Πώς να γράφεις τους διαλόγους - μονολόγους σου ΣΩΣΤΑ ώστε να ξεχωρίζουν από την περιγραφή - αφήγησηΤους διαλόγους μέσα σε ένα μυθιστόρημα ή σε ένα παιδικό βιβλίο θα πρέπει να τους χειριζόμαστε με τέτοιο τρόπο ώστε να ξεχωρίζουν από την αφήγηση/περιγραφή και σε καμιά περίπτωση να μην τους περιγράφουμε.


Θα πρέπει πάντα να τους δείχνουμε. Κι αυτός είναι ένας κανόνας που επιδέχεται μόλις πολύ λίγες και κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες, εξαιρέσεις.


Είναι ένα ξεχωριστό χωρίο κειμένου οι διάλογοι που έχεις στην διάθεσή σου δύο τρόπους για να τους γράψεις, για να τους τοποθετήσεις πάνω στο χαρτί.


Όμως κάθε φορά πρέπει να επιλέγεις ΜΟΝΟ μπορείς να ΕΝΑΝ από τους δύο τρόπους συγγραφής τους και ποτέ δεν πρέπει να κάνεις χρήση των δύο τρόπων μαζί μέσα στο ίδιο βιβλίο.


Πώς θα επιλέξεις τον πλέον σωστό τρόπο για σένα (για την ικανότητά σου ως Συγγραφέας), αλλά και για το καλό του βιβλίου σου και πώς θα τοποθετείς τους διαλόγους σου με τέτοιο τρόπο πάνω χαρτί, ώστε ΣΙΓΟΥΡΑ να ξεχωρίζουν από την αφήγηση περιγραφή σου;...


Η συνέχεια για το θέμα αυτό στο σύντομο video που ετοίμασα σήμερα για μας!Και μη νομίζεις πως εσύ δεν έχεις ανάγκη την γνώση αυτή. Είναι άπειρες οι φορές που ως Επιμελήτρια Περιεχομένου ενός μυθιστορήματος ή ενός παιδικού βιβλίου, έχω διορθώσει αυτό το χαρακτηριστικό, όχι μόνο σε έναν ή δύο διαλόγους, αλλά σε όλο τον όγκο του βιβλίου.


Γι' αυτό θέλω να είμαι σίγουρη πως εσύ δεν θα κάνεις αυτό το λάθος!


Και αν θέλεις να καλλιεργήσεις και να εξελίξεις το ταλέντο σου, βεβαιώσου ότι προμηθεύεσαι και διαβάζεις το νέο μου βιβλίο και πως συμμετέχεις στον επόμενο κύκλο εγγραφών του Διαδικτυακού Εργαστηρίου Συγγραφικής Τέχνης.


Πληροφορίες και για το βιβλίο και για το Διαδικτυακό Εργαστήρι Τέχνης παρακάτω...


Το Νέο Μου Βιβλίο με αφορμή τα 10 χρόνια λειτουργίας του Writing-Online, σύντομα θα είναι στα χέρια σου!

ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ για να εξασφαλίσεις Σημαντική Προσωπική Έκπτωση για την απόκτησή του.

- Και μαζί του να λάβεις ΔΩΡΕΑΝ και το νέο μου Online Course με τίτλο και θέμα: "Τα βήματα που ακολουθώ -την κάθε φορά!- πολύ πριν γράψω την πρώτη πρόταση σε ένα νέο μου βιβλίο, ώστε να εξασφαλίσω την επιτυχία των πωλήσεών του πριν από την έκδοσή του."


​**Για όλα τα παραπάνω ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ.
Τέλος, αν ΦΕΤΟΣ θέλεις να καλλιεργήσεις το ταλέντο σου ως Συγγραφέας Μυθιστορημάτων και παράλληλα θέλεις μέσα σε ένα χρόνο από τώρα να...

  • Να γράψεις ένα καταπληκτικό μυθιστόρημα (το πρώτο ή το επόμενό σου!) που όλοι θα μιλάμε γι' αυτό.

  • Να έχεις καταφέρει να το εκδώσεις με επιτυχία σύμφωνα με τους προσωπικούς σου στόχους και φιλοδοξίες, αλλά και να ξέρεις ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσεις και για τα επόμενα βιβλία σου.

  • Να έχεις δημιουργήσει μια μεγάλη λίστα από αναγνώστες εν αναμονή, που θα γνωρίζουν και θα περιμένουν να αγοράσουν το βιβλίο σου, ενώ εσύ ακόμη το γράφεις και πολύ πριν αυτό εκδοθεί.


Βεβαιώσου ότι εκδηλώνεις το ενδιαφέρον σου για τον Επόμενο Κύκλο Εγγραφών στο:

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