top of page

Money + Laptop Freedom | ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ που θα έκανα ΣΗΜΕΡΑ αν ξεκινούσα από την αρχή.



Money + Laptop Freedom ~ Week #1

Την προηγούμενη εβδομάδα μοιράστηκα μαζί σου πώς ένα παιδί που μόλις έγινε 11 χρονών (η κόρη μου), έγινε αφορμή να φέρω Money + Laptop Freedom σε μία από τις πιο δύσκολες και φαινομενικά αδιέξοδες περιόδους της ζωής μου.


Και πώς με βοήθησε να δημιουργήσω από το μηδέν και δίχως καμία προηγούμενη γνώση και εμπειρία μία Online Επιχειρηματική Παρουσία με βάση όσα είμαι και αγαπώ, που φέτος σπάει το φράγμα των 500.000 ευρώ σε έσοδα, βασισμένη σε μόλις ΔΥΟ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, κι έτσι να μετατραπώ, από απελπισμένη και πανικόβλητη οικονομικά γυναίκα και μαμά, σε μια πλούσια Συγγραφέας, Coach, Educator, Γυναίκα, Μαμά.


Και σου αποκάλυψα πως εδώ και μερικά χρόνια, μέσω προσωπικών μου συνεργασιών στην Κύπρο, διδάσκω και δείχνω αυτά τα ΔΥΟ ΔΕΔΟΜΕΝΑ σε Γυναίκες (μαμάδες ή όχι ακόμη μαμάδες...) - αλλά και σε άνδρες που επιλέγουν να με ακούσουν -που βρίσκονται σήμερα στην κατάσταση που βρέθηκα εγώ 11 χρόνια πριν, που θέλουν να αλλάξουν και να ξεφύγουν από αντίστοιχα αδιέξοδα.


Ώστε να φέρουν ΜΟΝΕΥ + LAPTOP FREEDOM στην ζωή τους με σκοπό να απολαμβάνουν, και να χαίρονται στο έπακρο την οικογενειακή/προσωπική τους ζωή, δίχως τα χρήματα ή το επάγγελμά τους, να τους βάζει φρένο ή εμπόδια στα όνειρά τους και να αναστατώνει την ψυχολογία και το πνεύμα τους.


Με αφορμή λοιπόν τα όσα αιφνίδια ξέσπασαν στις ζωές μας τον τελευταίο καιρό, και τις αλλαγές που βλέπουμε να έρχονται -για μια ακόμη φορά- στην καθημερινότητα, τους λογαριασμούς και τα επαγγελματικά μας...


Όλη αυτή η γνώση και η εμπειρία που μέχρι χθες μοιραζόμουν σε κλειστά coaching groups + masterminds θα είναι διαθέσιμη σε ένα πιο ευρύ κοινό μέσα από μια νέα Online δραστηριότητα.


Κι επειδή εσύ είσαι η «άλλη» μου οικογένεια, ήθελα να είσαι από τους πρώτους που θα το γνωρίζεις, γιατί αν ΠΡΕΠΕΙ ή ΘΕΛΕΙΣ αυτή την εποχή να ανατρέψεις την οικονομική και επαγγελματική σου κατάσταση προς το καλύτερο… τότε το Money + Laptop Freedom Movement...



Γι' αυτό αν είσαι Συγγραφέας, Coach, Γυναίκα (μαμά ή όχι...) αν είσαι Εducator (με όποια μορφή και για οποιοδήποτε αντικείμενο) ή ακόμη κι αν δεν ξέρεις ποιο θα μπορούσε να είναι το δικό σου προσωπικό αντικείμενο ακόμη...

Και αν δεν είδες το προηγούμενο μήνυμά μου για το θέμα αυτό, ΚΑΝΟΝΤΑΣ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ θα βρεις την προσωπική μου ιστορία και τι με οδήγησε σε αυτό που ονομάζω Money + Laptop Freedom Project για την οικογένειά μου και το μυστικό μου πίσω από αυτή την επιτυχία, που χτίστηκε πάνω στα ΔΥΟ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.


