Πώς Βρέθηκαν Τα Παραμύθια Μου Σε 65 Χώρες Του Κόσμου + Πώς Να Το Κάνεις Κι Εσύ


  Σήμερα σε φιλοξενώ στο γραφείο μου και μοιράζομαι μια υπέροχη συζήτηση που είχα με την μαθήτριά μας και καταξιωμένη, πλέον, Συγγραφέα Παραμυθιών και Παιδικών Βιβλίων, Αγγελική Παπαδοπούλου.

  Η Αγγελική, στο σύντομο αυτό video, μας αποκαλύπτει ποιο είναι το «μυστικό» που έμαθε και εφάρμοσε μέσα από το Writing-Online που άλλαξε κυριολεκτικά την ζωή της, μιας και κατάφερε σε ένα πολύ μικρό και σύντομο χρονικό διάστημα να γράψει και να εκδώσει μια σειρά παραμυθιών και παιδικών βιβλίων…

  Που σήμερα βρίσκονται στην Amazon, σε 65 χώρες σε όλο τον κόσμο, στο προσωπικό της site/blog στα Ελληνικά, στα Αγγλικά, σε έντυπη, αλλά και ηλεκτρονική μορφή (e-book).

  Με αφορμή την παραπάνω διαδρομή, έκλεισε την επιχείρηση που διατηρούσε για χρόνια γιατί η Συγγραφή Παραμυθιών & Παιδικών Βιβλίων την βιοπορίζει 100%.

  Ναι, χρειάζονται μόλις λίγα βήματα για να γράψεις εξαιρετικά παραμύθια & παιδικά Βιβλία (Λογοτεχνικά & Μη) που Μικροί & Μεγάλοι Λατρεύουν, και τα Έσοδα αυτών, ξεπερνούν ακόμη και τις μεγαλύτερες προσδοκίες σου.

  Και ναι, μπορείς να Εκδώσεις & Να Προωθήσεις το ΚΑΘΕ Βιβλίο σου (Λογοτεχνικό ή Μη) ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ + ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ως Συγγραφέας της Γενιάς μας.

  Κι εγώ είμαι εδώ για να σου δείξω το πώς!

  Eίμαι σίγουρη πως η συγκεκριμένη συζήτησή μου με την Αγγελική θα σε εμπνεύσει, αλλά το κυριότερο, θα σε καθοδηγήσει με τέτοιο τρόπο ώστε να τα καταφέρεις εξίσου καλά ΚΙ ΕΣΥ, γιατί μεταξύ άλλων θα μας ακούσεις να κουβεντιάζουμε:

  • Πως την βοήθησαν τα εφόδια που έχει λάβει μέσα από τα Προγράμματα του Writing-Online.

  • Πώς έμαθε να σμιλεύει ολοκληρωμένα παραμύθια με ενδιαφέρουσα δομή, πλοκή και ξεκάθαρη αρχή, μέση και τέλος.

  • Πώς έχει άμεσες πωλήσεις των βιβλίων της.

  • Γιατί παιδιά από όλο τον κόσμο της στέλνουν γράμματα, ζωγραφιές, ευχές και την αποκαλούν, όχι Αγγελική, αλλά με τα ονόματα των ηρώων της.

  • Πώς έχει καταφέρει, χάρη στις ευκαιρίες που έχει ως Συγγραφέας της εποχής μας, αλλά και χάρη στην γνώση που πήρε από το Writing-Online να έχει το δικό της αποκλειστικό αναγνωστικό κοινό, από όλο τον κόσμο.

  • Ποιες είναι οι συνήθειες που έχει ως Συγγραφέας Παραμυθιών.

  • Πώς δρα προς όφελος της Συγγραφικής Ταυτότητάς της.

  • Και ποιες είναι οι πιο συγκινητικές στιγμές που έχει βιώσει ως Συγγραφέας παιδικών βιβλίων.

  Εδώ μπορείς να δεις:

  Την Ελληνική Σελίδα της Αγγελικής Στην AMAZON -ΚΑΝΕ CLICK ΕΔΩ

  Την Αγγλόφωνη Σελίδα της Αγγελικής Στην AMAZON -ΚΑΝΕ CLICK ΕΔΩ

  Τα Παραμύθια της Αγγελικής μέσα από το προσωπικό της site/blog -ΚΑΝΕ CLICK ΕΔΩ

  Οι συγγραφείς της γενιάς μας έχουν επιλογές. Το ίδιο κι εσύ!

