Οι 'ανέφικτοι' στόχοι που υλοποίησα, οι νέοι μου στόχοι και τα ΕΦΟΔΙΑ μου σε μια πορεία σαν κι αυτή!Κάποτε το να θέλω να γράψω και να εκδοθεί με επιτυχία το πρώτο μου μυθιστόρημα στα 20 μου, για πολλούς, ήταν ένας τρελός και ανέφικτος στόχος.

Εγώ όμως "κλείστηκα" στο σπίτι ένα ολόκληρο καλοκαίρι, έγραψα το πρώτο μου μυθιστόρημα βάζοντας σε αυτό καρδιά, ψυχή, έμπνευση και γνώσεις δημιουργικής γραφής που είχα. Και λίγους μήνες μετά το βιβλίο αυτό εκδόθηκε.


Και από τις πρώτες εβδομάδες κυκλοφορίας του ο εκδότης αναγκαζόταν να κάνει απανωτές επανεκδόσεις γιατί "εξαφανιζόταν" από τα ράφια των βιβλιοπωλείων ξανά και ξανά.


Και μετά το πρώτο βιβλίο, έφερε το δεύτερο, και μετά... τα βιβλία έγιναν 14 και χάρη στις αλλαγές που έχουν έρθει στην βιομηχανία των εκδόσεων και στην δυναμική που έχει φέρει το διαδίκτυο, τα βιβλία μου βρίσκονται παντού στον κόσμο.


Κάποτε το να θέλω να μοιραστώ με νέους συγγραφείς τα όσα είχα μάθει και συνεχίζω να μαθαίνω γύρω από την Τέχνη και την Τεχνική της Συγγραφής...

Ήταν τρελό και ανέφικτο γιατί κανείς δεν το είχε κάνει πριν από εμένα στην Ελλάδα, και ήμουν πολύ μικρή για να σκέφτομαι και να έχω στόχους σαν κι αυτούς... όμως εξασκώ το επάγγελμα αυτό από τα 25 μου, και τώρα είμαι 46!


Κάποτε το να μην κάνω σχέση για παραπάνω από 10 χρόνια... γιατί αναγνώριζα πως δεν μου ταίριαζαν οι άνθρωποι που γνώριζα ήταν "τρελό και λάθος" γιατί τα χρόνια περνούσαν, εγώ μεγάλωνα, και ήμουν μόνη και "κύριος τέλειος" δεν υπάρχει.

Σήμερα όμως είμαι η πιο ευτυχισμένη και πιο τυχερή γυναίκα στον πλανήτη γη, γιατί έχω πλάι μου έναν άνθρωπο που μου ταιριάζει απόλυτα και είναι "ο κύριος τέλειος" για μένα και είμαι ευτυχισμένη μαζί του (και από όσο ξέρω κι ίδιος μαζί μου!)


Αυτό όμως έγινε από επιλογή, από στόχο, από ξεκάθαρο θέλω για την ποιότητα της σχέσης και τα χαρακτηριστικά της και όχι από συμβιβασμό, φόβο, συνήθεια ή γιατί μου το λέγανε οι άλλοι.


Κάποτε το να σταματήσω να μπαίνω στην τάξη και να ταξιδεύω... για τα σεμινάριά μου και τα εργαστήρια συγγραφής μου στην Αθήνα και την Κύπρο ήταν "τρελό" και στην Ελλάδα της κρίσης θα έχανα την μοναδική πηγή εισοδήματος που είχα και θα ήταν ανέφικτο να κάνω κάτι άλλο.

Ναι, ήταν "τρελό" για πολλούς στο περιβάλλον μου, που ήθελα να μείνω σπίτι για να μεγαλώσω εγώ την κόρη μας και παράλληλα είχα και την "τρελή" και "ανέφικτη φιλοδοξία" δίχως σχετικές γνώσεις ή προηγούμενη εμπειρία, να θέλω να έχω μια επιτυχημένη οικονομικά Online/Ψηφιακή Επιχείρηση με βάση όσα είμαι, γίνομαι, με παθιάζουν, γνωρίζω και αγαπώ... γιατί έπρεπε λέει να έχω μια πιο "σίγουρη και φυσιολογική" δουλειά.


Σήμερα όμως δεν μπορώ να φανταστώ την ζωή μου δίχως το Writing Online, την Online/Ψηφιακή Επιχείρησή μου, δίχως την επαφή μας, δίχως εσένα στην ζωή μου.


Και από την στιγμή που επέλεξα να κάνω οικογένεια και να έχω παιδί και σύντροφο, δεν μπορώ να φανταστώ άλλους ρυθμούς και ποιότητα καθημερινότητας από αυτήν που έχουμε διαμορφώσει ως οικογένεια σήμερα και μου επιτρέπει η πολυτέλεια και οι ελευθερίες που μου προσφέρει η συγκεκριμένη δουλειά.


Και δεν σου τα λέω όλα αυτά ούτε για να καυχηθώ, ούτε για να σου κάνω λίστα με όσα έχω καταφέρει. Σου τα λέω όλα αυτά με σκοπό να σε εμπνεύσω και να σε προβληματίσω και να σε κινητοποιήσω.


Γι' αυτό σε συνέχεια της προηγούμενης εβδομάδας μας σε ξαναρωτώ...


Εσύ ποιον συγγραφικό;... Ποιον προσωπικό ή/και επαγγελματικό/οικονομικό στόχο, όνειρο, επιδίωξη, φιλοδοξία, θέλεις να πετύχεις;

Πάρε μολύβι και χαρτί ΤΩΡΑ. Γράψε τους στόχους σου. Ονομάτισέ τους.

Μην φοβάσαι, μην τους υποτιμάς.


Άκου την καρδιά σου και όχι τους γύρω σου.


Γιατί μη γελιέσαι, εμείς υλοποιούμαι τους στόχους μας, κι εμείς και μόνο εμείς, είμαστε υπεύθυνοι για την επιτυχία και την αποτυχία τους.


Και ναι, όλα ξεκινούν (και τελειώνουν) από τον τρόπο που σκεφτόμαστε και τους προσεγγίζουμε.


Με την ευχή να σε ενέπνευσα για την νέα μας χρονιά, να είσαι ανέλπιστα καλά και σε ευχαριστώ που για μια ακόμη χρονιά θα συμπορευθούμε και θα μάθουμε ο ένας από τον άλλο.


Αν θέλεις ακόμη περισσότερη βοήθεια για όλα αυτά, θα την βρεις στα videos και στα links που ακολουθούν!


Για Το Ποιος άνθρωπος θέλεις να είσαι σε 20 χρόνια από τώρα; Και πώς θέλεις να είναι η ζωή σου τώρα και στο μέλλον;...

Βεβαιώσου ότι βλέπεις/ακούς και διαβάζεις τα όσα ακολουθούν.


Άλλωστε αυτό είναι το δώρο μου για φέτος και αυτές είναι οι ευχές μου για αυτές τις γιορτές.


Να σε βοηθήσω να βρεις την απάντηση στα δύο παραπάνω ερωτήματα και να εντοπίσεις εκείνα τα εφόδια και τους ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις τις απαντήσεις σου.


Το Video #1 αυτής της σειράς είναι στην διάθεσή σου εδώ!


Αφέσου σε όλα τα συναρπαστικά που μπορεί να προκύψουν και να σου συμβούν συμπληρώνοντας το τέλος αυτής της πρότασης:


"Τι ωραία που θα ήταν αν..."

Λεπτομέρειες στο σύντομο video για το εφόδιό σου αυτό εδώ στο σύντομο video που ακολουθεί: