top of page

Πότε μια σκέψη, όνειρο, θέλω, έμπνευση, επιθυμία είναι... ΚΑΛΕΣΜΑ





Όπως πιστεύω ότι τα όνειρα, οι φιλοδοξίες και οι στόχοι μας δεν έχουν ηλικία, δεν έχουν φύλο, πατρίδα και κατάλληλη εποχή.


Έτσι πιστεύω πως όταν υπάρχει κάτι… μία σκέψη, μία έμπνευση, ένα θέλω ή ένα όνειρο που σε επιστρέφει ξανά και ξανά στο ίδιο ακριβώς θέμα…


Είτε αυτή η σκέψη / έμπνευση / θέλω / όνειρο… έχει να κάνει με τη συγγραφή ενός βιβλίου, είτε έχει να κάνει με τη δημιουργία μιας καινούργιας online επιχείρησης, (και αναφέρω αυτά τα δυο γιατί αυτές είναι οι δύο δικές μου μεγάλες αγάπες εδώ και πάρα πολλά χρόνια τώρα), αλλά μπορεί για σένα να είναι οτιδήποτε.


Οτιδήποτε άλλο λοιπόν υπάρχει μέσα στο μυαλό και την ψυχή σου που δεν σε αφήνει να «το ξεχάσεις», τότε πιστεύω πως αυτό δεν είναι απλά μια σκέψη / έμπνευση / θέλω ή ένα ακόμη όνειρο.


Πιστεύω πως αυτό είναι ένα κάλεσμα.

Και σήμερα μοιράζομαι μαζί σου πώς μπορείς να αφουγκραστείς και να χειριστείς το κάλεσμα του συγγραφέα που έχεις μέσα σου.


Αλλά και το κάλεσμα που μπορεί να έχεις μέσα σου για οτιδήποτε άλλο είναι σημαντικό για σένα και την ζωή σου.



Στόχος μου μέσα από όσα μοιράζομαι μαζί σου είναι να σε βοηθήσω να ανακαλύψεις και να εμπιστευτείς την καλύτερη εκδοχή του συγγραφέα και του ανθρώπου που έχεις μέσα σου.


Να σου δείξω πώς τα βιβλία που θέλεις να γράψεις μπορούν να είναι καταπληκτικά με την ψυχή και την τέχνη που θα βάλεις ΕΣΥ μέσα τους.


Αλλά και πώς τα βιβλία αυτά μπορούν να έχουν αναγνώστες σε αναμονή. αν το επιλέξεις.

Να έχεις μια αληθινά υπέροχη ημέρα!


Και αν θέλεις να καλλιεργήσεις και να εξελίξεις το ταλέντο σου, βεβαιώσου ότι προμηθεύεσαι και διαβάζεις το νέο μου βιβλίο και πως συμμετέχεις στον επόμενο κύκλο εγγραφών του Διαδικτυακού Εργαστηρίου Συγγραφικής Τέχνης.


Πληροφορίες και για το βιβλίο και για το Διαδικτυακό Εργαστήρι Τέχνης παρακάτω...


Το Νέο Μου Βιβλίο με αφορμή τα 10 χρόνια λειτουργίας του Writing-Online, σύντομα θα είναι στα χέρια σου!

ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ για να εξασφαλίσεις Σημαντική Προσωπική Έκπτωση για την απόκτησή του.

- Και μαζί του να λάβεις ΔΩΡΕΑΝ και το νέο μου Online Course με τίτλο και θέμα: "Τα βήματα που ακολουθώ -την κάθε φορά!- πολύ πριν γράψω την πρώτη πρόταση σε ένα νέο μου βιβλίο, ώστε να εξασφαλίσω την επιτυχία των πωλήσεών του πριν από την έκδοσή του."


​**Για όλα τα παραπάνω ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ.


 


Τέλος, αν ΦΕΤΟΣ θέλεις να καλλιεργήσεις το ταλέντο σου ως Συγγραφέας Μυθιστορημάτων και παράλληλα θέλεις μέσα σε ένα χρόνο από τώρα να...

  • Να γράψεις ένα καταπληκτικό μυθιστόρημα (το πρώτο ή το επόμενό σου!) που όλοι θα μιλάμε γι' αυτό.

  • Να έχεις καταφέρει να το εκδώσεις με επιτυχία σύμφωνα με τους προσωπικούς σου στόχους και φιλοδοξίες, αλλά και να ξέρεις ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσεις και για τα επόμενα βιβλία σου.

  • Να έχεις δημιουργήσει μια μεγάλη λίστα από αναγνώστες εν αναμονή, που θα γνωρίζουν και θα περιμένουν να αγοράσουν το βιβλίο σου, ενώ εσύ ακόμη το γράφεις και πολύ πριν αυτό εκδοθεί.


Βεβαιώσου ότι εκδηλώνεις το ενδιαφέρον σου για τον Επόμενο Κύκλο Εγγραφών στο:

Πώς Να Γράψεις & Να Εκδώσεις Με Επιτυχία Το Μυθιστόρημά Σου, ΦΕΤΟΣ! Σε λιγότερο από ένα χρόνο ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΜΟΛΙΣ 5 ΒΗΜΑΤΑ.

Το Εργαστήρι είναι ένα πρόγραμμα που έχει την μορφή Home Study Course και μπορείς να το παρακολουθήσεις από το σπίτι σου, δίχως απαραίτητη σύνδεση στο Internet, στις μέρες και ώρες που ΕΣΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ, δίχως να μετακινηθείς από τον χώρο σου, αφιερώνοντας περίπου 30' λεπτά/εβδομάδα γι' αυτό, και έχοντας παράλληλα κι εμένα προσωπικά στο πλάι σου σε κάθε βήμα αυτή της διαδρομής.


Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι διαθέσιμο για νέες εγγραφές ΜΟΝΟ 1 ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ για μικρό χρονικό διάστημα την κάθε φορά,


ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ για να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου για τον επόμενο κύκλο εγγραφών και να λάβεις αυτόματα Προνομιακή και Προσωπική Έκπτωση στο κόστος των διδάκτρων.

Και φυσικά αν υπάρχουν φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι που κάτι τέτοιο τους βοηθά και τους αφορά, προώθησε τους αυτό το post τώρα.


Να είσαι είναι η μέρα σου ανέλπιστα υπέροχη!

Μαρία


bottom of page