top of page

Πώς θα είναι οι επόμενες 90 ημέρες σου;


Οι πρώτοι 4 μήνες του 2023 σύντομα θα είναι παρελθόν.


Κι αν μοιάζουμε λίγο... η άνοιξη, αλλά και η μικρή ανάπαυλα που βιώνουμε με αφορμή τις ημέρες του Πάσχα, είναι μια τέλεια ευκαιρία για να στρέψουμε την προσοχή μας - για μια ακόμη φορά! - στους στόχους μας και τα προσωπικά μας όνειρα με τα οποία ξεκινήσαμε αυτή την νέα χρονιά.


Γι' αυτό σήμερα θέλω να σε προτρέψω να κάνεις κάτι μαζί μου.


Πάρε χαρτί και μολύβι κι έλα να γράψουμε όλα όσα θα έχουμε καταφέρει μέσα στις επόμενες 90 ημέρες.


Πάρε μολύβι και χαρτί, λοιπόν, και σημείωσε τις απαντήσεις σου σε αυτά που σε ρωτάω εδώ παρακάτω.


  1. Ποιες είναι εκείνες οι 3 λέξεις που περιγράφουν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου για τις επόμενες 90 ημέρες;

  2. Ποιοι είναι οι 3 μεγαλύτεροι Συγγραφικοί / Online / Επιχειρηματικοί... στόχοι μου που μπορούν να υλοποιηθούν μέσα από την δράση μου τις επόμενες 90 ημέρες;

  3. Ποιοι είναι οι 3 κορυφαίοι προσωπικοί μου στόχοι που μπορώ να καταφέρω μέσα στο επόμενο τρίμηνο;

  4. Τι χρειάζεται να καταγράφω καθημερινά για να παρακολουθώ την πορεία της επιτυχίας μου για τις επόμενες 90 ημέρες;

  5. Και ποιες είναι εκείνες οι μικρές συνήθειες που μπορώ να εφαρμόσω - σήμερα - που θα με βοηθήσουν να πετύχω τους στόχους μου, αλλά και να καταγράφω την πρόοδό μου;


Για παράδειγμα:...

Αυτή την περίοδο ολοκληρώνω ένα νέο δικό μου βιβλίο και μετρώ τις ώρες που ασχολούμαι με το βιβλίο μου σε εβδομαδιαία βάση, ενώ αντίστοιχα, επειδή έχω βάλει και κάποιους προσωπικούς στόχους, καταγράφω τις ώρες/μέρες που κάνω γυμναστική, αλλά και το πόσο νερό καταναλώνω καθημερινά.


Ενώ, το να αφιερώνω την πρώτη ώρα της παραγωγικής μου ημέρας στο project της καρδιάς μου για 2023, αντί να μιλώ στο τηλέφωνο, ή να χαζεύω στα social media, είναι μια συνήθεια που "επέβαλα" στον εαυτό μου και ξέρω πως λειτουργεί υπέρ αυτού του στόχου.



Εμπιστεύσου με όταν σου λέω πως το να αφιερώνουμε χρόνο για να χαρτογραφούμε τους στόχους και τα όνειρά μας, αλλά και να δημιουργούμε νέες συνήθειες που θα μας βοηθήσουν στην υλοποίησή τους, πιστεύω πως είναι ζωτικής σημασίας για ανθρώπους σαν κι εμάς.

Άλλωστε το είπε και ο Αριστοτέλης μας: Είμαστε αυτό που κάνουμε επανειλημμένα. Η αριστεία, λοιπόν, δεν είναι μία μεμονωμένη πράξη, αλλά συνήθεια.


Γι' αυτό και μέσα από τα Προγράμματά μου, οι συμμετέχοντες - μεταξύ άλλων - διαπιστώνουν, μαθαίνουν, αλλά και εφαρμόζουν το "εργαλείο" της χαρτογράφησης και καταγραφής των στόχων τους, μαθαίνουν πώς έστω και 30 ή 50 λεπτά την φορά είναι υπέρ αρκετά για την υλοποίηση των ονείρων μας, αλλά και μαθαίνουν πώς να αποκτήσουν νέες και καλές συνήθειες...


Που σταδιακά και αβίαστα καλλιεργούν το ταλέντο τους και φυσικά υλοποιούν τα όνειρα και τους στόχους που έχουν τόσο για την Ταυτότητά τους ως Συγγραφείς, όσο και για τους στόχους που έχουν για την Online Παρουσία τους.


Εύχομαι αληθινά να σε εμπνέω και να σε βοηθώ και πάλι Χριστός Ανέστη και να περάσεις ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ μια ανέλπιστα όμορφη ημέρα!

Μαρία

Αν θέλεις να καλλιεργήσεις και να εξελίξεις κι εσύ την δεξιότητά σου ως Συγγραφέας βεβαιώσου ότι προμηθεύεσαι και διαβάζεις το νέο μου βιβλίο.


Το Νέο Μου Βιβλίο με αφορμή τα 10 χρόνια λειτουργίας του Writing-Online, σύντομα θα είναι στα χέρια σου!

Και συμπληρώνοντας το email σου στην σχετική φόρμα που υπάρχει στην σελίδα που θα βρεις ΚΑΝΟΝΤΑΣ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ θα λάβεις αυτόματα:

- Σημαντική Προσωπική Έκπτωση για την απόκτηση του βιβλίου.

- Μαζί με το βιβλίο θα λάβεις ΔΩΡΕΑΝ και το νέο μου Online Course με τίτλο και θέμα: "Τα βήματα που ακολουθώ -την κάθε φορά!- πολύ πριν γράψω την πρώτη πρόταση σε ένα νέο μου βιβλίο, ώστε να εξασφαλίσω την επιτυχία των πωλήσεών του πριν από την έκδοσή του."


​**Για όλα τα παραπάνω θα ενημερωθείς προσωπικά αφού συμπληρώσεις το email σου στην σχετική φόρμα που υπάρχει ΚΑΝΟΝΤΑΣ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ.


Και φυσικά αν υπάρχουν φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι που κάτι τέτοιο τους βοηθά και τους αφορά, προώθησε τους αυτό το post τώρα.


Να είσαι είναι η μέρα σου ανέλπιστα υπέροχη!

Μαρία


bottom of page