Πώς Διπλασίασα Τα Ετήσια Έσοδά Μου Σε Λίγους Μήνες Με Την Συγγραφή Του Πρώτου Μου Παραμυθιού


Η Αγγελική Παπαδοπούλου, είναι μια πολύ αγαπημένη μαθήτρια του Writing Online.


Έχει παρακολουθήσει το Ψηφιακό Πρόγραμμά μας που αφορά την Συγγραφή και Επιτυχημένη Έκδοση Παραμυθιών & Παιδικών Βιβλίων κι έχω προσωπικά επιμεληθεί κάποια από τα παραμύθια της.


Κι ενώ για χρόνια διατηρούσε τον δικό της παιδικό σταθμό, ως ελεύθερη επαγγελματίας, σύντομα, μετά την έκδοση του πρώτου της παραμυθιού, τα έσοδά της διπλασιάστηκαν, έκλεισε τον παιδικό σταθμό και πλέον είναι Επαγγελματίας Συγγραφέας Παραμυθιών και βιοπορίζεται 100% από τα έσοδα των παραμυθιών της.

Η επαφή που είχε με τα παιδιά στο παιδικό σταθμό ήταν η πηγή των ιδεών και των εμπνεύσεών της.


Παράλληλα, τα ίδια τα παιδιά, της γέννησαν την επιθυμία να βλέπει στα πρόσωπά τους χαμόγελα, και ενώ έψαχνε νέους τρόπους για να επικοινωνεί μαζί τους αποτελεσματικότερα, άρχισε να ονειρεύεται… μια νέα σελίδα στην ζωή της, μια νέα επαγγελματική πορεία, αλλά και την αύξηση των εσόδων της, μέσα από την συγγραφή παραμυθιών.


Πριν από μερικά χρόνια έγραψε και κυκλοφόρησε το πρώτο της παραμύθι με τίτλο: Η Παρέα Της Φρατζέλας. Η Φρατζέλα παρουσιάστηκε σε δεκάδες σχολεία, βιβλιοθήκες και χώρους όπου φιλοξενούν και απασχολούν παιδιά.


Οι πωλήσεις ήταν θεαματικές και όπως είπα και λίγο παραπάνω, διπλασίασαν τα έσοδα της συγγραφέως σε σχέση με τα χρήματα που κέρδιζε ως ελεύθερος επαγγελματίας. Γεγονός που της έδωσε ελευθερία και επιλογές!


Σύντομα, η επιτυχία της Φρατζέλας, ενέπνευσε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα βασισμένο στο παραμύθι, αλλά και το Θεατρικό Παιδικό Βιβλίο, με τίτλο: Η Παρέα Της Φρατζέλας Και Η Φάρμα Βιο-Τζι, που η Αγγελική Παπαδοπούλου έγραψε σε συνεργασία με τον Βασίλη Αποστολόπουλο.


Ένα θεατρικό παιδικό βιβλίο, που γνώρισε επίσης μεγάλη επιτυχία, τόσο ως παιδική θεατρική παράσταση, όσο και ως βιβλίο.


Έκτοτε, η Αγγελική έγραψε και κυκλοφόρησε ως audio book το παραμύθι με τίτλο: Το Φαντασματάκι Και ο Αη-Βασίλης, και... κάπου παρακάτω κυκλοφόρησε ακόμη ένα παραμύθι με τίτλο: Ένας Αστακός Ιππότης Και Ο Ιππόκαμπος Ο Χιώτης (το οποίο λατρεύει και η κόρη μου!).


Μετά σειρά είχαν: Οι Νεραιδούλες Της Ζωής, αλλά και ο Ρατζού, Ο Ελέφαντας Που Δάκρυσε. Κι αυτή ήταν μόνο η αρχή...


Εδώ βλέπεις μερικά από τα παραμύθια της που τα διαθέτει τόσο μέσα από το προσωπικό της site/blog, όσο και μέσα από την Amazon, αλλά και αλλού.

Κι εδώ μπορείς να δεις:

Την Ελληνική Σελίδα της Αγγελικής Στην AMAZON -ΚΑΝΕ CLICK ΕΔΩ

Την Αγγλόφωνη Σελίδα της Αγγελικής Στην AMAZON -ΚΑΝΕ CLICK ΕΔΩ

Τα Παραμύθια της Αγγελικής μέσα από το προσωπικό της site/blog -ΚΑΝΕ CLICK ΕΔΩ


Η Αγγελική πλέον, υπογράφει βιβλία/παραμύθια με την μορφή του: audio book, e-book, print on demand βιβλία, έντυπες εκδόσεις για τα ράφια των βιβλιοπωλείων, και έχει δημιουργήσει τα δικά της εκπαιδευτικά προγράμματα που είναι βασισμένα στα παραμύθια της.


Μέσα από όσα έχει μάθει με την βοήθεια του Writing-Online, ξέρει τι σημαίνει καλό παραμύθι/παιδικό βιβλίο, αλλά και ποιες είναι οι επιλογές που έχει ως Συγγραφέας της Γενιάς μας.


Γιατί με τις επιλογές που έχει κάνει ως Συγγραφέας της Γενιάς μας, τα παραμύθια της βρίσκονται σε παραπάνω από 65 χώρες στον κόσμο και διαθέσιμα μέσα από τα μεγαλύτερα και τα σπουδαιότερα βιβλιοπωλεία (φυσικά και ηλεκτρονικά) ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, στα Ελληνικά, ενώ το ίδιο ακριβώς θα συμβεί και για τις μεταφράσεις τους.


Γιατί σου τα λέω όλα αυτά σήμερα;


Γιατί έχω φιλοφρονήσει στο Writing-Online την Μαθήτριά μας και Συγγραφέα Παραμυθιών, Αγγελική Παπαδοπούλου, μέσα από μια σύντομη video/συνέντευξη και θα της ζήτησα να μας αποκαλύψει τα βήματα που ακολούθησε γι’ αυτή την επιτυχημένη πορεία, ώστε να μπορείς να τα ακολουθήσεις κι εσύ.


Όπως είπαμε και την προηγούμενη φορά, αν θέλεις να γράψεις παραμύθια ή παιδικά βιβλία που μικροί και μεγάλοι θα λατρέψουν, αλλά και να έχεις ανέλπιστη επιτυχία, έσοδα και αναγνώστες σε όλο τον κόσμο, γίνεται.

  • Αρκεί να το θέλεις.

  • Αρκεί να δεσμευτείς ότι θα μάθεις όλα όσα χρειάζονται για να φτάσεις εκεί.

  • Αρκεί να μην τα παρατήσεις, να πάρεις τις γνώσεις και να κάνεις την «δουλειά» που απαιτείται, για να ανταμειφθείς.


Οι συγγραφείς της γενιάς μας έχουν επιλογές. Το ίδιο κι εσύ!


Εάν λοιπόν σε ενδιαφέρει να γράψεις, αλλά και να εκδώσεις παραμύθια και παιδικά βιβλία με ανέλπιστη επιτυχία και έσοδα, έχοντας αναγνώστες ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, βεβαιώσου ότι π