top of page

H ζωή μου άλλαξε προς το καλύτερο μόλις έκανα αυτό... Ίσως να αλλάξει και η δική σου!



Αναγνώρισα από πολύ νωρίς πως η παρουσία μου online είναι σημαντική γιατί μέσα από αυτή την παρουσία ο κόσμος (από όλο τον κόσμο) μπορεί να με εντοπίσει και να δει:

  • Ποια είμαι.

  • Τι κάνω.

  • Πώς μπορώ να βοηθήσω.

  • Τι έχω να προσφέρω.


Και όπως καταλαβαίνεις αυτό δίνει μια άλλη διάσταση σε έναν Συγγραφέα ή/και Coach.


Γι' αυτό και παραπάνω από 20 χρόνια πλέον έχω την δική μου Online Παρουσία μέσα από το site μου και αγνοώ τα social media (και σου εξηγώ στο video το γιατί).


Όμως δεν ήταν πάντα εύκολο ένα εγχείρημα σαν κι αυτό. Γι' αυτό και στο video που ετοίμασα σήμερα για σένα μοιράζομαι μαζί σου:


  • Τι μου συνέβη και πώς ήταν η συνεργασία μου με την εταιρία που μου έφτιαξε το πρώτο μου site.

  • Γιατί δεν είχα καμία πρόσβαση σε αυτό το site και πώς δεν μπορούσα να αλλάξω ούτε κόμμα, φωτογραφία ή ό,τι άλλο ήταν σημαντικό και απαραίτητο.

  • Τι συνέβη όταν συνεργάστηκα με ελεύθερο επαγγελματία για την κατασκευή της πρώτης "έκδοσης" του site του Writing Online.

  • Πώς και γιατί μια τέτοια εμπειρία/συνεργασία με έκανε να κλαίω για ώρες...

  • Πώς τελικά απαλλάχθηκα από εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες και από την υποχρέωση να πρέπει να πληρώνω χρήματα για την Online Παρουσία μου ή για τις υπηρεσίας μιας εταιρίας ή ενός ελεύθερου επαγγελματία για την κατασκευή ενός site.

  • Και πώς δίχως να ασχοληθώ καθόλου με πληροφορική/κώδικες ή άλλες γνώσεις τεχνολογίας και ηλεκτρονικών υπολογιστών... κατάφερα να έχω τον πλήρη έλεγχο και την πλήρη ελευθερία (και μάλιστα δίχως να χρειάζεται να επενδύσω χρήματα) για την online παρουσία μου.


Δηλαδή για ένα δικό μου site ως Συγγραφέας ή/και Coach... που βοηθάει ανθρώπους από όλο τον κόσμο, που φανερώνει ποια είμαι και τι κάνω, αλλά και που έλκει αναγνώστες, μαθητές και πελάτες για τα βιβλία μου, τα προγράμματα και τις υπηρεσίες που προσφέρω ως Συγγραφέας ή/και Coach.


Αν λοιπόν υπάρχει μέσα σου μία/ένας Συγγραφέας ή και Coach που θέλει (και που αναγνωρίζει) πως πρέπει να έχει μια Online Παρουσία μέσα από ένα δικό του site.


Και θέλεις να έχεις τα οφέλη μιας τέτοιας παρουσίας δίχως να είσαι εξαρτημένη/εξαρτημένος από εταιρίες κατασκευής site ή ελεύθερους επαγγελματίες και δεν θέλεις να επενδύσεις χρήματα, χρόνο ή αυτοεκπαίδευση για τέτοια θέματα, τότε το σημερινό μου video είναι για σένα.



Πράγματι η ζωή μου άλλαξε από την στιγμή που πήρα στα χέρια μου τα ηνία και τον έλεγχο της Online Παρουσίας μου ως Συγγραφέας/Coach δίχως να χρειάζεται να επενδύσω σε χρήματα ή να ψάχνω για εταιρίες ή τον κατάλληλο συνεργάτη και ξέρω πως μπορεί να αλλάξει και η δική σου.


Αν ταυτίζεσαι με όσα μοιράζομαι σήμερα μαζί σου και θέλεις να κάνεις ΑΥΤΟ το επόμενο βήμα για την ζωή σου ως Συγγραφέας ή/και Coach, τότε...


Το πρόγραμμά μου για το πώς να φτιάξεις το δικό σου προσωπικό site ως Συγγραφέας ή/και Coach σε λιγότερο από μία ώρα, χωρίς προηγούμενη τεχνική εμπειρία και χωρίς να χρειαστείς χρήματα για τον σκοπό αυτό είναι για σένα!


Και αν είσαι μέλος του Writing Online εκμεταλλεύσου την Summer Black Friday (πληροφορίες θα βρεις στο email που σου έχω στείλει).


Ενώ αν είσαι νέα φίλη/νέος φίλος στην παρέα μας, θα βρεις όλες τις πληροφορίες εδώ ~ https://www.writing-online.gr/site-for-authors-coaches


Μέχρι την επόμενη συνάντησή μας να θυμάσαι πως για να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα ή για να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου και να του δώσεις ευκαιρίες, δεν χρειάζεται να πάρεις την άδεια κανενός.


Κι ελπίζω ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ να σε εμπνέω και να σε βοηθώ.


Και μη ξεχνάς... αν αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι και αντιμετωπίζεις την Ταυτότητά σου ως Συγγραφέας και πάρεις εκείνη την γνώση που καλλιεργεί το ταλέντο σου, και παράλληλα εφαρμόσεις και κάνεις πράξη όσα μαθαίνεις για την Τεχνική που κρύβει μέσα της η Τέχνη της Συγγραφής...


Το να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του Συγγραφέα που έχεις μέσα σου και να γράψεις καταπληκτικά βιβλία της επιλογής σου είναι απλά μονόδρομος!


Επίσης, μπορείς να διαβάσεις το Νέο Μου Βιβλίο με αφορμή τα 10 χρόνια λειτουργίας του Writing-Online, σύντομα θα είναι στα χέρια σου!

ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ για να εξασφαλίσεις Σημαντική Προσωπική Έκπτωση για την απόκτησή του.

- Και μαζί του να λάβεις ΔΩΡΕΑΝ και το νέο μου Online Course με τίτλο και θέμα: "Τα βήματα που ακολουθώ -την κάθε φορά!- πολύ πριν γράψω την πρώτη πρόταση σε ένα νέο μου βιβλίο, ώστε να εξασφαλίσω την επιτυχία των πωλήσεών του πριν από την έκδοσή του."


​**Για όλα τα παραπάνω ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ.


 

Και φυσικά αν υπάρχουν φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι που κάτι τέτοιο τους βοηθά και τους αφορά, προώθησε τους αυτό το post τώρα.


Να είναι η μέρα σου ανέλπιστα υπέροχη!

Μαρία


bottom of page