Τα 11 Στοιχεία Που ΠΡΕΠΕΙ Να Γνωρίζεις Για Να Γράψεις + Εκδώσεις, Παραμύθια Και Παιδικά ΒιβλίαΓια να βρίσκεσαι εδώ επίτρεψέ μου να μαντέψω:


Θέλεις να γράψεις, ή ήδη έχεις γράψει ένα ή και περισσότερα παραμύθια.
Θέλεις να γράψεις, ή ήδη έχεις γράψει ένα ή και περισσότερα παιδικά βιβλία που είτε είναι λογοτεχνικά, ή δεν είναι λογοτεχνικά, αλλά απευθύνονται σε παιδιά.


Δηλαδή έχεις όνειρο και μεράκι να γράψεις για τα παιδιά, να εκδώσεις με ανέλπιστη επιτυχία, αυτά που έγραψες ή γράφεις για τα παιδιά, και φυσικά να έχεις έσοδα μέσα από αυτή την δραστηριότητα, και ναι, παγκόσμιο αναγνωστικό κοινό.


Γιατί πλέον στην γενιά μας οι συγγραφείς μπορούν να διεκδικήσουν κάτι τέτοιο για τον εαυτό τους, είναι κάτι που γίνεται εύκολα, αρκεί να γνωρίζουν το μονοπάτι και τα δεδομένα του χώρου.


Αν μάντεψα σωστά, τότε φρόντισε να διαβάσεις αυτό το post μέχρι το τέλος και με ευχαριστείς αργότερα.


Γιατί ανεξάρτητα από το που βρίσκεσαι σήμερα ως συγγραφέας παραμυθιών ή παιδιών βιβλίων, μέσα από αυτό το post, αλλά και μέσα από όσα θα μοιραστώ μαζί σου τις επόμενες 3 εβδομάδες (γι' αυτό έχε το νου σου αν σε ενδιαφέρει το θέμα αυτό στα emails που θα λάβεις από εμένα μέσα στις επόμενες 3 εβδομάδες)...


Θα σε βοηθήσω, ξεκινώντας από ΣΗΜΕΡΑ, από ΤΩΡΑ, φανερώνοντάς σου τα 11 ΒΗΜΑΤΑ που πρέπει να γνωρίζεις ώστε να μπορείς να γράψεις, αλλά και να εκδώσεις παραμύθια και παιδικά βιβλία με ανέλπιστη επιτυχία και έσοδα, έχοντας αναγνώστες ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.


Τι θα πρέπει να γνωρίζεις λοιπόν για να γράψεις εξαιρετικά παραμύθια και παιδικά βιβλία (λογοτεχνικά & μη) που μικροί και μεγάλοι λατρεύουν, και τα έσοδα αυτών, ξεπερνούν ακόμη και τις μεγαλύτερες προσδοκίες σου;


Μόλις τα παρακάτω…


Βήμα 1ο

Πριν ξεκινήσεις την συγγραφή ενός Παραμυθιού ή Παιδικού Βιβλίου οφείλεις να γνωρίσεις ποιος είναι ο κόσμος του Παραμυθιού Και Του Παιδικού Βιβλίου.


Υπάρχουν κατηγορίες, είδη, και μια συγκεκριμένη «ανατομία» στα βιβλία που απευθύνονται σε παιδιά. Θα εξαντλήσουμε το θέμα άμεσα. Γι’ αυτό βεβαιώσου ότι παραμένεις μαζί μας και πως παρακολουθείς όσα θα σου στείλω στο email σου μέσα στις επόμενες 3 εβδομάδες.


Βήμα 2ο

Θα πρέπει να κάνεις ξεκάθαρο μέσα σου το πόσο μεγάλο θα πρέπει να είναι (ή να μην είναι) το βιβλίο σου, αλλά και σε ποια ηλικία θέλεις να το απευθύνεις.


Οι ανάγκες και οι απαιτήσεις συγγραφής είναι πάρα πολύ διαφορετικές ανάλογα με την επιλογή σου.

Βήμα 3ο

Τα παραμύθια και τα βιβλία που απευθύνονται στα παιδιά, έχουν ΠΑΝΤΑ δύο μεγάλες κατηγορίες αναγνωστών.


Τους ενήλικες (γονείς, εκδότες, βιβλιοπώλες) που επιλέγουν και εγκρίνουν ένα παραμύθι για τα παιδιά, αλλά και τα ίδια τα παιδιά.


Γι' αυτό θα ΠΡΕΠΕΙ να γνωρίζεις, (τουλάχιστον τα βασικά) και για τους ενήλικες αναγνώστες σου, αλλά και για τους πιο μικρούς. Σου θυμίζω πως οι μαμάδες, μπαμπάδες, νονές, θείες, δάσκαλοι, κ.λπ. είναι αυτοί που θα επιλέξουν να αγοράσουν και να διαβάσουν ένα παραμύθι ή ένα παιδικό βιβλίο, στα παιδιά τους.


Και το ίδιο ακριβώς ισχύει για τους εκδότες και βιβλιοπώλες. Όμως υπάρχουν και βιβλία για παιδιά που ενώ οι γονείς δεν τα εγκρίνουν, τα παιδιά τα λατρεύουν!


Αν θέλεις να μάθεις τι αρέσει και τι δεν αρέσει στα ίδια τα παιδιά, αλλά και πότε τα παιδιά αγνοούν τους γονείς για την επιλογή ενός παραμυθιού ή ενός παιδικού βιβλίου, τότε βεβαιώσουν ότι είσαι και παραμένεις μαζί μου τις επόμενες 3 εβδομάδες, που θα σου μάθω τα πάντα και για αυτό το θέμα.

Βήμα 4ο

Τα best sellers Παραμύθια & Παιδικά Βιβλία δεν είναι ένα τυχαίο γεγονός. Η επιτυχία τους οφείλετε στα "γερά θεμέλιά" τους που πάντα έχουν να κάνουν με την ΔΟΜΗ ενός παραμυθιού ή ενός παιδικού βιβλίου.