Βλέπεις... σχετικά νωρίς, αλλά μετά από πολύ κόπο, μελέτη και προσωπική αναζήτηση, εκπαίδευση και προσπάθεια, κατανόησα πως αν θέλω να έχω στην ζωή μου Money + Laptop Freedom χρειαζόμουν αυτά τα ΔΥΟ ΔΕΔΟΜΕΝΑ:


Δεδομένο #1. Να αποκτήσω την γνώση, τον τρόπο σκέψης και τις πρακτικές που εφαρμόζει μια Wealthy Woman όσον αφορά την διαχείριση και την δυναμική των χρημάτων που έρχονταν στα χέρια της.


Γιατί (ευτυχώς!) κατάλαβα από πολύ νωρίς, πως είναι άλλο το να εισπράττεις και να έχεις νέα χρήματα στα χέρια σου και εντελώς άλλο να διαχειρίζεσαι αυτά τα χρήματα σωστά και υπέρ σου.


και

Δεδομένο #2.

  • Αναγνώρισα πως χρειαζόταν να δημιουργήσω μια Online/Ψηφιακή Επιχείρηση που να με ενθουσιάζει και να την αγαπώ, δίχως οι ώρες εργασίας μου, αλλά και η φυσική μου παρουσία να επηρεάζουν το εισόδημά μου.

  • Αλλά ταυτόχρονα να μου αποδίδει μεγάλο ποσοστό κέρδους.

  • Να έχει ροή χρημάτων συνεχόμενη και επαναλαμβανόμενη (και σε μηνιαία βάση).

  • Και αυτή η ροή χρημάτων να αυξάνει συνεχώς μέσα την πώληση βιβλίων, εκπαιδευτικών προγραμμάτων και υπηρεσιών που προσφέρω...

  • Ως Συγγραφέας | Coach | Educator | Γυναίκα... Μαμά | Online/Ψηφιακή Επιχειρηματίας... για τους αναγνώστες/πελάτες/μαθητές μου που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο.



Και σήμερα (όπως υποσχέθηκα την προηγούμενη εβδομάδα) είμαι μαζί σου για να σου αποκαλύψω ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΒΗΜΑ που θα έκανα αυτή την εβδομάδα, αν σήμερα ξεκινούσα από την αρχή.

Γιατί ένας από τους λόγους που οι περισσότεροι από εμάς μένουμε συχνά ακινητοποιημένοι και απλά σκεφτόμαστε και ονειρευμόμαστε τις επιθυμίες μας, αντί να τις υλοποιούμε…

Είναι γιατί δεν ξέρουμε από που να ξεκινήσουμε.


Κι αυτό είναι ως ένα βαθμό φυσικό και φυσιολογικό, γιατί αν δεν ξέρεις προς τα πού πρέπει να πας, δεν ξέρεις και από πού να ξεκινήσεις.


Γι' αυτό ακριβώς είμαι σήμερα μαζί σου. Για να σε βοηθήσω να πάψεις να σκέφτεσαι και να φαντάζεσαι και να ονειρεύεσαι, ΜΟΝΟ.


Αλλά ξεκινώντας από αυτή την εβδομάδα να αρχίσεις να ΚΑΝΕΙΣ, ένα βήμα τη φορά, προς την σωστή κατεύθυνση ΓΙΑ ΣΕΝΑ ώστε να φέρεις Money + Laptop Freedom στην ζωή σου.

Τι θέλω να κάνεις λοιπόν αυτή την εβδομάδα;


Θέλω να πάρεις μολύβι και χαρτί και να απαντήσεις στα ερωτήματα που θα βρεις λίγο παρακάτω γιατί αν το κάνεις θα έχεις βάλει ΤΑ ΘΕΜΕΛΕΙΑ + ΤΗΝ ΒΑΣΗ για να χτίσεις μια πολύ επιτυχημένη Online Επιχειρηματική Παρουσία…

Που ανεξάρτητα από το ιδιαίτερο αντικείμενο ή περιεχόμενό της, και ανεξάρτητα από το στάδιο που βρίσκεσαι σήμερα (στην αρχή, ήδη με εμπειρία ή αν ακόμη τα πας αρκετά καλά και πρέπει/θέλεις να τα πας ακόμη καλύτερα…) ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ θα σου δώσουν την βάση για να φέρεις – και να εξακολουθήσεις να φέρνεις Money + Laptop Freedom στην ζωή σου, ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.


Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!


Για αυτή την εβδομάδα, θα χρειαστούμε μολύβι και χαρτί, την καλή και ειλικρινή σου διάθεση, λίγο χρόνο που θα φροντίσεις να νιώθεις καλά εκείνη την στιγμή, αλλά και πως δεν θα σε διακόψει κανείς, γιατί οι απαντήσεις σου που θα αποτυπωθούν πάνω σε αυτό το χαρτί είναι ΜΕΓΙΣΤΗΣ σημασίας για την επιτυχία σου.


Απαντώντας αυτές τις ερωτήσεις, θα μπορούσες από το μηδέν να πας σε μια Online Επιχειρηματική Παρουσία που μπορεί να σου φέρει εξαψήφια, κι ακόμη μεγαλύτερα νούμερα σε έσοδα; Η απάντηση είναι ένα μεγάλο και βροντόφωνο και ξεκάθαρο ΝΑΙ!!!


Και αν αναρωτιέσαι αν αυτό που σου ζητώ να κάνεις αυτή την εβδομάδα για σένα, είναι κάτι που έχω κάνει κι εγώ για να φέρω μισό εκατομμύριο σε έσοδα (μέχρι τώρα…) μέσα από την Online Παρουσία μου. Η απάντηση είναι επίσης, ΝΑΙ.


Γιατί αν θέλεις να αντικαταστήσεις τον μισθό που σήμερα λαμβάνεις (ακόμη και να τον αυξήσεις) μέσα από μια νέα σου online δράση.


Ή αν θέλεις να αποκτήσεις μια νέα πηγή εισοδήματος, δίχως να εγκαταλείψεις τον τρόπο που σήμερα σε βιοπορίζει.


Θα πρέπει να βάλουμε σε τάξη και σε εφαρμογή ένα από τα πιο σπουδαία κομμάτια αυτού του παζλ αυτή την εβδομάδα.


Γιατί ανεξάρτητα από το τι είδους Επιχειρηματική Παρουσία θέλεις να έχεις, θα πρέπει αυτή η παρουσία να σε ενθουσιάζει και να την αγαπάς, και παράλληλα να κάνει την ζωή σου «εύκολη» όσον αφορά το ιδιαίτερο αντικείμενο και περιεχόμενό της.


Θέλουμε, λοιπόν, αυτή την εβδομάδα να βεβαιωθούμε ότι θα χτίσεις την Online Επιχειρηματική σου Παρουσία πάνω σε θεμέλια και βάσεις που:

  • Έχουν να κάνουν με προσωπική εμπειρία + γνώση που ήδη έχεις.

  • Και πως το αντικείμενό της παρουσίας σου είναι κάτι στο οποίο ήδη είσαι πολύ καλή ή πως σε ενδιαφέρει να γίνεις ακόμη καλύτερη και να εξελιχθείς κι άλλο πάνω στην συγκεκριμένη θεματολογία/αντικείμενο.


Αν ξεκινήσεις από μια τέτοια βάση, ήδη από την αρχή, αφήνεις στην άκρη μια μεγάλη «δόση» από δυσκολίες και εμπόδια γιατί δεν θα χρειαστεί να εκπαιδευτείς πάνω σε νέες δεξιότητες ή να πάρεις την τεχνογνωσία που απαιτεί ένας κλάδος, ένας τομέας, μια «βιομηχανία» που δεν κατέχεις ήδη.


