top of page

Γιατί ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να δείχνεις κείμενά σου σε φίλους και γνωστούς σου | Μαρία Γούσιου, Writing Coach


Έχεις πέσει κι εσύ στον πειρασμό να γράψεις κάτι – οτιδήποτε - και πριν καλά καλά το ολοκληρώσεις ή το επιμεληθείς σωστά, να θέλεις να το μοιραστείς με έναν ή και περισσότερους δικούς σου ανθρώπους γιατί…


Νιώθεις την ανάγκη να σου πούνε μπράβο!

Γιατί θέλεις να σου πούνε την γνώμη τους.


Γιατί θέλεις να αφουγκραστείς τις αντιδράσεις τους ή γιατί θέλεις να δεις αν αξίζει το κείμενό σου ή όχι.


Κι ακόμη «χειρότερα» γιατί θέλεις να μάθεις από τους δικούς σου ανθρώπους για το αν αξίζεις ΕΣΥ ως Συγγραφέας ή όχι.


Αν είσαι κι εσύ από τους Συγγραφείς που έχεις κάνει κάτι τέτοιο ή σκέφτεσαι να το κάνεις… αφιέρωσε λίγα λεπτά σήμερα μαζί μου για να δεις το video που σου έχω ετοιμάσει και σου εξηγώ γιατί κάτι τέτοιο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ + ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.


Διαφορετικά κινδυνεύεις να οδηγηθείς σε εσφαλμένα συμπεράσματα, είτε τα σχόλια που ακούσεις είναι θετικά, είτε αρνητικά.


Αυτό που ξέρω στα σίγουρα είναι πως αν αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι και αισθάνεσαι γύρω από την Ταυτότητά σου ως Συγγραφέας...


Και πάρεις εκείνη την γνώση που ενώ καλλιεργεί το ταλέντο σου, ταυτόχρονα σου αποκαλύπτει και την Τεχνική που είναι κρυμμένη πίσω από την Τέχνη της Συγγραφής, ώστε τα βιβλία σου να έχουν την ποιότητα της κατηγορίας που ονομάζουμε best seller.


Τότε δεν υπάρχει όνειρο, στόχος, φιλοδοξία που να σε συνδέει με την συγγραφή και να μην μπορεί να υλοποιηθεί. Το έχω ζήσει προσωπικά και το βλέπω να το κάνουν αναγνώστες και μαθητές των Προγραμμάτων Συγγραφής του Writing Online από όλο τον κόσμο, επίσης καθημερινά!


Και αν θέλεις να καλλιεργήσεις και να εξελίξεις το ταλέντο σου, βεβαιώσου ότι προμηθεύεσαι και διαβάζεις το νέο μου βιβλίο και πως συμμετέχεις στον επόμενο κύκλο εγγραφών του Διαδικτυακού Εργαστηρίου Συγγραφικής Τέχνης.


Πληροφορίες και για το βιβλίο και για το Διαδικτυακό Εργαστήρι Τέχνης παρακάτω...


Το Νέο Μου Βιβλίο με αφορμή τα 10 χρόνια λειτουργίας του Writing-Online, σύντομα θα είναι στα χέρια σου!

ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ για να εξασφαλίσεις Σημαντική Προσωπική Έκπτωση για την απόκτησή του.

- Και μαζί του να λάβεις ΔΩΡΕΑΝ και το νέο μου Online Course με τίτλο και θέμα: "Τα βήματα που ακολουθώ -την κάθε φορά!- πολύ πριν γράψω την πρώτη πρόταση σε ένα νέο μου βιβλίο, ώστε να εξασφαλίσω την επιτυχία των πωλήσεών του πριν από την έκδοσή του."


​**Για όλα τα παραπάνω ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ.


 


Τέλος, αν ΦΕΤΟΣ θέλεις να καλλιεργήσεις το ταλέντο σου ως Συγγραφέας Μυθιστορημάτων και παράλληλα θέλεις μέσα σε ένα χρόνο από τώρα να...

  • Να γράψεις ένα καταπληκτικό μυθιστόρημα (το πρώτο ή το επόμενό σου!) που όλοι θα μιλάμε γι' αυτό.

  • Να έχεις καταφέρει να το εκδώσεις με επιτυχία σύμφωνα με τους προσωπικούς σου στόχους και φιλοδοξίες, αλλά και να ξέρεις ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσεις και για τα επόμενα βιβλία σου.

  • Να έχεις δημιουργήσει μια μεγάλη λίστα από αναγνώστες εν αναμονή, που θα γνωρίζουν και θα περιμένουν να αγοράσουν το βιβλίο σου, ενώ εσύ ακόμη το γράφεις και πολύ πριν αυτό εκδοθεί.


Βεβαιώσου ότι εκδηλώνεις το ενδιαφέρον σου για τον Επόμενο Κύκλο Εγγραφών στο:

Πώς Να Γράψεις & Να Εκδώσεις Με Επιτυχία Το Μυθιστόρημά Σου, ΦΕΤΟΣ! Σε λιγότερο από ένα χρόνο ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΜΟΛΙΣ 5 ΒΗΜΑΤΑ.

Το Εργαστήρι είναι ένα πρόγραμμα που έχει την μορφή Home Study Course και μπορείς να το παρακολουθήσεις από το σπίτι σου, δίχως απαραίτητη σύνδεση στο Internet, στις μέρες και ώρες που ΕΣΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ, δίχως να μετακινηθείς από τον χώρο σου, αφιερώνοντας περίπου 30' λεπτά/εβδομάδα γι' αυτό, και έχοντας παράλληλα κι εμένα προσωπικά στο πλάι σου σε κάθε βήμα αυτή της διαδρομής.


Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι διαθέσιμο για νέες εγγραφές ΜΟΝΟ 1 ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ για μικρό χρονικό διάστημα την κάθε φορά,


ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ για να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου για τον επόμενο κύκλο εγγραφών και να λάβεις αυτόματα Προνομιακή και Προσωπική Έκπτωση στο κόστος των διδάκτρων.

Και φυσικά αν υπάρχουν φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι που κάτι τέτοιο τους βοηθά και τους αφορά, προώθησε τους αυτό το post τώρα.


Να είσαι είναι η μέρα σου ανέλπιστα υπέροχη!

Μαρία


Comments


bottom of page