top of page

Η ΛΙΣΤΑ που συνθέτει ένα best seller Μυθιστόρημα + Γιατί η Συγγραφή Μυθιστορήματος είναι Μαραθώνιος!



Το μυθιστόρημα είναι ένα μεγάλο σε όγκο κείμενο που έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις για να προκύψει "αυτό που πρέπει" και η αρχική πηγαία έμπνευσή μας να μετατραπεί σε ένα βιβλίο που ΟΛΟΙ (εγώ, εκδότες, δημοσιογράφοι, φίλοι και συγγενείς σου, συνάδελφοι, άνθρωποι στα social media) θα μιλάμε γι' αυτό.


Όμως πολλές φορές αυτή η πηγαία και αρχική έμπνευση μπορεί να μην είναι αρκετή, ή να μην περιλαμβάνει το σύνολο των δεδομένων που απαιτεί η "σύνθεση" ενός καλού μυθιστορήματος.


Γι' αυτό σήμερα μοιράζομαι μαζί σου δύο πολύ σύντομα video μου για να σου φανερώσω:

  • Την ΛΙΣΤΑ όσων πρέπει να έχεις υπό έλεγχο για να γράψεις ένα πολύ καλό Μυθιστόρημα!

  • Αλλά και γιατί η Συγγραφή ενός καλού μυθιστορήματος μοιάζει με μαραθώνιο.


Βλέπεις... ποτέ κανείς δεν έγραψε ένα best seller μυθιστόρημα σε δύο απογεύματα, σε μια βδομάδα που πήρε άδεια από την δουλειά του ή σε ένα ή δύο Σαββατοκύριακα.


Το μυθιστόρημα χρειάζεται φροντίδα και προετοιμασία παρόμοια με αυτή που κάνουν οι αθλητές που θέλουν να τρέξουν μεγάλες αποστάσεις.


Όμως εμείς οι Άνθρωποι/Συγγραφείς... συχνά φροντίζουμε όλους τους άλλους και όλα τα άλλα που απαιτεί η καθημερινότητά μας και ξεχνάμε ή δεν προλαβαίνουμε να φροντίσουμε τον Άνθρωπο και την/τον Συγγραφέα που υπάρχει μέσα μας και θέλει να γράψει ένα καλό μυθιστόρημα.


Γι' αυτό σήμερα, με το δεύτερο video που μοιράζομαι σήμερα μαζί σου, μόλις σε 9 λεπτά, σου φανερώνω πώς και τι πρέπει να κάνεις για να ΣΕ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙΣ, αλλά και για να φροντίσεις, επίσης με επιτυχία, όσα απαιτεί και έχει ανάγκη από εσένα η Συγγραφή του Μυθιστορήματος που θέλεις να γράψεις ή ήδη το έχεις ξεκινήσει ή τώρα είσαι στο στάδιο της επιμέλειας.


H ΛΙΣΤΑ όσων πρέπει να έχεις υπό έλεγχο για να γράψεις ένα πολύ καλό Μυθιστόρημα σου αποκαλύπτεται με πολύ πολύ αγάπη! στο vidoe που ακολουθεί.



Ενώ η προετοιμασία και η φροντίδα που απαιτεί η Συγγραφή ενός καλού μυθιστορήματος μοιάζει με μαραθώνιο και καλό είναι να φροντίσεις όσα μοιράζομαι μαζί σου εδώ!



Κι αν ακόμη αναρωτιέσαι πώς μπορώ να γίνω ένας καλός και επιτυχημένος Συγγραφέας αφού δεν έχω γνώσεις ή προηγούμενη εμπειρία και παράλληλα νιώθω ανασφάλεια και παντελής έλλειψη αυτοπεποίθησης για ένα εγχείρημα σαν κι αυτό;


Η απάντηση σε ένα τέτοιο ερώτημα βρίσκεται ακριβώς εδώ!


Γιατί αν θέλεις να βγάλεις στην επιφάνεια και στο χαρτί την καλύτερη εκδοχή του Συγγραφέα που έχεις μέσα σου μπορώ να σε βοηθήσω με ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΥΣ.


#1 ΤΡΟΠΟΣ

Για λίγες ημέρες ΜΟΝΟ έχεις πρόσβαση στο:


ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΩΝ | Πώς Να Γράψεις & Να Εκδώσεις Με Επιτυχία Το Μυθιστόρημά Σου, ΦΕΤΟΣ! Μέσα σε ένα Χρόνο Εφαρμόζοντας Μόλις 5 ΒΗΜΑΤΑ


Το Εργαστήρι είναι ένα πρόγραμμα που έχει την μορφή Home Study Course και μπορείς να το παρακολουθήσεις από το σπίτι σου, δίχως απαραίτητη σύνδεση στο Internet, στις μέρες και ώρες που ΕΣΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ, δίχως να μετακινηθείς από τον χώρο σου.


Και είναι διαθέσιμο για νέες εγγραφές ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ και για μικρό χρονικό διάστημα την κάθε φορά.


Επιπλέον για αυτή την περίοδο μόνο, έχεις στην διάθεσή σου:

  • Mια ιδιαίτερα προνομιακή και γενναία έκπτωση.

  • Επιλογή 12 μηνιαίων δόσεων.

  • Βεβαίωση Παρακολούθησης + Συστατική Επιστολή για το βιογραφικό σου.

  • Aλλά και Δώρο το Workshop που θα σου φανερώσει πώς να οργανώσεις μια Παρουσίαση Βιβλίου που θα σου εξασφαλίσει προβολή, μαζικές πωλήσεις και επιτυχία!


#2 ΤΡΟΠΟΣ


Μπορείς να διαβάσεις το Νέο Μου Βιβλίο με αφορμή τα 10 χρόνια λειτουργίας του Writing-Online, σύντομα θα είναι στα χέρια σου!

ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ για να εξασφαλίσεις Σημαντική Προσωπική Έκπτωση για την απόκτησή του.

- Και μαζί του να λάβεις ΔΩΡΕΑΝ και το νέο μου Online Course με τίτλο και θέμα: "Τα βήματα που ακολουθώ -την κάθε φορά!- πολύ πριν γράψω την πρώτη πρόταση σε ένα νέο μου βιβλίο, ώστε να εξασφαλίσω την επιτυχία των πωλήσεών του πριν από την έκδοσή του."


​**Για όλα τα παραπάνω ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ.


 

Μέχρι την επόμενη συνάντησή μας, σου θυμίζω πως για να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα και να τιμήσεις τα καλέσματα της ψυχής σου δεν χρειάζεται να πάρεις την άδεια κανενός.


Και φυσικά αν υπάρχουν φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι που κάτι τέτοιο τους βοηθά και τους αφορά, προώθησε τους αυτό το post τώρα.


Να είναι η μέρα σου ανέλπιστα υπέροχη!

Μαρία


bottom of page