Πώς Να Παρουσιάσεις Τα Βιβλία Σου Στα Public 4 Πόλεων!


Χθες το πρωί απόλαυσα ένα υπέροχο πρωινό καφέ μαζί με έναν ακόμη πιο υπέροχο!!! νέο Συγγραφέα που είχα -επιτέλους- την ευκαιρία να συναντήσω και από κοντά, μετά από άπειρα emails, skype meetings, και ψηφιακά μαθήματα συγγραφής, που έχουμε ανταλλάξει όλα αυτά τα χρόνια.

Και σε ρωτώ: Πώς θα ένοιωθες αν αυτή την εβδομάδα έπαιρνες άδεια από την δουλειά σου (ή ό,τι άλλο κάνεις τις ημέρες της εβδομάδας) για να ταξιδέψεις στα Public Θεσσαλονίκης, Αθήνας, Σερρών, και Βόλου για να παρουσιάσεις (μέρα παρά μέρα) σε κάθε πόλη το νέο σου βιβλίο σε ένα αναγνωστικό κοινό που σε περιμένει για να υπογράψεις αντίτυπα, να φωτογραφηθεί μαζί σου, αλλά και κουβεντιάσει μαζί σου;

Δεν πρόκειται για μία ευχή που θα ήταν όμορφο να υλοποιηθεί.

Πρόκειται για την εμπειρία που βιώνει αυτή την εβδομάδα ένας ακόμη Rich + Happy & Writing Hero του Writing-Online.

Πρόκειται για την εμπειρία του Γιώργου Κίτη, Συγγραφέα (πλέον!!!!) & Marketer, και δεν θα μπορούσε να είμαι πιο υπερήφανη ως Δασκάλα Συγγραφής & Επιμελήτρια Βιβλίων.

Ο Γιώργος εδώ και πολύ καιρό εμπιστεύτηκε το περιεχόμενο των Ψηφιακών Προγραμμάτων μου για να καλλιεργήσει το ταλέντο του και συνεργάστηκε μαζί μου για την Επιμέλεια των κειμένων του.

Μάλιστα με αφορμή την πολύ επιτυχημένη κυκλοφορία, παρουσίαση και πορεία του πρώτου του μυθιστορήματος: "ΚΑΤΙ ΛΕΙΠΕΙ..." τον είχαμε φιλοξενήσει στο Writing-Online και είχα μοιραστεί μαζί σας την συζήτησή μας.

Αυτή είναι μια ακόμη τρανταχτή απόδειξη πως όταν θέλεις να κάνεις ένα όνειρό σου πραγματικότητα τότε απλά πρέπει να κοιτάξεις γύρω σου.

Πλέον οι άνθρωποι και η γνώση είναι στην διάθεσή σου για να σε βοηθήσουν, να σε καθοδηγήσουν, αλλά και να σταθούν πλάι σου, ώστε να επιτευχθεί αυτό που ακριβώς επιθυμείς.

Έτσι ακριβώς έπραξε και ο Γιώργος και αυτή την εβδομάδα κάνει περιοδεία στα Public της Θεσσαλονίκης, Αθήνας, Σερρών, & Βόλου για να παρουσιάσει και να υπογράψει το νέο του βιβλίο, αλλά και να έρθει σε προσωπική επαφή με το αναγνωστικό του κοινό.

Συγγραφέας & Marketer, γράφει για χόμπι και για προσωπική απόλαυση, προβάλει το σύνολο της δουλειάς του μέσα από το internet, κι ενώ όλο αυτό το κάνει για χόμπι, τιμά το χόμπι του, ακολουθεί συγκεκριμένα βήματα στρατηγικής και επιτυχίας και μαθαίνει διαρκώς.

Αυτός είναι και ο λόγος (αλλά και ο τρόπος!) της επιτυχίας του, ο λόγος που τα βιβλία του ήδη έχουν μεταφραστεί, βρίσκονται στην Amazon, αλλά και ήδη έχουν "χτυπήσει" τις πόρτες των αντέντιδων του εξωτερικού.

Μπορείς να δεις την κουβέντα που είχαμε στο γραφείο μου με αφορμή το πρώτο του μυθιστόρημα εδώ: Writing Hero: Γιώργος Κίτης. Συγγραφέας του "ΚΑΤΙ ΛΕΙΠΕΙ..." Πώς Έγραψα Το Βιβλίο Μου Από Μια Φωτογραφία Στο Facebook

Ενώ περισσότερες πληροφορίες για την περιοδεία του στα Public θα βρεις εδώ

Και περισσότερα για τον ίδιο και τα βιβλία του θα βρεις εδώ.

Μέχρι την επόμενη συνάντησή μας, εύχομαι να γράφεις και να εμπνέεσαι καταπληκτικά βιβλία που όλοι μας θα λατρέψουμε.

Μαρία

1 | Το Καλοκαιρινό Μου Δώρο ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ. Ελπίζω να το προλάβεις...

Θέλεις να χρησιμοποιήσεις όσα γνωρίζεις, είσαι, γίνεσαι, σε παθιάζουν και αγαπάς… και με μια απλή σύνδεση στο internet, να μετατρέψεις, ΦΕΤΟΣ, τον προσωπικό σου υπολογιστή σε προσωπικό σου ΑΤΜ;

AN NAI, τότε είμαι σίγουρη πως ΕΧΕΙΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ για να κάνεις την ιδέα σου μια πραγματικά Eπιτυχημένη Online/Ψηφιακή Επιχείρηση.

Να μηδενίσεις το κενό ανάμεσα στην ζωή που ζεις και στην ζωή που θα ήθελες να ζεις, KAI να καταφέρεις όσα σήμερα πιστεύεις ότι δεν μπορείς... Προσφέροντας στον εαυτό σου ελευθερία χρόνου, μετακινήσεων, αντικειμένου εργασίας και φυσικά οικονομική ελευθερία.

Αν αυτό ψάχνεις αυτή την εποχή, τότε φρόντισε να δεις μέχρι το τέλος το Video-Webinar (όσο ακόμα προλαβαίνεις) που θα βρεις εδώ και να παρακολουθήσεις ΤΩΡΑ το Πρόγραμμα Rich + Happy Με Την Online/Ψηφιακή Επιχείρησή Σου πριν το αποσύρουμε για την επόμενη χρονιά.

** Μάλιστα για τους πρώτους υπάρχει ένα "δώρο" καλοκαιριού" που δεν έχει ξαναγίνει, που σε λίγες ημέρες/ώρες από τώρα θα αποσυρθεί ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ χωρίς να επαναληφθεί ποτέ, γι' αυτό φρόντισε να μην το χάσεις. **

​Έχεις λίγες ημέρες ακόμη (ουσιαστικά ώρες από τώρα...) στην διάθεσή σου και όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις βρίσκονται στο video-webinar που μοιράζομαι σήμερα μαζί σου, αλλά και σε όλα όσα θα βρεις κάτω από αυτό.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ VIDEO-WEBINAR ΚΑΝΕ CLICK ΕΔΩ

Ελπίζω να προλάβεις.

2 | Πώς Μπορώ Να Σε Βοηθήσω Άμεσα

Ανεξάρτητα από το στάδιο που σήμερα βρίσκεσαι ως Συγγραφέας αν νιώθεις μέσα σου την ανάγκη για βοήθεια, καθοδήγηση και επιπλέον γνώση θα βρεις περισσότερα για...