top of page

Η Μαρία Γούσιου δίνει συνέντευξη στην εκπομπή "Κόντρα Στις Λέξεις" στο Syzefxi Web RadioΠριν από λίγες ημέρες βρέθηκα καλεσμένη στην εκπομπή "Κόντρα Στις Λέξεις" της δημοσιογράφου Μαίρης Κολοβού, στο Syzefxi Web Radio, που ανήκει στην πρώτη πεντάδα των πιο επιτυχημένων Web Radios της Ελλάδας!

Ήταν μία από τις πιο ενδιαφέρουσες, ζωντανές και περιεκτικές κουβέντες που έκανα ποτέ στο ραδιόφωνο γιατί οι ακροατές που είχαμε συντροφιά μας ήταν από όλη την Ελλάδα και με τις ερωτήσεις τους, συμπληρωματικά με τις ερωτήσεις της δημοσιογράφου, η συνέντευξη μετατράπηκε σε ένα live μάθημα συγγραφής!


Εδώ σου αποκαλύψω πώς μπορείς κανείς να καλλιεργεί και να εξελίσσει το ταλέντο του διαρκώς, αλλά και πώς μπορείς να πραγματοποιήσεις τα όνειρα και τις φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις τόσο για κάθε βιβλίο σου χωριστά, όσο και για την Ταυτότητά σου ως Συγγραφέας, ξεκινώντας από σήμερα!


Ετοίμασε καφεδάκι, τσαγάκι ή ό,τι άλλο εσένα σε ευχαριστεί, κάθισε κάπου αναπαυτικά, κι ελπίζω η σημερινή μου διαδικτυακή συνέντευξη να σε εμπνεύσει και να σου φανερώσει -για μια ακόμη φορά!- πώς ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ όλα είναι δυνατά!


Για να ακούσεις την συνέντευξη ΚΑΝΕ CLICK ΕΔΩ ή κάνε click επάνω στην παρακάτω φωτογραφία.

Η φωνή σου είναι σημαντική, οι σκέψεις, τα συναισθήματά σου, οι εμπνεύσεις σου... ΟΛΑ είναι σημαντικά και πρέπει να ακουστούν.


Και να θυμάσαι πως είναι σπουδαίο που επιλέγεις να ακούσεις την ψυχή σου και να επενδύσεις στον εαυτό σου, στα ταλέντα σου και σε ό,τι σε κάνει αληθινά χαρούμενη/χαρούμενο.

 
Επίσης θέλω να ξέρεις πως το Νέο Μου Βιβλίο με αφορμή τα 10 χρόνια λειτουργίας του Writing-Online, σύντομα θα είναι στα χέρια σου!

Και συμπληρώνοντας το email σου στην σχετική φόρμα που υπάρχει στην σελίδα που θα βρεις ΚΑΝΟΝΤΑΣ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ θα λάβεις αυτόματα:

- Σημαντική Προσωπική Έκπτωση για την απόκτηση του βιβλίου.

- Μαζί με το βιβλίο θα λάβεις ΔΩΡΕΑΝ και το νέο μου Online Course με τίτλο και θέμα: "Τα βήματα που ακολουθώ -την κάθε φορά!- πολύ πριν γράψω την πρώτη πρόταση σε ένα νέο μου βιβλίο, ώστε να εξασφαλίσω την επιτυχία των πωλήσεών του πριν από την έκδοσή του." - Ενώ μετά από κλήρωση σε 3 τυχερούς αναγνώστες θα προσφέρω ΔΩΡΕΑΝ την Υπηρεσία Επιμέλειας Περιεχομένου του βιβλίου τους, με σκοπό αυτό να βελτιωθεί και να γίνει ένα best seller, όπως ακριβώς του αξίζει! - Και 5 τυχεροί αναγνώστες θα συνομιλήσουν προσωπικά μαζί μου στο τηλέφωνο (ή skype) στα πλαίσια ενός Προσωπικού Personal Coaching Call για να εξετάσουμε μαζί ό,τι έχεις ανάγκη, σε απασχολεί και θέλεις να πετύχεις σε σχέση με την Συγγραφή, την Έκδοση/Προώθηση των βιβλίων σου, αλλά και της Ταυτότητά σου ως Συγγραφέας.

​​​

​**Για όλα τα παραπάνω θα ενημερωθείς προσωπικά αφού συμπληρώσεις το email σου στην σχετική φόρμα που υπάρχει ΚΑΝΟΝΤΑΣ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ.


 

Τέλος, αν ΦΕΤΟΣ θέλεις να καλλιεργήσεις το ταλέντο σου ως Συγγραφέας Μυθιστορημάτων και παράλληλα θέλεις μέσα σε ένα χρόνο από τώρα να...

  • Να γράψεις ένα καταπληκτικό μυθιστόρημα (το πρώτο ή το επόμενό σου!) που όλοι θα μιλάμε γι' αυτό.

  • Να έχεις καταφέρει να το εκδώσεις με επιτυχία σύμφωνα με τους προσωπικούς σου στόχους και φιλοδοξίες, αλλά και να ξέρεις ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσεις και για τα επόμενα βιβλία σου.

  • Να έχεις δημιουργήσει μια μεγάλη λίστα από αναγνώστες εν αναμονή, που θα γνωρίζουν και θα περιμένουν να αγοράσουν το βιβλίο σου, ενώ εσύ ακόμη το γράφεις και πολύ πριν αυτό εκδοθεί.


Βεβαιώσου ότι εκδηλώνεις το ενδιαφέρον σου για τον Επόμενο Κύκλο Εγγραφών στο:

Πώς Να Γράψεις & Να Εκδώσεις Με Επιτυχία Το Μυθιστόρημά Σου, ΦΕΤΟΣ! Σε λιγότερο από ένα χρόνο ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΜΟΛΙΣ 5 ΒΗΜΑΤΑ.

ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ για να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου για τον επόμενο κύκλο εγγραφών και να λάβεις αυτόματα Προνομιακή και Προσωπική Έκπτωση στο κόστος των διδάκτρων.

Και φυσικά αν υπάρχουν φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι που κάτι τέτοιο τους βοηθά και τους αφορά, προώθησε τους αυτό το post τώρα.


Να είσαι είναι η μέρα σου ανέλπιστα υπέροχη!

Μαρία


コメント


bottom of page