top of page

Δωρεάν Mini Masterclass: Best Seller Πρωταγωνιστές + Ήρωες Ενός Μυθιστορήματος.



Δεν υπάρχει ιδέα/έμπνευση για ένα μυθιστόρημα που να μην την κουβαλούν στους ώμους τους, ο πρωταγωνιστής και οι υπόλοιποι ήρωες που τον συνοδεύουν.

Δίχως τον κατάλληλο πρωταγωνιστή και δίχως τους αντάξιους ήρωες που θα τον συνοδεύουν δεν μπορείς να ξεδιπλώσεις μια best seller βασική γραμμή πλοκής.


  • Όμως δεν είναι όλοι οι ήρωες που έχουμε εμπνευστεί "γεννημένοι" πρωταγωνιστές.

  • Και για να ονομάσεις έναν ήρωα Πρωταγωνιστή, οφείλεις να του δώσεις συγκεκριμένα πρωταγωνιστικά χαρακτηριστικά που θα τον κάνουν να ξεχωρίζει από τους άλλους.

  • Επίσης, ούτε όλοι οι χαρακτήρες που έχουμε εμπνευστεί είναι κατάλληλοι για να υπάρχουν στο μυθιστόρημά μας.

  • Και πολλοί συχνά συναντώ μυθιστορήματα που έρχονται στα χέρια μου για την Επιμέλεια Περιεχομένου τους (το ίδιο όμως συναντούν και οι ομάδες ανάγνωσης ενός μεγάλου εκδοτικού οίκου)... βιβλία, που οι συγγραφείς τους έχουν τοποθετήσει έναν τεράστιο αριθμό (αχρείαστων) ηρώων μέσα στο βιβλίο τους - κι αυτό είναι λάθος.

  • Όπως λάθος είναι να έχεις και λιγότερους ήρωες (σε αριθμό + ρόλο) από αυτούς που χρειάζεσαι για να ξεδιπλώσεις με επιτυχία και ποιότητα την βασική γραμμή πλοκής σου και να δομήσεις με best seller στοιχεία το μυθιστόρημά σου.


Κι αν φοβάσαι ότι μπορεί κι εσύ να κάνεις αντίστοιχα λάθη θέλω να σου ζητήσω να μην αφήσεις την αμφιβολία και την έλλειψη γνώσης ή προηγούμενης εμπειρίας, να σε σταματήσουν.


Σκέψου ότι κάποια στιγμή και ο πιο διάσημος και πιο επιτυχημένος συγγραφέας μυθιστορημάτων που σήμερα θαυμάζεις ήταν ακριβώς εκεί που βρίσκεσαι κι εσύ.


Στην αρχή.

  • Χωρίς καμία προηγούμενη εμπειρία ή επάρκεια γνώσεων.

  • Χωρίς προηγούμενα βιβλία να φέρουν το όνομα και την υπογραφή του ή την φωτογραφία του δίπλα στο βιογραφικό του συγγραφέα.

  • Χωρίς αναγνώστες, εκδότες και ΜΜΕ να έχουν αναγνωρίσει το έργο του.


Ήταν ακριβώς εκεί που βρίσκεσαι σήμερα κι εσύ και είχε ακριβώς αυτό που έχεις κι εσύ.


Ένα όνειρο κι ένα πάθος στην καρδιά. Είχε ιδέες, εμπνεύσεις και σκόρπιες, ή λιγότερο σκόρπιες, ιδέες και σημειώσεις στο χαρτί ή τον απλό ηλεκτρονικό του υπολογιστή.


Ήταν στην αρχή. Ακριβώς εκεί που βρίσκεται κάθε άνθρωπος που τιμά το όνειρο, το πάθος, την φιλοδοξία που κρύβει μέσα του, πριν κατακτήσει ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Κι επειδή σε αυτή την αρχή είναι που χρειάζεσαι βοήθεια.


