top of page

Γιατί είναι ΛΑΘΟΣ + ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ να επαναπαύεσαι στα social media για την προβολή των βιβλίων σου.



Αν είσαι από τους υπέροχους Συγγραφείς που έχουμε ανάμεσά μας και προβάλεις την Ταυτότητά σου ως Συγγραφέας MONO μέσα από ένα social media platform, όπως είναι το facebook, το instagram, το youtube, ή το Linkedin, κτλ.


Και αυτό είναι το ΜΟΝΟ "μέρος" μέσα από το οποίο προβάλεις και προωθείς τα βιβλία σου και την Ταυτότητά σου ως Συγγραφέας και προσδοκάς να έχεις πωλήσεις και εξέλιξη μέσα από μια τέτοια δράση...


Επίτρεψέ μου να σου πω πως αν κάνεις ΜΟΝΟ αυτό, αυτή η κίνηση είναι ΛΑΘΟΣ έως και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ.
Κι αυτό γιατί είναι πολλά αυτά που δεν πετυχαίνεις από μια τέτοια μεμονωμένη δράση και επιπλέον...

Mπορεί ανά πάσα στιγμή να ΧΑΣΕΙΣ τον κόπο, τις επαφές σου, την όποια δράση (χρόνο + ενέργεια και περιεχόμενο έχεις δημιουργήσει) και έχεις αφιερώσει στο social media platform της επιλογής σου και να βρεθείς στο μηδέν, στην αρχή, και δίχως μια τέτοια προβολή.


Λεπτομέρειες και πώς θα προφυλάξεις την/τον Συγγραφέα (μέσα σου) και τα Βιβλία σου από ένα κακό σενάριο σαν κι αυτό, στο video που ετοίμασα και μοιράζομαι σήμερα για εμάς.


Όμως πριν πας στο σημερινό μας video θέλω να σου πω κάτι ακόμη...

Αν πάρεις εκείνη την γνώση που ενώ καλλιεργεί το ταλέντο σου, ταυτόχρονα σου αποκαλύπτει και την Τεχνική που είναι κρυμμένη πίσω από την Τέχνη της Συγγραφής, ώστε τα βιβλία σου να έχουν την ποιότητα της κατηγορίας που ονομάζουμε best seller.


Και παράλληλα εκμεταλλευτείς τις αλλαγές που έχουν έρθει στην βιομηχανία των εκδόσεων και την την δυναμική που έχει προσφέρει -σε εμάς τους συγγραφείς- το internet, τότε...


Το να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του Συγγραφέα που έχεις μέσα σου και να έχεις την επιτυχία, τις πωλήσεις, την προώθηση και την αναγνώριση που προσδοκάς μέσα από τα βιβλία σου, είναι απλά μονόδρομος!


Κι ακριβώς αυτό μαθαίνουν ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ οι Συμμετέχοντες στο:


Πώς Να Γράψεις & Να Εκδώσεις Με Επιτυχία Το Μυθιστόρημά Σου, ΦΕΤΟΣ! Σε Λιγότερο Από Ένα Χρόνο! Εφαρμόζοντας μόλις 5 ΒΗΜΑΤΑ"



** Το Εργαστήρι θα είναι διαθέσιμο για νέους συμμετέχοντες για μικρό χρονικό διάστημα ακόμη.


Οι συμμετέχοντες αφιερώνοντας 30' λεπτά/εβδομάδα, σε μέρα και ώρα που οι ίδιοι επιλέγουν, σε λιγότερο από ένα χρόνο, είναι σε θέση...

  • Να γράψουν ένα καταπληκτικό μυθιστόρημα (το πρώτο ή το επόμενο).

  • Να το εκδώσουν με επιτυχία σύμφωνα με τους προσωπικούς τους στόχους και φιλοδοξίες.

  • Και έχοντας γνώση, και σωστή καθοδήγηση από την αρχή... είναι σε θέση να μην κάνουν λάθη σαν κι αυτά που σου αποκαλύπτω στο σημερινό μου video...

Αλλά έχουν μια μεγάλη λίστα από αναγνώστες σε αναμονή, που γνωρίζουν και περιμένουν να αγοράσουν το βιβλίο τους, ενώ οι ίδιοι ακόμη το γράφουν!


Κι αυτό γιατί όπως λέω και παραπάνω, η βιομηχανία των εκδόσεων έχει αλλάξει πλαίσιο και το διαδίκτυο έχει φέρει νέα πνοή και δυναμική σε εμάς τους Συγγραφείς!



ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΟΥ VIDEO ΚΑΝΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ


Ενώ για να τιμήσεις την/τον Συγγραφέα Μυθιστορημάτων που έχεις μέσα σου και να καταφέρεις όλα τα παραπάνω, ΞΕΚΙΝΑ... ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ το:


Πώς Να Γράψεις & Να Εκδώσεις Με Επιτυχία Το Μυθιστόρημά Σου, ΦΕΤΟΣ! Σε Λιγότερο Από Ένα Χρόνο! Εφαρμόζοντας μόλις 5 ΒΗΜΑΤΑ"


...που για λίγο ακόμη είναι ανοιχτό για να δεχτεί νέους συμμετέχοντες.


Μέχρι την επόμενη συνάντησή μας να είσαι ανέλπιστα καλά, να γράφεις και να εμπνέεσαι καταπληκτικά βιβλία και να τιμάς τα όνειρα, τους στόχους και τα θέλω σου με το να μπαίνεις σε δράση για την υλοποίησή τους!


Και φυσικά αν υπάρχουν φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι που κάτι τέτοιο τους βοηθά και τους αφορά, προώθησε τους αυτό το post τώρα.


Να είσαι είναι η μέρα σου ανέλπιστα υπέροχη!

Μαρία



 

Το Νέο Μου Βιβλίο με αφορμή τα 10 χρόνια λειτουργίας του Writing-Online, σύντομα θα είναι στα χέρια σου!

ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ για να εξασφαλίσεις Σημαντική Προσωπική Έκπτωση για την απόκτησή του.

- Και μαζί του να λάβεις ΔΩΡΕΑΝ και το νέο μου Online Course με τίτλο και θέμα: "Τα βήματα που ακολουθώ -την κάθε φορά!- πολύ πριν γράψω την πρώτη πρόταση σε ένα νέο μου βιβλίο, ώστε να εξασφαλίσω την επιτυχία των πωλήσεών του πριν από την έκδοσή του."


​**Για όλα τα παραπάνω ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ.







bottom of page