top of page
  • ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

  • ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ

  • ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

Οι ώρες που εργαζόμαστε είναι Δευτέρα – Παρασκευή 09.00 – 05.00 (ώρα Ελλάδας).

 

Είμαστε ένα 100% Online Ψηφιακό «Σχολείο» Για Συγγραφείς. Τα σεμινάριά μας είναι κυρίως ψηφιακά (με ελάχιστες εξαιρέσεις), αλλά ακόμη και για τις προσωπικές υπηρεσίες συγγραφής, οι δυνατότητες της ψηφιακής και online εποχής, παίζουν πολύ σπουδαίο ρόλο.

 

Λατρεύουμε την Συγγραφή και την Tεχνολογία και βρισκόμαστε – ως Ομάδα – σε διάφορα μέρη του κόσμου, όπως η Ελλάδα, η Αμερική, η Αγγλία, η Κύπρος, αλλά και αλλού στον κόσμο.

 

Οραματιζόμαστε μια ομάδα ανθρώπων που καταφέρνουν ακριβώς αυτό που θέλουν μέσα από το μεράκι, την αγάπη και το όνειρό τους για την συγγραφή, επειδή έχουν την κατάλληλη γνώση, εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες της εποχής μας, και συνειδητοποιούν πως έχουν επιλογές!

 

Στο e-mail: info@writing-online.gr μπορείς να μας στείλεις την σκέψη ή την ερώτησή σου.

 

Όμως όπως πολύ σωστά υποθέτεις, λαμβάνουμε καθημερινά πάρα πολλά e-mails, αλλά κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να απαντάμε μέσα σε 2 ή 3, το πολύ, εργάσιμες ημέρες.

 

Λατρεύουμε τους μαθητές μας, τα βιβλία που η Μαρία επιμελείτε προσωπικά, τα εγγεγραμμένα μέλη μας, τις οικογένειές μας, την μουσική, τον κινηματογράφο, φυσικά τα βιβλία, και φυσικά αγαπάμε και νοιαζόμαστε πολύ ο ένας τον άλλο.

 

Επειδή πιστεύουμε ότι ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του προσωπικό ταλέντο και είναι πολύ καλύτερος (σε κάτι) από κάποιους άλλους, έτσι το κάθε μέλος της ομάδας μας, ασχολείστε αποκλειστικά (και μόνο) με αυτό που είναι πάρα πολύ καλός.

 

Γι’ αυτό και η Μαρία, είναι η βασική οικοδέσποινα του Writing-Online, των Ψηφιακών μας Σεμιναρίων, και των Προσωπικών Υπηρεσιών Συγγραφής, ενώ «πίσω» της και «πλάι» της, υπάρχει μια υπέροχη ομάδα ανθρώπων, που την βοηθούν και συνεργάζονται πολύ στενά μαζί της.

 

Επίσης λατρεύουμε ως ομάδα την google! Είναι μία πολύ καλή (και παγκόσμια) προσωπική βοηθός στις εργασίες μας. Επίσης λατρεύουμε τα social media, επειδή μας ενώνουν και κάνουν τις ιδέες μας να υλοποιούνται εύκολα και γρήγορα.

 

Στο Writing-Online το ένστικτο παίζει καθοριστικό ρόλο και το εμπιστευόμαστε όσο τίποτε άλλο. Κάνουμε το επόμενο βήμα μας μόνο όταν «νιώθουμε» πως είναι το σωστό, ενώ απορρίπτουμε ιδέες και συνεργασίες, που μπορεί να μοιάζουν καλές στο χαρτί και στην λογική, αλλά το «μέσα» μας έχει αμφιβολίες.

 

Ποτέ δεν δημιουργούμε ένα Ψηφιακό Σεμινάριο ή μια Υπηρεσία, μόνο για τα χρήματα. Μοιραζόμαστε μαζί σου μόνο ό,τι μας παθιάζει προσωπικά και ξέρουμε ότι αυτό που θα εισπράξεις μαζί μας, είναι ακριβώς αυτό που έχεις ανάγκη για να κάνεις το επόμενο βήμα στην συγγραφή και την ζωή σου. Ό,τι Υπηρεσία ή Ψηφιακό Σεμινάριο δημιουργούμε, είναι γιατί το πιστεύουμε 100% και γιατί έχουμε βάλει τον καλύτερο εαυτό μας μέσα του, αλλά και γιατί ξέρουμε ότι μπορεί να σταθεί αφορμή για σπουδαίες και υπέροχες αλλαγές στην ζωή σου.

 

Το να νοιαζόμαστε – για σένα και το όνειρό σου για την συγγραφή και την ζωή – είναι η καλύτερη στρατηγική marketing που έχει εφευρεθεί. Πραγματικά νοιαζόμαστε για τους μαθητές, τα εγγεγραμμένα μέλη μας, αλλά και τους απλούς επισκέπτες του site μας. Γι’ αυτό και θέλουμε να σου δίνουμε το καλύτερο που έχουμε με τον πιο διασκεδαστικό και εύκολο τρόπο.

 

Γιατί ξέρουμε πως όταν επενδύεις στον ίδιο σου τον εαυτό μέσα από τα Εκπαιδευτικά μας Προγράμματα, επενδύεις στο να γίνεται και ο κόσμος γύρω σου, πολύ καλύτερος!

 

Θα είναι τιμή μας να είμαστε σε επαφή, γι’ αυτό βεβαιώσου ότι είσαι, και παραμένεις, εγγεγραμμένο μέλος του site μας.

maria_cover_teliko_teliko.jpg
μυθιστόρημα.jpg
paramithia.jpg
μη λογοτεχνικά βιβλία.jpg
Rich + Happy Online Για Συγγραφείς.jpg

Βεβαιώσου Ότι Είσαι ΚΙ ΕΣΥ Μέλος Μας, Για Εκπτώσεις, ΔΩΡΕΑΝ Video/Μαθήματα Συγγραφής, Προνόμοια + Δώρα Που Δεν Απολαμβάνουν Οι Απλοί Επισκέπτες Του Site.

Συγχαρητήρια! Είσαι ήδη μέλος μας. Μόλις επιβεβαιωθεί η εγγραφή σου, θα λάβεις email με τα ΔΩΡΑ ΣΟΥ + όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις ως μέλος μας. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Η αλληλογραφία από το INFO@WRITING-ONLINE.GR να καταλήγει στα εισερχόμενά σου + όχι στα spam.

bottom of page