top of page

Πώς έκανα 66.000 άτομα να ενδιαφέρονται γι' αυτό που είμαι + κάνω.


Φαίνεται ότι αυτή την εποχή αρκετοί έχουν την εμμονή να γίνουν viral ως Συγγραφείς, Online Ψηφιακοί Επιχειρηματίες, Coaches, Educators.


Δεν σου κρύβω κι εγώ θα το ήθελα (ίσως...).


Και ποιος μπορεί να μας κατηγορήσει;


Η κοινωνία εξισώνει τη φήμη και την επιτυχία με το virality, τα likes και τα shares. Με τη δημοτικότητά μας στα social media και στα προσωπικά/επαγγελματικά μας sites.


Συγγραφείς γίνονται Mega-Stars από τη μια μέρα στην άλλη χάρη στα social media.


Γνωρίζω προσωπικά συμφοιτητές μου/συγγραφείς που έκλεισαν (στο εξωτερικό) επκερδής συμφωνίες για βιβλία τους, με αφορμή ένα video που μοιράστηκαν στα social media.


Και ναι, υπάρχουν πολλά μαθήματα εκεί έξω που θα σου διδάξουν «δοκιμασμένες και αληθινές τεχνικές» για να δημιουργήσεις έναν τεράστιο αριθμό από ακολούθους στο διαδίκτυο.


Και δεν σου κρύβω, κατά καιρούς έχω εφαρμόσει κι εγώ κάποιες από αυτές τις συμβουλές, αλλά χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα. Γιατί υπάρχει κάτι που ονομάζεται, αλγόριθμος, που δύσκολα μπορείς να τον ξεγελάσεις, πολύ παραπάνω να τον κατανοήσεις αν δεν είσαι προγραμματιστής.


Αυτό όμως που "δουλεύει" και αληθινά μπορεί να λειτουργήσει πως όφελός σου και να σε βοηθήσει στην προώθηση των Βιβλίων σου αλλά και της Ταυτότητάς σου ως Συγγραφέας ή/και Online Ψηφιακός Επιχειρηματίας, είναι κάτι πολύ πιο απλό, αλλά και αυτονόητο.


Ονομάζεται συνέπεια, ποιότητα και αλήθεια.

Ναι, δεν μπορείς να ξεγελάσεις τον αλγόριθμο κανενός social media για να γίνεις viral ως Συγγραφέας ή ως Online Ψηφιακός Επιχειρηματίας, Coach και Educator. Κι αν κάποια στιγμή αυτό συμβεί, θα είναι καθαρά από θέμα τύχης.


Σήμερα η Online Παρέα μας στο Writing Oline ξεπερνά τα 28.000 άτομα από όλο τον κόσμο. Και τα άτομα που είναι συνδεδεμένα μαζί μου στα social media που διαθέτω (facebook - youtube + llinkedin) ξεπερνούν τα 38.000 άτομα.


Και δεν είναι απλά "ακόλουθοι", απλά "τυχαία" άτομα που συναντηθήκαμε διαδικτυακά.

Είναι 66.000+ υπέροχοι άνθρωποι - σαν κι εσένα - που καθημερινά αυξάνονται και που ο καθένας βρίσκεται στην δική του "γωνιά" ανά τον κόσμο...


Και με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο ενδιαφέρονται για τα βιβλία μου, τα προγράμματά μου, την υπηρεσία επιμέλειας περιεχομένου βιβλίων που προσφέρω, αλλά και για την δική μου προσωπική και επαγγελματική άποψη, γνώση και εμπειρία, πάνω στο αντικείμενο της Συγγραφής και της Online/Ψηφιακής Επιχειρηματικότητας.


Όλο αυτό προέκυψε, όχι γιατί ξεγέλασα τον όποιο αλγόριθμο, όλο προέκυψε γιατί εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα εφαρμόζω μόλις έναν "κανόνα".


  • Μιλώ μόνο για το αντικείμενό μου (και ποτέ για κάτι άλλο) είτε προσωπικό ή άλλης θεματολογίας.