  Εάν λοιπόν σε ενδιαφέρει να γράψεις, αλλά και να εκδώσεις παραμύθια και παιδικά βιβλία με ανέλπιστη επιτυχία και έσοδα, έχοντας αναγνώστες ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, τότε βεβαιώσου ότι ανοίγεις και διαβάζεις τα emails που σου στέλνω, αλλά και πως θα δεις τα 3 σύντομα videos (mini δωρεάν workshop) που θα μοιραστώ μαζί σου για το θέμα αυτό.

  Η γνώση αυτή θα δοθεί μέσα από emails αποκλειστικά και μόνο στα μέλη μας και όχι στους απλούς επισκέπτες του site μας, ενώ η πρόσβαση στα 3 σύντομα videos (mini δωρεάν workshop) θα είναι προσωπική και περιορισμένης χρονικής διάρκειας.

  Γι' αυτό βεβαιώσου ότι είσαι (και παραμένεις) εγγεγραμμένο μέλος του Writing-Online συμπληρώνοντας στην φόρμα που βλέπεις παρακάτω το email σου.

  Μέχρι την επόμενη συνάντησή μας, να είσαι ανέλπιστα καλά και να γράφεις υπέροχα βιβλία για παιδιά.

  Μαρία

  • Για να μάθεις ποια είναι τα 11 στοιχεία που ΠΡΕΠΕΙ να γνωρίζεις για να γράψεις και να εκδώσεις, Παραμύθια Και Παιδικά Βιβλία με ανέλπιστα ΕΣΟΔΑ, Επιτυχία και Αναγνώστες ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! KANE CLICK ΕΔΩ

  • Για να μάθεις πώς η μαθήτριά μας διπλασίασε τα ετήσια έσοδά της με το πρώτο της παραμύθι μέσα σε λίγους μήνες ΚΑΝΕ CLICK ΕΔΩ

  #πωςναγραψωπαιδικοβιβλιο #πωςναξεκινησωεναπαραμυθι #ιδεεςγιαπαιδικαπαραμυθια #πωσναγραψωπαραμυθι #ιδεεςγιαπαραμυθια #πωςναγραψωεναπαιδικοπαραμυθι #γραφωτοδικομουπαραμυθι #πωςναεκδοσωεναπαραμυθι #πωςναεκδοσωτοβιβλιομουστοεξωτερικο #μαριαγουσιου #πωςναγραψωπαραμυθι #πωςναγραψωενακαλοβιβλιοπωςναγραψωενακε #Εμπνευση #πωςναγραψωβιβλιομαθηματαδημιουργικηςγραφης #μαθηματααποτοσπιτι #πωςναβγαλωχρηματααποblog #σεμιναριασυγγραφηςβιβλιου #σκελετόςμυθιστορήματοσ #πλοκήμυθιστορήματος #ΔημιουργικήΓραφή #μαθημασυγγραφηςπαιδικουβιβλιου #πωςναπροωθήσωτοβιβλιομου #μαθηματασυγγραφηςβιβλιου #πωςναγίνωεπιτυχημενοςσυγγραφέας #μαθηματασυγγραφηςδωρεαν #σεμιναριασυγγραφηςπαιδικουβιβλιου #μαθηματασυγγραφήςπαραμυθιου #πωςναγινειςπλουσιος #πωςναγράψωέναπαιδικοπαραμυθι #πωςμπορωναεκδόσωεναβιβλιο #πωςναγινωσυγγραφεας #πωςναεκδόσωτοβιβλίομου #πωςναγραψωεναπαραμυθι #πωςναγραψωπαραμυθια

  Με την Εγγραφή Σου Στο Site Λαμβάνεις
  Άμεσα + ΔΩΡΕΑΝ:
   
  * Tο Ε-book: "Πώς Nα Γράφεις Best Seller"
  * Μία φορά την εβδομάδα ΔΩΡΕΑΝ Μίνι Μαθήματα Συγγραφής,
  * Ιδιαίτερες Εκπτώσεις + Παροχές για τα Ψηφιακά Σεμινάρια
    Συγγραφής μας & τις Personal Coaching Υπηρεσίες, Που Δεν
    Απολαμβάνουν Οι Απλοί Επισκέτες Του Site Που ΞΕΡΩ Ότι Θα
    Αλλάξουν ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Την Συγγραφή + Την Ζωή Σου!

  Ο Συγγραφέας Της Γενιάς Μας Έχει Πλέον Επιλογές + Μπορεί Να Καταφέρει Αυτό Που Θέλει, ΑΡΚΕΙ Να Έχει Θέληση & Την Κατάλληλη Γνώση.

  Όροι Χρήσης | Πολιτική Απορρήτου

   

  Copyright ©  www.Writing-Online.gr

  Ολα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.

  ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ:

  • w-facebook
  • YouTube Clean