top of page

Οι Γνώσεις Και Τα Εφόδια Που Μετατρέπουν Κάποιον Σε Επαγγελματία Συγγραφέα.


Μια υπέροχη, υπέροχη, γλυκιά και νέα κοπελιά που σε λίγες ημέρες/ώρες από τώρα είναι έτοιμη να βιώσει την χαρά και την ευτυχία της Έκδοσης του πρώτου της Παραμυθιού, η Βίκυ Λουκά, είναι η σημερινή μου καλεσμένη στο σύντομο video που μοιράζομαι μαζί σου.

Η Βίκυ εμπιστεύτηκε τόσο το Ψηφιακό μας Πρόγραμμα για τα Παραμύθια και τα Παιδικά Βιβλία, όσο κι εμένα προσωπικά για την επιμέλεια του παραμυθιού της.

Με αφορμή τα δύο παραπάνω δεδομένα θα την ακούσεις να λέει πως «άλλαξαν όλα» στην ζωή της σε σχέση με την συγγραφή.

Μας αποκαλύπτει πως η γνώση που έλαβε κι έκανε πράξη, αλλά και οι τεχνικές και τα μοντέλα συγγραφής που της αποκαλύφτηκαν την έκαναν να πάρει την απόφαση να γίνει Επαγγελματίας Συγγραφέας –γιατί τώρα ξέρει πώς να το κάνει σωστά και επιτυχημένα από την αρχή!!!!

Την έκαναν να γράφει ασταμάτητα και καθημερινά για ένα χρόνο τώρα, αλλά και της αποκάλυψαν, πως ναι, μπορείς να γράφεις ακόμη κι όταν δεν έχεις έμπνευση.

Ενώ το αρχικό κείμενο που έγραψε για το παραμύθι της, μετά την επιμέλεια που κάναμε μαζί και τις κατευθύνσεις που έλαβε, την έκαναν να αλλάξει σχεδόν τα πάντα, έτσι το κείμενο που σήμερα θα διαβάσουν οι αναγνώστες της είναι κάτι το εντελώς διαφορετικό από αυτό που αρχικά είχε βάλει πάνω στο χαρτί.

Κι αυτή είναι μόνο η αρχή για την Βίκυ. Ήδη εργάζεται πάνω σε ένα Χριστουγεννιάτικο Παραμύθι, ενώ οργανώνει την μετάφραση και την παγκόσμια προώθηση των βιβλίων της.

Είμαι σίγουρη πως η σημερινή μου καλεσμένη, μέσα από την σύντομη video/κουβέντα μας θα σε εμπνεύσεις και θα σε καθοδηγήσει με τον δικό της μοναδικό τρόπο. Και πως θα διαπιστώσεις για μια ακόμη φορά, πως αν θέλεις να κάνεις το προσωπικό σου όνειρο για την Συγγραφή πραγματικότητα, ναι, αυτό γίνεται.

Μπορείς να πετύχεις όσα θέλεις έχοντας την κατάλληλη γνώση και τα απαραίτητα εφόδια που θα κάνουν την διαδρομή σου σύντομη, επιτυχημένη και συναρπαστική, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

Το ξέρω πως μπορείς. Μαθητές μου το κάνουν καθημερινά και οι Ιστορίες Επιτυχίας τους που μοιράζομαι όλο αυτό τον καιρό μαζί σου το πιστοποιούν και στο αποδεικνύουν.

Με την ευχή να είναι η μέρα σου ανέλπιστα όμορφη!

Μαρία

ΥΓ. Εάν θέλεις κι εσύ να έχεις μια αντίστοιχη εμπειρία με αυτή της Βίκυς...

#πωςναεκδοσωτοβιβλιομουστοεξωτερικο #πωςναγραψωεναπαιδικοπαραμυθι #πωσναγραψωπαραμυθι #γραφωτοδικομουπαραμυθι #μαριαγουσιου #πωςναγραψωπαιδικοβιβλιο #πωςναγραψωπαραμυθι #πωςναγραψωενακαλοβιβλιοπωςναγραψωενακε #Εμπνευση #πωςναβγαλωχρηματααποblog #πωςναπροωθήσωτοβιβλιομου #μαθηματααποτοσπιτι #ΔημιουργικήΓραφή #ιδεεςγιαπαιδικαπαραμυθια #σεμιναριασυγγραφηςπαραμυθιου #πωςναξεκινησωεναπαραμυθι #μαθηματασυγγραφηςπαραμυθιων #πωςναγινωεπιτυχημενοςσυγγραφεας #πωςναγινωσυγγραφεας #ιδεεςγιαπαραμυθια

bottom of page