top of page

Η Επιτυχία Είναι Παιχνίδι Του Μυαλού! Το Νέο Βιβλίο Της Βαλεντίνα Κόρδη. Η Δική της Επιτυχία + Η Πρό


Στις αρχές της περασμένης άνοιξης η Βαλεντίνα Κόρδη, Mindset & High-Performance Coach, ήρθε σε επαφή μαζί μου γιατί για παραπάνω από δύο χρόνια, προσπαθούσε δίχως να τα καταφέρνει να γράψει το πρώτο της Μη-Λογοτεχνικό Βιβλίο* που ήξερε πολύ καλά, πόσο πολύ θα βοηθούσε την εξέλιξη της επαγγελματικής της καριέρας.

*Τα Μη-Λογοτεχνικά Βιβλία είναι, για παράδειγμα, όλα τα βιβλία μαγειρικής, βιβλία αυτογνωσίας, ψυχολογίας, διδασκαλίας, όλα τα βιβλία της κατηγορίας 'πως να...', κλπ.

Στα δύο χρόνια που είχαν προηγηθεί η Βαλεντίνα δεν είχε καταφέρει να προχωρήσει το βιβλίο της πέρα από κάποιες πρόχειρες σκέψεις και σημειώσεις πάνω στο χαρτί που δεν ξεπερνούσαν τις 10 σελίδες.

Όμως μόλις 2 - 3 τεχνικές/μοντέλα συγγραφής μετά, η Βαλεντίνα ήξερε πώς να χειριστεί τον χρόνο της και πώς να χειριστεί και το περιεχόμενο που ήθελε να μοιραστεί με τους αναγνώστες του βιβλίου της.

Έτσι, γνωρίζοντας πλέον τί έπρεπε να κάνει και πώς να το κάνει...

Αβιάστα, εύκολα κι απλά, μέσα σε μερικές εβδομάδες (ώρες ουσιαστικά!) κατάφερε να ολοκληρώσει την συγγραφή του βιβλίου της και μετά την Επιμέλεια Περιεχομένου, που κάναμε μαζί, επίλεξε το πλέον κατάλληλο μονοπάτι (από τις πολλές επιλογές που έχει ένας συγγραφέας της γενιάς μας σήμερα)...

...και αφού επίλεξε το κατάλληλο μονοπάτι Έκδοσης/Προώθησης του βιβλίου της για να επιτεύξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους προσωπικούς και επαγγελματικούς της στόχους, τα όνειρα και φιλοδοξίες της μέσα από αυτό το βιβλίο, τόσο για την Νέα της Ταυτότητα ως Συγγραφέας, αλλά και ως Coach.

Σήμερα:...

Το βιβλίο της κυκλοφορεί παντού στην Ελλάδα και την Κύπρο και με μια γρήγορη βόλτα στο διαδίκτυο μπορείς να το προμηθευτείς από όπου είναι βολικά για σένα, ενώ ήδη ετοιμάζει την μετάφρασή του στα Αγγλικά και σύντομα θα κυκλοφορεί παντού στον κόσμο.

Ήδη έχει κάνει μια πολύ επιτυχημένη παρουσίαση του στο Public του Βόλου και έχει δώσει συνεντεύξεις, τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά και έντυπα, με αφορμή το βιβλίο της και στα social media της μπορείς να τις δεις αναρτημένες εκεί.

* Για να δεις τις παραπάνω συνεντεύξεις και για να έρθεις σε επαφή με την Βαλεντίνα Κόρδη μπορείς να πας στους παρακάτω συνδέσμους/links:

Έχει ήδη αναβαθμίσει το κύρος της ως Επαγγελματίας, μέσα από το βιβλίο της και σήμερα... Mας προσκαλεί στην Νέα Παρουσίασή του που θα υλοποιηθεί στο Public στην Αθήνα.

Η Βαλεντίνα Κόρδη είναι μια νέα γυναίκα που θαυμάζω απεριόριστα και προσωπικά εμπνέομαι από αυτή.

