top of page

Τι ΠΡΕΠΕΙ να περιλαμβάνει το site σου ως Συγγραφέας αν θέλεις να προωθεί + να πουλάει τα βιβλία σου.


Αν αναρωτιέσαι τι θα πρέπει να συμπεριλαμβάνει το site ενός συγγραφέα ώστε αυτό προβάλει σωστά την Ταυτότητά σου ως Συγγραφέας και να βοηθά τις πωλήσεις των βιβλίων σου (νέων βιβλίων, αλλά και παλαιότερων).


Και πώς αυτό το site μπορεί να γίνει εκείνο το «εργαλείο» στα χέρια σου που θα συμβάλλει ώστε να δημιουργήσεις το δικό σου προσωπικό και φανατικό κοινό…


Ένα κοινό που θα είναι σε αναμονή για κάθε καινούριο ή επόμενο βιβλίο σου και θα κατακλύζει με την παρουσία του τις αίθουσες παρουσίασης των βιβλίων σου, θα μιλά στα social media με τους φίλους του για σένα και τα βιβλία σου…


Και θα συμβάλει σε πολλά περισσότερα ώστε να υλοποιήσεις τους δικούς σου προσωπικούς στόχους και όνειρα για το κάθε βιβλίο σου χωριστά, αλλά και για το σύνολο της Ταυτότητάς σου ως Συγγραφέας, τότε…


Βεβαιώσου ότι παρακολουθείς το σύντομο video που ετοίμασα σήμερα για σένα!Αλλάζοντας τον τρόπο σκέψης για την συγγραφέα, άνθρωπο και γυναίκα που έκρυβα μέσα μου.


Μαθαίνοντας όσα μπορούσαν να καλλιεργήσουν το ταλέντο μου για να γράφω καλά βιβλία - κάτι που δεν σταμάτησε ποτέ γιατί συνεχίζω να είμαι μαθήτρια.


Και κάνοντας πράξη όσα μάθαινα - και επίσης εξακολουθώ να μαθαίνω - και αφορούν την προώθηση / έκδοση των βιβλίων μου, ώστε να έχω το δικό μου προσωπικό φανατικό κοινό για τα βιβλία μου...


Είμαι σε θέση σήμερα σε εβδομαδιαία βάση να μοιράζομαι μαζί σου κομμάτια από την μέθοδό μου και την παραπάνω διαδρομή, να σε καλωσορίζω προσωπικά σε ένα από τα Online Ψηφιακά Προγράμματά μου, να μοιράζομαι μαζί σου τα βιβλία που γράφω, αλλά και να σου φανερώνω πώς μπορείς να κάνεις και ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΟΝΕΙΡΑ σε σχέση με την συγγραφή, αληθινά!


Και αν θέλεις να καλλιεργήσεις και να εξελίξεις το ταλέντο σου, βεβαιώσου ότι προμηθεύεσαι και διαβάζεις το νέο μου βιβλίο και πως συμμετέχεις στον επόμενο κύκλο εγγραφών του Διαδικτυακού Εργαστηρίου Συγγραφικής Τέχνης.


Πληροφορίες και για το βιβλίο και για το Διαδικτυακό Εργαστήρι Τέχνης παρακάτω...


Το Νέο Μου Βιβλίο με αφορμή τα 10 χρόνια λειτουργίας του Writing-Online, σύντομα θα είναι στα χέρια σου!

ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ για να εξασφαλίσεις Σημαντική Προσωπική Έκπτωση για την απόκτησή του.

- Και μαζί του να λάβεις ΔΩΡΕΑΝ και το νέο μου Online Course με τίτλο και θέμα: "Τα βήματα που ακολουθώ -την κάθε φορά!- πολύ πριν γράψω την πρώτη πρόταση σε ένα νέο μου βιβλίο, ώστε να εξασφαλίσω την επιτυχία των πωλήσεών του πριν από την έκδοσή του."


​**Για όλα τα παραπάνω ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ.


 


Τέλος, αν ΦΕΤΟΣ θέλεις να καλλιεργήσεις το ταλέντο σου ως Συγγραφέας Μυθιστορημάτων και παράλληλα θέλεις μέσα σε ένα χρόνο από τώρα να...

  • Να γράψεις ένα καταπληκτικό μυθιστόρημα (το πρώτο ή το επόμενό σου!) που όλοι θα μιλάμε γι' αυτό.

  • Να έχεις καταφέρει να το εκδώσεις με επιτυχία σύμφωνα με τους προσωπικούς σου στόχους και φιλοδοξίες, αλλά και να ξέρεις ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσεις και για τα επόμενα βιβλία σου.

  • Να έχεις δημιουργήσει μια μεγάλη λίστα από αναγνώστες εν αναμονή, που θα γνωρίζουν και θα περιμένουν να αγοράσουν το βιβλίο σου, ενώ εσύ ακόμη το γράφεις και πολύ πριν αυτό εκδοθεί.


Βεβαιώσου ότι εκδηλώνεις το ενδιαφέρον σου για τον Επόμενο Κύκλο Εγγραφών στο:

Πώς Να Γράψεις & Να Εκδώσεις Με Επιτυχία Το Μυθιστόρημά Σου, ΦΕΤΟΣ! Σε λιγότερο από ένα χρόνο ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΜΟΛΙΣ 5 ΒΗΜΑΤΑ.

Το Εργαστήρι είναι ένα πρόγραμμα που έχει την μορφή Home Study Course και μπορείς να το παρακολουθήσεις από το σπίτι σου, δίχως απαραίτητη σύνδεση στο Internet, στις μέρες και ώρες που ΕΣΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ, δίχως να μετακινηθείς από τον χώρο σου, αφιερώνοντας περίπου 30' λεπτά/εβδομάδα γι' αυτό, και έχοντας παράλληλα κι εμένα προσωπικά στο πλάι σου σε κάθε βήμα αυτή της διαδρομής.


Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι διαθέσιμο για νέες εγγραφές ΜΟΝΟ 1 ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ για μικρό χρονικό διάστημα την κάθε φορά,


ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ για να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου για τον επόμενο κύκλο εγγραφών και να λάβεις αυτόματα Προνομιακή και Προσωπική Έκπτωση στο κόστος των διδάκτρων.

Και φυσικά αν υπάρχουν φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι που κάτι τέτοιο τους βοηθά και τους αφορά, προώθησε τους αυτό το post τώρα.


Να είσαι είναι η μέρα σου ανέλπιστα υπέροχη!

Μαρία


Comments


bottom of page