Σε αυτό το στάδιο είναι που έχεις ανάγκη από γνώσεις, καθοδήγηση και ανθρώπους που σε αγαπούν και έχουν την διάθεση να σταθούν στο πλάι σου.


Γι' αυτό είμαι μαζί σου σήμερα με το σύντομο, αλλά πολύ βοηθητικό (ελπίζω!) - Mini Masterclass με θέμα τους Πρωταγωνιστές και τους Ήρωες Ενός Μυθιστορήματος.



1. Πώς να επιλέξεις ΣΩΣΤΑ τον Πρωταγωνιστή του Μυθιστορήματός σου αν θέλεις να γράψεις ένα best seller; (Διάρκεια 4.00 λεπτά)


2. Γιατί το "εμπόδιο" του πρωταγωνιστή ΠΡΕΠΕΙ να είναι προσωπική του υπόθεση αν θέλεις best seller. (Διάρκεια 6.21 λεπτά)


3. Ποια είναι τα 3 ΠΡΟΣΩΠΑ πίσω από κάθε Επιτυχημένο Πρωταγωνιστή ενός best seller μυθιστορήματος. (Διάρκεια 4.09 λεπτά)


4. Ποιος είναι ο ΣΩΣΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΗΡΩΩΝ για το Μυθιστόρημά σου; ΔΥΟ λάθη που κάνουν όσοι δεν γνωρίζουν. (Διάρκεια 4.26 λεπτά)


5. Μονοδιάστατοι Vs Πολυδιάστατοι Ήρωες | Τι είναι και γιατί τα best sellers έχουν μόνο πολυδιάστατους! (Διάρκεια 4.03 λεπτά)



Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!


Πώς να επιλέξεις ΣΩΣΤΑ τον Πρωταγωνιστή του Μυθιστορήματός σου αν θέλεις να γράψεις ένα best seller;




Γιατί το "εμπόδιο" του πρωταγωνιστή ΠΡΕΠΕΙ να είναι προσωπική του υπόθεση αν θέλεις best seller.




Ποια είναι τα 3 ΠΡΟΣΩΠΑ πίσω από κάθε Επιτυχημένο Πρωταγωνιστή ενός best seller μυθιστορήματος.



Ποιος είναι ο ΣΩΣΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΗΡΩΩΝ για το Μυθιστόρημά σου; ΔΥΟ λάθη που κάνουν όσοι δεν γνωρίζουν.




Μονοδιάστατοι Vs Πολυδιάστατοι Ήρωες | Τι είναι και γιατί τα best sellers έχουν μόνο πολυδιάστατους!



Επίσης για να είσαι στη λίστα των ανθρώπων που λαμβάνουν τις ενημερώσεις μου είμαι σίγουρη πως έχεις μεγάλα όνειρα και ξέρω πολύ καλά πως θέλεις να γράψεις ένα μυθιστόρημα, μια ιστορία, που θα σαγηνεύσει τις καρδιές και το μυαλό πολλών ανθρώπων.


Και ναι, υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία που συνθέτουν ένα καταπληκτικό μυθιστόρημα και συγκεκριμένες πρακτικές που ένα τέτοιο εγχείρημα γίνεται εύκολη υπόθεση και "χωράει" εύκολα και απλά και ευχάριστα και δημιουργικά, μέσα στην καθημερινότητά σου, όσο πιεστική κι αν φαντάζει αυτή την στιγμή.


Γι' αυτό σήμερα σε προσκαλώ σήμερα να κάνεις δύο πράγματα.

  1. Να παρακολουθήσεις το Masterclass μου.

