top of page

Όλα όσα χρειάζεται ένα best seller Μυθιστόρημα



Όταν θέλουμε να γράψουμε ένα μυθιστόρημα, και μάλιστα μας ενδιαφέρει αυτό το μυθιστόρημα να το γράψουμε και πολύ καλά!...


Οφείλουμε να λάβουμε υπόψη μας μια σειρά από δεδομένα τα οποία - επειδή το μυθιστόρημα είναι ένα μεγάλο σε όγκο κείμενο και με συγκεκριμένες απαιτήσεις - σίγουρα δεν προκύπτουν μέσα από πηγαία και αυτόματη γραφή και έμπνευση, για κανέναν συγγραφέα.


Γι' αυτό σήμερα αν θέλεις να βεβαιωθείς ότι κάνεις καλά την "δουλειά" σου ως Συγγραφέας Μυθιστορημάτων, μέσα από ένα σύντομο video μοιράζομαι μαζί σου όσα πρέπει να έχεις σε "τάξη"... ιδιαίτερα αν σε ενδιαφέρει το μυθιστόρημά σου να ανήκει στην ποιότητα των βιβλίων που ονομάζουμε Best Sellers.


Τι βλέπουμε μαζί σήμερα;


 • Το Θέμα του Μυθιστορήματος. Γιατί πρέπει να είναι ξεκάθαρο και δομημένο μόλις σε 3 γραμμές και γιατί θα έχεις πρόβλημα αν δεν είναι έτσι.

 • Πρωταγωνιστής. Έχεις για το μυθιστόρημά σου ή νομίζεις ότι έχεις; Πρωταγωνιστεί ο ήρωάς σου ή νομίζεις πως πρωταγωνιστεί;

 • Δευτερεύοντες Ρόλοι. Λίγοι ή υπεραρκετοί; Είναι ολοκληρωμένοι ή είναι χάρτινες καρικατούρες;

 • Βασική Γραμμή Πλοκής. Έχεις ή απλά τοποθετείς το ένα δεδομένο/στοιχείο δίπλα στο άλλο;

 • Περιγραφές. Είναι βιωματικές ή βαρετά χωρία/κείμενα για τους αναγνώστες σου;

 • Διάλογοι + Μονόλογοι. Είναι αυθεντικοί και έχει ο κάθε ήρωας την δική του προσωπικότητα και φωνή;

 • Υποπλοκές. Σπάνια προκύπτουν μέσα από απλή και πηγαία έμπνευση, αλλά είναι σημαντικές για ένα best seller.

 • Αρχή - Μέση + Τέλος. Για το σύνολο του βιβλίου, για το κάθε κεφάλαιο, για κάθε σκηνή, για κάθε παράγραφο. Πόσο ενδιαφέρον παρουσιάζουν στο δικό σου βιβλίο;

 • Λεπτομέρειες. Αυτές που κάνουν την διαφορά για το κάθε best seller. Πώς τις εντοπίζουμε και πώς τις προσθέτουμε στο μυθιστόρημά μας.

 • Κορύφωση Σκηνών. Ένα μυθιστόρημα είναι το άθροισμα καλών σκηνών. Και καλή σκηνή δεν υπάρχει δίχως την κορύφωσή της.

 • Κομβικά Σημεία. Κάθε best seller μυθιστόρημα έχει δύο. Το δικό σου;

 • Ύφος + Στυλ Αφήγησης. Αποκαλύπτεται και καλλιεργείται για κάθε συγγραφέα και θα πρέπει να είναι κατάλληλη για το κάθε διαφορετικό μυθιστόρημα.

 • Σασπένς. Δεν υπάρχει καλό μυθιστόρημα δίχως σασπένς.

 • Τόπος + Χρόνος. Το πότε και το που, που θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο για κάθε αναγνώστη σου.

 • Επιμέλεια Περιεχομένου + Φιλολογική/Τυπογραφική Επιμέλεια. Πώς το χειρίζονται οι best seller Συγγραφείς.

 • Έκδοση + Προώθηση Μυθιστορήματος. Ποια είναι η κατάλληλη επιλογή για την Ταυτότητά σου ως Συγγραφέας και για κάθε βιβλίο σου χωριστά;

 • Τίτλος Μυθιστορήματος. Ο best seller τίτλος σου είναι ένας!

 • Κείμενο + Φωτογραφία Βιογραφικού Συγγραφέα.

 • Εξώφυλλο του βιβλίου σου και κείμενο για το Οπισθόφυλλο.

Και φυσικά...

 • Ανεξάρτητα από τις προσωπικές σου φιλοδοξίες και όνειρα για το βιβλίο αυτό, αναγνώστες σε αναμονή.


Γιατί ΝΑΙ! Στις μέρες μας οι συγγραφείς έχουν αυτή την επιλογή και δυναμική στα χέρια τους.


Αν σε ενδιαφέρουν και σε αφορούν όλα τα παραπάνω και θέλεις να γράψεις ένα ή και παραπάνω μυθιστορήματα που θα ξεχωρίσουν από τον ανταγωνισμό, θα εκδοθούν, θα κάνουν την διαφορά και όλοι κάπου παρακάτω θα μιλάμε γι' αυτά, βεβαιώσου ότι κάνεις δύο πράγματα.


