top of page

Τι είναι η συναισθηματική σύνδεση που πετυχαίνουν οι Συγγραφείς των Best Seller ΜυθιστορημάτωνΟ λόγος που οι άνθρωποι διαβάζουν μυθιστορήματα είναι γιατί επιθυμούν να συνδεθούν συναισθηματικά με τους ήρωες και τις εμπειρίες τους, όπως αυτές ξεδιπλώνονται μέσα από την βασική γραμμή πλοκής ενός βιβλίου και τα κεφάλαιά του.


Επιθυμούν να ταξιδέψουν μαζί τους και να παρασυρθούν από αυτούς. Επιθυμούν να ταυτιστούν και να νιώσουν.

Όμως αν εμείς, ως Συγγραφείς Μυθιστορημάτων, δεν παρέχουμε αυτή την συναισθηματική σύνδεση που επιθυμεί ο αναγνώστης μας...


Τότε όσο καλή κι αν είναι η ιδέα/έμπνευσή μας ή πλούσιο το λεξιλόγιό μας, ποτέ το μυθιστόρημά μας δεν θα χαρακτηριστεί ως καλό, και φυσικά... ποτέ και για κανένα λόγο, δεν θα γίνει αποδεκτό από τους εκδότες και τους αναγνώστες της επιλογής μας.


Γι' αυτό σήμερα μοιράζομαι μαζί σου:

  • Πώς ΕΣΥ μπορείς να εξασφαλίσεις ότι το μυθιστόρημά σου θα παρέχει αυτή την σπουδαία εμπειρία για τους αναγνώστες σου.

  • Και πως τα κεφάλαιά σου δεν θα είναι απλές περιγραφές και επιφανειακές αφηγήσεις, αλλά βιωματικά κείμενα που πραγματικά οι αναγνώστες σου θα ταυτίζονται και θα ταξιδεύουν μαζί τους.

Επίσης αν θέλεις να γράψεις ένα ή και παραπάνω μυθιστορήματα που θα ξεχωρίσουν από τον ανταγωνισμό, θα εκδοθούν, θα κάνουν την διαφορά και όλοι κάπου παρακάτω θα μιλάμε γι' αυτά, βεβαιώσου ότι σήμερα κάνεις δύο πράγματα.


#1 - Παρακολούθησε το video που μοιράζομαι σήμερα μαζί σου

#2 - Και βεβαιώσου ότι συμμετέχεις σε ό,τι βλέπεις κάτω από αυτό το video!ONLINE ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΩΝ | Πώς Να Γράψεις & Να Εκδώσεις Με Επιτυχία Το Μυθιστόρημά Σου, ΦΕΤΟΣ! Μέσα σε ένα Χρόνο Εφαρμόζοντας Μόλις 5 ΒΗΜΑΤΑ


Θα είναι χαρά μου να σου δείξω τα συναρπαστικά βήματα μιας ΑΥΤΗΣ διαδρομής, ιδιαίτερα αν μέχρι το επόμενο καλοκαίρι θέλεις:


  • Να έχεις γράψει ένα καταπληκτικό μυθιστόρημα (το πρώτο ή το επόμενο μυθιστόρημά σου) ανεξάρτητα από τον όγκο και την κατηγορία του.

  • Να το έχεις εκδώσει με επιτυχία πετυχαίνοντας τους δικούς σου προσωπικούς στόχους και όνειρα ως Συγγραφέας.

  • Και να έχεις αναγνώστες σε αναμονή, πριν από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του.


*Ισχύει Προνομιακή Έκπτωση και επιλογή των 12 δόσεων.


Γιατί αυτό που ξέρω στα σίγουρα είναι πως αν αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι.


Και πάρεις την γνώση που ενώ καλλιεργεί το ταλέντο σου στην συγγραφή μυθιστορημάτων, ταυτόχρονα σου αποκαλύπτει και την Τεχνική που είναι κρυμμένη πίσω από αυτή την μαγική Τέχνη της Συγγραφής, ώστε τα βιβλία σου να έχουν την ποιότητα και να ανήκουν στην κατηγορία που ονομάζουμε best seller!


Και παράλληλα αναγνωρίσεις ποιο μονοπάτι έκδοσης/προώθησης είναι το πλέον κατάλληλο για σένα ώστε να υλοποιήσεις τα προσωπικά σου όνειρα και φιλοδοξίες για την Ταυτότητά σου ως Συγγραφέας Μυθιστορημάτων, αλλά και για το κάθε βιβλίο σου χωριστά, τότε...


Το να γίνεις η καλύτερη εκδοχή της συγγραφέως/του συγγραφέα που κρύβεις μέσα σου και να έχεις την αναγνώριση και την επιτυχία που προσδοκάς για το μυθιστόρημά σου, είναι απλά μονόδρομος!


Αν λοιπόν, αληθινά θέλεις να διαπρέψεις ως Συγγραφέας Μυθιστορημάτων, μην παραλείψεις κανένα από τα παραπάνω βήματα, δες το σημερινό μου video και θα είναι χαρά μου να μοιραστούμε μαζί την εμπειρία σου αυτή, μέσα από το


ONLINE ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΩΝ | Πώς Να Γράψεις & Να Εκδώσεις Με Επιτυχία Το Μυθιστόρημά Σου, ΦΕΤΟΣ! Μέσα σε ένα Χρόνο Εφαρμόζοντας Μόλις 5 ΒΗΜΑΤΑ


*Ισχύει Προνομιακή Έκπτωση και επιλογή των 12 δόσεων.


Μέσα από το οποίο "σε παίρνω" από το χέρι και σε οδηγώ ακριβώς στο μονοπάτι αυτό!


Επίσης ΚΑΝΟΝΤΑΣ CLICK ΕΔΩ θα δεις και μια σειρά από ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΑ + ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ / ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ που επιβεβαιώνουν τα όσα μοιράζομαι σήμερα μαζί σου, αλλά και όσα καταφέρνουν όσοι ήδη έχουν συμμετάσχει στο πρόγραμμα.


Εύχομαι να έχεις μια ανέλπιστα υπέροχη ημέρα και για μια ακόμη φορά να σε εμπνέω και να σε βοηθώ.​


ΜαρίαΕπίσης μπορείς να διαβάσεις το Νέο Μου Βιβλίο με αφορμή τα 10 χρόνια λειτουργίας του Writing-Online, σύντομα θα είναι στα χέρια σου!

ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ για να εξασφαλίσεις Σημαντική Προσωπική Έκπτωση για την απόκτησή του.

- Και μαζί του να λάβεις ΔΩΡΕΑΝ και το νέο μου Online Course με τίτλο και θέμα: "Τα βήματα που ακολουθώ -την κάθε φορά!- πολύ πριν γράψω την πρώτη πρόταση σε ένα νέο μου βιβλίο, ώστε να εξασφαλίσω την επιτυχία των πωλήσεών του πριν από την έκδοσή του."


​**Για όλα τα παραπάνω ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ.


 

Μέχρι την επόμενη συνάντησή μας, σου θυμίζω πως για να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα και να τιμήσεις τα καλέσματα της ψυχής σου δεν χρειάζεται να πάρεις την άδεια κανενός.


Και φυσικά αν υπάρχουν φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι που κάτι τέτοιο τους βοηθά και τους αφορά, προώθησε τους αυτό το post τώρα.

Comments


bottom of page