Είναι μία Coach, που χάρη στην δύναμη και την δυναμική που της δίνει το περιεχόμενό της, η αυθεντικότητά της, αλλά και το διαδίκτυο (μέσα από το site και τα social media της) έχει πελάτες και προσφέρει τις υπηρεσίες της παντού στον κόσμο, τόσο με την ψηφιακή, όσο και με την φυσική τους μορφή.

Διδάσκει, κάνει ομιλίες και συμβουλεύει σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο, ανθρώπους, εταιρίες και ομάδες εταιριών που την εμπιστεύονται, την ακολουθούν και θέλουν να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους.

Η Βαλεντίνα είναι ένας άνθρωπος που άκουσε, και συνεχίζει να ακούει την καρδιά της, κι ενώ είχε μια "στρωμένη" δουλειά ως στέλεχος, τόλμησε να κάνει αυτό που από πάντα ονειρευόταν.

Αξιοποίησε τα πολύτιμα μαθήματα της δικής της επαγγελματικής επιτυχίας και τον μοναδικό της χαρακτήρα για να βοηθήσει άλλους ανθρώπους να μεγιστοποιήσουν τις δυνατότητές τους και να πετύχουν τους επαγγελματικούς τους στόχους.

Έτσι το laptop της και μια απλή σύνδεση στο internet την φέρνουν σε επαφή με πελάτες/μαθητές και πλέον αναγνώστες από όλο τον κόσμο.

Η ίδια πάντα έδειχνε ενδιαφέρον για το “γιατί” που κρύβεται πίσω από τις συμπεριφορές των ανθρώπων και το τί παρακινεί την συμπεριφορά τους κάθε στιγμή.

Είναι ένας άνθρωπος που πέρασε και η ίδια από πολλές δυσκολίες στο δρόμο της για την επιτυχία, όμως αυτές οι δυσκολίες έγιναν εφόδιά της και της άφησαν μόνο θετικό αντίκτυπο.

Κατάφερε να πετύχει μέσα από σκληρή δουλειά και μία φυσική αισιοδοξία, η οποία ενεργοποιήθηκε μόνο αφού αποφάσισε να δουλέψει πάνω στην προσωπική της ανάπτυξη, αλλάζοντας τον τρόπο σκέψης της.

Είναι πιστοποιημένη Προπονήτρια Τρόπου Σκέψης & Υψηλής Απόδοσης για Επιχειρηματίες, Στελέχη και Ομάδες Εργασίας, η οποία ανέπτυξε τη δική της μοναδική διαδικασία, το Self-Leadership Mindset for Motivation©, για να βοηθήσει και άλλους ανθρώπους να πραγματοποιήσουν τους επαγγελματικούς τους στόχους, εστιάζοντας στο να αναπτύξουν τον κατάλληλο γι’ αυτούς τρόπο σκέψης, ώστε να φτάσουν στην επιτυχία μέσω της ανακάλυψης του αυθεντικού ηγέτη εαυτού τους που έχουν μέσα τους.

Το βιβλίο της με τίτλο:

"Η Επιτυχία Είναι Παιχνίδι Του Μυαλού"

Πώς να πετυχαίνεις τους επαγγελματικούς και εταιρικούς σου στόχους αλλάζοντας τον δικό σου τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς, αλλά και της ομάδας σου, μέσα από 9 Βήματα»...

Είναι ένα βιβλίο για εσένα που αντιλαμβάνεσαι ότι για να κατακτήσεις οτιδήποτε στον επαγγελματικό τομέα και την καριέρα σου και να ζεις μία ευτυχισμένη και επιτυχημένη επαγγελματική ζωή, θα πρέπει να ξεκινήσεις πρώτα από τον τρόπο της σκέψης σου και να αναζητήσεις, εκεί, την παρακίνηση που θα σε φτάσει στην κορυφή, αλλά και να ανακαλύψεις τα νοητικά εμπόδια που ο ίδιος βάζεις στον εαυτό σου και σαμποτάρεις την επιτυχία σου.

Η πραγματοποίηση των στόχων μας, όπως υποστηρίζει η ίδια, είναι ένα ταξίδι με υπέροχους ενδιάμεσους σταθμούς. Και ο επόμενος σταθμός μας ας είναι αύριο, Τρίτη, 29 Ιανουαρίου, στις 19:00, στο Public Συντάγματος, στην Αθήνα.