  • Έχω την πρόθεση να εμπνεύσω, να βοηθήσω, να καθοδηγήσω, να δείξω...

  • Το κάνω μέσα από την καρδιά μου.

  • Το κάνω ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ


Αυτή μου η απόφαση (κι αυτή η προσωπική και επαγγελματική μου δέσμευση) έφερε και το αποτέλεσμα του να μοιράζομαι το περιεχόμενό μου, αλλά και την προσωπική και επαγγελματική μου φωνή ως Συγγραφέας και Online/Ψηφιακή Επιχειρηματίας, Coach + Educator, σε 66.000+ άτομα από όλο τον κόσμο που ενδιαφέρονται γι' αυτό που είμαι και αυτό που κάνω.


Και αυτό το αποτέλεσμα με κάνει μια Συγγραφέα και μια Online Ψηφιακή Επιχειρηματία, μπορεί όχι viral, αλλά σίγουρα επιτυχημένη και ανεξάρτητη και που βρίσκει ανταπόκριση.


Γι' αυτό σήμερα σου προτείνω να ξεκινήσεις (αν δεν το έχεις κάνει ήδη) και να συνεχείς συνειδητά τις προσπάθειές σου για να συγκεντρώσεις το ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΙΝΟ που θα σε αναγνωρίζει και θα σε αναζητά ως Συγγραφέα ή/και ως Online/Ψηφιακό Επιχειρηματία, Coach ή/και Educator.


Να έχεις συνέπεια, επιμονή και υπομονή.


Και το περιεχόμενό σου να είναι αληθινό, βοηθητικό και να εμπνέει τους ανθρώπους που θα ήθελες να έχεις για αναγνώστες/πελάτες/μαθητές και όλα τα άλλα θα έρθουν...


Θα προκύψουν από μόνα τους και θα είναι εκεί, για να υποστηρίξουν τόσο την Ταυτότητά σου ως Συγγραφέας, όσο και το κάθε βιβλίο σου χωριστά, ακόμη και το σύνολο της Online Παρουσίας σου, επιχειρηματικής ή μη.


Ξεκίνα και συνέχισε να δημιουργείς και να μοιράζεσαι και να είσαι ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΕΣΥ. Και πίστεψέ με, το επιθυμητό αποτέλεσμα δεν θα αργήσει να φανεί!


Για μια ακόμη φορά εύχομαι να σε εμπνέω και να σε βοηθώ.

Μαρία

Αν θέλεις να καλλιεργήσεις και να εξελίξεις κι εσύ την δεξιότητά σου ως Συγγραφέας βεβαιώσου ότι προμηθεύεσαι και διαβάζεις το νέο μου βιβλίο.


Το Νέο Μου Βιβλίο με αφορμή τα 10 χρόνια λειτουργίας του Writing-Online, σύντομα θα είναι στα χέρια σου!

Και συμπληρώνοντας το email σου στην σχετική φόρμα που υπάρχει στην σελίδα που θα βρεις ΚΑΝΟΝΤΑΣ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ θα λάβεις αυτόματα:

- Σημαντική Προσωπική Έκπτωση για την απόκτηση του βιβλίου.

- Μαζί με το βιβλίο θα λάβεις ΔΩΡΕΑΝ και το νέο μου Online Course με τίτλο και θέμα: "Τα βήματα που ακολουθώ -την κάθε φορά!- πολύ πριν γράψω την πρώτη πρόταση σε ένα νέο μου βιβλίο, ώστε να εξασφαλίσω την επιτυχία των πωλήσεών του πριν από την έκδοσή του."


​**Για όλα τα παραπάνω θα ενημερωθείς προσωπικά αφού συμπληρώσεις το email σου στην σχετική φόρμα που υπάρχει ΚΑΝΟΝΤΑΣ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ.


Και φυσικά αν υπάρχουν φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι που κάτι τέτοιο τους βοηθά και τους αφορά, προώθησε τους αυτό το post τώρα.


Να είσαι είναι η μέρα σου ανέλπιστα υπέροχη!

Μαρία


bottom of page