top of page

Εμπνεύσεις. Πώς τις συλλέγεις, αρχειοθετείς + χειρίζεσαι αν ακυρώνουν ό,τι ήδη έχεις γράψει.Το μυθιστόρημα είναι ένα μεγάλο σε όγκο κείμενο με απαιτήσεις και πολλές φορές θα χρειαστεί να εμπλουτίσεις την αρχική σου ιδέα/έμπνευση με λεπτομέρειες που θα κάνουν την διαφορά.


Λεπτομέρειες, ανατροπές και κορυφώσεις, που πολύ συχνά δεν προκύπτουν από την αβίαστη και αυθόρμητη γραφή μας.

Συχνά έχουμε εμπνεύσεις που είναι θησαυροί και αληθινά διαμάντια για το βιβλίο μας, όμως τείνουμε να χάνουμε ή να ξεχνάμε αυτές τις πολύτιμες εμπνεύσεις γιατί εκείνη την ώρα (που η θεά μούσα μας ψιθυρίζει) δεν γράφουμε, αλλά οδηγούμε, πλένουμε πιάτα, βάζουμε για ύπνο το παιδί μας, κάνουμε γυμναστική...


Νομίζω κατάλαβες για ποιες στιγμές μιλώ, αλλά και για ποιες πολύτιμες εμπνεύσεις!


Γι' αυτό σήμερα μοιράζομαι μαζί σου ένα σύντομο video που μέσα από αυτό σου φανερώνω:

 • Πώς μπορείς να μην χάνεις και να μην ξεχνάς αυτές τις εμπνεύσεις.

 • Αλλά και πώς να τις αρχειοθετείς και να τις συλλέγεις.

 • Ώστε όταν γράφεις το μυθιστόρημά σου και τις έχεις ανάγκη να μπορείς να έχεις πρόσβαση σε αυτές και μέσω αυτών να "παράγεις" ένα μυθιστόρημα που αληθινά θα κάνει την διαφορά.Επίσης σήμερα μοιράζομαι μαζί σου και πώς να χειριστείς μια ακόμη άβολη στιγμή όσων αφορά τις εμπνεύσεις μας.


Πολλές φορές έχουμε ήδη γράψει 80 ή και 100+ σελίδες του βιβλίου μας, έχουμε σκεφτεί την βασική γραμμή πλοκής μας, όταν ξαφνικά... έχουμε μια νέα ιδέα/έμπνευση που "ακυρώνει" ή ανατρέπει κατά πολύ την δουλειά που ήδη έχουμε κάνει.


Κι επειδή ένα τέτοιο γεγονός μπορεί να συμβεί (αν δεν σου έχει τύχει ήδη) πιο συχνά από ό,τι φαντάζεσαι, σήμερα (πάλι μέσα από λίγα λεπτά) σου εξηγώ πώς μπορείς να χειριστείς αυτή την νέα και ανατρεπτική ιδέα/έμπνευση ώστε να γνωρίζεις:

 • Πώς να την αξιολογήσεις.

 • Πώς και γιατί να την λάβεις υπόψη σου και να την προσθέσεις στο μυθιστόρημά σου.

 • Ή πότε πρέπει να την "αγνοήσεις" και να την κρατήσεις στο αρχείο σου για να τοποθετηθεί σε ένα επόμενο βιβλίο σου.Και θυμήσου!...


Η Συγγραφή και η Επιτυχημένη Έκδοση ενός μεγάλου σε όγκο κειμένου με απαιτήσεις, όπως είναι το μυθιστόρημα, είναι μια εργασία που χρειάζεται οργάνωση, σκέψη, σχεδιασμό.


Είναι διαδικασία και έχει βήματα.

Γι' αυτό εάν θέλεις σε λιγότερο από ένα χρόνο από τώρα, να γράψεις και να εκδώσεις με επιτυχία ένα μυθιστόρημα που όλοι θα μιλάμε γι' αυτό, αλλά και να έχεις αναγνώστες σε αναμονή για το βιβλίο αυτό πριν καν από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του... τότε βεβαιώσου πως ακολουθείς, εφαρμόζεις και εμβαθύνεις στα παρακάτω 5 ΒΗΜΑΤΑ:

 1. Συλλογή 'Πρώτης Συγγραφικής Ύλης', Εμπνεύσεων & Ιδεών.

 2. Επεξεργασία της 'Πρώτης Συγγραφικής Ύλης' - Οργάνωση & Σχεδιασμός Του Μυθιστορήματος.

 3. Συγγραφή + Προετοιμασία Για Την Έκδοση/Προώθηση Του Βιβλίου Μας. Χτίζουμε από τώρα τους δικούς μας Αναγνώστες Εν Αναμονή.

 4. Επιμέλεια + Τελικά Βήματα Έκδοσης/Προώθησης & Επιπλέον Αναγνώστες Εν Αναμονή.

 5. Ολοκλήρωση της Συγγραφής Του Βιβλίου μας. Έκδοσή Του. Επόμενα Συγγραφικά Βήματά μας.


Αυτά είναι τα βήματα που χρειάζεται να βαδίσεις για να γράψεις, να ολοκληρώσεις και να εκδώσεις με επιτυχία το μυθιστόρημά σου σε λιγότερο από ένα χρόνο.


