Το Απόλυτο Εργαλείο Έμπνευσης + Καθοδήγησης Για Συγγραφείς Της Γενιάς Μας.


Μια σπάνια και μοναδική γυναίκα, η Σοφία Σαμαρά, Πολυγραφότατη Νέα Συγγραφέας, αποκαλύπτει στο Writing-Online ποιο είναι το Απόλυτο Εργαλείο Έμπνευσης + Καθοδήγησης Για Συγγραφείς σαν ΚΙ ΕΣΕΝΑ, εμένα, αλλά και την ίδια.

Κι εγώ δεν μπορώ παρά να την θαυμάσω, να κολακευτώ από την αποκάλυψή της, αλλά και να θέλω να το μοιραστώ μαζί σου.

Είμαι σίγουρη πως η σημερινή μου καλεσμένη (σε λιγότερο από 20 λεπτά) μπορεί να σε καθοδηγήσει μέσα από τα δικά της βήματα και να σου δείξει...

Πως αν θέλεις να γίνεις ο/η Συγγραφέας που ονειρεύεσαι και ξέρεις πολύ καλά πως έχεις μέσα σου, ναι γίνεται, και «αυτός» είναι ο τρόπος και «αυτή» είναι η διαδρομή!

Η Σοφία είναι έτοιμη να μοιραστεί με τους αναγνώστες της το πρώτο της παραμύθι, ενώ ταυτόχρονα ολοκληρώνει την συγγραφή ενός πολύ μεγάλου, δύσκολου και πολύπλοκου βιβλίου, με αφορμή την επαγγελματική της ενασχόληση.

Αφού δεις το video θα διαπιστώσεις κι εσύ πως η Σοφία τα καταφέρνει εξίσου καλά τόσο με την συγγραφή μυθιστορημάτων και μη-λογοτεχνικών βιβλίων, όσο και με την συγγραφή παραμυθιών.

Όμως εάν αυτή την περίοδο εσύ θέλεις να γράψεις τα δικά σου βιβλία για τα παιδιά…

Σου θυμίζω πως χρειάζονται μόλις λίγα βήματα για να γράψεις εξαιρετικά Παραμύθια & Παιδικά Βιβλία (Λογοτεχνικά & Μη) που Μικροί & Μεγάλοι Λατρεύουν, και τα Έσοδα αυτών, ξεπερνούν ακόμη και τις μεγαλύτερες προσδοκίες σου.

Και ναι, μπορείς να Εκδώσεις & Να Προωθήσεις το ΚΑΘΕ Βιβλίο σου (Λογοτεχνικό ή Μη) ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ + ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ως Συγγραφέας της Γενιάς μας.

Κι εγώ είμαι εδώ για να σου δείξω το πώς!

Θα βρεις περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμά μας που αφορά την Συγγραφή και Επιτυχημένη Έκδοση Παιδικών Βιβλίων ΚΑΝΟΝΤΑΣ CLICK ΕΔΩ

Ελπίζω να προλαβαίνεις και θα χαρώ πολύ να σε “δω” εκεί.

Μαρία

Περισσότερες πληροφορίες για το έργο της Σοφίας Σαμαρά θα βρεις με την επίσκεψή σου στο www.yellowriver.gr

#γραφωτοδικομουπαραμυθι #πωςναγραψωεναπαιδικοπαραμυθι #πωσναγραψωπαραμυθι #πωςναεκδοσωτοβιβλιομουστοεξωτερικο #πωςναγραψωπαιδικοβιβλιο #πωςναγραψωενακαλοβιβλιοπωςναγραψωενακε #πωςναγραψωπαραμυθι #Εμπνευση #πωςναπροωθήσωτοβιβλιομου #σεμιναριασυγγραφηςβιβλιου #μαθηματααποτοσπιτι #ιδεεςγιαπαιδικαπαραμυθια #ΔημιουργικήΓραφή #σεμιναριασυγγραφηςπαιδικουβιβλιου #πωςναξεκινησωεναπαραμυθι #πωςναγινωεπιτυχημενοςσυγγραφεας #πωςναγραψωπαραμυθια #σεμιναριασυγγραφηςπαραμυθιου #πωςναεκδοσωεναπαραμυθι #πωςναγραψωέναπαιδικοβιβλιο #πωςναγραψωεναπαραμυθι #μαριαγουσιου

Με την Εγγραφή Σου Στο Site Λαμβάνεις
Άμεσα + ΔΩΡΕΑΝ:
 
* Tο Ε-book: "Πώς Nα Γράφεις Best Seller"
* Μία φορά την εβδομάδα ΔΩΡΕΑΝ Μίνι Μαθήματα Συγγραφής,
* Ιδιαίτερες Εκπτώσεις + Παροχές για τα Ψηφιακά Σεμινάρια
  Συγγραφής μας & τις Personal Coaching Υπηρεσίες, Που Δεν
  Απολαμβάνουν Οι Απλοί Επισκέτες Του Site Που ΞΕΡΩ Ότι Θα
  Αλλάξουν ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Την Συγγραφή + Την Ζωή Σου!

Ο Συγγραφέας Της Γενιάς Μας Έχει Πλέον Επιλογές + Μπορεί Να Καταφέρει Αυτό Που Θέλει, ΑΡΚΕΙ Να Έχει Θέληση & Την Κατάλληλη Γνώση.

Όροι Χρήσης | Πολιτική Απορρήτου

 

Copyright ©  www.Writing-Online.gr

Ολα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.

ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ:

  • w-facebook
  • YouTube Clean