Για παράδειγμα:

  • Tο Writing Online υλοποιήθηκε από εμένα, αφού ήδη είχα πτυχία πάνω στο αντικείμενο της Συγγραφής από 3 διαφορετικά πανεπιστημιακά ιδρύματα (με αφορμή προσωπικό χόμπι και ενδιαφέρον).

  • Ενώ παράλληλα είχα διαβάσει πολλά βιβλία πάνω στο ίδιο αντικείμενο και είχα παρακολουθήσει σεμινάρια, workshops, masterminds και άλλα courses πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Και είχα προσωπικούς δασκάλους, coaches πάνω στο αντικείμενο της Συγγραφής.

  • Ήδη είχα γράψει και εκδώσει/προωθήσει με επιτυχία μυθιστορήματα και μη λογοτεχνικά βιβλία και είχα εργαστεί στην ομάδα ανάγνωσης προς έγκριση μεγάλου εκδοτικού οίκου στην Ελλάδα για χρόνια.

  • Και ήδη είχα παραπάνω από 6 χρόνια εμπειρίας όσον αφορά την διδασκαλία της Συγγραφής με την φυσική της μορφή στην Θεσσαλονίκη, την Αθήνα και την Κύπρο και ήδη είχα εκατοντάδες μαθητές και ώρες διδασκαλίας/εμπειρίας από τις εκπαιδεύσεις αυτές... πριν βγει το Writing Online στο διαδίκτυο.


Και τώρα με το Money + Laptop Freedom:

  • Ήδη έχω μια εμπειρία 10 ετών ως Online Ψηφιακή Επιχειρηματίας με αποκλειστικό αντικείμενο αυτό που είμαι και αγαπώ.

  • Πλησιάζω το μισό εκατομμύριο σε έσοδα μέσα από την δράση μου αυτή, άρα ξέρω τι μου γίνεται.

  • Έχω περάσει άπειρες ώρες με δασκάλους, personal coaches, προγράμματα, και βιβλία και καθημερινή αυτοεκπαίδευση γύρω από το αντικείμενο του Money + Laptop Freedom για να μάθω, να κατανοήσω και να εφαρμόσω όσα μπορούν να με κάνουν μια Wealthy Woman + Online/Ψηφιακή Επιχειρηματία.

  • Έλυσα το δικό μας προσωπικό/οικογενειακό θέμα πάνω στο πρόβλημα αυτό, ενώ παράλληλα την γνώση και την εμπειρία αυτή την μοιράζομαι ήδη για μεγάλο χρονικό διάστημα και τα αποτελέσματα των «μαθητών» μου είναι εξίσου συναρπαστικά με τα δικά μου.


Για να σε βοηθήσω λοιπόν να κάνεις μια δυναμική και πάνω σε στέρεες βάσεις, αρχή, που θα σου φέρει Money + Laptop Freedom και θα σε κάνει μια Wealthy Woman που θα χαίρεται την προσωπική και οικογενειακή της ζωή, δίχως τα χρήματα ή το επάγγελμά της, να της βάζουν φρένο ή εμπόδια στα όνειρά της και να αναστατώνουν την ψυχολογία και το πνεύμα της.


Θέλω να πάρεις μολύβι και χαρτί και να απαντήσεις – αυτή την εβδομάδα – στις παρακάτω ερωτήσεις.


#1 Week Homework
For Your Money + Laptop Freedom Steps As a Wealthy Woman

  • Ποιο είναι εκείνο το πρόβλημα (ζωής/δουλειάς/υγείας… άλλο) που έχεις καταφέρει να βρεις την λύση του;

  • Ποιο είναι εκείνο το εμπόδιο που κατάφερες να αντιμετωπίσεις;

  • Τι είναι αυτό που σε έκανε να νιώθεις μεγάλο άγχος, πόνο, αναστάτωση, θυμό, ανησυχία και άλλα παρόμοια δυσάρεστα συναισθήματα;

  • Τι είναι αυτό που για μεγάλο χρονικό διάστημα σε έκανε να παραπονιέσαι και ήθελες να αλλάξει;

