Η Επιτυχία Είναι Παιχνίδι Του Μυαλού! Το Νέο Βιβλίο Της Βαλεντίνα Κόρδη. Η Δική της Επιτυχία + Η Πρό


Στις αρχές της περασμένης άνοιξης η Βαλεντίνα Κόρδη, Mindset & High-Performance Coach, ήρθε σε επαφή μαζί μου γιατί για παραπάνω από δύο χρόνια, προσπαθούσε δίχως να τα καταφέρνει να γράψει το πρώτο της Μη-Λογοτεχνικό Βιβλίο* που ήξερε πολύ καλά, πόσο πολύ θα βοηθούσε την εξέλιξη της επαγγελματικής της καριέρας.

*Τα Μη-Λογοτεχνικά Βιβλία είναι, για παράδειγμα, όλα τα βιβλία μαγειρικής, βιβλία αυτογνωσίας, ψυχολογίας, διδασκαλίας, όλα τα βιβλία της κατηγορίας 'πως να...', κλπ.

Στα δύο χρόνια που είχαν προηγηθεί η Βαλεντίνα δεν είχε καταφέρει να προχωρήσει το βιβλίο της πέρα από κάποιες πρόχειρες σκέψεις και σημειώσεις πάνω στο χαρτί που δεν ξεπερνούσαν τις 10 σελίδες.

Όμως μόλις 2 - 3 τεχνικές/μοντέλα συγγραφής μετά, η Βαλεντίνα ήξερε πώς να χειριστεί τον χρόνο της και πώς να χειριστεί και το περιεχόμενο που ήθελε να μοιραστεί με τους αναγνώστες του βιβλίου της.

Έτσι, γνωρίζοντας πλέον τί έπρεπε να κάνει και πώς να το κάνει...

Αβιάστα, εύκολα κι απλά, μέσα σε μερικές εβδομάδες (ώρες ουσιαστικά!) κατάφερε να ολοκληρώσει την συγγραφή του βιβλίου της και μετά την Επιμέλεια Περιεχομένου, που κάναμε μαζί, επίλεξε το πλέον κατάλληλο μονοπάτι (από τις πολλές επιλογές που έχει ένας συγγραφέας της γενιάς μας σήμερα)...

...και αφού επίλεξε το κατάλληλο μονοπάτι Έκδοσης/Προώθησης του βιβλίου της για να επιτεύξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους προσωπικούς και επαγγελματικούς της στόχους, τα όνειρα και φιλοδοξίες της μέσα από αυτό το βιβλίο, τόσο για την Νέα της Ταυτότητα ως Συγγραφέας, αλλά και ως Coach.

Σήμερα:...

Το βιβλίο της κυκλοφορεί παντού στην Ελλάδα και την Κύπρο και με μια γρήγορη βόλτα στο διαδίκτυο μπορείς να το προμηθευτείς από όπου είναι βολικά για σένα, ενώ ήδη ετοιμάζει την μετάφρασή του στα Αγγλικά και σύντομα θα κυκλοφορεί παντού στον κόσμο.

Ήδη έχει κάνει μια πολύ επιτυχημένη παρουσίαση του στο Public του Βόλου και έχει δώσει συνεντεύξεις, τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά και έντυπα, με αφορμή το βιβλίο της και στα social media της μπορείς να τις δεις αναρτημένες εκεί.

* Για να δεις τις παραπάνω συνεντεύξεις και για να έρθεις σε επαφή με την Βαλεντίνα Κόρδη μπορείς να πας στους παρακάτω συνδέσμους/links:

https://www.facebook.com/Valentina-Kordi-216021908426906/

https://valentinakordi.com

https://www.linkedin.com/in/valentinakordi/

Έχει ήδη αναβαθμίσει το κύρος της ως Επαγγελματίας, μέσα από το βιβλίο της και σήμερα... Mας προσκαλεί στην Νέα Παρουσίασή του που θα υλοποιηθεί στο Public στην Αθήνα.

Η Βαλεντίνα Κόρδη είναι μια νέα γυναίκα που θαυμάζω απεριόριστα και προσωπικά εμπνέομαι από αυτή.

Είναι μία Coach, που χάρη στην δύναμη και την δυναμική που της δίνει το περιεχόμενό της, η αυθεντικότητά της, αλλά και το διαδίκτυο (μέσα από το site και τα social media της) έχει πελάτες και προσφέρει τις υπηρεσίες της παντού στον κόσμο, τόσο με την ψηφιακή, όσο και με την φυσική τους μορφή.

Διδάσκει, κάνει ομιλίες και συμβουλεύει σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο, ανθρώπους, εταιρίες και ομάδες εταιριών που την εμπιστεύονται, την ακολουθούν και θέλουν να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους.

Η Βαλεντίνα είναι ένας άνθρωπος που άκουσε, και συνεχίζει να ακούει την καρδιά της, κι ενώ είχε μια "στρωμένη" δουλειά ως στέλεχος, τόλμησε να κάνει αυτό που από πάντα ονειρευόταν.

Αξιοποίησε τα πολύτιμα μαθήματα της δικής της επαγγελματικής επιτυχίας και τον μοναδικό της χαρακτήρα για να βοηθήσει άλλους ανθρώπους να μεγιστοποιήσουν τις δυνατότητές τους και να πετύχουν τους επαγγελματικούς τους στόχους.

Έτσι το laptop της και μια απλή σύνδεση στο internet την φέρνουν σε επαφή με πελάτες/μαθητές και πλέον αναγνώ