Πώς να προστατευτείς ως Συγγραφέας από τους ανθρώπους σου | Μαρία Γούσιου - Writing CoachΈνα από τα μεγαλύτερα εμπόδια που έχουν να αντιμετωπίσουν οι νέοι και ταλαντούχοι συγγραφείς όπως εσύ, είναι οι άνθρωποι του περιβάλλοντός τους.


Άνθρωποι που μπορεί να σε νοιάζονται, να σε αγαπούν και να τους εμπιστεύεσαι, μπορούν - άθελά τους ή και ηθελημένα - να σου βάλουνε τρικλοποδιές ή ακόμη και να φρενάρουν για πάντα την πορεία σου ως Συγγραφέα.


Υπάρχει λόγος που συμβαίνει όλο αυτό... και σου φανερώνω αυτό τον λόγο, στο πολύ σύντομο βίντεο που ετοίμασα και σήμερα με πολύ αγάπη για σένα.


Επίσης υπάρχει και τρόπος να προστατεύσεις την ευαίσθητη ψυχή του συγγραφέα που έχεις μέσα σου, την πορεία σου, αλλά και τις ίδιες τις εμπνεύσεις και τα βιβλία σου...

Άκου/δες αυτά που μοιράζομαι σήμερα μαζί σου και βάλε τα δυνατά σου, ώστε να προστατευτείς από τους ανθρώπους που υπάρχουν γύρω σου, σε νοιάζονται και σε αγαπούν, αλλά μπορεί να μην καταλαβαίνουν... ή ακόμη και να ζηλεύουν, τον συγγραφέα που έχεις μέσα σου.Ενώ αν θέλεις επιπλέον βοήθεια για το θέμα αυτό...


Διάβασε για το πώς να γράφεις αυτό που ΕΣΥ θέλεις δίχως να αφήνεις άλλους να σε επηρεάζουν αρνητικά! ΚΑΝΟΝΤΑΣ CLICK ΕΔΩ.


Και δες πώς προσωπικά αντιμετωπίζω την αρνητική κριτική και τα κακοπροαίρετα σχόλια και πώς μπορείς να το κάνεις κι εσύ! ΚΑΝΟΝΤΑΣ CLICK ΕΔΩ.


Όπως σου έχω ξαναπεί...


Πιστεύω σε σένα και στην δύναμή σου και στις ικανότητές σου.

Αλλιώς δεν θα ήσουν εδώ.


Γι' αυτό μην αφήνεις τίποτα και κανέναν να σε αποπροσανατολίσει και να σε παρασύρει. Ιδιαίτερα αυτή την εποχή.

Το Νέο Μου Βιβλίο με αφορμή τα 10 χρόνια παρουσίας του Writing-Online, σύντομα θα είναι στα χέρια σου!

Και συμπληρώνοντας το email σου στην σχετική φόρμα που υπάρχει στην σελίδα που θα βρεις ΚΑΝΟΝΤΑΣ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ θα λάβεις αυτόματα:

- Σημαντική Προσωπική Έκπτωση για την απόκτηση του βιβλίου.

- Μαζί με το βιβλίο θα λάβεις ΔΩΡΕΑΝ και το νέο μου Online Course με τίτλο και θέμα: "Τα βήματα που ακολουθώ -την κάθε φορά!- πολύ πριν γράψω την πρώτη πρόταση σε ένα νέο μου βιβλίο, ώστε να εξασφαλίσω την επιτυχία των πωλήσεών του πριν από την έκδοσή του." - Ενώ μετά από κλήρωση σε 3 τυχερούς αναγνώστες θα προσφέρω ΔΩΡΕΑΝ την Υπηρεσία Επιμέλειας Περιεχομένου του βιβλίου τους, με σκοπό αυτό να βελτιωθεί και να γίνει ένα best seller, όπως ακριβώς του αξίζει! - Και 5 τυχεροί αναγνώστες θα συνομιλήσουν προσωπικά μαζί μου στο τηλέφωνο (ή skype) στα πλαίσια ενός Προσωπικού Personal Coaching Call για να εξετάσουμε μαζί ό,τι έχεις ανάγκη, σε απασχολεί και θέλεις να πετύχεις σε σχέση με την Συγγραφή, την Έκδοση/Προώθηση των βιβλίων σου, αλλά και της Ταυτότητά σου ως Συγγραφέας.

​​​

​**Για όλα τα παραπάνω θα ενημερωθείς προσωπικά αφού συμπληρώσεις το email σου στην σχετική φόρμα που υπάρχει ΚΑΝΟΝΤΑΣ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ.

Και φυσικά αν υπάρχουν φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι που κάτι τέτοιο τους βοηθά και τους αφορά, προώθησε τους αυτό το post τώρα.


Να είσαι είναι η μέρα σου ανέλπιστα υπέροχη!

Μαρία


Με την Εγγραφή Σου Στο Site Λαμβάνεις
Άμεσα + ΔΩΡΕΑΝ:
 
* Tο Ε-book: "Πώς Nα Γράφεις Best Seller"
* Μία φορά την εβδομάδα ΔΩΡΕΑΝ Μίνι Μαθήματα Συγγραφής,
* Ιδιαίτερες Εκπτώσεις + Παροχές για τα Ψηφιακά Σεμινάρια
  Συγγραφής μας & τις Personal Coaching Υπηρεσίες, Που Δεν
  Απολαμβάνουν Οι Απλοί Επισκέτες Του Site Που ΞΕΡΩ Ότι Θα
  Αλλάξουν ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Την Συγγραφή + Την Ζωή Σου!

Ο Συγγραφέας Της Γενιάς Μας Έχει Πλέον Επιλογές + Μπορεί Να Καταφέρει Αυτό Που Θέλει, ΑΡΚΕΙ Να Έχει Θέληση & Την Κατάλληλη Γνώση.

Όροι Χρήσης | Πολιτική Απορρήτου

 

Copyright ©  www.Writing-Online.gr

Ολα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.

ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ:

  • w-facebook
  • YouTube Clean