top of page

1 Σελίδα Social Media + 1 Sales Page (όχι site) = Πωλήσεις + Αναγνώστες Σε Αναμονή για τα βιβλία σου



Αν γράφεις ένα καινούργιο βιβλίο και είσαι πάρα πολύ απασχολημένη/-ος ή δεν μπορείς αυτή τη στιγμή να κατασκευάσεις ένα ολοκληρωμένο site που θα προβάλει συνολικά και όπως πρέπει την ταυτότητά σου να συγγραφέας αλλά και το παρόν βιβλίο…


Δες πώς μπορείς να έχεις αναγνώστες σε αναμονή για το νέο σου βιβλίο μόλις μέσα από ένα social media (της επιλογής σου) και με μόλις μία σελίδα (sales page) στο internet.

Ναι, μόλις με ένα social media account της επιλογής σου και με μόλις 1 sales page (μέσα από την οποία κάποιος θα μπορεί να αγοράσει το βιβλίο σου με χρήση κάρτας ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό) εσύ μπορείς…


Να έχεις αναγνώστες σε αναμονή πριν από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του.


Και φυσικά να έχεις αναγνώστες = πωλήσεις, αμέσως μετά την κυκλοφορία του… Κάτι που μπορεί να συνεχιστεί και να διαρκέσει για όσο χρονικό διάστημα εσύ το επιλέξεις.



Αν εκμεταλλευτείς τις αλλαγές που έχουν έρθει στην βιομηχανία των εκδόσεων και την δυναμική που έχει προσφέρει - σε εμάς τους συγγραφείς - το internet, τότε...


Το να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του Συγγραφέα που έχεις μέσα σου και να έχεις την επιτυχία και αναγνώριση που προσδοκάς μέσα από τα βιβλία σου, είναι απλά μονόδρομος!


Το βιώνω καθημερινά 10 χρόνια τώρα, αλλά και μαθητές των προγραμμάτων μου γιατί μέσα από την γνώση και προσωπική καθοδήγηση που λαμβάνουν, ξέρουν ακριβώς τι πρέπει να κάνουν για να προσφέρουν στους ίδιους και τα βιβλία τους, αυτή την δυναμική!


Και αν θέλεις να καλλιεργήσεις και να εξελίξεις το ταλέντο σου, βεβαιώσου ότι προμηθεύεσαι και διαβάζεις το νέο μου βιβλίο και πως συμμετέχεις στο Online Εργαστήρι Συγγραφής Μυθιστορημάτων


Πληροφορίες και για το βιβλίο και για το Online Εργαστήρι Συγγραφής Μυθιστορημάτων παρακάτω...


Το Νέο Μου Βιβλίο με αφορμή τα 10 χρόνια λειτουργίας του Writing-Online, σύντομα θα είναι στα χέρια σου!

ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ για να εξασφαλίσεις Σημαντική Προσωπική Έκπτωση για την απόκτησή του.

- Και μαζί του να λάβεις ΔΩΡΕΑΝ και το νέο μου Online Course με τίτλο και θέμα: "Τα βήματα που ακολουθώ -την κάθε φορά!- πολύ πριν γράψω την πρώτη πρόταση σε ένα νέο μου βιβλίο, ώστε να εξασφαλίσω την επιτυχία των πωλήσεών του πριν από την έκδοσή του."


​**Για όλα τα παραπάνω ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ.


 


Αν θέλεις να συμμετέχεις σε ένα Μοναδικό Οnline Πρόγραμμα Συγγραφής του είδους του, που φροντίζει να σε εφοδιάσει με όσα χρειάζεσαι για να διαπρέψεις ως Συγγραφέας Μυθιστορημάτων, να "ξεκολλήσεις" από ό,τι σε κρατά δέσμιο/δέσμια και μέσα σε ένα χρόνο από τώρα, αφιερώνοντας κατά μέσο όρο 30'/εβδομάδα να μπορέσεις:

  • Να γράψεις ένα καταπληκτικό μυθιστόρημα (το πρώτο ή το επόμενο μυθιστόρημά σου) ανεξάρτητα από τον όγκο και την κατηγορία του.

  • Να το εκδώσεις με επιτυχία πετυχαίνοντας τους δικούς σου προσωπικούς στόχους.

  • Να έχεις αναγνώστες σε αναμονή, πριν από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του.

​Τότε βεβαιώσου ότι συμμετέχεις στο:

Πώς Να Γράψεις & Να Εκδώσεις Με Επιτυχία Το Μυθιστόρημά Σου, ΦΕΤΟΣ! Σε λιγότερο από ένα χρόνο ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΜΟΛΙΣ 5 ΒΗΜΑΤΑ.

Το Εργαστήρι είναι ένα πρόγραμμα που έχει την μορφή Home Study Course και μπορείς να το παρακολουθήσεις από το σπίτι σου, δίχως απαραίτητη σύνδεση στο Internet, στις μέρες και ώρες που ΕΣΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ, δίχως να μετακινηθείς από τον χώρο σου, αφιερώνοντας περίπου 30' λεπτά/εβδομάδα γι' αυτό, και έχοντας παράλληλα κι εμένα προσωπικά στο πλάι σου σε κάθε βήμα αυτή της διαδρομής.


Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι διαθέσιμο για νέες εγγραφές ΜΟΝΟ 1 ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ για μικρό χρονικό διάστημα την κάθε φορά,


ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ για όλες τις πληροφορίες και για να ξεκινήσεις άμεσα.

Και φυσικά αν υπάρχουν φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι που κάτι τέτοιο τους βοηθά και τους αφορά, προώθησε τους αυτό το post τώρα.


Να είσαι είναι η μέρα σου ανέλπιστα υπέροχη!

Μαρία


bottom of page