’s Bureau, το Open College of the Arts, και το Open University of England, πανεπιστημιακά ιδρύματα με έδρα την Αγγλία, και όλα με ειδίκευση το Creative Writing (Δημιουργική Γραφή).

Της Έχουν Απονεμηθεί Διακρίσεις Από Τους Αμερικάνικους Οργανισμούς: The Youth Of The Art, The National Art Month, The Spring Arts Festival, National Art Honor Society, National FFA Organization, Future Business Leaders of America (FBLA), ενώ διαβάζει ασταμάτητα, έχει παρακολουθήσει και συνεχίζει να παρακολουθεί, επίσης ασταμάτητα, σεμινάρια, συνέδρια, coaching και mentoring προγράμματα που αφορούν την Τέχνη, την Τεχνική Της Συγγραφής, αλλά και την προώθηση και το marketing για έναν Συγγραφέα/Επιχειρηματία της Γενιάς μας.

μη λογοτεχνικά βιβλία.jpg
Rich + Happy Online Για Συγγραφείς.jpg

Βεβαιώσου Ότι Είσαι ΚΙ ΕΣΥ Μέλος Μας, Για Εκπτώσεις, ΔΩΡΕΑΝ Video/Μαθήματα Συγγραφής, Προνόμοια + Δώρα Που Δεν Απολαμβάνουν Οι Απλοί Επισκέπτες Του Site.

H δουλειά της Μαρίας έχει παρουσιαστεί στο:...

bottom of page