top of page

Τι να κάνεις όταν δεν σου αρέσουν αυτά που γράφεις και σε απογοητεύει η ποιότητα των κειμένων σου |


Πριν από μερικές εβδομάδες ο άνδρας μου, μου έκανε ένα δώρο.

Φρόντισε ο ίδιος την κόρη μας και με έστειλε για 3 μέρες παρέα με τον υπολογιστή μου, τα βιβλία και τις σημειώσεις μου, σε ένα καλό ξενοδοχείο της πόλης μας, μόλις 15 λεπτά μακριά από το σπίτι μας για να πάρω τις ανάσες μου, να κοιμηθώ, να γράψω και να εμπνευστώ.

Δεν σου κρύβω πως αυτό είναι ένα από τα καλύτερα δώρα που μπορεί να μου κάνει κάποιος.

Λατρεύω τα ξενοδοχεία, την ηρεμία και την καλαισθησία που πολλά από αυτά αποπνέουν και λατρεύω να απομονώνομαι που και που, για να "γεμίζω" της μπαταρίες μου κάνοντας ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα, αξιολογώντας και ανανεώνοντας τις εμπνεύσεις και τις λίστες με τα "to do" μου.

Εκείνο το τριήμερο λοιπόν, έλαβα ένα email από τον Βασίλη που ζει στο Βέλγιο και που αυτή την περίοδο εργάζομαι πάνω στην Επιμέλεια Περιεχομένου του βιβλίου που έχει γράψει.

Όταν μου έστειλε ο Βασίλης το email ήδη είχε ολοκληρώσει το βιβλίο του και του έμεναν μόλις 50 σελίδες δακτυλογράφησής του.

ΟΜΩΣ καθώς το ξανακοιτούσε και καθώς ολοκλήρωνε την δακτυλογράφησή του, μετά από αρκετούς μήνες δουλειάς, αυτό που διάβαζε, αυτό που έβλεπε πάνω στο χαρτί, δεν του άρεσε καθόλου.

Ήθελε να τα παρατήσει και να πετάξει τον κόπο του και ολόκληρο το βιβλίο στα σκουπίδια.

Στο email ακουγόταν απελπισμένος και δεν ήξερε αν πραγματικά έπρεπε να το πετάξει στα σκουπίδια και να αρχίσει από την αρχή ή αν θα έπρεπε να εγκαταλείψει το όνειρο του συγγραφέα για πάντα.

Δεν ήξερε τι ήταν σωστό να κάνει και πώς να διαχειριστεί όλο αυτό που ένιωθε.

Αν κι εσύ έχεις βρεθεί στην θέση του Βασίλη και δεν σου αρέσουν αυτά που γράφεις ή αν θέλεις να ξέρεις πώς να αντιμετωπίσεις μια τέτοια εμπειρία, εάν σου συμβεί κάτι παρόμοιο στο μέλλον, τότε δες το video που ετοίμασα για σένα (και τον Βασίλη!) από το δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Μέσα σε λίγα λεπτά σου φανερώνω πώς να αντιμετωπίσεις και πώς να διαχειριστείς μια κατάσταση σαν κι αυτή.

Συγχώρεσέ με για τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, αλλά ετοίμασα αυτό το video μετά από αρκετές ώρες συγγραφής και ανάγνωσης.

Και όταν με το καλό το δεις, πες μου... εσύ έχεις βρεθεί ποτέ σε αυτή την θέση, και αν ναι, πώς την αντιμετώπισες; Την επόμενη φορά θα κάνεις αυτό που σου προτείνω εγώ ή θα κάνεις κάτι διαφορετικό;

Επίσης αν ήδη έχεις ολοκληρώσει την συγγραφή του βιβλίου σου και πιστεύεις πως χρειάζεσαι βοήθεια για την Επιμέλεια Περιεχομένου του, ώστε αυτό να γίνει άμεσα δεκτό από τους εκδότες της επιλογής σου, αλλά και να αγαπηθεί από το αναγνωστικό σου κοινό, τότε θα είναι τιμή μου να επιλεμηθώ προσωπικά το βιβλίο σου.

Μπορείς να πάρεις όλες τις σχετικές πληροφορίες για μια τέτοια συνεργασία μας ΚΑΝΟΝΤΑΣ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ!

Ενώ πληροφορίες για τα Home Study Προγράμματα/Σεμινάρια Συγγραφής του Writing Online, θα βρεις παρακάτω:

Για την επιτυχημένη συγγραφή και έκδοση Μυθιστορημάτων - ΚΑΝΕ CLICK ΕΔΩ

Για την επιτυχημένη συγγραφή και έκδοση Παιδικών Βιβλίων - ΚΑΝΕ CLICK ΕΔΩ

Για την επιτυχημένη συγγραφή και έκδοση Μη-Λογοτεχνικών Βιβλίων - ΚΑΝΕ CLICK ΕΔΩ.

Μέχρι την επόμενη συνάντησή μας, εύχομαι να γράφεις και να εμπνέεσαι καταπληκτικά βιβλία που όλοι μας θα λατρέψουμε.

Να είναι η μέρα σου ανέλπιστα όμορφη!

Μαρία

ΥΓ. Και φυσικά αν υπάρχουν φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι που κάτι τέτοιο τους βοηθά και τους αφορά, προώθησε τους αυτό το email τώρα.

#συγγραφη #σεμιναριαδημιουργικηςγραφηςonline #δημιουργικήγραφήpdf #δημιουργικηγραφηδωρεαν2017 #μαθηματαδημιουργικησγραφησ #σεμινάριαδημιουργικήσγραφήσδωρεαν #δημιουργικηγραφηοδηγιες #οδηγιεςγιασυγγραφημυθιστορηματος #μαθήματαδημιουργικήσγραφήσ #μαθηματαδημιουργικηςγραφης #σεμινάριαδημιουργικήσγραφήσδωρεαν2018 #δημιουργικήγραφήδωρεαν #μαθηματασυγγραφησδωρεαν #πωςναγινωσυγγραφεας #πωςναγραψωεναβιβλιο #πωσναγραψωεναβιβλιοστονυπολογιστη #πωςνααρχισωεναβιβλιο #τεχνικεςσυγγραφηςμυθιστορηματος #πωσναγραψωβιβλιο #μαθηματασυγγραφησ #μαθηματαγραφησ #πωσμπορωναγινωlifecoach #προγραμμαγιασυγγραφηβιβλιου #πωςμπορωναγίνωσυγγραφεας #συγγραφήβιβλίου #πωςναγινωσυγγραφεας #πωσναγραψωεναμυθιστορημα #εκδοσηβιβλιουνέουσυγγραφέα #σεμιναριασυγγραφησβιβλιου #ιδεεςγιασυγγραφηβιβλιου #τεχνικεςσυγγραφης #σεμιναριασυγγραφηςβιβλιου #πωσναγραψωεναβιβλιομυστηριου #τεχνικεςσυγγραφηςβιβλιου

コメント


bottom of page