Πώς Βρέθηκαν Τα Παραμύθια Μου Σε 65 Χώρες Του Κόσμου + Πώς Να Το Κάνεις Κι Εσύ


Σήμερα μοιράζομαι μαζί σου μια υπέροχη και πολύ σύντομη συζήτηση που είχα με την μαθήτριά μας και καταξιωμένη, πλέον, Συγγραφέα Παραμυθιών και Παιδικών Βιβλίων, Αγγελική Παπαδοπούλου.


Η Αγγελική, στο σύντομο αυτό video, μας αποκαλύπτει ποιο είναι το «μυστικό» που έμαθε και εφάρμοσε μέσα από το Writing Online που άλλαξε κυριολεκτικά την ζωή της, μιας και κατάφερε σε ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα να γράψει και να εκδώσει μια σειρά παραμυθιών και παιδικών βιβλίων…


Που σήμερα βρίσκονται στην Amazon, σε 65 χώρες σε όλο τον κόσμο, στο προσωπικό της site/blog στα Ελληνικά, στα Αγγλικά, σε έντυπη, αλλά και ηλεκτρονική μορφή (e-books & audio books).

Με αφορμή την παραπάνω διαδρομή, έκλεισε την επιχείρηση που διατηρούσε για χρόνια γιατί η Συγγραφή Παραμυθιών & Παιδικών Βιβλίων την βιοπορίζει πλέον 100% από τους πρώτους μήνες κυκλοφορίας του πρώτου της παραμυθιού.


Ναι, χρειάζονται μόλις λίγα βήματα για να γράψεις εξαιρετικά παραμύθια και παιδικά Βιβλία (Λογοτεχνικά & Μη) που μικροί και μεγάλοι θα λατρέψουν και τα έσοδα αυτών μπορούν να ξεπεράσουν ακόμη και τις μεγαλύτερες προσδοκίες σου.


Και ναι, μπορείς να εκδώσεις και να προωθήσεις το ΚΑΘΕ Βιβλίο σου (Λογοτεχνικό ή Μη) ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ + ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ως Συγγραφέας της γενιάς μας.


Κι εγώ είμαι εδώ για να σου δείξω το πώς θα καταφέρεις κάτι τέτοιο, αν όλο αυτό σε ενδιαφέρει και σε αφορά αυτή την εποχή.


Γι' αυτό είμαι σίγουρη πως η συγκεκριμένη συζήτηση θα σε εμπνεύσει, αλλά το κυριότερο, θα σε καθοδηγήσει με τέτοιο τρόπο ώστε να τα καταφέρεις εξίσου καλά ΚΙ ΕΣΥ, γιατί μεταξύ άλλων θα μας ακούσεις να κουβεντιάζουμε:


 • Πώς βοήθησαν την Αγγελική τα εφόδια που έλαβε μέσα από τα Προγράμματα του Writing Online.

 • Πώς έμαθε να σμιλεύει ολοκληρωμένα παραμύθια με ενδιαφέρουσα δομή, πλοκή και ξεκάθαρη αρχή, μέση και τέλος.

 • Πώς έχει άμεσες πωλήσεις για τα βιβλία της.

 • Γιατί παιδιά από όλο τον κόσμο της στέλνουν γράμματα, ζωγραφιές, ευχές και την αποκαλούν, όχι Αγγελική, αλλά με τα ονόματα των ηρώων της.

 • Πώς έχει καταφέρει, χάρη στις ευκαιρίες που έχει ως Συγγραφέας της εποχής μας, αλλά και χάρη στην γνώση που πήρε από το Writing Online να έχει το δικό της αποκλειστικό αναγνωστικό κοινό, ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

 • Ποιες είναι οι συνήθειες που έχει ως Συγγραφέας Παραμυθιών.

 • Πώς δρα προς όφελος της Ταυτότητάς της ως Συγγραφέας παιδικών βιβλίων.

 • Και ποιες είναι οι πιο συγκινητικές στιγμές που έχει βιώσει ως Συγγραφέας.


Οι συγγραφείς της γενιάς μας έχουν επιλογές. Το ίδιο κι εσύ!


Γι' αυτό εάν σε ενδιαφέρει να γράψεις, αλλά και να εκδώσεις παραμύθια και παιδικά βιβλία με ανέλπιστη επιτυχία και έσοδα, έχοντας αναγνώστες ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...


Έχω ετοιμάσει και θα μοιραστώ μαζί σου (μέσα στις επόμενες 3 εβδομάδες) επιπλέον υλικό και γνώση που αφορά το αντικείμενο των παιδικών βιβλίων..


Το υλικό αυτό θα είναι διαθέσιμο μόνο για μικρό χρονικό διάστημα, μόνο για τα μέλη μας και όχι τους απλούς επισκέπτες του site, ενώ προσωπική πρόσβαση/πρόσκληση αυτό θα λάβουν οι ενδιαφερόμενοι μέσα από email.


Γι' αυτό βεβαιώσου ότι είσαι (και παραμένεις) εγγεγραμμένο μέλος του Writing Online και πως ανοίγεις και διαβάζεις τα emails που θα σου στείλω τις επόμενες 3 εβδομάδες.


Τώρα, για να παρακολουθήσεις την συνέντευξη με την σημερινή μου καλεσμένη ΚΑΝΕ CLICK επάνω στην φωτογραφία του video.Επίσης εδώ μπορείς να δεις:


 • Την Ελληνική Σελίδα της Αγγελικής Στην AMAZON -ΚΑΝΕ CLICK ΕΔΩ

 • Την Αγγλόφωνη Σελίδα της Αγγελικής Στην AMAZON -ΚΑΝΕ CLICK ΕΔΩ

 • Τα Παραμύθια της Αγγελικής μέσα από το προσωπικό της site/blog -ΚΑΝΕ CLICK ΕΔΩ

Μέχρι την επόμενη συνάντησή μας, να είσαι ανέλπιστα καλά, να εμπνέεις, να εμπνέεσαι και να γράφεις υπέροχα βιβλία για παιδιά!

Μαρία


Εάν δεν είδες τα δύο προηγούμενα post μου για το θέμα αυτό, την επιτυχημένη συγγραφή και έκδοση παιδικών βιβλίων...


 • Και θέλεις να μάθεις ποια είναι τα 11 στοιχεία που ΠΡΕΠΕΙ να γνωρίζεις για να γράψεις και να εκδώσεις, Παραμύθια Και Παιδικά Βιβλία με ανέλπιστα ΕΣΟΔΑ, Επιτυχία και Αναγνώστες ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! KANE CLICK ΕΔΩ

 • Ενώ για να μάθεις πώς η συγκεκριμένη μαθήτριά μας διπλασίασε τα ετήσια έσοδά της με το πρώτο της παραμύθι μέσα σε λίγους μήνες ΚΑΝΕ CLICK ΕΔΩ