top of page

Η Μία Πράξη Που Εξασφαλίζει Πωλήσεις Σε Παγκόσμιο Αναγνωστικό Κοινό!


Η Χάτζη Φύλαξ είναι μια Επιτυχημένη και Αναγνωρισμένη Συγγραφέας Παραμυθιών και η σημερινή μου καλεσμένη στο Writing-Online.

Πρόκειται για μια ακόμη Ιστορία Επιτυχίας μαθήτριά μας που έχει προμηθευτεί τα περισσότερα από τα Ψηφιακά μας Σεμινάρια, αλλά και που μου εμπιστεύτηκε την επιμέλεια των αρχικών της κειμένων.

Σήμερα η Χάτζη, είναι ιδιαίτερα γενναιόδωρη μαζί μας γιατί μας αποκαλύπτει ποιες είναι οι 5 καθημερινές μικρές πράξεις που εφαρμόζει σχετικά με την συγγραφή και έκδοση των παραμυθιών της που την έχουν οδηγήσει στην σημερινή της επιτυχία.

Ουσιαστικά, τα μυστικά και τα βήματα της επιτυχίας της που φανερώνονται στην σημερινή μας σύντομη video/συζήτηση σκοπό έχουν να σε εμπνεύσουν, να σε καθοδηγήσουν, αλλά και να σου δείξουν πως αν το θέλεις κι εσύ ΝΑΙ, ΜΠΟΡΕΙΣ.

Ναι, η επιτυχία αφήνει τα χνάρια της…

Ναι, χρειάζονται μόλις λίγα βήματα για να γράψεις εξαιρετικά παραμύθια & παιδικά Βιβλία (Λογοτεχνικά & Μη) που Μικροί & Μεγάλοι Λατρεύουν, και τα Έσοδα αυτών, ξεπερνούν ακόμη και τις μεγαλύτερες προσδοκίες σου.

Και ναι, μπορείς να Εκδώσεις & Να Προωθήσεις το ΚΑΘΕ Βιβλίο σου (Λογοτεχνικό ή Μη) ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ + ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ως Συγγραφέας της Γενιάς μας.

Και ναι, υπάρχει ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ που οφείλεις να εφαρμοζεις ως Συγγραφέας της Γενιάς μας που σου εξασφαλίζει Επιτυχία, Χρήματα, Αναγνώριση, αλλά και Αναγνώστες & Πωλήσεις ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Περισσότερα θα βρεις στο πρόγραμμά μας που αφορά την επιτυχημένη συγγραφή και έκδοση βιβλίων. Όλες τις πληροφορίες θα τις βρεις ΚΑΝΟΝΤΑΣ CLICK ΕΔΩ

Οι συγγραφείς της γενιάς μας έχουν επιλογές. Το ίδιο κι εσύ!

Για να παρακολουθήσεις το video με όλα όσα μοιράζεται μαζί μας σήμερα η Χάτζη Φύλαξ δες το video εδώ...

Για να δεις και να προμηθευτείς τα παραμύθια της Χάτζη Φυλαξ κάνε click επάνω στις εικόνες.

​​

Μέσα από την καρδιά μου, σου εύχομαι μια ανέλπιστα υπέροχη ημέρα!

Μαρία

#γραφωτοδικομουπαραμυθι #πωςναγραψωεναπαιδικοπαραμυθι #πωςναγραψωπαιδικοβιβλιο #πωςναεκδοσωτοβιβλιομουστοεξωτερικο #μαριαγουσιου #πωσναγραψωπαραμυθι #πωςναγραψωπαραμυθι #πωςναγραψωενακαλοβιβλιοπωςναγραψωενακε #Εμπνευση #μαθηματααποτοσπιτι #μαθημασυγγραφηςπαιδικουβιβλιου #σεμιναριασυγγραφηςβιβλιου #ΔημιουργικήΓραφή #σεμιναριασυγγραφηςπαραμυθιου #πωςναξεκινησωεναπαραμυθι #πωςμπορωναεκδόσωεναβιβλιο #πωςναγραψωπαραμυθια #πωςναεκδόσωτοβιβλίομου #ιδεεςγιαπαιδικαπαραμυθια

bottom of page