top of page

Τι πρέπει να γνωρίζουν Συγγραφείς Παιδικών Βιβλίων για να έχουν επιτυχία.



Οι Συγγραφείς παιδικών βιβλίων θα πρέπει να ξέρουν πως καταπιάνονται με μία από τις πιο δύσκολες κατηγορίες βιβλίων που υπάρχει. Γιατί;


Γιατί θα πρέπει να συνδυάσεις:

  • Κατάλληλο λεξιλόγιο.

  • Μηνύματα και θέματα για παιδιά.

  • Και κατάλληλο όγκο κειμένου/βιβλίου.

  • Πάντα ανάλογα με την ιδιαίτερη πνευματική ανάπτυξη ενός παιδιού σε σχέση με την ηλικία του.


Επίσης... επειδή γράφεις πολύ μικρότερα σε όγκο κείμενα (από αυτά που απευθύνονται στους ενήλικες) πρέπει να ξεδιπλώσεις με ιδιαίτερη "μαεστρία" το ταλέντο και την έμπνευσή σου πάνω στο χαρτί, γιατί...


Και ένα παραμύθι θα πρέπει να περιλαμβάνει ΟΛΑ τα στοιχεία που διαμορφώνουν ένα καλό βιβλίο (ξεκάθαρο θέμα, καλούς πρωταγωνιστές και δεύτερους ρόλους, αυθεντικούς διαλόγους, καλή δομή και πλοκή, κλπ) και φυσικά να μην επαναπαυτείς πάνω στην εικονογράφηση για το καλό του αποτελέσματος.


Ενώ οι συγγραφείς παιδικών βιβλίων ΠΡΩΤΑ πρέπει να πείσουν τους ενήλικες (μαμάδες, μπαμπάδες, εκδότες, βιβλιοπώλες, νονές, νονούς, κλπ) γιατί αυτοί επιλέγουν τα παιδικά βιβλία... και μετά τα παιδιά.

Όμως αν υπάρχει μέσα σου μία/ένας Συγγραφέας Παιδικών Βιβλίων που δίνει φωνή, εκπαιδεύει και ταξιδεύει με τις λέξεις του πάνω στο χαρτί, αυτά τα υπέροχα πλάσματα, τα παιδιά!


Τότε το σημερινό μου video είναι για σένα γιατί σου φανερώνω όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις και να έχεις στο νου σου ώστε αυτή η "δύσκολη" κατηγορία βιβλίων να γίνει εύκολη για σένα.


Αλλά και μέσα από τα βήματα μιας συγκεκριμένης διαδρομής, σου δείχνω πώς να έχεις επιτυχία ως Συγγραφέας Παιδικών Βιβλίων που θα ξεπεράσει ακόμη και τις μεγαλύτερες προσδοκίες σου.


ΔΕΣ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΟΥ VIDEO...



Περισσότερη έμπνευση και Ιστορίες Επιτυχίας Μαθητών μου που έγραψαν καταπληκτικά παιδικά βιβλία της επιλογής τους, θα βρεις εδώ:



Επίσης, το Online Home Study Course πρόγραμμά μου για την Επιτυχημένη Συγγραφή και Έκδοση/Προώθηση Παιδικών Βιβλίων με την χαμηλότερη τιμή του έτους στα πλαίσια του Καλοκαιρινού Εvent 'Black Friday Summer Weeks' του Writing Online, θα το βρεις μέχρι την Παρασκευή 21/07/23 (τα μεσάνυχτα) εδώ ~ https://freedom49.wixsite.com/2023-summer

Μέχρι την επόμενη συνάντησή μας, σου θυμίζω πως αν αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι και αντιμετωπίζεις την Ταυτότητά σου ως Συγγραφέας και πάρεις εκείνη την γνώση που καλλιεργεί το ταλέντο σου, και παράλληλα εφαρμόσεις και κάνεις πράξη όσα μαθαίνεις για την Τεχνική που κρύβει μέσα της η Τέχνη της Συγγραφής...


Το να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του Συγγραφέα που έχεις μέσα σου και να γράψεις καταπληκτικά βιβλία της επιλογής σου είναι απλά μονόδρομος!


Επίσης, μπορείς να διαβάσεις το Νέο Μου Βιβλίο με αφορμή τα 10 χρόνια λειτουργίας του Writing-Online, σύντομα θα είναι στα χέρια σου!

ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ για να εξασφαλίσεις Σημαντική Προσωπική Έκπτωση για την απόκτησή του.

- Και μαζί του να λάβεις ΔΩΡΕΑΝ και το νέο μου Online Course με τίτλο και θέμα: "Τα βήματα που ακολουθώ -την κάθε φορά!- πολύ πριν γράψω την πρώτη πρόταση σε ένα νέο μου βιβλίο, ώστε να εξασφαλίσω την επιτυχία των πωλήσεών του πριν από την έκδοσή του."


​**Για όλα τα παραπάνω ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ.


 

Και φυσικά αν υπάρχουν φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι που κάτι τέτοιο τους βοηθά και τους αφορά, προώθησε τους αυτό το post τώρα.


Να είναι η μέρα σου ανέλπιστα υπέροχη!

Μαρία


bottom of page