  • Τι είναι αυτό…. (δεξιότητα, γνώση, εμπειρία, άλλο…) που σήμερα μπορείς να πεις πως κατέχεις καλά;

  • Ποιο είναι το πιο οδυνηρό πράγμα/εμπειρία που πέρασες και κατάφερες να ξεπεράσεις;

  • Τι σε κάνει διαφορετική από τους ανθρώπους που έχεις γύρω σου; Τι έχεις εσύ… σε γνώση, εμπειρία, δεξιότητες, προϋπηρεσία, αγάπη, πάθος… (άλλο;…) που άλλοι άνθρωποι γύρω σου δεν έχουν;

  • Ποιο είναι αυτό το ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ που οι άνθρωποι γύρω σου πάρα πολύ συχνά έρχονται σε σένα για να σε συμβουλευτούν, για να τους δείξεις, για να τους πεις… για να τους βοηθήσεις;

  • Με δυο λόγια, πού πιστεύουν ότι είσαι καλή ή πως εσύ (και μόνο ΕΣΥ!) έχεις την απάντηση/λύση; Για ποιο θέμα σε θεωρούν «ειδική»; και the person to go to οι φίλοι, οι γνωστοί σου ή οι συνάδελφοί σου;

  • Ποια γυναίκα ήσουν… (πριν βρεις απάντηση/λύση/γνώση/εξειδίκευση/προϋπηρεσία… ) στο πρόβλημαα/θέμα που σε απασχολούσε;

  • Και ποια γυναίκα είσαι σήμερα (αφού βρήκες απάντηση/λύση/γνώση/εξειδίκευση/εμπειρία...) στο πρόβλημα/θέμα που σε απασχολούσε;


Και αφού απαντήσεις στις παραπάνω ερωτήσεις θέλω να κοιτάξεις λίγο πιο βαθειά μέσα σου και να απαντήσεις:


  • Τι είναι αυτό που σε παθιάζει αυτή την στιγμή;

  • Τι μαθαίνεις συνεχώς στον ελεύθερό σου χρόνο; Τι ψάχνεις διαρκώς στο internet; Τι ακούς; Τι διαβάζεις; Τι δεν βαριέσαι σχεδόν ποτέ;

  • Και μέσα από αυτή την προσωπική σου έρευνα και αυτοεκπαίδευση, πάνω σε ποιο αντικείμενο/θέμα έχεις αποκτήσει περίσσια γνώση, εμπειρία και τεχνογνωσία;

  • Τι αποτελέσματα έχεις καταφέρει να πραγματώσεις μέχρι σήμερα; Και τι εμπειρίες έχεις αποκομίσει μέχρι σήμερα;


Ξέρω ότι μέρος των απαντήσεών σου θα περιλαμβάνει κάποιες επαναλήψεις.


Ακριβώς αυτό ΘΕΛΟΥΜΕ. Να βρεις το pattern. Να εντοπίσεις την επανάληψη… που σε κάνει σπάνια και μοναδική και αυθεντική, μέσα από την δική σου προσωπική ιστορία και εμπειρία. Μέσα από το παρελθόν και το παρόν σου!


Γιατί για να είναι επιτυχημένη μια Online Επιχείρηση που θα σου

φέρει Money + Laptop Freedom θα πρέπει:


Να λύνει ένα πρόβλημα. Και να καλύπτει μια ανάγκη.

Και ΕΣΥ να αγαπάς (να σε παθιάζει) ή να είσαι διατεθειμένη να αγαπήσεις και να παθιαστείς, με το ιδιαίτερο αντικείμενό της.


Γι’ αυτό στο τέλος θέλω… Aφού έχεις απαντήσει στα παραπάνω ερωτήματα και αφού έχεις συνειδητοποιήσει τις απαντήσεις σου και έχεις δει – προφανώς… κάποιες κοινές θεματολογίες, κι ένα μοντέλο να ξετυλίγετε μπροστά σου, θέλω να πάρεις μια καθαρή σελίδα χαρτί και να γράψεις/απαντήσεις στο:


Σε ποια ερώτηση ΕΣΥ έχεις την απάντηση;
Σε ποιο πρόβλημα ΕΣΥ είσαι η λύση;

Για παράδειγμα, όσον αφορά το Writing Online απαντώ στην παρακάτω ερώτηση και δίνω λύση στο παρακάτω πρόβλημα.


