top of page

Η Μαρία Γούσιου καλεσμένη στην Εκπομπή "Προσωπικότητες Στον Καναπέ" | www.Writing-Online.gr



Πριν από λίγες ημέρες βρέθηκα καλεσμένη στην εκπομπή "Προσωπικότητες Στον Καναπέ" του δημοσιογράφου Άγγελου Χόρτη.

Αν και είχαμε κάποια τεχνικά προβλήματα με τον ήχο, την λύση έδωσε το σταθερό τηλέφωνο του γραφείου μου κι έτσι καταφέραμε να κάνουμε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση.

Αν λοιπόν θέλεις να μάθεις, από τον "Καναπέ" που φιλοξενήθηκα:


  • Πότε ξεκίνησα την συγγραφή και τι ήταν αυτό που με ώθησε προς αυτή την κατεύθυνση;

  • Ποιο βιβλίο αγάπησα περισσότερο ως παιδί και γιατί.

  • Αν σήμερα έχω αγαπημένα βιβλία και συγγραφείς και τι μου αρέσει να διαβάζω αυτή την εποχή.

  • Ποια ήταν εκείνα τα στάδια που με εξέλιξαν ως συγγραφέα και το αν περνάω προσωπικά βιώματα στα βιβλία μου ή όχι.

Τι είναι αυτό που ακόμη και σήμερα κρατώ από τις σπουδές μου στο εξωτερικό πάνω στην συγγραφή και ποια διδάγματα από τους ίδιους τους καθηγητές μου εφαρμόζω ακόμη και σήμερα.

  • Τι διακρίνει και ξεχωρίζει τους μαθητές μου, αλλά και πώς προέκυψε η ιδέα να ανοίξω μια επιχείρηση στο διαδίκτυο με θέμα την διδασκαλία της συγγραφής.

  • Τι πιστεύω, βλέπω, ξέρω και νιώθω για τις δυνατότητες και τις επιλογές που έχουν οι νέοι συγγραφείς σήμερα, σε μια τέτοια ιδιαίτερη εποχή κρίσης.

  • Κατά πόσον διαβάζουμε και γράφουμε μαζί με την κόρη μου που είναι τώρα 10 χρονών.

  • Και τέλος πώς βιώνω την κατάσταση με τον covid-19 και πώς αυτή η νέα συνθήκη έχει επηρεάσει την επαγγελματική και οικογενειακή μου ζωή...


Ετοίμασε καφεδάκι, τσαγάκι ή ό,τι άλλο εσένα σε ευχαριστεί, κάθισε κάπου αναπαυτικά, κι ελπίζω η σημερινή μου διαδικτυακή συνέντευξη "Στον Καναπέ" του δημοσιογράφου, Άγγελου Χόρτη, να σε εμπνεύσει και να σου φανερώσει -για μια ακόμη φορά!- πώς ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ όλα είναι δυνατά!



(Αν θέλεις να διαβάσεις την συνέντευξη, αντί να την ακούσεις, θα την βρεις γραμμένη εδώ).


Η φωνή σου είναι σημαντική, οι σκέψεις, τα συναισθήματά σου, οι εμπνεύσεις σου... ΟΛΑ είναι σημαντικά και πρέπει να ακουστούν.


Και να θυμάσαι πως είναι σπουδαίο που επιλέγεις να ακούσεις την ψυχή σου και να επενδύσεις στον εαυτό σου, στα ταλέντα σου και σε ό,τι σε κάνει αληθινά χαρούμενη/χαρούμενο.

 
Επίσης θέλω να ξέρεις πως το Νέο Μου Βιβλίο με αφορμή τα 10 χρόνια λειτουργίας του Writing-Online, σύντομα θα είναι στα χέρια σου!

Και συμπληρώνοντας το email σου στην σχετική φόρμα που υπάρχει στην σελίδα που θα βρεις ΚΑΝΟΝΤΑΣ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ θα λάβεις αυτόματα:

- Σημαντική Προσωπική Έκπτωση για την απόκτηση του βιβλίου.

- Μαζί με το βιβλίο θα λάβεις ΔΩΡΕΑΝ και το νέο μου Online Course με τίτλο και θέμα: "Τα βήματα που ακολουθώ -την κάθε φορά!- πολύ πριν γράψω την πρώτη πρόταση σε ένα νέο μου βιβλίο, ώστε να εξασφαλίσω την επιτυχία των πωλήσεών του πριν από την έκδοσή του." - Ενώ μετά από κλήρωση σε 3 τυχερούς αναγνώστες θα προσφέρω ΔΩΡΕΑΝ την Υπηρεσία Επιμέλειας Περιεχομένου του βιβλίου τους, με σκοπό αυτό να βελτιωθεί και να γίνει ένα best seller, όπως ακριβώς του αξίζει! - Και 5 τυχεροί αναγνώστες θα συνομιλήσουν προσωπικά μαζί μου στο τηλέφωνο (ή skype) στα πλαίσια ενός Προσωπικού Personal Coaching Call για να εξετάσουμε μαζί ό,τι έχεις ανάγκη, σε απασχολεί και θέλεις να πετύχεις σε σχέση με την Συγγραφή, την Έκδοση/Προώθηση των βιβλίων σου, αλλά και της Ταυτότητά σου ως Συγγραφέας.

​​​

​**Για όλα τα παραπάνω θα ενημερωθείς προσωπικά αφού συμπληρώσεις το email σου στην σχετική φόρμα που υπάρχει ΚΑΝΟΝΤΑΣ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ.


 

Τέλος, αν ΦΕΤΟΣ θέλεις να καλλιεργήσεις το ταλέντο σου ως Συγγραφέας Μυθιστορημάτων και παράλληλα θέλεις μέσα σε ένα χρόνο από τώρα να...

  • Να γράψεις ένα καταπληκτικό μυθιστόρημα (το πρώτο ή το επόμενό σου!) που όλοι θα μιλάμε γι' αυτό.

  • Να έχεις καταφέρει να το εκδώσεις με επιτυχία σύμφωνα με τους προσωπικούς σου στόχους και φιλοδοξίες, αλλά και να ξέρεις ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσεις και για τα επόμενα βιβλία σου.

  • Να έχεις δημιουργήσει μια μεγάλη λίστα από αναγνώστες εν αναμονή, που θα γνωρίζουν και θα περιμένουν να αγοράσουν το βιβλίο σου, ενώ εσύ ακόμη το γράφεις και πολύ πριν αυτό εκδοθεί.


Βεβαιώσου ότι εκδηλώνεις το ενδιαφέρον σου για τον Επόμενο Κύκλο Εγγραφών στο:

Πώς Να Γράψεις & Να Εκδώσεις Με Επιτυχία Το Μυθιστόρημά Σου, ΦΕΤΟΣ! Σε λιγότερο από ένα χρόνο ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΜΟΛΙΣ 5 ΒΗΜΑΤΑ.

ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ για να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου για τον επόμενο κύκλο εγγραφών και να λάβεις αυτόματα Προνομιακή και Προσωπική Έκπτωση στο κόστος των διδάκτρων.

Και φυσικά αν υπάρχουν φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι που κάτι τέτοιο τους βοηθά και τους αφορά, προώθησε τους αυτό το post τώρα.


Να είσαι είναι η μέρα σου ανέλπιστα υπέροχη!

Μαρία


bottom of page