ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ
& ΠΑΙΔΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ
ΠΟΥ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΣΟΥ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Ψηφιακό Σεμινάριο Συγγραφής | Mε την Μαρία Γούσιου

Για Συγγραφείς Παραμυθιών & Παιδικών Βιβλίων

Πώς Να Γράφεις Υπέροχα Παραμύθια + Παιδικά Βιβλία (Λογοτεχνικά ή Μη) Που Μικροί & Μεγάλοι Λατρεύουν, Και Τα Έσοδα Αυτών, Ξεπερνούν Ακόμη Και Τις Μεγαλύτερες Προσδοκίες Σου
Αν θέλεις να γράφεις εξαιρετικά παραμύθια και μη-λογοτεχνικά βιβλία για παιδιά, αλλά και να έχεις έσοδα από την δραστηριότητα αυτή, τότε αυτό το σεμινάριο είναι ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

 

Το σεμινάριο είναι μοναδικό στο είδος του και έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για τους ανθρώπους που επιθυμούν να βιώνουν την χαρά της συγγραφής παραμυθιών, τους αρέσει να γράφουν λογοτεχνικά ή μη-λογοτεχνικά βιβλία που απευθύνονται σε παιδιά, θέλουν να έχουν επιτυχία και αναγνώστες σε όλο τον κόσμο, και φυσικά, να εισπράττουν χρήματα ως συγγραφείς αυτής της κατηγορίας βιβλίων.

 

Δεν πρόκειται για απλή γνώση. Πρόκειται για την γνωστοποίηση ενός συστήματος που έχει εφαρμοστεί με μεγάλη επιτυχία από συγγραφείς παραμυθιών και παιδικών βιβλίων με σειρά τίτλων σε διάφορες γλώσσες του κόσμου, και με αναγνωστικό κοινό αποκλειστικά τα παιδιά. Συγγραφείς που ζουν σε διάφορες χώρες του κόσμου, γνωρίζουν επιτυχία, και έχουν αναγνώστες, επίσης, σε όλο τον κόσμο!

 

Με την Εγγραφή Σου Στο Site Λαμβάνεις
Άμεσα + ΔΩΡΕΑΝ:
 
* Tο Ε-book: "Πώς Nα Γράφεις Best Seller"
* Μία φορά την εβδομάδα ΔΩΡΕΑΝ Μίνι Μαθήματα Συγγραφής,
* Ιδιαίτερες Εκπτώσεις + Παροχές για τα Ψηφιακά Σεμινάρια
  Συγγραφής μας & τις Personal Coaching Υπηρεσίες, Που Δεν
  Απολαμβάνουν Οι Απλοί Επισκέτες Του Site Που ΞΕΡΩ Ότι Θα
  Αλλάξουν ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Την Συγγραφή + Την Ζωή Σου!

Ο Συγγραφέας Της Γενιάς Μας Έχει Πλέον Επιλογές + Μπορεί Να Καταφέρει Αυτό Που Θέλει, ΑΡΚΕΙ Να Έχει Θέληση & Την Κατάλληλη Γνώση.

Όροι Χρήσης | Πολιτική Απορρήτου

 

Copyright ©  www.Writing-Online.gr

Ολα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.

ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ:

  • w-facebook
  • YouTube Clean