Όπου εκεί θα υλοποιηθεί μία ακόμη παρουσίαση του βιβλίου της Βαλεντίνας Κόρδη, με την συμβολή ιδιαίτερων και αξιόλογων ανθρώπων που θα την συντροφεύσουν στο πάνελ της, όπως βλέπεις και από την πρόσκληση.

Η Βαλεντίνα είναι μια ακόμη τρανταχτή απόδειξη πως πλέον όταν έχεις ένα όνειρο, έναν στόχο ή φιλοδοξείς κάτι συγκεκριμένο, η γνώση, oi άνθρωποι και η τεχνολογία, είναι στην διάθεσή σου για να συμπορευτούν μαζί σου σε κάθε βήμα που απαιτεί η δική σου διαδρομή.

Σύντομα θα την φιλοξενήσω στο Writing-Online ώστε μέσα από μια κουβέντα μας στο skype να μάθουμε ακόμη πιο πολλά για την ίδια, το βιβλίο της και την ιστορία επιτυχίας της!

Και αν θέλεις κι εσύ να επιτεύξεις ένα αντίστοιχο όνειρο με την Βαλεντίνα, και χρειάζεσαι εφόδια, βοήθεια και προσωπική καθοδήγηση, τότε:

Για την Συγγραφή και Επιτυχημένη Έκδοση Μη-Λογοτεχνικών Βιβλίων Μπορείς Να Προμηθευτείς Το Πρόγραμμά μας:

Non-Fiction School, Το Σχολείο Σου Για Μη-Λογοτεχνικά Βιβλία. Και οι 11 Πηγές Εισοδήματος Που Μπορείς Να Έχεις Ως Συγγραφέας Τέτοιων Βιβλίων

Τα Μη-Λογοτεχνικά Βιβλία είναι, για παράδειγμα, όλα τα βιβλία μαγειρικής, βιβλία αυτογνωσίας, ψυχολογίας, διδασκαλίας, όλα τα βιβλία της κατηγορίας 'πως να...', κλπ.

Για την Δημιουργία μιας Επιτυχημένης Online/Ψηφιακής Επιχείρησης με αποκλειστικό περιεχόμενο όσα είσαι, γνωρίζεις, γίνεσαι, σε παθιάζουν και αγαπάς! Το Πρόγραμμά μας:

Rich + Happy Με Την Online/Ψηφιακή Επιχείρησή Σου

Και αν ήδη έχεις ολοκληρώσει την συγγραφή του βιβλίου σου και πιστεύεις πως χρειάζεσαι βοήθεια για την Επιμέλεια Περιεχομένου του, ώστε αυτό να γίνει άμεσα δεκτό από τους εκδότες της επιλογής σου, αλλά και να αγαπηθεί από το αναγνωστικό σου κοινό, τότε θα είναι τιμή μου να επιλεμηθώ προσωπικά το βιβλίο σου.

Μπορείς να πάρεις όλες τις σχετικές πληροφορίες για μια τέτοια συνεργασία μας ΚΑΝΟΝΤΑΣ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ!

Σκοπός μου και αυτή την χρονιά είναι να σου δείξω/αποδείξω ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ να κάνεις τις φιλοδοξίες και τα όνειρα που σε συνδέουν με την συγγραφή, αλλά και μια άλλη - καλύτερη- επαγγελματική ζωή, πραγματικότητα!

Σε ευχαριστώ -και το εννοώ- που είσαι εδώ, που συμμετέχεις, που διαβάζεις, βλέπεις τα videos και που τα μοιράζεσαι με τους δικούς σου ανθρώπους, εντός και εκτός διαδικτύου.

Μέχρι την επόμενη συνάντησή μας να εμπνέεσαι και να γράφεις υπέροχα βιβλία.

Να καλλιεργείς το ταλέντο και τις δεξιότητές σου και να θυμάσαι πως πλέον στην εποχή μας μπορείς να κάνεις ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ πραγματικότητα γιατί οι άνθρωποι, η γνώση, η εμπειρία είναι μόλις μερικά click κοντά σου!