  2. Αλλά και να εκμεταλλευτείς το σύντομο πλέον χρονικό περιθώριο που απομένει για να συμμετάσχεις για φέτος στο:

ONLINE ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΩΝ | Πώς Να Γράψεις & Να Εκδώσεις Με Επιτυχία Το Μυθιστόρημά Σου, ΦΕΤΟΣ! Μέσα σε ένα Χρόνο Εφαρμόζοντας Μόλις 5 ΒΗΜΑΤΑ


**Αυτό το πρόγραμμα του Writing Online είναι διαθέσιμο για νέες εγγραφές για πολύ λίγες ημέρες ακόμη, ενώ η έκπτωση και η επιλογή των δόσεων που έχεις στην διάθεσή σου, θα αποσυρθούν επίσης άμεσα.



Ξέρω από πρώτο χέρι πως η συγγραφή ενός μυθιστορήματος έχει να κάνει με την συγγραφή ενός μεγάλου σε όγκο κειμένου που έχει απαιτήσεις και μια καλή πρώτη ιδέα/έμπνευση δεν αρκεί.


Όπως επίσης ξέρω πολύ καλά πως όταν έχεις εφόδια, γνώσεις, τεχνικές και μοντέλα που καλλιεργούν το ταλέντο σου...


Όταν έχεις προσωπική καθοδήγηση για την δική σου δομή, πλοκή και ήρωες, για το δικό σου ύφος γραφής, για τα δικά σου προσωπικά όνειρα και φιλοδοξίες που σε συνδέουν με την συγγραφή, τότε η διαδρομή γίνεται ευχάριστη, αβίαστη, παράλληλα διασκεδαστική και απαιτεί τον λιγότερο δυνατό κόπο και χρόνο από σένα.


Και γι' αυτό σου γράφω σήμερα.


Γιατί δεν θέλω να χάσεις ούτε την ευκαιρία σου να ξεκινήσεις τα βήματα αυτής της συναρπαστικής διαδρομής ΣΗΜΕΡΑ, ούτε την Προνομιακή Τιμή/Έκπτωση που έχεις στην διάθεσή σου για λίγες ΗΜΕΡΕΣ ακόμη.


ONLINE ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΩΝ | Πώς Να Γράψεις & Να Εκδώσεις Με Επιτυχία Το Μυθιστόρημά Σου, ΦΕΤΟΣ! Μέσα σε ένα Χρόνο Εφαρμόζοντας Μόλις 5 ΒΗΜΑΤΑ



Τέλος, ΚΑΝΟΝΤΑΣ CLICK ΕΔΩ θα δεις και μια σειρά από ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΑ + ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ / ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ που επιβεβαιώνουν τα όσα μοιράζομαι σήμερα μαζί σου, αλλά και όσα καταφέρνουν όσοι ήδη έχουν συμμετάσχει στο πρόγραμμα.


Εύχομαι να έχεις μια ανέλπιστα υπέροχη ημέρα και για μια ακόμη φορά να σε εμπνέω και να σε βοηθώ.​

Μαρία



Επίσης μπορείς να διαβάσεις το Νέο Μου Βιβλίο με αφορμή τα 10 χρόνια λειτουργίας του Writing-Online, σύντομα θα είναι στα χέρια σου!

ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ για να εξασφαλίσεις Σημαντική Προσωπική Έκπτωση για την απόκτησή του.

- Και μαζί του να λάβεις ΔΩΡΕΑΝ και το νέο μου Online Course με τίτλο και θέμα: "Τα βήματα που ακολουθώ -την κάθε φορά!- πολύ πριν γράψω την πρώτη πρόταση σε ένα νέο μου βιβλίο, ώστε να εξασφαλίσω την επιτυχία των πωλήσεών του πριν από την έκδοσή του."


​**Για όλα τα παραπάνω ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ.


 

Μέχρι την επόμενη συνάντησή μας, σου θυμίζω πως για να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα και να τιμήσεις τα καλέσματα της ψυχής σου δεν χρειάζεται να πάρεις την άδεια κανενός.


Και φυσικά αν υπάρχουν φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι που κάτι τέτοιο τους βοηθά και τους αφορά, προώθησε τους αυτό το post τώρα.





bottom of page