top of page

Γιατί πρέπει να έχεις ισορροπία ανάμεσα στον διάλογο/μονόλογο και την αφήγηση/περιγραφή σου



Aν θέλεις να καλλιεργήσεις και να εξελίξεις το ταλέντο σου ως Συγγραφέας Μυθιστορημάτων, και να γράψεις, να εκδώσεις και να προωθήσεις με επιτυχία (το πρώτο ή το επόμενο) μυθιστόρημά σου, βεβαιώσου πως συμμετέχεις στο Online Eργαστήρι Συγγραφής Μυθιστορημάτων που για λίγο ακόμη είναι "ανοιχτό" για νέους συμμετέχοντες.


Για πληροφορίες και εγγραφές ΚΑΝΕ CLICK ΕΔΩ


 

Είτε γράφεις μυθιστόρημα, είτε γράφεις παιδικό βιβλίο, και ανεξάρτητα από τον όγκο του βιβλίου σου ή την ιδιαίτερη κατηγορία του, θα πρέπει να υπάρχει ισορροπία ανάμεσα στον διάλογο/μονόλογο και την περιγραφή/αφήγηση που θα τοποθετήσεις μέσα στις σελίδες και τα κεφάλαια του βιβλίου σου για να ξεδιπλώσεις την βασική γραμμή πλοκής σου.


Γιατί είναι τόσο σημαντική αυτή η ισορροπία, αλλά και πώς μπορείς να την πετύχεις με εύκολο τρόπο;...

Και μη νομίζεις πως εσύ δεν έχεις ανάγκη την γνώση αυτή. Είναι άπειρες οι φορές που ως Επιμελήτρια Περιεχομένου ενός μυθιστορήματος ή ενός παιδικού βιβλίου, έχω διορθώσει αυτό το χαρακτηριστικό, όχι μόνο σε ένα ή δύο σημεία/κεφάλαια του βιβλίου.


Γι' αυτό θέλω να είμαι σίγουρη πως εσύ δεν θα κάνεις αυτό το λάθος!

Η συνέχεια στο video που ετοίμασα σήμερα για μας!



Είναι χαρά μου να σε βοηθώ μέσα από όσα γνωρίζω και συνεχίζω να μαθαίνω γύρω από την Τεχνική που υπάρχει κρυμμένη γύρω από αυτή την μαγική Τέχνη που ονομάζουμε Συγγραφή!


Μέχρι την επόμενη συνάντησή μας να χαμογελάς, να εμπνέεσαι καταπληκτικά βιβλία και να είσαι ανέλπιστα καλά!


Και αν θέλεις να καλλιεργήσεις και να εξελίξεις το ταλέντο σου ως Συγγραφέας βεβαιώσου ότι προμηθεύεσαι και διαβάζεις το νέο μου βιβλίο και πως συμμετέχεις στο Online Εργαστήρι Συγγραφής Μυθιστορημάτων


Πληροφορίες και για το βιβλίο και για το Online Εργαστήρι Συγγραφής Μυθιστορημάτων παρακάτω...


Το Νέο Μου Βιβλίο με αφορμή τα 10 χρόνια λειτουργίας του Writing-Online, σύντομα θα είναι στα χέρια σου!

ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ για να εξασφαλίσεις Σημαντική Προσωπική Έκπτωση για την απόκτησή του.

- Και μαζί του να λάβεις ΔΩΡΕΑΝ και το νέο μου Online Course με τίτλο και θέμα: "Τα βήματα που ακολουθώ -την κάθε φορά!- πολύ πριν γράψω την πρώτη πρόταση σε ένα νέο μου βιβλίο, ώστε να εξασφαλίσω την επιτυχία των πωλήσεών του πριν από την έκδοσή του."


​**Για όλα τα παραπάνω ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ.


 

Αν θέλεις να συμμετέχεις σε ένα Μοναδικό Οnline Πρόγραμμα Συγγραφής του είδους του, που φροντίζει να σε εφοδιάσει με όσα χρειάζεσαι για να διαπρέψεις ως Συγγραφέας Μυθιστορημάτων, να "ξεκολλήσεις" από ό,τι σε κρατά δέσμιο/δέσμια και μέσα σε ένα χρόνο από τώρα, αφιερώνοντας κατά μέσο όρο 30'/εβδομάδα να μπορέσεις:


  • Να γράψεις ένα καταπληκτικό μυθιστόρημα (το πρώτο ή το επόμενο μυθιστόρημά σου) ανεξάρτητα από τον όγκο και την κατηγορία του.

  • Να το εκδώσεις με επιτυχία πετυχαίνοντας τους δικούς σου προσωπικούς στόχους.

  • Να έχεις αναγνώστες σε αναμονή, πριν από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του.


​Τότε βεβαιώσου ότι συμμετέχεις στο:

Πώς Να Γράψεις & Να Εκδώσεις Με Επιτυχία Το Μυθιστόρημά Σου, ΦΕΤΟΣ! Σε λιγότερο από ένα χρόνο ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΜΟΛΙΣ 5 ΒΗΜΑΤΑ.


Το Εργαστήρι είναι ένα πρόγραμμα που έχει την μορφή Home Study Course και μπορείς να το παρακολουθήσεις από το σπίτι σου, δίχως απαραίτητη σύνδεση στο Internet, στις μέρες και ώρες που ΕΣΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ, δίχως να μετακινηθείς από τον χώρο σου, αφιερώνοντας περίπου 30' λεπτά/εβδομάδα γι' αυτό, και έχοντας παράλληλα κι εμένα προσωπικά στο πλάι σου σε κάθε βήμα αυτή της διαδρομής.


Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι διαθέσιμο για νέες εγγραφές ΜΟΝΟ 1 ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ για μικρό χρονικό διάστημα την κάθε φορά,


ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ για όλες τις πληροφορίες και για να ξεκινήσεις άμεσα.


Και φυσικά αν υπάρχουν φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι που κάτι τέτοιο τους βοηθά και τους αφορά, προώθησε τους αυτό το post τώρα.


Να είσαι είναι η μέρα σου ανέλπιστα υπέροχη!

Μαρία


bottom of page