Γι' αυτό αν θέλεις να γράψεις ένα ή και παραπάνω μυθιστορήματα που θα ξεχωρίσουν από τον ανταγωνισμό, θα εκδοθούν, θα κάνουν την διαφορά και όλοι κάπου παρακάτω θα μιλάμε γι' αυτά, βεβαιώσου ότι σήμερα κάνεις δύο πράγματα.


#1 - Παρακολούθησε τα video που μοιράζομαι σήμερα μαζί σου.

#2 - Και βεβαιώσου ότι συμμετέχεις στο...


ONLINE ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΩΝ | Πώς Να Γράψεις & Να Εκδώσεις Με Επιτυχία Το Μυθιστόρημά Σου, ΦΕΤΟΣ! Μέσα σε ένα Χρόνο Εφαρμόζοντας Μόλις 5 ΒΗΜΑΤΑ


Θα είναι χαρά μου να σου δείξω τα συναρπαστικά βήματα μιας ΑΥΤΗΣ διαδρομής, ιδιαίτερα αν μέχρι το επόμενο καλοκαίρι θέλεις:


 • Να έχεις γράψει ένα καταπληκτικό μυθιστόρημα (το πρώτο ή το επόμενο μυθιστόρημά σου) ανεξάρτητα από τον όγκο και την κατηγορία του.

 • Να το έχεις εκδώσει με επιτυχία πετυχαίνοντας τους δικούς σου προσωπικούς στόχους και όνειρα ως Συγγραφέας.

 • Και να έχεις αναγνώστες σε αναμονή, πριν από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του.


*Ισχύει Προνομιακή Έκπτωση και επιλογή των 12 δόσεων.


Γιατί αυτό που ξέρω στα σίγουρα είναι πως αν αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι.


Και πάρεις την γνώση που ενώ καλλιεργεί το ταλέντο σου στην συγγραφή μυθιστορημάτων, ταυτόχρονα σου αποκαλύπτει και την Τεχνική που είναι κρυμμένη πίσω από αυτή την μαγική Τέχνη της Συγγραφής, ώστε τα βιβλία σου να έχουν την ποιότητα και να ανήκουν στην κατηγορία που ονομάζουμε best seller!


Και παράλληλα αναγνωρίσεις ποιο μονοπάτι έκδοσης/προώθησης είναι το πλέον κατάλληλο για σένα ώστε να υλοποιήσεις τα προσωπικά σου όνειρα και φιλοδοξίες για την Ταυτότητά σου ως Συγγραφέας Μυθιστορημάτων, αλλά και για το κάθε βιβλίο σου χωριστά, τότε...


Το να γίνεις η καλύτερη εκδοχή της συγγραφέως/του συγγραφέα που κρύβεις μέσα σου και να έχεις την αναγνώριση και την επιτυχία που προσδοκάς για το μυθιστόρημά σου, είναι απλά μονόδρομος!


Αν λοιπόν, αληθινά θέλεις να διαπρέψεις ως Συγγραφέας Μυθιστορημάτων, μην παραλείψεις κανένα από τα παραπάνω βήματα, δες το σημερινό μου video και θα είναι χαρά μου να μοιραστούμε μαζί την εμπειρία σου αυτή, μέσα από το


ONLINE ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΩΝ | Πώς Να Γράψεις & Να Εκδώσεις Με Επιτυχία Το Μυθιστόρημά Σου, ΦΕΤΟΣ! Μέσα σε ένα Χρόνο Εφαρμόζοντας Μόλις 5 ΒΗΜΑΤΑ


*Ισχύει Προνομιακή Έκπτωση και επιλογή των 12 δόσεων.


Μέσα από το οποίο "σε παίρνω" από το χέρι και σε οδηγώ ακριβώς στο μονοπάτι αυτό!


Επίσης ΚΑΝΟΝΤΑΣ CLICK ΕΔΩ θα δεις και μια σειρά από ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΑ + ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ / ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ που επιβεβαιώνουν τα όσα μοιράζομαι σήμερα μαζί σου, αλλά και όσα καταφέρνουν όσοι ήδη έχουν συμμετάσχει στο πρόγραμμα.


Εύχομαι να έχεις μια ανέλπιστα υπέροχη ημέρα και για μια ακόμη φορά να σε εμπνέω και να σε βοηθώ.​


ΜαρίαΕπίσης μπορείς να διαβάσεις το Νέο Μου Βιβλίο με αφορμή τα 10 χρόνια λειτουργίας του Writing-Online, σύντομα θα είναι στα χέρια σου!

ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ για να εξασφαλίσεις Σημαντική Προσωπική Έκπτωση για την απόκτησή του.

- Και μαζί του να λάβεις ΔΩΡΕΑΝ και το νέο μου Online Course με τίτλο και θέμα: "Τα βήματα που ακολουθώ -την κάθε φορά!- πολύ πριν γράψω την πρώτη πρόταση σε ένα νέο μου βιβλίο, ώστε να εξασφαλίσω την επιτυχία των πωλήσεών του πριν από την έκδοσή του."


​**Για όλα τα παραπάνω ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ.


 

Μέχρι την επόμενη συνάντησή μας, σου θυμίζω πως για να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα και να τιμήσεις τα καλέσματα της ψυχής σου δεν χρειάζεται να πάρεις την άδεια κανενός.


Και φυσικά αν υπάρχουν φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι που κάτι τέτοιο τους βοηθά και τους αφορά, προώθησε τους αυτό το post τώρα.

Comments


bottom of page