top of page

Πώς Βρέθηκαν Τα Παραμύθια Μου Σε 65 Χώρες Του Κόσμου + Πώς Να Το Κάνεις Κι Εσύ


Σήμερα μοιράζομαι μαζί σου μια υπέροχη και πολύ σύντομη συζήτηση που είχα με την μαθήτριά μας και καταξιωμένη, πλέον, Συγγραφέα Παραμυθιών και Παιδικών Βιβλίων, Αγγελική Παπαδοπούλου.

Η Αγγελική, στο σύντομο αυτό video, μας αποκαλύπτει ποιο είναι το «μυστικό» που έμαθε και εφάρμοσε μέσα από το Writing Online που άλλαξε κυριολεκτικά την ζωή της, μιας και κατάφερε σε ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα να γράψει και να εκδώσει μια σειρά παραμυθιών και παιδικών βιβλίων…

Που σήμερα βρίσκονται στην Amazon, σε 65 χώρες σε όλο τον κόσμο, στο προσωπικό της site/blog στα Ελληνικά, στα Αγγλικά, σε έντυπη, αλλά και ηλεκτρονική μορφή (e-books & audio books).

Με αφορμή την παραπάνω διαδρομή, έκλεισε την επιχείρηση που διατηρούσε για χρόνια γιατί η Συγγραφή Παραμυθιών & Παιδικών Βιβλίων την βιοπορίζει πλέον 100% από τους πρώτους μήνες κυκλοφορίας του πρώτου της παραμυθιού.

Ναι, χρειάζονται μόλις λίγα βήματα για να γράψεις εξαιρετικά παραμύθια και παιδικά Βιβλία (Λογοτεχνικά & Μη) που μικροί και μεγάλοι θα λατρέψουν και τα έσοδα αυτών μπορούν να ξεπεράσουν ακόμη και τις μεγαλύτερες προσδοκίες σου.

Και ναι, μπορείς να εκδώσεις και να προωθήσεις το ΚΑΘΕ Βιβλίο σου (Λογοτεχνικό ή Μη) ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ + ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ως Συγγραφέας της γενιάς μας.


Κι εγώ είμαι εδώ για να σου δείξω το πώς θα καταφέρεις κάτι τέτοιο, αν όλο αυτό σε ενδιαφέρει και σε αφορά αυτή την εποχή.

Γι' αυτό είμαι σίγουρη πως η συγκεκριμένη συζήτηση θα σε εμπνεύσει, αλλά το κυριότερο, θα σε καθοδηγήσει με τέτοιο τρόπο ώστε να τα καταφέρεις εξίσου καλά ΚΙ ΕΣΥ, γιατί μεταξύ άλλων θα μας ακούσεις να κουβεντιάζουμε:


  • Πώς βοήθησαν την Αγγελική τα εφόδια που έλαβε μέσα από τα Προγράμματα του Writing Online.

  • Πώς έμαθε να σμιλεύει ολοκληρωμένα παραμύθια με ενδιαφέρουσα δομή, πλοκή και ξεκάθαρη αρχή, μέση και τέλος.

  • Πώς έχει άμεσες πωλήσεις για τα βιβλία της.

  • Γιατί παιδιά από όλο τον κόσμο της στέλνουν γράμματα, ζωγραφιές, ευχές και την αποκαλούν, όχι Αγγελική, αλλά με τα ονόματα των ηρώων της.

  • Πώς έχει καταφέρει, χάρη στις ευκαιρίες που έχει ως Συγγραφέας της εποχής μας, αλλά και χάρη στην γνώση που πήρε από το Writing Online να έχει το δικό της αποκλειστικό αναγνωστικό κοινό, ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

  • Ποιες είναι οι συνήθειες που έχει ως Συγγραφέας Παραμυθιών.

  • Πώς δρα προς όφελος της Ταυτότητάς της ως Συγγραφέας παιδικών βιβλίων.

  • Και ποιες είναι οι πιο συγκινητικές στιγμές που έχει βιώσει ως Συγγραφέας.


Οι συγγραφείς της γενιάς μας έχουν επιλογές. Το ίδιο κι εσύ!

Εάν λοιπόν σε ενδιαφέρει να γράψεις, αλλά και να εκδώσεις παραμύθια και παιδικά βιβλία με ανέλπιστη επιτυχία και έσοδα, έχοντας αναγνώστες ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ έχω να σου προτείνω δύο πράγματα!


  1. Να απολαύσεις και να εμπνευστείς από την κουβέντα μου με την Αγγελική

  2. Και...