#1 - Παρακολούθησε το video που μοιράζομαι σήμερα μαζί σου

#2 - Και βεβαιώσου ότι συμμετέχεις σε ό,τι βλέπεις κάτω από αυτό το video!




ONLINE ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΩΝ | Πώς Να Γράψεις & Να Εκδώσεις Με Επιτυχία Το Μυθιστόρημά Σου, ΦΕΤΟΣ! Μέσα σε ένα Χρόνο Εφαρμόζοντας Μόλις 5 ΒΗΜΑΤΑ


Θα είναι χαρά μου να σου δείξω τα συναρπαστικά βήματα μιας ΑΥΤΗΣ διαδρομής, ιδιαίτερα αν μέχρι το επόμενο καλοκαίρι θέλεις:


 • Να έχεις γράψει ένα καταπληκτικό μυθιστόρημα (το πρώτο ή το επόμενο μυθιστόρημά σου) ανεξάρτητα από τον όγκο και την κατηγορία του.

 • Να το έχεις εκδώσει με επιτυχία πετυχαίνοντας τους δικούς σου προσωπικούς στόχους και όνειρα ως Συγγραφέας.

 • Και να έχεις αναγνώστες σε αναμονή, πριν από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του.


*Ισχύει Προνομιακή Έκπτωση και επιλογή των 12 δόσεων.


Γιατί αυτό που ξέρω στα σίγουρα είναι πως αν αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι.


Και πάρεις την γνώση που ενώ καλλιεργεί το ταλέντο σου στην συγγραφή μυθιστορημάτων, ταυτόχρονα σου αποκαλύπτει και την Τεχνική που είναι κρυμμένη πίσω από αυτή την μαγική Τέχνη της Συγγραφής, ώστε τα βιβλία σου να έχουν την ποιότητα και να ανήκουν στην κατηγορία που ονομάζουμε best seller!


Και παράλληλα αναγνωρίσεις ποιο μονοπάτι έκδοσης/προώθησης είναι το πλέον κατάλληλο για σένα ώστε να υλοποιήσεις τα προσωπικά σου όνειρα και φιλοδοξίες για την Ταυτότητά σου ως Συγγραφέας Μυθιστορημάτων, αλλά και για το κάθε βιβλίο σου χωριστά, τότε...


Το να γίνεις η καλύτερη εκδοχή της συγγραφέως/του συγγραφέα που κρύβεις μέσα σου και να έχεις την αναγνώριση και την επιτυχία που προσδοκάς για το μυθιστόρημά σου, είναι απλά μονόδρομος!


Αν λοιπόν, αληθινά θέλεις να διαπρέψεις ως Συγγραφέας Μυθιστορημάτων, μην παραλείψεις κανένα από τα παραπάνω βήματα, δες το σημερινό μου video και θα είναι χαρά μου να μοιραστούμε μαζί την εμπειρία σου αυτή, μέσα από το


ONLINE ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΩΝ | Πώς Να Γράψεις & Να Εκδώσεις Με Επιτυχία Το Μυθιστόρημά Σου, ΦΕΤΟΣ! Μέσα σε ένα Χρόνο Εφαρμόζοντας Μόλις 5 ΒΗΜΑΤΑ


*Ισχύει Προνομιακή Έκπτωση και επιλογή των 12 δόσεων.


Μέσα από το οποίο "σε παίρνω" από το χέρι και σε οδηγώ ακριβώς στο μονοπάτι αυτό!


Επίσης ΚΑΝΟΝΤΑΣ CLICK ΕΔΩ θα δεις και μια σειρά από ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΑ + ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ / ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ που επιβεβαιώνουν τα όσα μοιράζομαι σήμερα μαζί σου, αλλά και όσα καταφέρνουν όσοι ήδη έχουν συμμετάσχει στο πρόγραμμα.


Εύχομαι να έχεις μια ανέλπιστα υπέροχη ημέρα και για μια ακόμη φορά να σε εμπνέω και να σε βοηθώ.​


Μαρία



Επίσης μπορείς να διαβάσεις το Νέο Μου Βιβλίο με αφορμή τα 10 χρόνια λειτουργίας του Writing-Online, σύντομα θα είναι στα χέρια σου!

ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ για να εξασφαλίσεις Σημαντική Προσωπική Έκπτωση για την απόκτησή του.

- Και μαζί του να λάβεις ΔΩΡΕΑΝ και το νέο μου Online Course με τίτλο και θέμα: "Τα βήματα που ακολουθώ -την κάθε φορά!- πολύ πριν γράψω την πρώτη πρόταση σε ένα νέο μου βιβλίο, ώστε να εξασφαλίσω την επιτυχία των πωλήσεών του πριν από την έκδοσή του."


​**Για όλα τα παραπάνω ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ.


 

Μέχρι την επόμενη συνάντησή μας, σου θυμίζω πως για να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα και να τιμήσεις τα καλέσματα της ψυχής σου δεν χρειάζεται να πάρεις την άδεια κανενός.


Και φυσικά αν υπάρχουν φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι που κάτι τέτοιο τους βοηθά και τους αφορά, προώθησε τους αυτό το post τώρα.





Comentários


bottom of page