Δεν υπάρχει βιβλίο και επιτυχία που να μην μπορείς να κατακτήσεις.

Δεν υπάρχει Online/Ψηφιακή Επιχείρηση που δεν μπορείς να δημιουργήσεις.

Κάποια στιγμή κι εγώ προσωπικά, και η Βαλεντίνα, βρισκόμασταν ακριβώς εκεί που είσαι κι εσύ σήμερα.

Πιστέψαμε στο όνειρο και τα νέα σχέδια που είχαμε για την ζωή μας, βρήκαμε δασκάλους και πήραμε από αυτούς, την γνώση και την εμπειρία τους.

Να είναι η μέρα σου ανέλπιστα υπέροχη!

Μαρία

Λίγα ακόμη λόγια για το βιβλίο!

Αυτό το βιβλίο αυτό είναι για εσένα που επιθυμείς να: • Αποκτήσεις υψηλή αυτοπεποίθηση ως επαγγελματίας. • Να έχεις ένα ξεκάθαρο όραμα για το τί θέλεις στην επαγγελματική σου ζωή. • Να ξέρεις πώς θα παρακινήσεις ανά πάσα στιγμή τον εαυτό σου, ώστε να έχεις υψηλή απόδοση και παραγωγικότητα. • Να κάνεις τις καλύτερες δυνατές επιλογές που θα σε οδηγούν στην επιτυχία. • Να αποκτήσεις εξαιρετικές ηγετικές ικανότητες ομάδας, ακόμη και αν είσαι νέος σε αυτό το ρόλο. • Να επικοινωνείς αποδοτικά με τους άλλους στο εργασιακό περιβάλλον και να χαίρεις την εκτίμηση και τον θαυμασμό τους. • Να δημιουργήσεις ένα χαρούμενο εργασιακό περιβάλλον, που θα «δουλεύει», για εσένα και τους συνεργάτες σου και τελικά... • Να κάνεις την επιτυχία αναπόφευκτη!

Και θυμίζω για μια ακόμη φορά την πρόσκληση για την παρουσίαση!

#πωςναπουλησωτοβιβλιομου #Πώςναγράψειςένακαλόβιβλίο #πωςμπορωνακανωπωλησειςμεσωιντερνετ #εξυπνεςδουλειεςμεπολλαλεφτα #πωςνααρχισωεναβιβλιο #ιδεεςγιακερδοφορεςεπιχειρησεις #πωςναβγαλωλεφτααποτοinternet #πωσναφτιαξωψηφιακηεπιχειρηση #επιχειρησειςπουδενυπαρχουνστηνελλαδα #πωςνακανωψηφιακηεπιχειρηση #σεμιναριασυγγραφηςβιβλιου #πωςναεκδοσωεναβιβλιο #πωςναεκδοσωεναβιβλιο #πωςναβγαλωλεφτααποτοσπιτι #πωςναεκδοσωτοβιβλιομου #θελωναεκδοσωβιβλιο #ιδεεςγιασυγγραφηβιβλιου #συγγραφήβιβλίου #πωςναβγαλωλεφτααποτοιντερνετ #εξυπνεςεπιχειρησειςμεμικροκεφαλαιο #συμβουλεςγιανεουςσυγγραφεις #επιχειρησειςonline #πωςναπουλησωπραγματαμεσωιντερνετ #επιχειρησειςonline #πωσμπορωναγινωlifecoach #πωςναγινωομιλητρια #δουλειεςμεπολλαλεφταστηνελλαδα #επαγγελματαμεκαλαλεφτα #σεμιναριασυγγραφησβιβλιου #μαθηματασυγγραφησ #δημιουργικήσγραφήσ #εξυπνεςδουλειεςστηνεπαρχια #σεμιναριαγραφησ #πωςναγίνωexpert #τιχρειαζεταιγιαναγραψειςβιβλιο #ιδεεςγιασυγγραφηβιβλιου #εμπνευσηγιασυγγραφείς #θελωναπουλησωδιαφοραπραγματα

Comments


bottom of page