--Σου θυμίζω πως την Δευτέρα θα μοιραστώ μαζί σου ένα δωρεάν και σύντομο Masterclass τριών video/μαθημάτων (που κοινοποιώ μόλις 2 φορές τον χρόνο που θα είναι διαθέσιμο για λίγες ημέρες μόνο) μέσα από το οποίο θα σου φανερώσω:


VIDEO #1: Τα 5 Βασικά Στάδια της Συγγραφής Παραμυθιών που κάθε επιτυχημένος Συγγραφέας Παιδικών Βιβλίων αναγνωρίζει, γνωρίζει και εφαρμόζει για να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό και να έχει την επιτυχία και απήχηση που προσδοκά. ​


VIDEO #2: Πώς στην εποχή μας οι συγγραφείς παιδικών βιβλίων & παραμυθιών κερδίζουν χρήματα, καλλιεργούν το ταλέντο τους και έχουν επιτυχία με τους εκδότες της επιλογής τους.


VIDEO #3: Πώς να γράφεις υπέροχα Παραμύθια και Παιδικά Βιβλία (Λογοτεχνικά ή Μη) που μικροί & μεγάλοι λατρεύουν, και τα έσοδα αυτών, ξεπερνούν ακόμη και τις μεγαλύτερες προσδοκίες σου.


--Και έχω ετοιμάσει κι άλλα καλούδια και εκπλήξεις για τους Συγγραφείς Παιδικών Βιβλίων της παρέας μας. Έτσι, θα μοιραστώ μαζί σου και:


  • Πώς να εικονογραφείς τα παιδικά σου βιβλία και πώς να εντοπίζεις τον "τέλειο" εικονογράφο για σένα!

  • Πώς να έχεις ΣΟΒΑΡΑ ΕΣΟΔΑ και να χτίσεις το Brand Name σου ως Συγγραφέας Παιδικών Βιβλίων.

  • Αυτοέκδοση Vs Παραδοσιακός Τρόπος Έκδοσης: Ποια είναι η καλύτερη επιλογή ΓΙΑ ΣΕΝΑ;


Προσωπική πρόσβαση/πρόσκληση για όλα τα παραπάνω θα λάβεις μέσα από email, γι' αυτό έχε το νου σου σε ό,τι θα λάβεις από εμένα μέσα στις επόμενες ημέρες αν αυτή η κατηγορία βιβλίων σε ενδιαφέρει και σε αφορά!


Σ’ ευχαριστώ για μια ακόμη φορά που διαβάζεις, παρακολουθείς, είσαι μέλος μας, και προσθέτεις με την παρουσία σου, την ομορφιά της ψυχής και της προσωπικότητάς σου, σε όλα όσα διαδραματίζονται εδώ.


Θέλω να ξέρεις πως πραγματικά, ουσιαστικά και αληθινά, νοιάζομαι για σένα και εύχομαι να σε εμπνέυω και να σε βοηθώ.


Τώρα όμως, σου προτείνω να παρακολουθήσεις την κουβέντα που είχα με την Αγγελική!

Επίσης εδώ μπορείς να δεις:

  • Την Ελληνική Σελίδα της Αγγελικής Στην AMAZON -ΚΑΝΕ CLICK ΕΔΩ

  • Την Αγγλόφωνη Σελίδα της Αγγελικής Στην AMAZON -ΚΑΝΕ CLICK ΕΔΩ

  • Τα Παραμύθια της Αγγελικής μέσα από το προσωπικό της site/blog -ΚΑΝΕ CLICK ΕΔΩ

Μέχρι την επόμενη συνάντησή μας, να είσαι ανέλπιστα καλά, να εμπνέεις, να εμπνέεσαι και να γράφεις υπέροχα βιβλία για παιδιά!

Μαρία

Και αν θέλεις να μάθεις ποια είναι τα 11 στοιχεία που ΠΡΕΠΕΙ να γνωρίζεις για να γράψεις και να εκδώσεις, Παραμύθια Και Παιδικά Βιβλία με ανέλπιστα ΕΣΟΔΑ, Επιτυχία και Αναγνώστες ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! KANE CLICK ΕΔΩ

Ενώ για να μάθεις πώς η συγκεκριμένη μαθήτριά μας διπλασίασε τα ετήσια έσοδά της με το πρώτο της παραμύθι μέσα σε λίγους μήνες ΚΑΝΕ CLICK ΕΔΩ


bottom of page