Πώς μπορώ να γίνω ένα καλός και επιτυχημένος Συγγραφέας αφού δεν έχω γνώσεις ή προηγούμενη εμπειρία και παράλληλα νιώθω ανασφάλεια και παντελής έλλειψη αυτοπεποίθησης για ένα εγχείρημα σαν κι αυτό;


Αν είσαι καιρό μαζί μου μέσα από το Writing Online και παρακολουθείς την δουλειά μου, μπορείς τώρα να αντιληφθείς πως ό,τι κάνω και ό,τι μοιράζομαι μέσα από το Writing Online, ΑΠΑΝΤΑ το παραπάνω ερώτημα + ΛΥΝΕΙ το παραπάνω πρόβλημα.


Και αντίστοιχα, τώρα με το Money + Laptop Freedom, απαντώ στην παρακάτω ερώτηση και δίνω λύση στο παρακάτω πρόβλημα.


Πώς να γίνεις μια Wealthy Woman που χαίρεται την προσωπική και οικογενειακή της ζωή έχοντας Money + Laptop Freedom στην ζωή της, ώστε τα χρήματα ή το επάγγελμά της, να μην γίνονται εμπόδιο στα όνειρά της ή να αναστατώνουν την ψυχολογία και το πνεύμα της.


Και ΚΑΝΟΝΤΑΣ CLICK ΕΔΩ θα βρεις πώς ΑΥΤΗ την ερώτηση έπρεπε να απαντήσω... και πως σε ΑΥΤΟ το πρόβλημα έπρεπε να βρω λύση, για την δική μου προσωπική/οικογενειακή ευτυχία, γαλήνη, και ελευθερία επιλογών και κινήσεων... που τώρα αυτή η εμπειρία και γνώση ήδη έγινε το αντικείμενο της νέα μου δράσης.


Μέσα από το Homework αυτής της εβδομάδας θα βρούμε τι σε κάνει ξεχωριστή και σπάνια και μοναδική.


Αλλά ταυτόχρονα και το αντικείμενο εκείνο που μιλάει στην καρδιά σου και θα μπορούσε να γίνει το αντικείμενο, το περιεχόμενο και η θεματολογία της Online/Ψηφιακής Επιχείρησής σου.


Μέσα από τις απαντήσεις σου, θα εντοπίσουμε τι είναι αυτό που θα σε κάνει και ελκυστική στο κοινό σου, αλλά και να ξεχωρίσεις από τον όποιο ανταγωνισμό σου.


Επίσης, αν έχεις πρόβλημα στο να βρεις κάποιες από τις απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα, μπορείς να ρωτήσεις τους ανθρώπους που έχεις γύρω σου και σε γνωρίζουν καλά και εμπιστεύεσαι και ξέρεις πως θα σε υποστηρίξουν σε όλο αυτό (και πως δεν θα σε αποθαρρύνουν).


Μπορεί να μην μπορείς να δεις κάποιες από τις δικές σου απαντήσεις γιατί μπορεί να θεωρείς κάποια πράγματα δεδομένα και αυτονόητα (ενώ δεν είναι), αλλά οι φίλοι σου και οι δικοί σου άνθρωποι (επαναλαμβάνω που δεν θα σε αποθαρρύνουν ή δεν θα σε κοροϊδέψουν για όλο αυτό) μπορούν να στα υπογραμμίσουν.


Γι’ αυτό αν έχεις πρόβλημα, ρώτα τους: Για ποιο λόγο θα ερχόσουν σε μένα προσωπικά – και δεν θα πήγαινες σε κανέναν άλλο – αν ήθελες βοήθεια/συμβουλή/καθοδήγηση;


Η απάντηση σε ένα τέτοιο ερώτημα θα σε βοηθήσει να εντοπίσεις που είσαι καλή και για ποιο λόγο οι άνθρωποι ζητούν την δική σου προσωπική βοήθεια.


