top of page

Γιατί είναι ΛΑΘΟΣ να έχεις μια ξεχωριστή σελίδα στο facebook για κάθε βιβλίο σου.



Σημαντικό να γνωρίζεις για την εβδομάδα αυτή...


ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΩΝ | "Πώς Να Γράψεις & Να Εκδώσεις Με Επιτυχία Το Μυθιστόρημά Σου, ΦΕΤΟΣ! Σε Λιγότερο Από Ένα Χρόνο! Εφαρμόζοντας μόλις 5 ΒΗΜΑΤΑ"



Στόχος μου μέσα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι να σε βοηθήσω να αποκαλύψεις και να εμπιστευτείς την καλύτερη εκδοχή του συγγραφέα που έχεις μέσα σου.


Να γράψεις ένα καταπληκτικό μυθιστόρημα της επιλογής σου και να το εκδώσεις έχοντας αναγνώστες σε αναμονή πριν από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του.


Θα χαρώ να σε καλωσορίσω προσωπικά.


 

Και τώρα στο θέμα μας!

Αν έχεις δημιουργήσει μια σελίδα (ή και περισσότερες) στο facebook κάτω από τον τίτλο ενός βιβλίου σου, είτε αυτό είναι το πρώτο σου βιβλίο ή κάποιο επόμενο βιβλίο σου, επίτρεψέ μου να σου πω γιατί αυτή η κίνηση ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ και δεν σε εξυπηρετεί.


Αν έχεις λάβει και εφαρμόσει την συμβουλή να κάνεις μια ξεχωριστή σελίδα στο facebook για κάθε βιβλίο σου, επίσης η κίνηση αυτή είναι ΛΑΘΟΣ.

Και σήμερα μοιράζομαι μαζί σου το ΓΙΑΤΙ μια τέτοια κίνηση είναι ΛΑΘΟΣ και πώς μπορείς να διορθώσεις το λάθος αυτό αν ήδη έχεις μία ή και περισσότερες διαφορετικές σελίδες στο facebook (μία για κάθε τίτλο/βιβλίο σου).


Η συνέχεια στο σύντομο, αλλά πολύ περιεκτικό video που ετοίμασα σήμερα για μας!


Το έχω ξαναπεί. Όταν ξεκίνησα τα πρώτα μου βήματα σε αυτή την διαδρομή, είχα μόλις μόλις 2 εφόδια. Το πάθος στην καρδιά μου κι έναν απλό υπολογιστή στα γόνατά μου. Όμως...


  • Αλλάζοντας τον τρόπο σκέψης για την συγγραφέα, άνθρωπο και γυναίκα που έκρυβα μέσα μου.

  • Μαθαίνοντας όσα μπορούσαν να καλλιεργήσουν το ταλέντο μου για να γράφω καλά βιβλία - κάτι που δεν σταμάτησε ποτέ γιατί συνεχίζω να είμαι μαθήτρια.

  • Και κάνοντας πράξη όσα μάθαινα - και επίσης εξακολουθώ να μαθαίνω - και αφορούν την προώθηση / έκδοση των βιβλίων μου, ώστε να έχω το δικό μου προσωπικό φανατικό κοινό για τα βιβλία μου...


Είμαι σε θέση σήμερα σε εβδομαδιαία βάση να μοιράζομαι μαζί σου κομμάτια από την μέθοδό μου και τα όσα γνωρίζω και συνεχώς μαθαίνω.


Είμαι σε θέση να σε καλωσορίζω προσωπικά σε ένα από τα Online Ψηφιακά Προγράμματά μου και να σε προσκαλώ να διαβάσεις τον νέο μου βιβλίο που θα κυκλοφορήσει σύντομα και σκοπό του έχει να σου δείξει πώς μπορείς να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του συγγραφέα που έχεις μέσα σου!



Σε ευχαριστώ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ που που είμαστε μαζί! Εύχομαι αληθινά να σε βοηθώ, να σε εμπνέω και να βάζω το λιθαράκι μου για να υλοποιήσεις τα Συγγραφικά σου όνειρα!


Και αν θέλεις να καλλιεργήσεις και να εξελίξεις το ταλέντο σου, βεβαιώσου ότι προμηθεύεσαι και διαβάζεις το νέο μου βιβλίο και πως συμμετέχεις στο Διαδικτυακό Εργαστήρι Συγγραφής Μυθιστορημάτων.


Πληροφορίες και για το βιβλίο και για το Εργαστήρι Συγγραφής Μυθιστορημάτων παρακάτω...


Το Νέο Μου Βιβλίο με αφορμή τα 10 χρόνια λειτουργίας του Writing-Online, σύντομα θα είναι στα χέρια σου!

ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ για να εξασφαλίσεις Σημαντική Προσωπική Έκπτωση για την απόκτησή του.

- Και μαζί του να λάβεις ΔΩΡΕΑΝ και το νέο μου Online Course με τίτλο και θέμα: "Τα βήματα που ακολουθώ -την κάθε φορά!- πολύ πριν γράψω την πρώτη πρόταση σε ένα νέο μου βιβλίο, ώστε να εξασφαλίσω την επιτυχία των πωλήσεών του πριν από την έκδοσή του."


​**Για όλα τα παραπάνω ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ.


 


Τέλος, αν ΦΕΤΟΣ θέλεις να καλλιεργήσεις το ταλέντο σου ως Συγγραφέας Μυθιστορημάτων και παράλληλα θέλεις μέσα σε ένα χρόνο από τώρα να...

  • Να γράψεις ένα καταπληκτικό μυθιστόρημα (το πρώτο ή το επόμενό σου!) που όλοι θα μιλάμε γι' αυτό.

  • Να έχεις καταφέρει να το εκδώσεις με επιτυχία σύμφωνα με τους προσωπικούς σου στόχους και φιλοδοξίες, αλλά και να ξέρεις ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσεις και για τα επόμενα βιβλία σου.

  • Να έχεις δημιουργήσει μια μεγάλη λίστα από αναγνώστες εν αναμονή, που θα γνωρίζουν και θα περιμένουν να αγοράσουν το βιβλίο σου, ενώ εσύ ακόμη το γράφεις και πολύ πριν αυτό εκδοθεί.


Βεβαιώσου ότι συμμετέχεις στο:

Πώς Να Γράψεις & Να Εκδώσεις Με Επιτυχία Το Μυθιστόρημά Σου, ΦΕΤΟΣ! Σε λιγότερο από ένα χρόνο ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΜΟΛΙΣ 5 ΒΗΜΑΤΑ.

Το Εργαστήρι είναι ένα πρόγραμμα που έχει την μορφή Home Study Course και μπορείς να το παρακολουθήσεις από το σπίτι σου, δίχως απαραίτητη σύνδεση στο Internet, στις μέρες και ώρες που ΕΣΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ, δίχως να μετακινηθείς από τον χώρο σου, αφιερώνοντας περίπου 30' λεπτά/εβδομάδα γι' αυτό, και έχοντας παράλληλα κι εμένα προσωπικά στο πλάι σου σε κάθε βήμα αυτή της διαδρομής.


Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι διαθέσιμο για νέες εγγραφές ΜΟΝΟ 1 ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ για μικρό χρονικό διάστημα την κάθε φορά,


ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ για να λάβεις όλες τις πληροφορίες και να ξεκινήσεις ΤΩΡΑ!

Και φυσικά αν υπάρχουν φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι που κάτι τέτοιο τους βοηθά και τους αφορά, προώθησε τους αυτό το post τώρα.


Να είσαι είναι η μέρα σου ανέλπιστα υπέροχη!

Μαρία


bottom of page