top of page

Σήμερα μοιράζομαι μαζί σου ένα μυστικό μου... Κάτι πολύ προσωπικό | Μαρία Γούσιου, Writing Coach

Σήμερα θέλω να μοιραστώ μαζί σου κάτι προσωπικό μου.


Κάτι που ναι, είναι ένα μυστικό μου (που για τους λόγους που σου εξηγώ στο video) αποφάσισα σήμερα να το μοιραστώ μαζί σου.


Όλα ξεκίνησαν όταν πριν από αρκετά χρόνια εργαζόμουν για την ομάδα ανάγνωσης ενός μεγάλου εκδοτικού οίκου.


Βρέθηκα εκεί μετά από προσωπική πρόσκληση του ίδιου του εκδότη να διαβάζω και να αξιολογώ καθημερινά βιβλία. Με δυο λόγια... να λέω την γνώμη μου για αυτά. Για το αν τα βιβλία αυτά θα μπορούσαν να εκδοθούν ή για το αν θα έπρεπε να απορριφθούν.


Εκείνη την περίοδο, το πρώτο μου μυθιστόρημα "Κι Όμως Υπάρχουν Νεράιδες" από τις πρώτες εβδομάδες κυκλοφορίας του είχε γίνει best seller, ήμουν μόλις 23 χρονών και συνδυαστικά με τις σπουδές που είχα κάνει σε πανεπιστημιακό επίπεδο με ειδίκευση την Τέχνη και την Τεχνική της καλής Συγγραφής, αυτό έκανε τον συγκεκριμένο εκδότη να με ψάξει και να μου προτείνει να συνεργαστούμε.


Έτσι λοιπόν, για μεγάλο χρονικό διάστημα της ζωής μου, πήγαινα στο γραφείο του εκδοτικού οίκου κι επειδή τα πρωινά ήμουν από τους πρώτους που έφταναν εκεί, πήγαινα στο γραφείο του εκδότη (το οποίο βρίσκονταν στον τελευταίο όροφο ενός ιδιαίτερα ψηλού κτιρίου) άνοιγα το παράθυρο για να μπει φρέσκος αέρας στον χώρο, και κοιτώντας την πόλη από ψηλά...


Εκεί, μπροστά σε εκείνο το παράθυρο του εκδοτικού οίκου, ξεκίνησαν όλα... και καταλήξαμε στο μυστικό μου.

Σε ένα μυστικό που μετά από τόσα χρόνια αποφάσισα πως ήρθε η ώρα να μοιραστώ μαζί σου, γιατί ένιωσα πως μπορεί να βοηθήσει κι εσένα, όσο έχει βοηθήσει κι εμένα όλα αυτά τα χρόνια.


Αλλά και γιατί είμαι σίγουρη πως θα σε κάνει να δεις τον ρόλο σου ως Συγγραφέας και την σχέση σου με τους αναγνώστες σου, διαφορετικά.


Αλλά και γιατί είτε θέλεις να γίνεις επιτυχημένος Συγγραφέας, είτε θέλεις να γίνεις επιτυχημένος Online/Ψηφιακός Επιχειρηματίας (απλά μιλώ εκ πείρας εδώ...) είτε θέλεις να πετύχεις οτιδήποτε άλλο είναι σημαντικό για σένα και την ζωή σου, το μυστικό αυτό, μπορεί να είναι ένα από τα πιο σημαντικά εφόδια της επιτυχίας σου!Γιατί όταν αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι και αισθάνεσαι για την Ταυτότητά σου ως Συγγραφέας και πάρεις την γνώση που καλλιεργεί το ταλέντο σου, τότε το να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του συγγραφέα που έχεις μέσα σου και να υλοποιήσεις τα όνειρα, τις φιλοδοξίες και το μεράκι σου γύρω από όσα σε συνδέουν με την συγγραφή… είναι απλά μονόδρομος!


Και αν θέλεις να καλλιεργήσεις και να εξελίξεις το ταλέντο σου, βεβαιώσου ότι προμηθεύεσαι και διαβάζεις το νέο μου βιβλίο και πως συμμετέχεις στον επόμενο κύκλο εγγραφών του Διαδικτυακού Εργαστηρίου Συγγραφικής Τέχνης.


Πληροφορίες και για το βιβλίο και για το Διαδικτυακό Εργαστήρι Τέχνης παρακάτω...


Το Νέο Μου Βιβλίο με αφορμή τα 10 χρόνια λειτουργίας του Writing-Online, σύντομα θα είναι στα χέρια σου!

ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ για να εξασφαλίσεις Σημαντική Προσωπική Έκπτωση για την απόκτησή του.

- Και μαζί του να λάβεις ΔΩΡΕΑΝ και το νέο μου Online Course με τίτλο και θέμα: "Τα βήματα που ακολουθώ -την κάθε φορά!- πολύ πριν γράψω την πρώτη πρόταση σε ένα νέο μου βιβλίο, ώστε να εξασφαλίσω την επιτυχία των πωλήσεών του πριν από την έκδοσή του."


​**Για όλα τα παραπάνω ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ.


 


Τέλος, αν ΦΕΤΟΣ θέλεις να καλλιεργήσεις το ταλέντο σου ως Συγγραφέας Μυθιστορημάτων και παράλληλα θέλεις μέσα σε ένα χρόνο από τώρα να...

  • Να γράψεις ένα καταπληκτικό μυθιστόρημα (το πρώτο ή το επόμενό σου!) που όλοι θα μιλάμε γι' αυτό.

  • Να έχεις καταφέρει να το εκδώσεις με επιτυχία σύμφωνα με τους προσωπικούς σου στόχους και φιλοδοξίες, αλλά και να ξέρεις ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσεις και για τα επόμενα βιβλία σου.

  • Να έχεις δημιουργήσει μια μεγάλη λίστα από αναγνώστες εν αναμονή, που θα γνωρίζουν και θα περιμένουν να αγοράσουν το βιβλίο σου, ενώ εσύ ακόμη το γράφεις και πολύ πριν αυτό εκδοθεί.


Βεβαιώσου ότι εκδηλώνεις το ενδιαφέρον σου για τον Επόμενο Κύκλο Εγγραφών στο:

Πώς Να Γράψεις & Να Εκδώσεις Με Επιτυχία Το Μυθιστόρημά Σου, ΦΕΤΟΣ! Σε λιγότερο από ένα χρόνο ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΜΟΛΙΣ 5 ΒΗΜΑΤΑ.

Το Εργαστήρι είναι ένα πρόγραμμα που έχει την μορφή Home Study Course και μπορείς να το παρακολουθήσεις από το σπίτι σου, δίχως απαραίτητη σύνδεση στο Internet, στις μέρες και ώρες που ΕΣΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ, δίχως να μετακινηθείς από τον χώρο σου, αφιερώνοντας περίπου 30' λεπτά/εβδομάδα γι' αυτό, και έχοντας παράλληλα κι εμένα προσωπικά στο πλάι σου σε κάθε βήμα αυτή της διαδρομής.


Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι διαθέσιμο για νέες εγγραφές ΜΟΝΟ 1 ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ για μικρό χρονικό διάστημα την κάθε φορά,


ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ για να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου για τον επόμενο κύκλο εγγραφών και να λάβεις αυτόματα Προνομιακή και Προσωπική Έκπτωση στο κόστος των διδάκτρων.

Και φυσικά αν υπάρχουν φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι που κάτι τέτοιο τους βοηθά και τους αφορά, προώθησε τους αυτό το post τώρα.


Να είσαι είναι η μέρα σου ανέλπιστα υπέροχη!

Μαρία


Comments


bottom of page