Αν θέλεις λοιπόν, να είσαι σύντομα μια Wealthy Woman που φέρνει Money + Laptop Freedom στην ζωή της, πρέπει ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ να βρεις τον χρόνο και να απαντήσεις με ειλικρίνεια στα παραπάνω ερωτήματα.


Πρέπει να βάλεις στο χαρτί τις απαντήσεις σου και να μην τις αφήσεις να «κάνουν βόλτα στο κεφάλι σου».


Ιδιαίτερα ένα γυναικείο μυαλό πρέπει να μένει… ήρεμο, καθαρό, και ήσυχο για να μπορεί να δημιουργήσει, να εμπνευστεί και να πάει μπροστά.


Πρέπει να δεις το pattern και τις επαναλήψεις σου ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ.


Γι’ αυτό μόλις ολοκληρώσεις το homework/βήμα αυτής της εβδομάδας, πάρε έναν μαρκαδόρο και υπογράμμισε ή βάλε σε κύκλο αυτά που συνειδητοποιείς πως επαναλαμβάνονται συνδυαστικά με όσα σε παθιάζουν και ασχολείσαι διαρκώς μαζί τους εδώ και καιρό.


Κάνε αυτό που σου ζητώ αυτή την εβδομάδα, γιατί...


Την επόμενη Κυριακή, θα κάνουμε το αμέσως επόμενο βήμα μας και θα δούμε μαζί: Ποιος είναι ο πλέον κατάλληλος τρόπος ΓΙΑ ΣΕΝΑ ώστε να αρχίσεις ΑΜΕΣΑ να μετατρέπεις τις παραπάνω απαντήσεις σε ΧΡΗΜΑΤΑ!

Την επόμενη Κυριακή λοιπόν, όσοι θα δηλώσουν το email τους στο Money + Laptop Freedom θα μάθουν πώς οι παραπάνω απαντήσεις μπορούν άμεσα να αρχίσουν να μετατρέπονται σε χρήματα και σε μια Laptop Freedom εμπειρία.


Ναι, αυτή και την επόμενη εβδομάδα μπορείς να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά στην δική σου Money + Laptop Freedom εμπειρία.


Και μέχρι την συνάντησή μας, θέλω να ξέρεις και να θυμάσαι πως ξέρω ότι έχεις μέσα σου μια Wealthy Woman! Αλλιώς δεν θα ήσουν εδώ αυτή την στιγμή και όλο αυτό θα σε άφηνε παγερά αδιάφορη.


Ας την βγάλουμε λοιπόν στην επιφάνεια κι ας της επιτρέψουμε να απολαύσει τα συγκλονιστικά βήματα αυτής της διαδρομής. Καλό υπόλοιπο Κυριακής!

Μαρία


Σημαντικό να γνωρίζεις | Πρόσβαση σε αυτή την εμπειρία και γνώση θα δοθεί αποκλειστικά και μόνο μέσα από από email και σε όσους δηλώσουν το ενδιαφέρον τους ακριβώς εδώ!


Ενώ αυτή την στιγμή, όλο αυτό το υλικό, δεν υπάρχει πουθενά αλλού διαθέσιμο στο internet και δεν θα υπάρχει αρχειοθέτηση. Δηλαδή ή θα λαμβάνεις τα emails και την πρόσβαση που αυτά θα σου δίνουν ή θα χάνεις το βήμα/υλικό/γνώση της εβδομάδας.

Επίσης, όσοι συμμετάσχουν στην δράση αυτή θα έχουν και την δυνατότητα να στείλουν απεριόριστα emails ερωτήσεων/αποριών σε εμένα προσωπικά για διευκρινήσεις ή ό,τι άλλο χρειαστούν στην πορεία για το θέμα αυτό.


bottom of page